|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale falki fajne bardzoo bym chciala takie gęste wlosy
|
|
#2853 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiedzą doskonale ile ja potrafię zjeść ![]() Cytat:
![]() No a mnie jak się zdarzy przytyć ten kg czy dwa to też nigdy nie zauważyłam żeby w biust poszło cholerka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Strasznie nudziło mnie jeżdżenie 30 min i gapienie się w ścianę.. albo nawet na tv Wolę jednak prawdziwy rower i "zmieniające się obrazy" bo tak to nudą wieje i ja nie jestem w stanie wysiedzieć. Zawsze mnie dziwiło, że właśnie na siłowni ludzie tak jeżdżą i im to nie przeszkadza
|
|||||
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam zdjęcia w Twoim albumie, co prawda stałaś tyłem, ale (zdaję sobie sprawę, że to zabrzmi co najmniej dziwnie ![]() Yattamanka fakt, jest to nudne, ale słuchając muzyki jakoś daję radę ![]() a babcie to zawsze będą wciskały jedzenie, obojętnie ile by się jadło i obojętnie ile by się ważyło
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym chciala takie zniżki waże 59 kg a jak zaczynałam prace 1,5 roku temu to ważylam 53 kg!!! co sie robi przez siedzącą pracę no ale u mnie i tak nie jest źle mam 170cm wzostu a waga 59kg czyli 11kg więcej niż snow hehe snow kochana uważaj powinnaś ważyć minimum 53kg !
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie moge dlużej jak 3 tyg. wytrzymać a tu kilka miesięcy??? nie mówiąc że taki duży odrost nie zawsze równo bierze...heh... fryzjerzy... ![]() Ale powiem wam że nie zawsze jest to wina fryzjerów takie przekręty w salonach, jak pracowałam w salonie to nas szefowa do takich rzeczy zmuszała Dlatego też odeszlam... np. jak ktoras z nas chciała zdezynfekowac coś a ta zobaczyła to strącała nam z pensji za środki do dezynfekcji ręczniki wysuszane to norma, dezynfekcja raz w tyg.... przelewane kosmetyki- proszę bardzo. I to nie był najtańszy salon w okolicy o nie... Ciesze sie że moje rady ci sie przydały Ja nie mówie że cieniowanie jest złe, jak jest dobrze wykonane to może byc super! Ale rzadko kiedy jest dobrze zrobione i pasuje danej osobie... Pokaż sie po farbie! Fajnie ze wam sie mimo to moje falki podobają, bo mi dzis sie wcale nie podobają
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w ogóle, to muszę wyrazić ubolewanie bo link z Twojego opisu mi nie działa I nie mogę sobie pooglądać Twoich pięknych włosków ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy innym działa?ale pocieszę Cię tym, że wszystkie fotki w albumie dodawałam tu na naszym wątku nie ma nowości
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Skłaniam sie ku temu że to reakcja na odżywkę ktorej nie widzialy już od ponad roku
Co maska to maska ![]() Bo jak czesalam je to mimo tony odzywki wraz mi skrzypiały i pojedyncze wloski odstawaly od kosmyków jakby już były suche... Jestem zła. Snow żel odpada bo w końcu nie kupiłam tego rossmanowskiego a ten tz z joanny powoduje swędzenie Ale d***.Dobra, dziś już nic nie robię zobaczymy co będzie jutro...
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do Ciebie snow to chyba przyszła moja prośba o przyjęcie mnie do klubu włosy rozjaśniamy... ? czy nie? bo też nie wiem czy czegoś nie sknociłam kobieta+komputer=
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tych próśb o dostęp do klubu mam masę i to same nicki które pierwszy raz na oczy widzę najcześciej
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
yattamanka
Hyhh utożsamiam się z nim.Żółte włosy i aparat mrr ;d
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedz spokojnie, niech kilogramy przybywają ![]() ja jadę na szalony shopping z mamą ![]() do później dziewczyny! |
|
|
|
|
#2867 | |
|
Magda ;)
|
Snow dzięki
ale mi się wlasnie wydaje,ze juz slysze normalnie Kitkulka,ale ja i tak nie mam jak sie ruszyc w pokoju i jak postawilabym rowerek to nie dostalabym sie do szafy ![]() Bunny a moze jakis spray do psikania by pomogl z silikonami?? Lady dziękuję Yata Kotka ja zaczynajac prace wazylam 50 kg a to wiadomo zaczely sie zupki chinskie i inne badziewia,bo od 7 do 21 nie bylo mnie wogole w domu najpierw na uczelnie,a pozniej lecialam na szybko do pracy ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
to czego te dziewczyny tam szukaja? czary mary wlosy w klubie same nam sie rozjasniaja
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszcze jecie i nic wam nie przybywa.. ja niestety podobnie jak princeska 163 i 52 kg;/ chciałabym mniej.. Mam pytanie farbowała z was któraś włoski Esential color 215 - średni blond? |
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to jest spowodowane tym, że jak się wejdzie w klubie to nasz jest tam na wierzchu w miarę bo świeżo założony i dlatego chyba no ale chyba jak widać, że klub prywatny to z jakiegos powodu raczej
|
|
#2870 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
a co do farbki, to nie pamietam,zeby ktoras z nas farbowala Cytat:
|
||
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki napisałam w klubie
![]() I przy okazji chciałam się Was poradzić, który kolor będzie mi bardziej pasował? ![]()
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Ej babki!
Już niedługo walentynki. Macie pomysły na prezent dla swoich tżtów? Ja tak myślę,myślę i nic wymyślić nie mogę ;D Może wy mnie jakoś natchniecie ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- http://allegro.pl/ocieplacz-na-siusi...412627043.html O RANY ;D HAHAHAHAHAH
|
#2874 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
romantyczna kolacja w mac donaldzie,bo sa znizki ![]() |
||
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
BLOND PRINCESSKO
a iĆ Ty;D na coś poważniejszego liczyłam. Mc shit nie dupka urośnie
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogę wytrzymać na diecie.. normalnie wtedy tak mi się non stop chce jeść, oooh![]() przydaloby się tylko nad brzuszkiem popracować tak to nie jest źle ![]() no łazi mi po głowie ciemny kolor;D zaraz dostane zrypke wiem
|
|
|
|
|
#2877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
bunny
dzis wyszly ci falki delikatne ale nie ma tragedii jeszcze nie wiesz jak moze wygladac puszak a ugniotlas wlosy? nalozylas pantene na suche czy na mokre? moze za malo nawilzone ale jak mowie mi sie podoba mialam gosci i nie moglam sie dostac na wizaz ![]() snow obstawiam granat patrze ze gadalyscie o wagach jedzeniu ...ja jem malo i mam szybka przemiane nigdy nie przytylam poza ciaza..czyli mam 165/53kg ..z czego duzo mam w biuscie...:p
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-01-27 o 19:44 |
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ugniatałam mokre z pantene, potem koszulka, potem znów ugniatałam podeschnięte nadal koszulką... To chyba brak silikonu wychodzi, bo widocznie pantene nie daje sam rady zapanować nad taką ilościa włosów
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

na zdjęciach wydajesz się taka drobniutka, przynajmniej z twarzy 

ja nie moge dlużej jak 3 tyg. wytrzymać a tu kilka miesięcy??? nie mówiąc że taki duży odrost nie zawsze równo bierze...

to moje