Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 16:17   #331
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no a na necie piszą że ma być twarzą nowego centrum Forum buhahaha to pokręcili

ej ale jak mi mówili cześć grubasie to myślałam że zabije..

nie w pełni mnie satysfakcjonujące ale spoko spoko im więcej czytam tym szybciej się odradzają

ja uwielbiam skecz górnik młodych panów
nowy ma być FOCUS PARK ale ile jeszcze to potrwa nie wiadomo bo na razie wylali gigantyczną posadzke i budowa stoi bo ponoc nie ma ten teren uregulowanej sytuacji prawnej...
to są tereny po byłej hucie
Forum istnieje juz od kilku lat

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:28   #332
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Kurcze to u nas chyba nie będzie omawiania każdego dziecka oddzielnie. Bo nasze zebranie jest dla klas 0-3 (4-6 maja w innym terminie). Klas 1,2,3 jest po 6 + nasze 3 zerówki więc w sumie 21 klas Wow Czyli radzisz przygotować się tak ogólnie z klasy czy nie ma problemów, jak miałam problemy z pewnymi osobami, to powiedzieć, ze je rozwiązałam i pewnie to tyle. Plus ten raport z realizacji stażu tak?? Czyli w jakich szkoleniach brałam udział, co przygotowałam (spotkania, imprezy, występy) + jakieś tam punkty formalne które były. tak ogólnie pewnie że były, nie wnikać w to??

Zobaczymy co nasz Guciolek jeszcze napisze
tak myślałam ze was podzielą wiekiem dzieci, że wczesnoszkolne a 4-6 później
hmm przygotuj się ogólnie żeby móc coś powiedzieć jaka jest twoja grupa plus problemy jakie były i jak je rozwiązałaś no i jesli ktoś się wybija to też go omów no i dzieci nie radząc sobie
a ze stażem to tak jak napisałaś co robiłaś po kolei wg planu staż co już za tobą co zrobiłaś z czym się zapoznałaś no i co zostało

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nowy ma być FOCUS PARK ale ile jeszcze to potrwa nie wiadomo bo na razie wylali gigantyczną posadzke i budowa stoi bo ponoc nie ma ten teren uregulowanej sytuacji prawnej...
to są tereny po byłej hucie
Forum istnieje juz od kilku lat
mój błąd - ola jest nową twarzą forum a nie twarzą nowego forum nie doczytałam
Stary 2011-01-27, 16:37   #333
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta dzięki To sobie w weekend posiedzę teraz się zabrałam za uzupełnianie planu rocznego bo tam kilka dat nie miałam wstawionych itp. oraz za % wyniki diagnozy wstępnej. Czyli rozumiem, że skoro zebranie jest na 14,40 to za chiny na księdza nie zdążę zaczyna o 15 (a u nas są 3 klatki tylko czyli 60 mieszkań )

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:41   #334
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cześć pisareczki
Normalnie raptem 1 dzien ma ten watek a tu juz 11 stron... masakra
U mnie dzisiaj zapowiadal sie super dzien bo nasza "ulubiona" kolezanka miala urlop... ale niestety od rana wszystko sie walilo... tysiac problemow i bieganina straszna... chyba zawsze tak musi byc na koniec miesiaca bo inaczej to nie wiem co by sie stalo jestem wykonczona....

Wiecie co mam dylemata... jestescie ubezpieczone "na zycie" w pracy?? bo wlasnie sie zastanawiam czy sie ubezpieczyc czy nie... w mojej poprzedniej pracy nie bylo czegos takiego bo pracowalo nas raptem kilka osob i nie bylo ubezpieczen grupowych, tutaj tez jak przyszlam to nikt od razu mnie nie zapytal czy chce czy nie chce...chociaz powinni, ale temat ubezpieczen byl do tej pory traktowany po macoszemu teraz mamy nowa kolezanke i ona wprowadzila wreszcie lad w tej kwestii i sie zastanawiam... tylko teraz jak sie ubezpiecze to mam polroczna karencje... no i z jednej strony moze warto by bylo, a z drugiej strasznie mi szkoda tych 120 zl (bo ubezpieczalabym tez meza)... taki to sep ze mnie...no bo prawda jest taka ze to sie placi i placi, a rzadko sie potem "korzysta" z tych pieniedzy... no ale potem jak juz cos sie stanie (odpukac) to sie zaluje... no i mam trudny orzech do zgryzienia... pomyslalam sobie zeby nas ubezpieczyc bo zaczynamy ta budowe... no ale zanim minie te 6 miesiecy to juz i tak budowa dawno ruszy... maz stwierdzil ze lepiej zebym za te 120 zl miesiecznie sobie cos ladnego kupila haha

A w ogole to mialam ostatnio akcje podobna do tej z kluczykami od samochodu Martuchy.... tyle ze Martuchy akcja mogla sie skonczyc tragicznie a moja to tylko byla smieszna i swiadczyla o mojej glupocie otoz mam w samochodzie zamontowany centralny zamek, ale poniewaz cos sie uszkodzilo to moj tz go wymontowal i odeslal do naprawy, no i w niedziele bylismy w paru miejscach ale caly czas tz prowadzil i otwieral i zamykal drzwi samochodu, wieczor bylismy u znajomych i chlopaki wypily po piwku wiec ja powiedzialam ze bede prowadzic... no i zajezdzamy z tz pod dom, zgaszam samochod, wysiadam i mowie do tz "no a masz kluczyki? bo trzeba samochod zamknac" Tz na mnie patrzy jak na glupia a ja mowie ze przeciez ja nie mam.... a kluczyki w stacyjce

podkreslam ze jeszcze nie rodzilam
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:41   #335
martucha84
Zakorzenienie

Magda nie mam pojęcia czy zdążysz wszystko zależy od tego jak to u was wygląda u nas dokładnie omawialiśmy wszystkie grupy dzieci plus mnóstwo bieżących spraw...
ale licz że do 17 na pewno
Stary 2011-01-27, 16:47   #336
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta czuję, że dłużej zobaczymy akurat tego dnia dostaję @ aby nie był zbyt bolesny wrrr

Samba ja jestem ubezpieczona w PZU za 47 zł, a mój mąż za 52 zł Myslę, ze warto.

Stary 2011-01-27, 16:51   #337
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Marta czuję, że dłużej zobaczymy akurat tego dnia dostaję @ aby nie był zbyt bolesny wrrr

Samba ja jestem ubezpieczona w PZU za 47 zł, a mój mąż za 52 zł Myslę, ze warto.
u nas skladka 56, albo nawet 57 za osobe ;/ tez w pzu ;/
Stary 2011-01-27, 17:13   #338
kliwia
Zakorzenienie

samba wysokosc skladki zalezna jest od jakiej wkoty jest to ubepizceznie, my teaz placimy po ponad 50zl
I tak Ci powiem ze sie niby nie korzysta, ale nie zna czlowiek dnia ani hodziny tragedii [odpukac], do tego za urodzenie dziecka, za glupi pobyt w szpitalu [3 doby] dostaje sie pieniazki. Ja tam uwazam ze te 100zl miesiecznie to nie majatek. Jesli nie chcesz sie ubezpieczyc to chociaz wplacaj sobie te 120zl na jakies subkonto czy cos, zeby miec na czarna godzine.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:23   #339
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba wysokosc skladki zalezna jest od jakiej wkoty jest to ubepizceznie, my teaz placimy po ponad 50zl
I tak Ci powiem ze sie niby nie korzysta, ale nie zna czlowiek dnia ani hodziny tragedii [odpukac], do tego za urodzenie dziecka, za glupi pobyt w szpitalu [3 doby] dostaje sie pieniazki. Ja tam uwazam ze te 100zl miesiecznie to nie majatek. Jesli nie chcesz sie ubezpieczyc to chociaz wplacaj sobie te 120zl na jakies subkonto czy cos, zeby miec na czarna godzine.
wiem wiem wlasnie przed ciaza to bym sie chciala ubezpieczyc bo sie kase dostaje a tak to przez cala szkole placilo sie jakies ubezpieczenie i nigdy nic z tego nie mialam tzn z jednej strony to bardzo dobrze... no ale z drugiej troche zmarnowane pieniadze jak dla mnie sknery
Stary 2011-01-27, 17:36   #340
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Bzyczko czego Ty ode mnie wymagasz Ja raz, ze mam juz zaawansowaną ciążową sklerozę to ogromny kłopot ze sformuowaniem myśli.

Martuś ząbki się psują raczej standardowo, choć u mnie jest inny problem, ogromnie boję się dentysty, fobia, omdlenia itp. więc chodzę tylko jak już naprawdę boli (wiem, ze źle, no ale nie umiem opanować strachu)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:02   #341
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

Samba ja tez jestem ubezpieczona w ubezp. gupowym w pracy w PZU -cos koło 40 zł mam składkę a TZ tez mniej więcej tyle. Mysle ze warto bo nigdy w zyciu nic nie wiadomo. Chociazby jakis głupi pobyt w szpitalu to cos tam wypłacaja powyzej 3 czy 4 dni.
laseczki moja łazienka jest prawie w połowie zrobiona jeszcze troche i bedzie finisz ;D No i koles od zabudowy w sypialni zadzwonil ze prawdopodobnie w nastepna sobote przyjedzie na montaz co nas bardzo cieszy bo mial sie wyrobic dopiero za 3 tyg
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:15   #342
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio no miałam nadzieję że jeżeli jesteś krócej ode mnie w ciąży to i mniejsze zbudynienie u Ciebie występuje jeszcze i może coś więcej zrozumiesz z tego co napisałam

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:21   #343
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
w sobote chiałam zeby mi maz zrobił bo taka ładna byłam jak szlismy do dziadka na urodziny ale tak pozno wrócił ze juz nie było czasu

ale obiecuje ze wstawie
Czekam cierpliwie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mnie to akurat bardzo śmieszy Irytujące jest tylko w takich momentach, kiedy stoję w sklepie i za Chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć po co przyszłam
Bo to jest śmieszne

Cytat:
nie w pełni mnie satysfakcjonujące ale spoko spoko im więcej czytam tym szybciej się odradzają
A no to wracaj szybko do normy zostały Ci jeszcze 4 miesiące na rekonwalescencję także myślę, że zdążysz haha

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Byliśmy dzisiaj z moim M. zobaczyć kozaki, bo tak mnie zachęciłyście tymi wyprzedażami i powiem Wam, że jestem rozczarowana... już wchodzą same buty letnie, półbuty itp. po kozaku prawie śladu nie ma, pojedyncze jakieś a do tego wyprzedaże baaardzo marne... a myslałam, że coś znajdę, bo nie tak dawno jak byłam to widziałam fajne kozaczki przecenione z ponad 200zł na 80 zł także atrakcyjnie, ale za wysokie mi były

W sumie dzisiaj tez fajne widziałam, jedne za 170zł (bez wyprzedaży), a drugie za 209zł (kosztowały 260zł) no, ale wydaje mi się, że to i tak dość drogie. Zaznaczam, że mowa była o kozakach ze skóry
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:23   #344
*Agatek*
Zakorzenienie

Jestem i ja
Przyszłam zakomunikować, że wyszłam z anemii hemoglobina ponad normę

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:27   #345
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Jestem i ja
Super Agatka , a jak reszta spraw?
Stary 2011-01-27, 18:28   #346
Maja102
Zakorzenienie

fajny artykuł
http://www.styl.pl/uczucia/singielki...sci,nId,320524
a zwłaszcza zdanie:
"Znowu typowo polskie zachowanie. Celujemy w wytykaniu słabości innym. Ludzie poukładani, szczęśliwi, nieproszeni nie zajmują się sprawami innych, nie oceniają, nie udzielają tzw. dobrych rad."
Amen
Stary 2011-01-27, 18:29   #347
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem i ja
Gratulacje

która to Ania L. Zaprosiła mnie na FB??

Stary 2011-01-27, 18:30   #348
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Scio no miałam nadzieję że jeżeli jesteś krócej ode mnie w ciąży to i mniejsze zbudynienie u Ciebie występuje jeszcze i może coś więcej zrozumiesz z tego co napisałam
Hmm... moe to onaca, ze ten poces postepuje u mnie szybciej

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:36   #349
Ana***
Zakorzenienie

Scio ja z Was nie mogę z tym budyniem czy tam kisielem (kiślem?)

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-27 o 18:39
Stary 2011-01-27, 18:44   #350
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
O to super im się udało z tym domkiem

Głowa do góry,będzie dobrze! To na pewno przez ten stres ,ja też już się wykańczam... dziś wzięłam relaksacyjna kąpiel i pomogło troszkę...

dokładnie!

Dziewczyny mam parę zdjęć schodów,ale trochę kiepskie,siostra ma wysłać więcej.Teraz czekamy,aż nam zabudują łazienkę pod schodami i musimy zamówić drzwi.
mam nadzieje, ze mi to minie...
czekam na fotki

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Kochana co się dzieje?
sama nie wiem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jak każdy pisarz ma lepsze i gorsze fazy
Choć filmowe adaptacje są i tak z reguły gorsze, a niektóre na siłę zmienione na łagodniejsze (np. Misery - spojler - w filmie zmienili drastyczną scenę odrąbania nogi na łamanie), czy happy end (Cujo)
Jedynym wyjątkiem Skazani na Shawshank - to, co Darabont zrobił z krótkim opowiadaniem, to po prostu majstersztyk
I Zielona Mila jest równie dobra

piłam to kiedyś - działało na mnie jak kawa, czyli słabo

z Bachmanem, to była śmieszna sprawa, bo King postanowił zrobic na złość krytykom, którzy stasznie jechali po jego książkach i wydał kilka pod pseudonimem Richard Bachmann, a oni stwierdzili, że to są dobre książki, a nie to co ten King

I uwielbiam jak pisze o sobie i procesie twórczym - autobiograficzna książka "Jak pisać. Pamiętnik rzemieślnika" jest dla mnie świetna
Zielona Mila jedna z moich ulubionych

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Przykro mi..ja się właśnie dowiedziałam że zmarła mi ciocia

hehe najpierw mnie Twój teskt rozbawił a potem pomyślałam, że chyba też nigdy nie widziałam
przykro mi...

Cytat:
mój mąż ogląda Bękarty wojny Tarantino..
boż ale brutalny... tzn te 3 pierwsze części..
ale hmm ciekawy bardzo ciekawy
uwielbiam

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Cześć pisareczki

Wiecie co mam dylemata... jestescie ubezpieczone "na zycie" w pracy?? bo wlasnie sie zastanawiam czy sie ubezpieczyc czy nie... w mojej poprzedniej pracy nie bylo czegos takiego bo pracowalo nas raptem kilka osob i nie bylo ubezpieczen grupowych, tutaj tez jak przyszlam to nikt od razu mnie nie zapytal czy chce czy nie chce...chociaz powinni, ale temat ubezpieczen byl do tej pory traktowany po macoszemu teraz mamy nowa kolezanke i ona wprowadzila wreszcie lad w tej kwestii i sie zastanawiam... tylko teraz jak sie ubezpiecze to mam polroczna karencje... no i z jednej strony moze warto by bylo, a z drugiej strasznie mi szkoda tych 120 zl (bo ubezpieczalabym tez meza)... taki to sep ze mnie...no bo prawda jest taka ze to sie placi i placi, a rzadko sie potem "korzysta" z tych pieniedzy... no ale potem jak juz cos sie stanie (odpukac) to sie zaluje... no i mam trudny orzech do zgryzienia... pomyslalam sobie zeby nas ubezpieczyc bo zaczynamy ta budowe... no ale zanim minie te 6 miesiecy to juz i tak budowa dawno ruszy... maz stwierdzil ze lepiej zebym za te 120 zl miesiecznie sobie cos ladnego kupila haha

A w ogole to mialam ostatnio akcje podobna do tej z kluczykami od samochodu Martuchy.... tyle ze Martuchy akcja mogla sie skonczyc tragicznie a moja to tylko byla smieszna i swiadczyla o mojej glupocie otoz mam w samochodzie zamontowany centralny zamek, ale poniewaz cos sie uszkodzilo to moj tz go wymontowal i odeslal do naprawy, no i w niedziele bylismy w paru miejscach ale caly czas tz prowadzil i otwieral i zamykal drzwi samochodu, wieczor bylismy u znajomych i chlopaki wypily po piwku wiec ja powiedzialam ze bede prowadzic... no i zajezdzamy z tz pod dom, zgaszam samochod, wysiadam i mowie do tz "no a masz kluczyki? bo trzeba samochod zamknac" Tz na mnie patrzy jak na glupia a ja mowie ze przeciez ja nie mam.... a kluczyki w stacyjce

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

Samba ja tez jestem ubezpieczona w ubezp. gupowym w pracy w PZU -cos koło 40 zł mam składkę a TZ tez mniej więcej tyle. Mysle ze warto bo nigdy w zyciu nic nie wiadomo. Chociazby jakis głupi pobyt w szpitalu to cos tam wypłacaja powyzej 3 czy 4 dni.
laseczki moja łazienka jest prawie w połowie zrobiona jeszcze troche i bedzie finisz ;D No i koles od zabudowy w sypialni zadzwonil ze prawdopodobnie w nastepna sobote przyjedzie na montaz co nas bardzo cieszy bo mial sie wyrobic dopiero za 3 tyg
my z TZem tez jestesmy ubezpieczeni 2x60zł. Jak na razie korzystałam raz

Cytat:
Jestem i ja
super, a jak ogolnie nastrój?
Stary 2011-01-27, 18:49   #351
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ania L. odezwać się

uffff uporałam się z planem rocznym i % wynikami diagnozy wstępnej. Dobrze, że byłam kiedyś solidna i wszystko sobie ładnie zestawiłam w tabeli to teraz tylko podliczyłam i wyliczyłam % . Tylko tego raportu z realizacji stażu sie obawiam. Jutro dostanę jakiś wzór (jakieś 8 punktów). Podobno masa pracy z tym jest, koleżanka mi mówiła, że to 3 dni pisała

Stary 2011-01-27, 19:27   #352
atomufka
Zakorzenienie

hej dziewczyny.Dodaję kilka fotek,kiepsko widać,ale coś tam widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg schody.jpg (31,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schody3jpg.jpg (27,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schody2.jpg (37,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schody5jpg.jpg (37,8 KB, 29 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:34   #353
india83
Zakorzenienie

Cytat:
super!!!!!!!!!!!! pieknie się prezentują zazdroszcze, ja to się w najblizszym czasie schodów nie doczekam
Stary 2011-01-27, 19:34   #354
kliwia
Zakorzenienie

atomufka oryginalny kolor tych schodow jak sie nazywa ten kolor?
juz sie nie moge doczekaz az sie urzadzisz i Cie odwiedze
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:50   #355
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
super!!!!!!!!!!!! pieknie się prezentują zazdroszcze, ja to się w najblizszym czasie schodów nie doczekam
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
atomufka oryginalny kolor tych schodow jak sie nazywa ten kolor?
juz sie nie moge doczekaz az sie urzadzisz i Cie odwiedze
Dziękuję dziś zamontowali światełka w schodach,bo facet zapomniał.... A kolor hmm nie wiem był dobierany do paneli ,a panele to dąb szary mocca Kliwia zaproszenie oczywiście aktualne Ale myślę ,że na wiosnę jak ogródek będzie zrobiony ,wtedy będzie przyjemnie sobie posiedzieć na zewnątrz a propos ogródka to teraz mamy coś takiego:

india na pewno się doczekacie schodów .My nie mieliśmy wyjścia ,inaczej musiałabym śmigać po drabiniejak na razie schody są najdroższą częścią mieszkania Tato mi mówił,że wszyscy którzy przychodzą to mówią ,że bardzo stylowo się urządzamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1401.jpg (185,2 KB, 41 załadowań)

szafa

Stary 2011-01-27, 20:06   #356
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem i ja
super

Cytat:
bardzo ladne , orginalne
nie widzialam jeszcze takich

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:22   #357
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
sama nie wiem
Ojjj może jesteś przemęczona? gorąca kąpiel z pianą? małe spa w domu? jakaś maseczka? może miły wieczór z mężem, choćby wypad do kina?

Cytat:
uffff uporałam się z planem rocznym i % wynikami diagnozy wstępnej. Dobrze, że byłam kiedyś solidna i wszystko sobie ładnie zestawiłam w tabeli to teraz tylko podliczyłam i wyliczyłam % . Tylko tego raportu z realizacji stażu sie obawiam. Jutro dostanę jakiś wzór (jakieś 8 punktów). Podobno masa pracy z tym jest, koleżanka mi mówiła, że to 3 dni pisała
No właśnie takie rzeczy najbardziej mnie przerażają

Cytat:
Schody fajne, takie nietuzinkowe

Cytat:
Dziękuję dziś zamontowali światełka w schodach,bo facet zapomniał.... A kolor hmm nie wiem był dobierany do paneli ,a panele to dąb szary mocca Kliwia zaproszenie oczywiście aktualne Ale myślę ,że na wiosnę jak ogródek będzie zrobiony ,wtedy będzie przyjemnie sobie posiedzieć na zewnątrz a propos ogródka to teraz mamy coś takiego:

india na pewno się doczekacie schodów .My nie mieliśmy wyjścia ,inaczej musiałabym śmigać po drabiniejak na razie schody są najdroższą częścią mieszkania Tato mi mówił,że wszyscy którzy przychodzą to mówią ,że bardzo stylowo się urządzamy
Wow imponujący widok ale pociesze Cię, u nas na działce w miejscu fundamentów zrobił się staw mam nadzieję, że wsiąknie, a jak nie to pompa w ruch...

Idę czytać dobranoc!
Stary 2011-01-27, 20:37   #358
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
ej ale jak mi mówili cześć grubasie to myślałam że zabije..

(...)
Cieszę się, że mnie rozumiesz

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Cześć pisareczki
Normalnie raptem 1 dzien ma ten watek a tu juz 11 stron... masakra
U mnie dzisiaj zapowiadal sie super dzien bo nasza "ulubiona" kolezanka miala urlop... ale niestety od rana wszystko sie walilo... tysiac problemow i bieganina straszna... chyba zawsze tak musi byc na koniec miesiaca bo inaczej to nie wiem co by sie stalo jestem wykonczona....

Ja jestem ubezpieczona u tż w pracy, bo u mnie nikogo to nie interesowało. Mąż płaci 80 zł miesięcznie za nas oboje. Myślę, ze warto te pieniążki wydać, bo nigdy nie wiadomo co się przydarzy. Wiem, że za te kilka dni, które spędziłam w szpitalu też dostanę jakieś pieniążki, jeszcze nie wiem ile, bo się nie mogę za to zabrać, ale zawsze to parę złotych rekompensaty za cierpienia No i wiadomo, ze po urodzeniu dziecka też jest kasa. Moja znajoma kiedyś tłumaczyła, ze dla niej ubezpieczenia grupowe to głupota, bo co miesiąc się wydaje kasę, a rzadko się z niej korzysta i że lepiej odłożyć to sobie. No zgadza się, tylko pokażcie mi osobę, która faktycznie tak skrupulatnie będzie sobie odkładać te pieniądze Aha, no i jak braliśmy kredyt hipoteczny na remont domu, to też musieliśmy mieć ubezpieczenie na życie, wiec to się akurat przydało. Grupówka ma to do siebie, że składki sa stosunkowo niewielkie, a duży zakres ochrony, bo za taką samą ochronę w ubezpieczeniu indywidualnym trzeba by zapłacić majątek.

Cytat:
Jestem i ja
Super!!!!
A co u Ciebie w ogóle?

Cytat:
Bardzo mi się podobają te schody

Cytat:

Hehe, jak ja bym Ci pokazała jaki my mamy piękny ogródek za domem (po remoncie), to bys chyba zawału dostała Cieszyłam się dopóki był śnieg, bo nie było tego aż tak widać
Stary 2011-01-27, 20:37   #359
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super

bardzo ladne , orginalne
nie widzialam jeszcze takich
Dziękuję schody od spodu będą zabudowane
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ojjj może jesteś przemęczona? gorąca kąpiel z pianą? małe spa w domu? jakaś maseczka? może miły wieczór z mężem, choćby wypad do kina?

No właśnie takie rzeczy najbardziej mnie przerażają

Schody fajne, takie nietuzinkowe

Wow imponujący widok ale pociesze Cię, u nas na działce w miejscu fundamentów zrobił się staw mam nadzieję, że wsiąknie, a jak nie to pompa w ruch...

Idę czytać dobranoc!
dziękuję o macie staw ,to może rybki? hehe U nas mają to jeszcze wyrównać,ale to na wiosnę

szafa

Stary 2011-01-27, 20:37   #360
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu wkleję jak tylko jakieś zrobię teraz już nie bo zaraz wychodzę z domu, a później będzie już ciemno i dup*. Ale postaram się zrobić jutro zdjęcie i wkleję
czekam

Cytat:
Marta dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Kurcze to u nas chyba nie będzie omawiania każdego dziecka oddzielnie. Bo nasze zebranie jest dla klas 0-3 (4-6 maja w innym terminie). Klas 1,2,3 jest po 6 + nasze 3 zerówki więc w sumie 21 klas Wow Czyli radzisz przygotować się tak ogólnie z klasy czy nie ma problemów, jak miałam problemy z pewnymi osobami, to powiedzieć, ze je rozwiązałam i pewnie to tyle. Plus ten raport z realizacji stażu tak?? Czyli w jakich szkoleniach brałam udział, co przygotowałam (spotkania, imprezy, występy) + jakieś tam punkty formalne które były. tak ogólnie pewnie że były, nie wnikać w to??

Zobaczymy co nasz Guciolek jeszcze napisze
haha Guciowa mama mówi, że ona nie ma zerówki u siebie, ale Ty nie klasyfikujesz, nie wystawiasz ocen, wiec możesz zostać zapytana ogólnie o zachowanie dzieci, czy mają z czymś problem, czy chodzą do szkoły, jak je oceniasz itp. Generalnie jeżeli dyr chciałaby coś więcej, to kazałaby Ci wcześniej przygotować.

U mojej mamy jest tak, że nauczyciele dostają jakieś karty do uzupełnienia wcześniej. Później v-ce dyr je wszystkie razem zestawia i na konferencji razem z moją mamą prezentują wyniki. I tyle. Przy okazji omawiaja też mnóstwo innych spraw - ale jak to mówi moja mama - nic specjalnego, konferencja jak konferencja

Martucha

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

a nas znowu zasypalo dzisiaj wolne wiec jedziemy zaplacic podatek bo do konca miesiaca jest .. a pozniej zakupy
pochwal się co kupiłaś!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Bzyczko czego Ty ode mnie wymagasz Ja raz, ze mam juz zaawansowaną ciążową sklerozę to ogromny kłopot ze sformuowaniem myśli.

Martuś ząbki się psują raczej standardowo, choć u mnie jest inny problem, ogromnie boję się dentysty, fobia, omdlenia itp. więc chodzę tylko jak już naprawdę boli (wiem, ze źle, no ale nie umiem opanować strachu)
mam ten sam lęk.... raz na jakiś czas idę na kontrolę ale jest to związane przynajmniej 5dniami nerwów, ścisku żołądka, nieprzespanymi nocami.
Ale mam to szczeście, że ząbki mi się nie psują. Pfu Pfu Pfu odpukać w niemalowane!

Cytat:
Jestem i ja
super!

Cytat:
wow! Takich schodów to ja jeszcze nie widziałam! Już się nie mogę doczekać efektu końcowego! Schody - genialne!!!!!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości