|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
No bardzo prawdopodobne
![]() ![]()
#4682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też chodzimy z kijkami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
E no to ja aż tak nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- KARLA a wiesz,że podobno jak bardzo dziecko szleje w brzuszku takie będzie później ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zadomowienie
|
Eeee, może nie
![]() ![]() A co do rozstępów to ciekawe jak to jest? Lulka tyle kuracji przeprowadza codziennie i wraz dostała, ja nie smaruję się niczym, nieraz jak mi się przypomni to olejkiem z rossmana i nie mam nic ![]() Spędzam cały dzień w kuchni, żeby na TŻ nie patrzeć. Bo on leży w pokoku przed tv. Dzwonił już parę razy i przychodził po mnie,ale ja nie idę. Wtedy powiedział za dużo i mnie to trzyma ![]() Ale zrobiłam ciasto, sałatkę, ugotowałam kapuśniak i makaron z sosikiem pieczarkowym ![]() Ja to namiętnie jeździłam rowerem. Był czas, że po 20 km dziennie ![]() ![]()
#4686 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
widze ze stesknione ![]() ![]() Enis wracak kochana do zdrowia ![]() Enia ale cie spieszno do weekendu ![]() Pam Oliwka jest cudna ![]() Karla jakbym mieszkala nadal w Wawie to pewnie juz bym sie dawno z toba spotkala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lulka fajnie macie z tym tenisem,ja zawsze chcialam pograc ale jakos nigdy okazji nie bylo no i tak zeszlo do teraz ![]() Kciuki za dziewczynki ktore maja wizyty ![]() ja mam swoja w poniedzialek,zobaczymy co mi polozna powie,no i bede miala okazje zeby podpytac co do szpitala mam zabrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zadomowienie
|
Ja miałam puste jajo w pierwszej ciąży, a teraz jest wszystko oki
![]() Trzymam kciuki za Was ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Bo co tam jeden seksik ![]() ![]()
![]() |
#4688 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- MADZIK i trzymam kciuki za mieszkanko... oby któreś się nadawało ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe jak wymaca to Twoja położna Michasia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
a jakie ciasto zrobiłaś?? DZIEWCZYNY potrzebuje przepis na prostu i dobry deser ![]()
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
http://przystole.blox.pl/html http://www.ugotuj.tv/ moze cos tam znajdziesz fajnego ![]() Ja nie wiem wlasnie jak ona go tam wymacuje i wogole te badania to dla mnie jakies dziwne sa ![]() moj synek ma cos ostatnio w kolko czkawke.dzisiaj w nocy np to chyba z pol godziny mna rzucalo po lozku ![]() a co do mieszkanka to sie nadaja oba,ciekawe jak w realu tylko wygladaja bo na zdjeciach super,no i cena tez jest super....wielka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ja niestety nie bede w 2011 mamusia
![]()
![]() |
#4692 | |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki,
Ja dopiero wróciłam od alergologa, byłam z Julką, w końcu zapisali ją na marzec na testy ![]() ![]() Przy okazji byłam na małych zakupach w Kauflandzie i kupiłam sobie truskawki ![]() ![]() Justa trzymam kciuki za wizytę. Wczoraj wyczytałam gdzieś że w ciąży nie można pić mięty, bo ma działanie poronne, a ja jej ostatnio tyle piłam, ze 4 szklanki dziennie, tak mi smakowała i na żołądku było lżej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zadomowienie
|
No widzisz a ja mam ochotę po prostu na owoce, surowe bez niczego, a szejka to i zmroźonych da się zrobić
![]() ![]() Kurcze z Julką zaszłam w ciążę pod koniec maja, więc szalałam na początku z owocami, za to na koniec ciąży zostały mi cytrusy ![]() ![]() ![]()
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
A ja byłam na krótkim spacerku
![]() ![]() MADZIK dziekli za stronki,deser już wymyśliłam ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
ASIAGO ja ka masz ochoe na owoce to jedz,bo znaczy,że organizmowi ich potrzeba ![]() ![]() ![]() dziś też zaraz idę robić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
bardzo mi przykro ![]() ![]()
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
a ja se wymyslilam ze zejm kanapki z jajem.przydalabym sie salata do tego ale nie mam i pomiodr po ktorym mam mega zgage i jesc nie moge
![]() a jesli o salatkach mowa to daj przepisa bo mysle zeby jakas zrobic a te moje mi sie znudzily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
my wlasnie wykapalismy dziecię i teraz wisi na cycku
![]() ja sie objadlam dzis paczkow i mam dosc ![]() ![]()
#4701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robię bardzo proste sałatki ![]() 1.rukola,pomidor koktajlowy,starte płatki parmezanu i sosik 2.sałata rzymska do tego smaże na oliwie czosnek pokrojony w plasterki,jak jest juz rumiany wylewam całośc na sałatę i ścieram parmezan 3.różne rodzaje sałat,pomidorki,papryka czerwona i żołta,pomidor suszony,mozzarella i smażona cukinia. ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
PAMELKA a Ty pączki możesz wcinać??? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- PAMELKA czy Ty często kłądziesz Oliwkę na brzuszku??bo ja sie właśnie zastanawiam czy dziecko może spać w takiej pozycji i czy mu wygodnie??? ![]() jak to jest u Was mamuśki??? ![]()
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniam ale fajne sałatki ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- hmmm klade ja czasem na brzuszek ale nie spi tak bo jej nie wygodnie
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja słyszałam,że w dzień jak najwięcej dzidzius powinien leżeć na brzuszku ,bo sobie mięśnie ćwiczy ![]() ![]() ja też chce jeść takie rezczy jak będe karmić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- PAMELKA a surowe rzeczy jesz??mogłabys zjeść którąś z tych sałatek??czy to juz by była przesada?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie zjadłabym taka salatke ale nie wiem jak malutka by zareagowala ![]()
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak po ogórku nic jej nie jest,to po pomidorze napewno nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- DZIEWCZYNY odnoście ilości dzieci,dziś do mojego TŻ była umówiona 1 rodzina,ojciec z 8 dzieci ![]() ![]() to musi być niezły sajgon!!! podziwiam tą kobiete,8 razy być w ciązy!!!no to jest wspaniały stan ,ale jak dla mnie to przesada ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
dzieki Lulus.kurde a ja bym zjadla kabaczka w bulce tartej
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- szacunek dla niej,ja bym rady nie dala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo boziu ja tam chce miec jeszcze dzieci zreszta bycie w ciazy to błogosławienstwo ale zeby mieć ośmioro dzieci to chyba przesada ![]()
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja zamiast kabaczka robię cukinie ![]() ![]() troche grosza??pytałam mojego TŻ czy robili prywatnie ząbki czy na NFZ ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam pytanko mogłabys zapytac swojego tż ile kosztuje korona na zęba jedynke??? bo tak planuje zrobic juz tż dzis mówił zeby sobie zrobiła teraz jak urodzilam małą ![]()
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spytam ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.