|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
W sumie do Lublina nie tak daleko, może Ci podrzucę
Cytat:
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-26 o 20:53 |
|
|
|
|
#2072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witaj
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
agawoo,dziewczynko,dziękuje
Już wróciłam,ale niewiem od czego zacząć.....
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
ha ha, kochana, u gina byłam
![]() i dostałam skierowanie na badanie moczu na takiej płytce w słoiczku ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() może od początku-jak dawno ślub, ile jesteście razem, czy mieszkacie z teściami itp metka tym bardziej, że znów u nas zaczęło sypać, to się małemu nie dziwię ![]() ja sama podobno tydzień po terminie byłam, a się końcem grudnia urodziłam, więc wiadomo, ja tam wolę ciepełko. się śmieję, że mnie kocykiem nie okryli po urodzeniu i temu taki zmarzluch jestem ![]() mocno trzymamy i czekamy na dobre wieści, tym bardziej, że cioć przybywa- Karinio
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-26 o 21:23 |
|
|
|
|
#2076 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
żeby dobrowolnie wygramolił się z brzusia ![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że już masz nowe ![]() Cytat:
Zaraz pójdę sobie zrobić ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Aaaa... chyba, że tak ![]() Ufff... ciężki dzień za mną. Od rana duże zakupy a później praca No ale już niedługo weekend i tym razem TŻ też ma wolne, więc sobie odpoczniemy
|
||||
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Ok od początku,a więc było to tak.....
Cytat:
Nasza historia jest taka,jesteśmy ze sobą 3-4 lata razem,wiecie że straciłam już rachube ile. Noi zaręczeni ze dwa lata przed ślubem byliśmy,fajna chwila. A ślub,to jeszcze lepsza pełna wzruszeń,zabawy do białego rana Cześć
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-01-26 o 23:17 |
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
A no
A i zapomniałam odpowiedz na jeszcze jedno pytanie,z teściami nie mieszkamy ![]() Macie jakieś zaproszenie w tym roku na jakieś śluby/wesela?? My z mężem dostaliśmy zaproszenie od mężowskego kuzyna. ![]() W sierpniu ślub i wesele.Nie moge się już doczekać Ah,troche się powspomina swoje
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-01-26 o 22:33 |
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie powiem, poszłabym na jakieś w końcu jako żonka )Karinio, macie jakieś plany odnośnie "zaciążenia"?
|
|
|
|
|
#2081 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Cytat:
Metka, trzymam kciuki żeby synuś sam chciał poznać uroki tego pięknego świata Cytat:
mam nadzieje ze zostaniesz u nas na dluzej Cytat:
Cytat:
![]() teraz wiem dokładnie co czujesz u mnie minęły dopiero 3 dni a ja juz strasznie tęsknie
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() macie rację, z okularkami udało mi się trafić ![]() agawoo, w sumie okularki sa bardzo podobne do poprzednich kształt właściwie ten sam tylko kolorek inny przedtem były bordowe a teraz mam fioletowe a w srodku sa niebieskie teraz niemam jak wrzucić nawet fotki na kompa ale jak dostane lapka z naprawy to pomyslę ![]() Karinio, witaj ja mam dosłownie 5 minutek do wyjścia do pracy ale nie umiałam sobie odmówić wejścia na wizaż ale już uciekam ![]() miłego dnia kochane
|
|
|
|
#2083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapomnialam sie ppochwalic, ale dostalismy zaproszenie dopiero perzedwczoraj , bo to taka wpadeczka
|
|
#2084 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
magolinka ![]() Cytat:
oj ja też z drugiej połowy grudnia i strasznie mi ciągle zimno, w ogóle to mi też po mamie nie dopływa krew do palców dłoni i stóp i zawsze nie ważne czy mam ciepłe skarpetki czy na dłoniach rękawiczki - są okropnie zimne, TŻ się śmieje, że mogę mu piwo chłodzić, ale dla mnie to już śmieszne nie jest, bo kicam po domu w dresie i ciepłych skarpetkach a i tak zimno mi... nawet przy włączonych kaloryfererach Karinio ja też mam nadzieję, że zostaniesz na wątku z nami dłużej ![]() aha miałam jeszcze napisać o ślubach... my w tamtym roku już jako małżeństwo bylismy we wrześniu na ślubie i weselu i w październiku na samym ślubie. Fajnie że nie musimy już brać udziały w zabawach oczepinowych, bo nie bardzo to lubiłam i często z TŻ wtedy wymykaliśmy się na dwór no a jeśli chodzi o ten rok to mojej mamy chrześniak ma mieć ślub ale nikt nie zna jeszcze daty, więc nie wiem czy to na 100 % pewne, ale w sumie mogłabym pójść na jakiś ślub
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-01-27 o 08:49 |
||||
|
|
|
#2085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
Też bym się przeszła na jakieś wesele, ale na ten rok nic się nie zapowiada. Ostatnio kuzynka TŻta się zaręczyła, ale oni chyba na 2012 planują, albo może nawet na 2013 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, nie wiem czy klikacie na pajacyka i te inne akcje klikające, ale mam dla Was fajnego linka: http://siepomaga.pl/s/klikaj Można sobie zainstalować przypominacz i wtedy ta strona odpala się automatycznie w nowej karcie po otwarciu neta. Wcześniej nie klikałam codziennie, bo zapominałam, a teraz codziennie klikam z lapka i z kompa
|
|||
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
ja staram się klikać codziennie, ale właśnie głównie sobie przypominam jak Ciebie Martoolka widzę na wizazu
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
my nie mamy zaproszeń na wesele, ale:
koleżanka się hajta w tym roku, a my ją zaprosiliśmy, tylko nie wiem czy robi wesele druga też, choć ją zaprosiliśmy, to ona jest już po cywilnym, o czym dowiedziałam się, jak ją u lekarza spotkałam i chyba w tym roku będą robić kościelnykolejna koleżanka w przyszłym roku kolega, ale nie jesteśmy na tyle blisko ![]() ja z mojego grona pierwsza opuściłam stan panieński, także trochę wesel nas chyba czeka
|
|
|
|
#2089 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to sobie zainstalowałam teraz już na pewno będę klikała co dziennie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
u mnie nadal cisza, Karinio witaj, Cytat:
|
|
#2091 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej i dzień dobry
![]() Cytat:
Nie,no żartuje sobie oczywiście ![]() A co planów zaciązenie,to ehm ehm no owszem były że po slubie zaczniemy się starać,ale jakoś tak brakuje nam czasu by się za to porządnie wziąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O woow,dobra ale co robi uzależnienie od wizażu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Co ja to miałam napisac. ![]() Zapomniałam
|
||||
|
|
|
#2092 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej haj halo
![]() Najpierw wizaż a później nauka, to moja zasada ![]() Cytat:
Martoolka co kupiłaś fajnego?? ![]() [QUOTE=Karinio;24645633 Macie jakieś zaproszenie w tym roku na jakieś śluby/wesela?? My z mężem dostaliśmy zaproszenie od mężowskego kuzyna. ![]() W sierpniu ślub i wesele.Nie moge się już doczekać Ah,troche się powspomina swoje [/QUOTE]30 lipca mamy wesele mojej przyjaciółki z przyjacielem tż Cytat:
oj wiem że Ci tęskno, wytrzymasz ![]() Cytat:
i tak już 3,5 roku.Chyba się trochę już przyzwyczaiłam ale nadal tęskni mi się okrutnie jak go nie ma i nigdy nie mogę doczekać się weekendu a poniedziałek jest dla mnie najgorszym dniem tyg![]() Ja też mam zawsze zimne nogi może nie aż tak żeby piwo chłodzić ale bez skarpetek ani ruszCytat:
![]() metkaa mam nadzieję że już rodzisz a jak nie to daj znać jak zdążysz jak będziesz szła do tego szpitala![]() Kurczę no i muszę się wziąć za pisane recenzji
|
||||
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
meetko,dziękuje za przywitanie
![]() certi,to ty jak moja koleżanka.Jej też wicznie zimno,nawet gdy w domu mają po 25 stopni,to ona wiecznie narzeka w pracy,po pracy że jej zimno,że strasznie zmarzła ![]() marta,nic się u was nie szykuje do slubu.Uuuu,szkoda alee rok 2011 się dopiero zaczął ![]() bezaczku,to też się wybawisz na weselisku noi magolina rownież. ![]() I życze owocnej magolince owocnej nauki
|
|
|
|
#2094 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dziwi mnie to że poniedziałek to dla Was najgorszy dzień. A TŻ nie myślał o zmianie pracy? Cytat:
my też mamy w domu 25-26 stopni i TŻ ciągle gorąco, a mi zimno masakra. Ale bywa że mam ciepłe dłonie, chociaż nie mogę sobie przypomnieć kiedy to ostatnio było
|
||
|
|
|
#2095 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Mowilam wam ze wczoraj bolala mnie glowa - wieczorem maz zrobil mi kakao, do tego podal czekoladowa mufinke
Musze kupic formy na muffinki bo mezusiowi bardzo smakuja wiec dobrze by bylo samej piec. Nie wiem czy lepiej zwykle metalowe czy takie silikonowe - ma ktoras - co lepsze? Do metalowych trzeba by wkladac papierki a w silikonowych to chyba juz nie
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
jest 18 a u mnie zadnych skurczy wiec jutro jade do szpital, po weekendzie pewnie juz bede z synciem
wiec odezwe sie pewnie najwczesniej wlasnie w poniedzialek
|
#2098 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do nauki to owocna raczej nie będzie bo zawiozłam tate do lekarza, wróciłam i usiadłam do kompa na wizaż a potem jeszcze bym sobie meczyk obejrzała![]() Cytat:
![]() Cytat:
hmm zacofana jestem![]() Cytat:
z całego serca życzę Ci metkaa szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu. I jak tylko będziesz mogła to daj nam znać |
||||
|
|
|
#2099 |
|
Konto usunięte
|
tak, trzeba zrobić posiew ale może się okazać, że na posiewie nic nie wyjdzie bo z ogólnego badania to często coś wychodzi i wcale nie groźne jest.
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam od razu zacofana Oto one - nie musza byc tej firmy po prostu pierwsza wyleciala na googlu http://www.pomocnicykuchenni.pl/form...6020,1778.html
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Same rozumiecie,ale potem będe 

mocno trzymamy i czekamy na dobre wieści, tym bardziej, że cioć przybywa- Karinio 
Mój slub odbył się pare miesięcy temu,też w 2010 roku.
- szkoda ze ze sklepu (musze wreszcie kupic formy zaczac je robic sama)
No ale już niedługo weekend i tym razem TŻ też ma wolne, więc sobie odpoczniemy