Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 14:54   #3571
myszka__77
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość

mała elegantka!
To też kobitka, lubi błyskotki jak każda z nas

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-01-27 o 14:55
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:58   #3572
Ariada
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Zestaw startowy do trolli wychodzi zdecydowanie taniej niż z Pandory;p a poza tym koraliki można zakładać też te Pandorowe, więc nie musi być drożej
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:58   #3573
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
czy ja wiem niby drozsza, ale trolle przynajmniej robia promocje jakies i gratisy, jakies kupony itp. a pandora

ale ja tez sie ciesze. ze ich u nas nie ma na razie
no w sumie jak się tak zliczy te promocje to faktycznie może wyjść taniej... ale musisz na raz wydać jakąś większą kwotę z tego co się orientuję.. ach... wszystko ma plusy i minusy - osobiście uważam że bez względu na markę jest drogo! (co mi i tak nie przeszkadza w kupowaniu kolejnych elementów )

i dziwię się, że Trolli nie ma w takim mieście jak Poznań
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:00   #3574
Ariada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
i dziwię się, że Trolli nie ma w takim mieście jak *Poznań
i Gdańsk!
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:04   #3575
ktsw
Zakorzenienie

wiecie co? ja chyba od wrzesnia nie kupilam nic w trolach w normalnej cenie, a kupilam dużo z tego co słysze to w pandorze promocji bardzo mało
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:05   #3576
sorina
Zakorzenienie

Dziewczyny doradźcie mi bo już zgłupiałam

Jak wygląda ten beżowy kwiat? bo ja chciałam taki biało pomarańczowy a na tym drugim zdjęciu jest brzydki i wpada w brąz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3b37363a3e.jpg (10,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3b37363a3e_200.jpg (12,4 KB, 6 załadowań)
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:10   #3577
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie mi bo już zgłupiałam

Jak wygląda ten beżowy kwiat? bo ja chciałam taki biało pomarańczowy a na tym drugim zdjęciu jest brzydki i wpada w brąz
Nie wypatrywałam takiego, ale jak będę następnym razem, a do tego czasu nikt inny nie odpowie na Twoje pytanie - to sprawdzę i dam znać.

Mam prośbę, gdyby któraś z Was trafiła na jakiejś stronie na zawieszkę - łańcuszek do nałożenia na naszyjnik od A&B (wspomniałam o nim w którymś z poprzednich postów) proszę o informację. W sklepie w Złotych Tarasach, co prawda - obiecali zamówić, ale pewności nie ma kiedy dotrze. Nie mam niestety zdjęcia, ale dokładnie wygląda to, jak nie zapięta bransoletka pandorowa, tyle, że z jednej strony zakończona koralikiem do nasunięcia na naszyjnik, a z drugiej stoperem, którego odkręca się chcąc nawlec koraliki.

Edytowane przez magbag72
Czas edycji: 2011-01-27 o 15:17 Powód: dopisana prośba
magbag72 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 15:19   #3578
Anno1989
Zadomowienie

ja mam jeden (!) koralik z Trollbeads kupiony w normalnej cenie!

mam zdjęcia nowych koralików i kompozycji przy dobrym świetle
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:19   #3579
sorina
Zakorzenienie

A może lepiej nie ryzykowac i wziąć ten?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3b3738363d_100.jpg (8,8 KB, 0 załadowań)
Stary 2011-01-27, 15:22   #3580
Achika
Zadomowienie

ja nie kupilam nic z trolli po normalnej cenie...nawet za bransoletke z zapieciem i koralikami 2 zapalcilam 210 zl ;PP
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:22   #3581
martinia
Zakorzenienie

Sorinko ja nie widziałam na żywo, ale jeśli mogę powiedzieć to bardziej podoba mi się ten pierwszy, z białym kwiatkiem - tak ładnie się odznacza no ale faktycznie dobrze żeby był w tym pomarańczowym odcieniu a nie wpadającym w brąz...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 15:23   #3582
sorina
Zakorzenienie

Ja na razie też na samych promocjach trollbeads
Stary 2011-01-27, 15:25   #3583
onikka
Raczkowanie

Prośba do Peri - nie pamietam o co miałam zapytac w Aparcie Przypomnij mi proszę bo za jakis tydzień tam sie wybiorę
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:25   #3584
sorina
Zakorzenienie

Bo ja bym chciała te koraliki do takiej kombinacji z budda i słoniem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trollewwa.jpg (23,9 KB, 51 załadowań)
Stary 2011-01-27, 15:31   #3585
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
oo jak fajnie a wiecie, że ja nie spotkałam jeszcze nikogo (oprócz Pań w Pandorze) kto nosiłby na ręce Pandorę czy Trolle? takie mi się to dziwne wydaje bo przecież jak można ich nie mieć szczególnie, że tutaj na forum tyle jest zbzikowanych dziewczyn na punkcie koralików.. a w realu nie widzę nikogo
(...)
Ja raptem widziałam jedną klientkę w Yes która miała na ręce pełną bransoletką Pandory a w Kruku dziewczynę też klientkę z Trollami ...
z charmasami w swoim życiu widziałam może z 5 osób...
Jeszcze lepiej... mam koleżankę która jakieś kilka miesięcy temu dostała od narzeczonego bransoletkę - rzemyk z Pandory i w nim nie chodzi bo nie ma czasu kupić sobie koralika, zawsze jej nie po drodze do salonu

Myślę że z tą popularnością to jest trochę tak jak z tym forum .... w sumie to wcale nie jest nas dużo zważywszy że niemal każda z innego miasta...

Cytat:
Napisane przez Figa Pokaż wiadomość
Właśnie weszłam sobie na stronę Trolli i z przykrością stwierdziłam, że to jeszcze droższa przyjemność niż Pandora
Wiele już było mówione w tej kwestii na forum; ogólnie nie jest to tania zabawa. Niemniej jednak budując bransoletkę z najtańszych elementów najlepszy efekt osiągnąć można w Trollach.
Tutaj bogactwo kolorów daje ogromne możliwości.
W Pandorze chcąc wprowadzić "kolor" trzeba liczyć się z większym wydatkiem.
Faktem jest natomiast że Pandora ma dużo większy wybór srebra w najniższej grupie cenowej i nieporównywalnie bardziej przystępne ceny złotych i srebrno-złotych koralików.

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:34   #3586
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
kiwi

Dziękuję.Na dzisiejszym egzaminie nie było tak źle.Zobaczymy.

Kiwi z uszami i oczami?

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Zestaw dla wszystkich uzależnionych studentek- pomóżcie wybrać sowę
czapka akademicka - kruk
dyplom -Amore la vita
ksiazka-Aghata
laptop - Verona
koniczynka na szczęście apart
sowa do wyboru Aghata ,Giorgio Martello, YES
Ja bym wzięła ostatnią sówkę-z resztą tak zrobiłam bo mam ją w wersji zielonej

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
oto moje nowe maleństwa z Apart`u szpulka wygląda rewelacyjnie na żywo i ma prawdziwą nitkę
dziekuję bardzo burn-it-up...polecam się na przyszłość
Cieszę się,że dotarły całe i zdrowe,oraz że Ci się podobają.Strasznej ochoty mi na nie zrobiłaś oba charmsy,które wybrałaś mi się podobają.
Ja również polecam się w razie potrzeb charmsowych jakiś

Cytat:
Napisane przez magbag72 Pokaż wiadomość
Ja mam po prostu słabą silną wolę i stąd taki efekt. Smoka już wklejam - moim zdaniem jest uroczy.
W Złotych Tarasach niestety nie ma niczego z kolekcji filmowej (a w każdym razie nie jest wystawione w gablotach - bo o ewentualnie schowane pod ladą nie pytałam ) - z pokrewnych jest tylko kamerka ręczna i aparat foto.

U sklepie, który sprzedaje A&B wypatrzyłam w katalogu takie ciekawe rozwiązanie - dowieszkę do naszyjnika - specjalny koralik z kilkunastocentymetrowym łańcuszkiem. Myślę, że to ciekawe rozwiązanie do noszenia np. krzyżyka z trola bez konieczności dokupowania dodatkowego naszyjnika. Tylko nie wiem, czy trole wchodzą na A&B. Chyba ktoś pisał coś o konieczności przypiłowania gwintu, żeby trole weszły (ale może to było o bransoletce Biagi?). Nawet gdyby trzeba było przypiłować - chyba zaryzykuję, choć dowieszka jest w stylu pandorowym, a naszyjnik mam trolowy. Nie wkleję zdjęcia tej dowieszki, bo w internecie nie znalazłam - w sklepie też nie mieli, ale obiecali zamówić.
ostatnie zdjęcie to moja koncepcja zastępcza na noszenie krzyżyka przy moim naszyjniku.

sajf przecena 50% jest na pewno w sklepie Agatha w Zlotych Tarasach. Zaczęła się dopiero wczoraj - w witrynach były jeszcze opisy o mniejszych zniżkach (głównie 30%), a przy części w ogóle nie było napisu zniżkowego. Sprzedawczyni powiedziała, że na całość jest 50% - tylko jeszcze nie zdążyła pozmieniać, powkładać karteczek do witryn. Zegarek charmsowy kupiłam za 220zł. - a w witrynie nadal miał cenę 440. Pewnie dzisiaj już jest pełna informacja o zniżce wystawiona.
Bardzo fajny ten zegarek.Ciężki jest?

Dostałam kartę Yes(w mniej niż 2 tygodnie) i informację,że wszystkie moje zepsute charmsy bedą wymienione na nowe

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2011-01-27 o 15:38
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:38   #3587
Anno1989
Zadomowienie

Maja Agnieszka Frykowska w (teraz leci program) TVN ma bransoletkę z charmsami, czerwoną szpilkę zegarek z Agathy i jeszcze coś ale nie widzę
Stary 2011-01-27, 15:45   #3588
Anno1989
Zadomowienie

zrobiłam zdjęcia w dzień. nie będę was już swoją bransoletką zamęczać bo ostatnio było jej za dużo ostatnie wrzucam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060080.jpg (113,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1060084.jpg (94,5 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1060092.jpg (85,7 KB, 83 załadowań)
Stary 2011-01-27, 15:49   #3589
kluczymordka
Rozeznanie

martinia
nalot klientek z bransoletkami widziałam jedynie w trakcie nocy zakupów,zarówno w Yes i Pandorze, aż miło było popatrzeć

A tak na co dzień to też nie rzucają mi się w oczy fajne bransoletki,
oprócz mojej siostry (Pandora), mojej kuzynki (Pandora),
przyjaciółki ( Trolle - osobiscie ją zaraziłam )

No może czasem mignie jakaś z charmsami .

Edytowane przez kluczymordka
Czas edycji: 2011-01-27 o 15:53
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:53   #3590
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
zrobiłam zdjęcia w dzień. nie będę was już swoją bransoletką zamęczać bo ostatnio było jej za dużo ostatnie wrzucam
bardzo ładna
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:55   #3591
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
piękne zbiory ...
Jak nie przepadam za koralikami z kwiatuszkami tak po tym filmiku z FB zaczynam mieć coraz większa ochotę na ten biały z czarnym kwiatuszkiem

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:58   #3592
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość

Bardzo fajny ten zegarek.Ciężki jest?

Dostałam kartę Yes(w mniej niż 2 tygodnie) i informację,że wszystkie moje zepsute charmsy bedą wymienione na nowe
Oczywiście cięższy od normalnych charmsów, ale nie przesadnie ciężki. W sumie zapełniona bransoletka trolów na drugiej ręce waży więcej niż ta charmsowa z zegarkiem. Agatha ma jeden model zegarka mniejszy - nawet sie nad nim zastanawiałam, ale ma mniejszy zaczep niż większość charmsów i bałam się, że będzie mało uniwersalny, a poza tym ma w środku cyrkonie i Agathowego pieska, a wolałam taki bez ozdobników, a że serce - to nawet plus.

Wydaje mi się, że w jakiejś gazecie widziałam Pandorę na nadgarstku Małgorzaty Sochy - ale to nie real, i tylko mi się wydaje, bo za małe zbliżenie było .
Miałam dawno, dawno temu zegarek - teoretycznie breloczek - biedronkę z zasłanianą przez biedrobkowe skrzydełka tarczą. Tak sobie myślę, że on by chyba mógł spokojnie wisieć, jako charms. Muszę się wybrać do mieszkania rodziców na poszukiwania tego zegarka .

Jakie są warunki otrzymania karty w Yes? Pytam, bo jeszcze u nich nie kupowałam, ale chyba zacznę. W firmowej Pandorze ze zniżki może korzystać TŻ, bo ma kartę City, ja niestety nie - a jednak częściej sama sobie kupuję koraliki.

Anno1989 - śliczne zestawy

Edytowane przez magbag72
Czas edycji: 2011-01-27 o 16:00 Powód: dopisek na temat bransoletek Anno1989
magbag72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:58   #3593
Anno1989
Zadomowienie

dzięki

Magda, ja tam bardzo lubię kwiatuszki
Stary 2011-01-27, 15:58   #3594
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Ja raptem widziałam jedną klientkę w Yes która miała na ręce pełną bransoletką Pandory a w Kruku dziewczynę też klientkę z Trollami ...
z charmasami w swoim życiu widziałam może z 5 osób...
Jeszcze lepiej... mam koleżankę która jakieś kilka miesięcy temu dostała od narzeczonego bransoletkę - rzemyk z Pandory i w nim nie chodzi bo nie ma czasu kupić sobie koralika, zawsze jej nie po drodze do salonu

Myślę że z tą popularnością to jest trochę tak jak z tym forum .... w sumie to wcale nie jest nas dużo zważywszy że niemal każda z innego miasta...

Wiele już było mówione w tej kwestii na forum; ogólnie nie jest to tania zabawa. Niemniej jednak budując bransoletkę z najtańszych elementów najlepszy efekt osiągnąć można w Trollach.
Tutaj bogactwo kolorów daje ogromne możliwości.
W Pandorze chcąc wprowadzić "kolor" trzeba liczyć się z większym wydatkiem.
Faktem jest natomiast że Pandora ma dużo większy wybór srebra w najniższej grupie cenowej i nieporównywalnie bardziej przystępne ceny złotych i srebrno-złotych koralików.
u mnie w pracy laski mają charmsy z avonu i to by było na tyle
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Dziękuję.Na dzisiejszym egzaminie nie było tak źle.Zobaczymy.
Kiwi z uszami i oczami?
...
Trzymałam kciuki, musi być dobrze
Kiwi taki ptak nawet jest podobny do siebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z4938280X.jpg (68,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53555.jpg (9,7 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-01-27, 16:01   #3595
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Ale ślepa jestem.Myślałam, że dziobek to uszy i wyglądało to jak jakiś bajkowy stworek.
Jejku jaki śliczny kiwi,chce go.Ciekawe jaka będzie cena.
Stary 2011-01-27, 16:04   #3596
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Anno1989, ładneTrollki, kurcze.... bo jeszcze mnie zarazicie
Póki co zapełniam srebrną Pandorkę a... i jeszcze będzie perłowa skórka (z USA) do kolekcji...

Jakieś trzy tygodnie temu, wracając ciapongiem z Warszawy, widziałam w przedziale dziewczynę, która miała czarną podwójną skórkę w stylu Pandory, siedziała za daleko i niedowidziałam czy to oryginał

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-01-27 o 16:16
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:07   #3597
kluczymordka
Rozeznanie

Cytat:
Fajna
Mnie tam możesz zamęczać zdjęciami , lubię pooglądać koraliki w realu
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:12   #3598
ania_wu
Zadomowienie

Dziewczyny a jak to jest z kartą rabatową do Apartu? Bo już uzbierałam trochę ponad 500 zł na paragonach i się teraz zastanawiam co dalej.. mam je pokserować i zanieść do salonu? Czy wystarczy pokazać je? jak to jest?
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:14   #3599
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, zdjec nigdy nie za duzo. Wrzuc na zdjeciowy bo tam ostatnio tylko pandora panuje

Cytat:
Magda, ja tam bardzo lubię kwiatuszki
ja też, ja też

Cytat:
u mnie w pracy laski mają charmsy z avonu i to by było na tyle

sama sie zastanawiałam nad reniferem z avonu w promocji
kiwi jest ogolnie brzydkim ptaszkiem wiec ... nie rozumiem po co go na koralika brac (oczywiscie to tylko moje zdanie )

ja widziałam H. Vondraczkową w pandorze chyba, poza tym nikogo. (nie licząc pani na stoisku w trolach w jej służbowej bransoletce )
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:18   #3600
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
sama sie zastanawiałam nad reniferem z avonu w promocji
kiwi jest ogolnie brzydkim ptaszkiem wiec ... nie rozumiem po co go na koralika brac (oczywiscie to tylko moje zdanie )

ja widziałam H. Vondraczkową w pandorze chyba, poza tym nikogo. (nie licząc pani na stoisku w trolach w jej służbowej bransoletce )
kiwi jest słodziakowaty ale na zawieszkę się chyba nie nadaje, bałabym się, że dzióbkiem będę zahaczać o wszystko
to te laski mają służbowe bransoletki? a ja się cały czas zastanawiałam jakie mają zniżki, że są tak poobwieszane wszystkie o ja naiwna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości