|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
powiem wam szczerze, że w sumie to sie troche martwie, że tego noska nie obejrzała tak dokładnie jak by tego chciała....ale mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze
![]() 24kasia86 juz niedługo i u ciebie też będzie wiadomo ![]() jak sie pokzac nie chce to może.... dziewczynka....? ![]()
#722 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Kasia -też myślę że nic się nie stanie jak nie weźmiesz witaminek 2 dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajniutki kombinezonik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
24kasia86 gin prowadzący moją ciążę powiedział że jak mam dzień obfity w owoce i warzywa to mogę w tym dniu witaminek nie brać, wtedy na drugi dzień wziąć. Więc może do piątku wzbogać swoją dietę o dodatkowe warzywka i owocki myślę że będzie dobrze.
#725 |
Wtajemniczenie
|
Kochane
![]() ![]() na koniec glod mnie wzial ide smazyc rybke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
ja byłam ostatnio u Pani profesor, bo była na zastępstwie za moją gin.i ona w ogóle nie jest zwolenniczką brania tabl.witamin.....więc na pewno nic sie nie stanie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
herta, o to juz nabiera tluszczyku synio
![]() ![]() kasia, ja tak samo sie niecierpliwie jak Ty, obstawiam siusiaka u Ciebie ![]() cuciola nie czytaj tyle bo jeszcze nam z sali porodowej uciekniesz, tyle kobiet dalo rade i my damy! a co z amarcia? maz mnie wkurzyl, mam ochote go wypalowac ![]()
#729 |
Zakorzenienie
|
Znam to uczucie, kilka razy naczytalam sie na necie a pozniej panikowalam. Na szczescie wszystko jest ok. Teraz jak cos mi jest, to owszem sprawdzam na necie co to moze byc, ale zamiast siedziec i sie denerwowac, wole jak najszybciej isc do lekrza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
anulka, ale mąż Ci sliczna niespodzianke zrobil ! A własciwie nie Tobie :P tylko córeczce przede wszystkim
![]() antropia nie martw sie noskiem, oczywiscie ze jest wszystko z nim oki ![]() Kasia, nie martw się ![]() ![]() Lolka - klikaj ![]() ![]() Ja też troszkę poklikałam na allegro i 3 ciuszki kupiłam ![]() Oto moje nabytki: http://allegro.pl/george-disney-komp...412689965.html http://allegro.pl/disney-nowa-weluro...430931315.html http://allegro.pl/mothercare-3-pack-...430932562.html
#731 |
Raczkowanie
|
dokładnie....lepiej się nie nakręcać niepotrzebnie, bo się denerwujemy...
Kwiatecek-pewnie strzel focha to sobie ulżysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- ddaaiissyy ojej jakie piękne ciuszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |||
Zakorzenienie
|
![]() sorki kochana ![]() ![]() Cytat:
spokojnie zrelaksuj sie lez duzo na lewym boku ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
mi nie zabronil sexu z finishem ![]() ![]() a my po kawce z rodzicami jednymi i drugimi dostalam paprotke na imieniny zalegle ![]() i mielismy jechac na zakupy, ale tz zmeczony, ja tez, jutro pojedziemy musimy powyjadac resztki z lodowki ale mnie oczy pieka od komputra ![]() ale ciuszki zescie pokupily ![]() witam nowe mamuski ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/wiaderko-do-kapiel...429276538.html mi to wyglada jak zwykle wiaderko.. kupila, ktoras?
#734 |
Wtajemniczenie
|
Herta_h tak w ogóle to Witaj
![]() jestem tak podjarana dzisiejszym dniem, ze sie nie przywitałm z nowa koleżanką ![]()
#735 |
Zadomowienie
|
ddaaiissyy cudne ciuszki a te pajace to wcale nie drogie super .... śliczne te falbanki, różowe kolorki ....
![]() hej Herta_h ![]()
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-01-27 o 19:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie przekonują mnie te wiadereczka, ale może jakies sprytniejsze mamy sobi e poradzą ![]() ![]()
![]() |
#737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sliczne pajacykiiiiiiiiiiii, ja tez chcem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
haha widziałam tą "niby" wanienkę w Dzień Dobry TVN jak Urbański omawiał właśnie temat wanienek i podobno to hit w Niemczech bo jest bezpiecznie umyć w niej dziecko, bo się nie podtopi ale sam jakoś nie ma przekonania no i ten wygląd...no i jak tam dobrze ręce włożyć i umyć maleństwo?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy nie spóźniełam sie do pracy bo w czw (nie wiem dlaczego) jest mniejszy ruch
![]() elis5 a mi gin nic nie zalecił, mimo ze mam 3cm ![]() mary poziomkowa nie takie luźne te godziny w pracy, ale powiedzmy że jako ciężarną traktują mnie ciut ulgowo, zreszta ja mam budzik dużo wczęśniej ustawiony, bo jak mężula nie ma to musze jeszcze Zosie oprawić w ciuchy i dać sniadanie, a to trochę czasu zajmuję że tak przerwę moje odpisywanie właśnie dojrzałam że mam dziś rekordową liczbę stron do nadrobienia ![]() zaszalałyście dziewczyny ![]() (dobrze że mężu wyjechał służbowo, bo by mnie zakatrupił że tyle przed kompem siedze) no to idę dalej Dziewczonka skoro śpisz już dobrze, to pozwolę sobie wysnuć teorie ze to od tego asparginu ![]() mary poziomkowa tytuł zaje... już na 100% głosuje na ciebie Grazin cudownego tż masz, aż mi też łzy naleciały do oczek dziś się też popłakałam, jak w samochodzie uslyszalam o tej zakatowanej dwulatce, normalnie takich ludzi powinno sie na miejscu mordowac !!! Aliczka88 fajna fotka ![]() Agnieszka.M śliczny brzuszek, taki elegancki ![]() 24kasia86 dzielna z ciebie kobietka, dobrze ze masz tak kochana babcie ![]() jeszcze dwie strony ![]() ja też kce do mothercare !!! mamaoptymistka gratuluje synka ![]() antropia tobie też kochana - ![]() Lolka1212 moja Zosia ma taką karuzele, fajna jest, ale jej jakoś nie jarała za bardzo, z zabawkami to jest tak , ze to co nam sie podob nie koniecznie musi sie podobac dziecku ![]() Siasiek ja kupilam lateksowy dlatego ze Zosia miała podejrzenie alergii, a ja juz nie wiedziałam na co, w nocy jej sie pogarszało więc wymienilismy materac mary poziomkowa lateksowy materac jest antyalergiczny, to nie ten sam lateks co w gumkach czy rekawiczkach doczytałam ![]() dzidzia sie obróciła tak że rączkami mnie od środka smyra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
anula, ale spiworek, cuuudo!
mnie boli pepek, moze wyskoczy? herta, antropia wlasnie to wiaderko mi prypomina moje pod zlewem, nie wsadzilabym tam didzi,po za tym myslalam ze niemowlaka nie wolno sadzac..
![]() Edytowane przez Kwiatecek Czas edycji: 2011-01-27 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
ja jestem jednak za wanienką anatomiczną http://allegro.pl/wanienka-anatomicz...390263671.html lub http://allegro.pl/fisher-price-wanie...389843898.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cena wydaje mi sie ok. dam znac jak dojda - czy warte swojej ceny moge Ci kliknąć anulka, a potem wysle Ci do Oslo Herta_h ciesze sie, ze Ci sie podobaja Lubie nowosci i innowacje, ale nie odwazyłabym sie kąpać dzidzi w wiaderku
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
dla naszych chłopczyków nie ma takiego dużego wyboru jak dla dziewczynek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uciekam na chwilke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
jutro chyba idę z Zosią pierwszy raz do fryzjera
![]() zobaczcie jaki fajny znalazłam : http://www.fryzurkowo.com/galeria.php i jeszcze taki, bliżej nas : http://www.frycus.com.pl/Frycus/Strona_Glowna.html
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-01-27 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Po koszmarach jakie przechodziliśmy przy kąpaniu w zwykłej wanience na początku, wiadro wypada różowo i mam nadzieję, że się sprawdzi. Cytat:
![]() ![]() Bombowy fryzjer ![]() Moja mama zawsze obcinała młodego albo koleżanka (obydwie fryzjerki) ale zawsze taki krzyk był.....a od kiedy posadziłam go na fotelu u fryzjera jest spokój. Nawet nie drgnie ![]() ![]()
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-01-27 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno Zosia wróci zachwycona !! Koniecznie opisz jutro wrazenia
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka w pracy mnie dziś uświadomiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
anula_81 ale fajne te spiworki
![]() andziot ale ktos mial fajny pomysl z tym fryzjerem dla dzieci, super poprostu, nas nas nigdzie o tym nie slyszalam...
#750 |
Zadomowienie
|
Ddaaiissyy fajowe zakupy
![]() ![]() ![]() Andziotku jak moją dzidzię karuzela nie będzie jarać, to trudno, wystarczy, że ja pojaram się na stare lata ![]() ![]() W ogóle to ja strasznie cieszę się na myśl o tych wszytskich zabawkach, które dzidzi będę kupować ![]() ![]() ![]() Siasiek co do lateksów, to ja będę drugą mamuśką, którą znasz z takim materacykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.