|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ehhh sama już nie wiem ![]() teraz widzę że tanio wzięłam to Si więc jeszcze bardziej się cieszę dziś lub jutro powinna być u mniewiesz co...zakochałam sie w Lolitka i marzy mi się cała kolekcja, więc powoli postaram się wszystkie rozebrać ![]() na ile Cię wstępnie wpisać? ![]() może też jakiś sen? ![]() Cytat:
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() Na 10 ![]() No tak myślę, że to jakiś sen. To Muglera? Ja wąchałam, dla mnie super, jak chcesz to możemy coś pokombinować, jakbyś chciała się pozbyć ![]() Może byś chciała odlewkę Be Delicious Night...?
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihihi zaraz odpiszę... to się zastanawiaj do weekendu ![]() Cytat:
![]() zapisane taaaa ano na nighta zawsze
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
musze sie umalowac, posprzatac chce a potem na saneczki z Werka-pieknie swieci sloneczko
![]() no ![]() ostatni pentaxim Cytat:
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
dopiłam kawę i zajrzałam do wasMała śpi, ja już wyszykowana do wyjścia. Jedziemy na kawkę do kolegi młodszego o 2tygodnie, a jutro do młodszego o 2mc ![]() Wczoraj natomiast byliśmy u koleżanki co ma 3mc starszą córkę. Póki pogoda okrutna to tak spędzamy czas kawkując i plotkując.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2526 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Antonio nie spi od 5.00, wiec specjalnie sie nie wyspalam ![]() Cytat:
, odwracam sie, wychodze, w zaleznosci od sytuacji. Znam moje dziecko i wiem od razu, kiedy naprawde ma powod do placzu Cytat:
z Guerlain nie bede miala u mnie problemu Cytat:
![]() ktos musi byc podczas zasypiania jak chcialam inaczej, to i tak nie zasnal przez godzine, wiec dam mu jeszcze spokoj z samodzielnym zasypianiem. Cytat:
paypal automatycznie przelicza euro na zlotowki tzn placisz w euro, a sciagna ci odpowiednia kwote w zlotowkach Cytat:
![]()
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
ok
spoko, jutro będe wiedziec, zalezy ile tych odlewek wezme co Ci pisałam acha to kciuki zaciskam za jutrzejsze szczepienie, żeby Werka dzielna była
|
#2528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fajnie ![]() Cześć Mariolko
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pomoc![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- tylko sprawdze ile mam...i się dogadamy
|
|
#2530 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
--- Jak się cytuje w klubie, bo nie wiem
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wpisuję (quote=nick)...(/quote), w miejsce kropek kopiuję tekst wypowiedzi (ręcznie), no i zamiast zwykłych nawiasy kwadratowe, ale tutaj się nie da pokazać, bo wariuje, myśląc, że chcę cytować
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-01-27 o 12:05 |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() Boże jakie piękne! ![]() http://www.alebuty.com.pl/visconi-e1...uwie-1113.html
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
angy, przyszedł konik? Podoba się Zosi?
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, przyszedł
, chociaż żałuję teraz, że go jej pokazałam, bo miał być w zamian smoczka , którego póki co nadal ciumkamy.Stwierdzam, że w zasadzie uniknęliśmy nie trafionych prezentów. Bawi się wszystkimi. Hitem są oczywiście książki, niezmiennie od kilku miesięcy, Arka Noego, klocki... A najbardziej to lubi chyba Kubusia Puchatka, takiego, który śpiewa piosenki i opowiada bajki (dostała od Dziadków na święta), wydawało mi się, że to będzie nietrafione, a jednak Jak jest wkurzona, że nie lecą jej ulubione piosenki, to przynosi tego misia, stawia, włącza sobie i tańczy-komicznie wygląda takie dziecko "z fochem"To się rozpisałam
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jaki kolor wybrałaś? Bo kiedyś były tylko niebieskie, teraz widziałam też różowego.Kuba też lubi książki ), reszta jest w miarę, ale na krótko ![]() Hehe , pokaż tego Kubusia
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy niebieskiegoA Kubuś TAKI
|
|
#2539 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Anatolij Kaszpirowski przy nas wysiada ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() superowo Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy wam pisałam, że kiedyś pracowałam w magazynie Boots i tam właśnie moją działką było wykładanie kosmetyków kolorowych i perfum. Po całym dniu tam spędzonym pachniałam wszystkim co tylko możliwe najgorzej było na początku ciąży jak i każdy zapach doprowadzał mnie do szału. Znałam wszystkie kody paskowe produktów kosmetyki kolorowe i do pielęgnacji były przecenione ze względu na wadę opakowania itd. Taniocha jak nie wiem, okupiłam się i do dzisiaj mam jeszcze resztki zapasów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas też nocka super, cała przespana do 8 rano. Stresuję się tym aerobikiem dzisiaj koleżanka była raz i zrezygnowała bo niby ciężko jest ![]() Odmroziłam bigos, myślicie że mogę dać Amelce? jak by co mam dla niej pierś tzn nie moją tylko z kuraka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no kurka i nic nie wzięłaś dla Nas? ![]() ![]() no coś Ty tak jak napisałam...za 1 ml...99,99 zł za 100ml (tester) + 11zł przesyłka...110,99zł/100 ml = 1,1099 zł/ml ~ 1,11zł/mlpięknie Przyszła moja paczuszka z prezentami
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-27 o 13:05 |
|||
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Hania-> Honda
Bełkot->Peugeot jeszcze była Bunia ->BMW każdemu naszemu samochodowi nadawałam imię ![]() Cytat:
Dzien dobry, zmachałam sie niemiłosiernie Poleciałam na targ, kupiłam rzeżuchę, posiałam już. potem poleciałam kupiłam spodnie teżetowi golfik dla Oli wróciłam zmachana jakbym jakiś maraton przebiegła. Oli zasneła u nas na łóżku to i ja sie położe obok niej na krótką drzemkę. zakupy pokaze po drzemce |
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Kubusia tez chcielismy kupic Werci na swieta zamiast myszki miki ale w koncu kupilismy lego, moze jeszcze kiedys jej kupimy i nie bedzie mnie meczyc laptopem zebym jej piosenki puszczala
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas to samo, wstaje milion razy i milion razy go klade, ale z nim nie rozmawiam, ewentualnie powiem "pora spać", potem "spać", potem juz nic. wyrzuca wszystko z lozeczka spiewa, klaszcze, gada do mnie w nocy zasypia ladnie i szybko w lozeczku, w dzien w lozeczku rzadko, bo odstawia cyrki jak wyzej i trwaja godzine, wiec juz po spaniu ![]() za to jak wezme go do naszego lozka i poloze sie kolo niego, nawet go nie dotykam, to zasypia w 1-2 minuty ![]() przyznaje, ze w dzien przewaznie spi w naszym lozku, a potrafi spac 2-3 godziny, rzadko sie zdarza, aby spal godzine i mniej ma tylko jedna drzemke i bardoz mi zalezy, aby ja mial
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
no i proba polozenia malej skonczyla sie wielkim placzem
dalam ja do lozeczka, jeden wielki ryk i chce na rece a zebym ja uspala noszac to sie nie da bo chce na ziemie![]() trudno teraz bedzie musiala wytrzymac do wieczora
|
#2545 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
okazuje swoje niezadowolenie i tyle. Jeśli zdecydujesz się na naukę samodzielnego zasypiania to Kubuś zrozumie, że to jego łóżeczko i tam ma spać Cytat:
Cytat:
Cytat:
a cha jaka paczuszka ? ![]() Cytat:
![]() a co robisz z rzeżuchy? Cytat:
Amelka sama zasnęła po 20 min. nie wołała mnie ani razu
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Antonio ma teraz faze, ze wszystko, co mu zaproponuje, to jest "nie", ucieka, jeczy -niby placze i sie chowa. I tak jest, gdy powiem, ze bedziemy jesc, spac, kapac sie, czytac ksiazeczke
![]() Wczoraj rano bylismy w centrum ogrodniczo-zoologicznym, bo musialam kupic karme i zwirek dla kotow, a wiedzialam, ze zaraz po otwarciu nie bedzie duzo ludzi. Glowny dla mnie problem tam jest taki, ze nie maja wozkow, do ktorego moge go wlozyc, bo tak robimy zakupy, jesli je robie z Antonio. Podeszlam do polki z karma, w jednej rece koszyk, w drugiej Antonio, wiec go puscilam na chwile. Za 3 sekundy juz go nie bylo, chodze, szukam, wolam. Nic. Trwalo to moze z 1-2 minuty, ale dla mnie wieki. Nagle patrze, a moje dziecko biegnie pochylone, takie skradajace sie za polkami i jak zobaczyl, ze go widze, to jeszcze szybciej daje dyla ![]() Z jednej strony chcialo mi sie smiac, jak go tak zobaczylam (nie wiem, gdzie on to widzial), normalnie jak szpieg z krainy deszczowcow , a z drugiej strony bylam bardzo zla na siebie.Juz go nie wezme do tego centrum, nawet do kacika z pilkami
|
#2547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wercia potrzebuje trochę czasu. Wcześniej smoczek ją wyciszał i uspokajał przed snem, a teraz go nie ma i nie może się odnaleźć Zanim ją położysz spać wycisz ją troszkę, wyłącz muzykę, poczytajcie trochę, weź ją na kolana pokołysz, może się uda ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
w chowanego chciał się z mamusią pobawić
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
dorzucam gdzie się da. najczęściej na kanapki, ew. do jakichś sałatek,
do makaronu z serem, wciskam wszędzie gdzie pasuje. Tylko nie za dużo dziennie, bo ma właściwości moczopędne ![]() Cytat:
Wiesz ze Oli też tak robi? schyla się, skrada tak śmiesznie , czasem chodzi jak stara babcia, ręce z tyłu splecie i taka pochylona idzie. ale pospałyśmy, wstałyśmy z drzemki o 14:30. od razu sie lepiej czuje. |
|
|
|
|
#2549 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie przyjdzie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętam,jak pisałaś ![]() Jak widać,różnie to działa na nasze maluchy u jednych lepiej,u innych gorzejSuper to ujęłaś Cytat:
Cytat:
Przytulać,przy tulam,ale staram się tłumaczyć,że tego,czy tego nie wolno,natomiast mój małż gwiazdkę z nieba by dał,czy jak to niektórzy mówią szybkę z okna Ale ktoś musi być mądrzejszy![]() Cieszę się,że jest lepiej Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2550 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasem się zdarzy,że narzeka,ale to musi już być jakaś totalna harówka![]() Karo Coś za coś ![]() Cytat:
dla Krasnoludka za smoka i za zasypianie![]() Dobrze,że przy Nim jesteś ![]() Cytat:
Zdrówka dla Was Super ![]() Cytat:
Dobrze,że się odezwałaś ![]() Za chwilkę zajrzę do klubu ![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

PLISSSSSSS.....

NIE LUBIĘ TROLLI

Dobrze, że Go wcześniej nie odsmoczkowałam.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i płakał/płacze, jak chciałam Go zostawić samego w pokoju (choć zawsze tak było). Więc jestem z Nim i zostanę jednak tak długo, jak trzeba

za pomoc

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

i każdy zapach doprowadzał mnie do szału. Znałam wszystkie kody paskowe produktów 
tak jak napisałam...za 1 ml...99,99 zł za 100ml (tester) + 11zł przesyłka...110,99zł/100 ml = 1,1099 zł/ml ~ 1,11zł/ml