|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
dzień dobry
![]() zaraz wyjeżdzam na zakupki. Koniecznie potrzebuję spodni i... firanek do salonu ![]() z kosmetyków to tylko upoluje jakieś fajne maseczki nawilżające do twarzy. Miłego dnia!
|
|
#4082 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ryczą później, że nie potrzebnie zawracamy im głowy takimi pierdołami. No ale przecież my nie mamy prawa tego poprawiać za podatnika bądź pełnomocnika. Ale ogólnie praca mi się bardzo podobała Cytat:
Następnym razem chyba wezme ze sobą tą ulotke i jej ją pokaże.Ja już po SPA: - mycie włosów szamponem pokrzwowym z Farmony, - maska na włosy gloria, - odżywka bezspłukiwania soyss, - jedwab na końcówki joanna, - żel pod prysznic palmollive oliwkowy, - depilacja nóg, - na nogi masło do ciała body shop, - reszta ciała balsam czerwony garnier, - serum na biust evelline, - mydło protex do twarzy, - mgiełka hydrolat oczarowy, - alatan plus, - pasa cynkowa punktowo. Piłuje właśnie paznokietki, zaraz bd malować ![]() A właśnie kupiłam wczoraj pilnik szklany do paznokci i faktycznie chyba jest najlepszy
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja zostałam dzisiaj w domku znów, nie mam jakiś ważniejszych rzeczy na zajęciach więc wolę od początku się wykurować dobrze Tż ma mi dziś przywieść zdjęcia ze studniówki więc jak uda mi się tutaj zaglądnąć wieczorkiem to coś wstawię ![]() Cytat:
![]() xhankax no jak tylko będzie coś widać to ja proszę o zdjęcia caate makijaż już mi się podoba, na filmik luknę później i włosy masz super upięte miłego dnia
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
Ja tylko na razie się witam i żegnam, bo za chwilę muszę iść ogarnąć twarz tzn. zmyć maseczkę, kremik nałożyć i makijaż (dzisiaj mam ochotę na zrobienie delikatnego smokey w brązach Ale dziś pada jeszcze bardziej niż wczoraj, ale już trudno, dzisiaj już nie odpuszczę Także miłego dnia, nie wiem kiedy tu do Was wpadnę, pewnie wieczorkiem !
|
|
#4085 |
|
zawsze mam racje
|
Idę coś załatwić i do rossmana po odżywkę w sprayu i coś do wieczornego spa.
A potem pracy cd.
|
#4086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
taka paletka daje wiele mozliwosci, az zal nie uzywac kolorow, czegos nie laczyc, jak te kolory tak ladnie sie mienia i patrza na Ciebie ![]() a z wlosami mialam tak wczoraj, byle jak je spielam do filmiku, no traficzne byly, ale jak je rozpuscilam, to tak fajnie sie ulozyly, zaluje ze rano je spielammoze bym tak nie narzekala ale i tak na noc nalozylam amle, rano zmylam i nalozylam maske goldwell z loreal i sa cuuudowne, na konce serum z joico i czuje, ze sa nawilzone, lubie to uczucieCytat:
wloski byle jak spiete gumka przewiazane ![]() Cytat:
![]() i ciesze sie, ze makijaz Tobie rowniez przypadl do gustu dzien dobry ![]() mi sie ten syf co widac na filmiku na czole, powiekszyl i boli ![]() wiec dzis nie bedzie filmiku, bo tylko tuszuje rzesy i smigam do mechanika. skrocilam paznokcie, zaraz wymocze paznokcie w oliwie z oliwek, z olejkiem rycynowym i cytrynka, pozniej naloze nail teka i pomaluje je, mysle tylko jak czy na bezowo, a moze frencha, czy na malinke
|
||||
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra powodzenia w szukaniu sukienki
agusiownik pochwalisz się zakupami ? ![]() Ja już umyłam włosy, nałozyłam maseczkę na nie a potem balsam z proteinami jedwabiu, poza tym nałożyłam też maseczkę na twarz, potem krem dotleniający i krem pod oczy. Za jakieś20 min pójdę je wysuszyć i ułożyć, jakoś się pomalować, ubrać i wezmę się za robienie obiadku bo Tż przyjeżdża na obiad po pracy ![]() Dziewczyny macie jakiś sposób by nabrać energii? czuje się strasznie zmęczona ostatnio, nie mam na nic ochoty ani siły, wszystko co robię to robię bo muszę bo inaczej bym leżała i nic nie robiła ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Ło matko http://studentpotrafi.pl/3891/Poszukiwany ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Miłego dnia Lasencje
|
|
#4088 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czeesc
![]() zaraz chyba naloze amle na wlosy i tak za dwie godzinki pojde go zmyc. Nie ide dzis na egzamin, bede zaliczac w drugim terminie. Ale na jutrzejszy egzamin ide i zaraz sie zabiore za nauke
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
może kręgosłup boleć jeżeli się ma jakieś problemy z nim...
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już jedną sesje zaliczyłam, na drugim kierunku zostało mi jedno zaliczenie z genetyki.. cięzko będzie:| i potem zostaje tylkooo czas wolny dla siebie ![]() zakupiłam w końcu prostownicę ..
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
caate obejrzałam, bardzo przyjemny filmik, makijaż tak jak pisałam bardzo mi się podoba
wiadomość w klubie ![]()
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-01-27 o 15:17 |
|
|
|
#4092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję i nie przesadzaj hehe, przeciętna jestem, żadna ze mnie ślicznotka ?Tak w ogóle to Dzień dobry Zobaczymy, co z tego będzie
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?mam podły dzień, zero motywacji do życia |
|
|
|
|
#4095 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
jestem chora i nie mam sily sie przebierac, ale moze jutro albo w sobote wstawie
|
|
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak ostatnio miałam ciągle
... Teraz odrobinkę lepiej.Buahhot, to nawet długa ta bluzka
|
#4097 |
|
zawsze mam racje
|
A coś się stało czy tak po prostu?
Łydki mnie bolą
|
#4098 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4100 |
|
zawsze mam racje
|
A co tż zrobił?
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
nie ogarniam go ...
ma humory (jak baba przed okresem) co do facetów - wątek z ich tekstami :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=284416&page=121 |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... Taka zła na fryzjera nie byłam dawno. Dzisiaj poszłam do nowej fryzjerki, zażyczyłam sobie kolor taki a taki z takimi a takimi pasemkami. No dobra, ok świetnie świetnie, robiła to co miała robić, myje mi te włosy, suszy i nagle wylądowałam z CZERWONO-FIOLETOWO-RÓŻOWO-SZARO-BRĄZOWYMI włosami !!!!!!! Masakra !!! Moja mama i moja koleżanka mówiły że fajnie, ładnie itp. ale jest strasznie !!!!!!!!!! Uduszę ją chyba
Masakra !!!
|
|
|
|
#4103 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz zerkne jeszcze raz do klubu ![]() Cytat:
a do fryzjerki idz z reklamacja, kazdy ma do tego prawo, niech zrobia Ci tak jak sobie zazyczylas lub oddadza gotowke, trzeba walczyc o swoje, tymbardziej ze wlosy to widoczna czesc wizerunku naszego i nie zaslonisz ich niczym, po to chodzisz do fryzjera zeby miec ladne wlosy odebralam focusika, juz zawieszenie podkrecone, smiesznie chcieli 50zl, wiem ze duzo sie nameczyli, bo musieli docinac recznie mase podkladek z aluminium, a ja im mowie ze mam 40zl i 100zl, to wybrali 40zl, nie chcialo im sie wydac, to nie moja wina ale mili byli, nie jacys prostacy co juz nieraz mnie to spotkalo i pomyslec, ze ulice dalej mam fajny warsztat![]() TZ wczoraj sie smial, ze jak juz bedziemy razem mieszkac i on bedzie mial swoje auto, to on bedzie nim jezdzic, a ja bede z kazda pier.dolka jezdzic po mechanikach ![]() no wiec TZ stwierdzil, ze bedzie dzielic ze mna auto bo ja bede o niego dbac, zeby bylo czyste i sprawne, ciekawe kto za to zaplaci![]() fakt, ze mam hopla i focusika myje, wosukuje, pucuje jak siebie, ale to jest moje autko i jak tak blyszczy to mi tak milo sie nim jezdzi
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-27 o 16:36 |
||
|
|
|
#4106 |
|
Wtajemniczenie
|
Łeeee.... to te ćwiczenia nie dla mnie
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Komp mi się wyłączył
Już dodaję fotki, ale uprzedzam że wszystkiego nie widać, w tym świetle tylko czerwone widać.
Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-01-27 o 16:57 |
|
|
|
#4108 | |
|
CABIN CREW
|
dziewczyny które poszły na zakupy- powodzenia, wróćcie z jakimiś perełkami
ja się też zaraz wybiorę, mam nadal doła, nie chcę siedzieć w domu bo u współlokatorki jest facet a mi przez to jeszcze smutniej... jutro jadę do domu ale K nic nie powiem chyba... nadal zły, ja mam chyba dość, nie mam siły ... jestem psychicznie wykończona już , było dobrze, jest znowu źle... nie mam na to sił już więcej... chyba po prostu przestanę się starać, odzywać ... kocham go ale... ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#4109 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama jeszcze mówi że wyciągłam już dużo kasy, że jakie włosy chciałam takie mam, że może się zdarzyć że kolor nie będzie taki jaki chciałam i że trzeba się z tym liczyć... Wrrrrr ! Cholera
Chyba zrobię tak jak radziła caate.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Ryczą później, że nie potrzebnie zawracamy im głowy takimi pierdołami. No ale przecież my nie mamy prawa tego poprawiać za podatnika bądź pełnomocnika. Ale ogólnie praca mi się bardzo podobała 

bo ja bede o niego dbac, zeby bylo czyste i sprawne, ciekawe kto za to zaplaci