|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2011-01-27 o 14:55 |
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Zestaw startowy do trolli wychodzi zdecydowanie taniej niż z Pandory;p a poza tym koraliki można zakładać też te Pandorowe, więc nie musi być drożej
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)i dziwię się, że Trolli nie ma w takim mieście jak Poznań
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? ja chyba od wrzesnia nie kupilam nic w trolach w normalnej cenie, a kupilam dużo
z tego co słysze to w pandorze promocji bardzo mało
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradźcie mi bo już zgłupiałam
Jak wygląda ten beżowy kwiat? bo ja chciałam taki biało pomarańczowy a na tym drugim zdjęciu jest brzydki i wpada w brąz |
|
|
|
#3577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam prośbę, gdyby któraś z Was trafiła na jakiejś stronie na zawieszkę - łańcuszek do nałożenia na naszyjnik od A&B (wspomniałam o nim w którymś z poprzednich postów) proszę o informację. W sklepie w Złotych Tarasach, co prawda - obiecali zamówić, ale pewności nie ma kiedy dotrze. Nie mam niestety zdjęcia, ale dokładnie wygląda to, jak nie zapięta bransoletka pandorowa, tyle, że z jednej strony zakończona koralikiem do nasunięcia na naszyjnik, a z drugiej stoperem, którego odkręca się chcąc nawlec koraliki.
Mój Instagram - https://www.instagram.com/magbag13/ Edytowane przez magbag72 Czas edycji: 2011-01-27 o 15:17 Powód: dopisana prośba |
|
|
|
|
#3578 |
|
Zadomowienie
|
ja mam jeden (!) koralik z Trollbeads kupiony w normalnej cenie!
mam zdjęcia nowych koralików i kompozycji przy dobrym świetle
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
A może lepiej nie ryzykowac i wziąć ten?
|
|
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
ja nie kupilam nic z trolli po normalnej cenie...nawet za bransoletke z zapieciem i koralikami 2 zapalcilam 210 zl ;PP
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Sorinko ja nie widziałam na żywo, ale jeśli mogę powiedzieć to bardziej podoba mi się ten pierwszy, z białym kwiatkiem - tak ładnie się odznacza
no ale faktycznie dobrze żeby był w tym pomarańczowym odcieniu a nie wpadającym w brąz...
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie też na samych promocjach trollbeads
|
|
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
Prośba do Peri - nie pamietam o co miałam zapytac w Aparcie
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja bym chciała te koraliki do takiej kombinacji z budda i słoniem
|
|
|
|
#3585 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z charmasami w swoim życiu widziałam może z 5 osób... Jeszcze lepiej... mam koleżankę która jakieś kilka miesięcy temu dostała od narzeczonego bransoletkę - rzemyk z Pandory i w nim nie chodzi bo nie ma czasu kupić sobie koralika, zawsze jej nie po drodze do salonu Myślę że z tą popularnością to jest trochę tak jak z tym forum .... w sumie to wcale nie jest nas dużo zważywszy że niemal każda z innego miasta... Cytat:
Tutaj bogactwo kolorów daje ogromne możliwości. W Pandorze chcąc wprowadzić "kolor" trzeba liczyć się z większym wydatkiem. Faktem jest natomiast że Pandora ma dużo większy wybór srebra w najniższej grupie cenowej i nieporównywalnie bardziej przystępne ceny złotych i srebrno-złotych koralików.
|
|
#3586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Kiwi z uszami i oczami? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja również polecam się w razie potrzeb charmsowych jakiś ![]() Cytat:
Dostałam kartę Yes(w mniej niż 2 tygodnie) i informację,że wszystkie moje zepsute charmsy bedą wymienione na nowe
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2011-01-27 o 15:38 |
|||
|
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
Maja Agnieszka Frykowska w (teraz leci program) TVN ma bransoletkę z charmsami, czerwoną szpilkę zegarek z Agathy i jeszcze coś ale nie widzę
|
|
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam zdjęcia w dzień. nie będę was już swoją bransoletką zamęczać bo ostatnio było jej za dużo
|
|
|
|
#3589 |
|
Rozeznanie
|
martinia
nalot klientek z bransoletkami widziałam jedynie w trakcie nocy zakupów,zarówno w Yes i Pandorze, aż miło było popatrzeć ![]() A tak na co dzień to też nie rzucają mi się w oczy fajne bransoletki, oprócz mojej siostry (Pandora), mojej kuzynki (Pandora),przyjaciółki ( Trolle - osobiscie ją zaraziłam )No może czasem mignie jakaś z charmsami . Edytowane przez kluczymordka Czas edycji: 2011-01-27 o 15:53 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piękne zbiory ...Jak nie przepadam za koralikami z kwiatuszkami tak po tym filmiku z FB zaczynam mieć coraz większa ochotę na ten biały z czarnym kwiatuszkiem
|
|
#3592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że w jakiejś gazecie widziałam Pandorę na nadgarstku Małgorzaty Sochy - ale to nie real, i tylko mi się wydaje, bo za małe zbliżenie było .Miałam dawno, dawno temu zegarek - teoretycznie breloczek - biedronkę z zasłanianą przez biedrobkowe skrzydełka tarczą. Tak sobie myślę, że on by chyba mógł spokojnie wisieć, jako charms. Muszę się wybrać do mieszkania rodziców na poszukiwania tego zegarka .Jakie są warunki otrzymania karty w Yes? Pytam, bo jeszcze u nich nie kupowałam, ale chyba zacznę. W firmowej Pandorze ze zniżki może korzystać TŻ, bo ma kartę City, ja niestety nie - a jednak częściej sama sobie kupuję koraliki. Anno1989 - śliczne zestawy
Mój Instagram - https://www.instagram.com/magbag13/ Edytowane przez magbag72 Czas edycji: 2011-01-27 o 16:00 Powód: dopisek na temat bransoletek Anno1989 |
|
|
|
|
#3593 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
![]() Magda, ja tam bardzo lubię kwiatuszki
|
|
|
|
#3594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to by było na tyle ![]() Cytat:
Kiwi taki ptak nawet jest podobny do siebie |
||
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Myślałam, że dziobek to uszy i wyglądało to jak jakiś bajkowy stworek.Jejku jaki śliczny kiwi,chce go |
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co zapełniam srebrną Pandorkę a... i jeszcze będzie perłowa skórka (z USA) do kolekcji... Jakieś trzy tygodnie temu, wracając ciapongiem z Warszawy, widziałam w przedziale dziewczynę, która miała czarną podwójną skórkę w stylu Pandory, siedziała za daleko i niedowidziałam czy to oryginał
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2011-01-27 o 16:16 |
|
|
|
|
#3597 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a jak to jest z kartą rabatową do Apartu? Bo już uzbierałam trochę ponad 500 zł na paragonach i się teraz zastanawiam co dalej.. mam je pokserować i zanieść do salonu? Czy wystarczy pokazać je? jak to jest?
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też, ja też Cytat:
![]() kiwi jest ogolnie brzydkim ptaszkiem wiec ... nie rozumiem po co go na koralika brac (oczywiscie to tylko moje zdanie )ja widziałam H. Vondraczkową w pandorze chyba, poza tym nikogo. (nie licząc pani na stoisku w trolach w jej służbowej bransoletce )
|
||
|
|
|
#3600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to te laski mają służbowe bransoletki? a ja się cały czas zastanawiałam jakie mają zniżki, że są tak poobwieszane wszystkie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

niby drozsza, ale trolle przynajmniej robia promocje jakies i gratisy, jakies kupony itp. a pandora
)
z tego co słysze to w pandorze promocji bardzo mało