![]() |
#1111 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
witam
![]() rany, ale mnie dzis spanie brało w pracy, normalnie od 14 to juz nic nie zrobilam, bo głowa mi leciała i oczy mi sie zamykały.... brała któraś z was luteinę pod język? boze co to za paskudztwo..recepture tego leku na pewno opracowal facet ![]() Cytat:
![]() egewene za ciebie też trzymam ![]() Darusia twoja @ tez niech spada na drzewo ![]() ![]() Irmusia gratuluje pęcherzyka ![]() ![]() ja płacę 90 zł z usg, za pierwszą wizytę 150 ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Daniu a który to juz tydzień u ciebie, bo sie zgubilam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Danika ja też biorę luteinę podjęzykową. Co prawda jakoś znoszę ten specyficzny smak, ale słyszałam, że można ją normalnie połykać i też jest ok
![]()
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja już chyba dzisiaj dostałam chyba @. Tzn. rano miałam lekkie plamienie a teraz już zaczyna się chyba na dobre, bo strasznie mnie brzusio boli. mówi sie trudno. Zaczynam odliczanie w nowym cyklu... ![]() Tak sobie pomyślałam, że nawet jak zdecydujemy na dobre przestać się starać, to po co się zabezpieczać jak i tak w ciążę nie zachodzę... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj zaczęły się objawy zbliżającego się okresu
![]() Bolą mnie plecy na dole, prawy jajnik nie daje mi spokoju już kilka dni, ból jest czasem bardzo nieznośny bo promieniuje w dół nogi i do tego ćmi mnie w brzuchu. Ehhh...
#1116 |
Zakorzenienie
|
Aguś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też tak myślę ![]() Cytat:
![]() Ja własnie małego dołka złapałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguś, Tacca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym żywieniem to ja i tak Kindze zaczęłam podawać inne pokarmy właśnie jak skończyła 4 miesiące - a myśmy pierwsze soczki dostawały po ukończeniu 3 tygodnia i też jakoś żyjemy ![]() A zanim nasze dzieci będą miały dzieci to to się pewnie jeszcze kilka razy zmieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Danika - przyjdzie, przyjdzie. Zawsze przychodzi. Teraz tylko pytanie czy za 5 czy 7 dni.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dawno mnie tak nie chwyciło, ale już na szczęście lepiej . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Tacca
![]() Danika może faktycznie przejdź na duphaston. Kotku jak to tak. Przecież jak ja chciałabym podawać Nan a oni w szpitalu będą mieli np. Bebiko to jak mam później zmienić mleko. Lekarze nie zalecają zmiany mleka noworodkom, jeśli nie ma wskazań ![]() A jak ja powiem, że będę cycem karmiła i żeby nic dzieciom nie dawały, a jak będzie pora karmienia to sama w pokoju mleko zrobię i dam ![]() Paulinko nie smutaj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Paulinko dobrze, że lepiej...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Aguś zdarzy się któregoś dnia, że nie przyjdzie! ![]() Agatko dzięki! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | ||||
Zadomowienie
|
TŻ pojechał do kolegi, więc mam czas zajrzeć co u Was
![]() egwene ![]() Cytat:
![]() ![]() Spodnie fajne, jeszcze trochę i będę musiała coś pomyśleć... Cytat:
![]() Teraz leci nam 12, moja ginka powiedziałaby, że dokładnie jest 11 tydz 5 dni ![]() Cytat:
Aguś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja pomarudziłam trochę do TŻ, trochę do mamy i jest mi troszkę lepiej ![]() Idę sobie pooglądać łyżwiarzy, jakoś lubię na to patrzeć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Daniu no niestety czasmi dołki przychodzą ale najważniejsze, że szybko mijają
![]() A łyżwiarstwo figurowe uwielbiam - jako mała dziewczynka namiętnie oglądałam wszystki zawody/mistrzostwa ![]() ![]() poszłabym sobie na lodowisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Daniu moja jeszcze nie umarła tylko strasznie przygasła. Poza tym dla mnie chyba lepiej, żeby umarła, bo wtedy przestanę o tym wszystkim myśleć. Nie będzie nadziei to nie będzie rozczarowania.
#1128 |
Zakorzenienie
|
Na bank przyjdzie do mnie wredna @... Fatalnie się czuję. I psychicznie też... A już myślałam, że tym razem sobie lepiej z tym poradzę, ze znowu porażka...
![]() Ide nadrobić co napisałyście przez cały dzień ![]()
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
caroline nie smutaj...przytulam, wiem, że nie jest lekko
ja tez patrze na łyżwiarstwo, ale chyba zaraz uderzam do wyrka do juz ziewam okropnie. Dobranoc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Widzę, ze nie tylko ja dziś dołka załapałam...
danika dziekuję ![]() Ostatnio w książce natknęłam się na takie zdanie: "Dzieci nie można mieć. Dzieci się otrzymuje..." A więc czekajmy z nadzieją na ten piekny dar macierzyństwa... ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- No i oczywiście jak ja jestem na wątku to nie ma nikogo ![]()
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
a mnie jajniki, na zmianę, bolą jak na owulację a to już 21 dc.
jeszcze przynajmniej tydzień czekania ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
Karolinko ten tekst - to tak jak wszystko. Nie tylko dzieci otrzymujemy, więc cieszmy się tym co mamy bo i tego mogliśmy nie mieć.
Ja jestem ale robię porządki w przydasiach bo muszę się zacząć szykować do robienia kartek świątecznych A wcześniej jeszcze walentynki, więc musze sobie to poukładać wszystko jakoś i posprawdzać czego mi brakuje.
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się strasznie krzywiły jak podawałam Kindze swoje mleko w szpitalu a nie to ich szpitalne a Kinga miała 2 lata wtedy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wogóle nie można podawać mleka modyfikowanego dzieciom, trzeba karmić piersią ![]() ogólnie szpital jest mega zacofany ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
a takie sprawy to szybciej byś załatwiła z pielęgniarką z noworodkowego, chociaż tak teraz myślę, że pewnie żadna nie będzie ryzykować podając noworodkowi nieszpitalne mleko ![]()
![]() |
#1136 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poszłabym na lodowisko, ale jak zawsze czasu brak ![]() Cytat:
![]() Mąż wczoraj miał "kolejne 25 " urodziny, napracowałam się w kuchni by przyrzadzić mu pyszna obiado - kolację. Udało się ![]() Lubię sprawiać mu przyjemność ![]() Tak w ogóle to nie nadążam was czytać ![]()
10.06.2009 ![]() 24.12.2009 ![]() 21.08.2010 ![]() Edytowane przez Atila Czas edycji: 2011-01-28 o 07:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | ||||||
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki, ale naskrobałyście
![]() Wczoraj wysiedziałam sie u ginki 3 godziny w kolejce w tym dwie na stojąco bo wszystkie inna damy siedziały no ale nie zauważyły że ja już na końcówce ciąży no bo jakże, po czym miały poznac ![]() ![]() No i teraz jakie wieści, mała ma się dobrze, pieknie otwierała i zamykała buźkę popijając wody płodowe ![]() Żadnego rozwarcia, pozamykana na cztery spusty jestem ![]() Malutka waży 2808 ![]() Jak nic się nie będzie działo mam przyjść 10 lutego i się umówimy wtedy na cięcie. ![]() ![]() Cytat:
![]() http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=447104 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnie kurier przywiózł łóżeczko ![]() ![]()
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Enia - a to łobuz ci rośnie w brzuchu - nie chce słuchać mamusi i się przekręcić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Alez wczoraj miałam dzień.Jak padłam ok.24-ej to nic o bożym świecie nie wiedziałam.Z tej uciechy,ze od dzis oficjalna laba obudziłam sie o 7:30 i koniec spania.Cholerka nie tak miało być ![]() ![]() Koleżanki stwierdziły,ze pójdą ze mną na wizytę ![]() ![]() ![]() Ogólnie wieści sa dobre-Lila urosła znacznie,waży już 1600 gramów,ja przytyłam tylko 1,7kg przez miesiąc.No i najważniejsze obróciła sie główka w dół! ![]() ![]() ![]() Enia to wielki dzień już niebawem ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się ciepło,nie smutaskujcie się...Po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...Buziaki Lecę po mnie adrenalina o d rana nosi i nie wiem sama co mam zrobic z taaaaką ilościa wolnego czasu ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
coralady mimo tego bolu calego to jest niesamowite przezycie, ktorego nie da sie zapomniec!!!!!!!
zobaczysz sama!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.