|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
|
|
|
|
#3213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
50 miesięcy?? ![]() Cytat:
Kotek ma minę, jak ten ze Szreka ![]() A Majunia ma ful wypas Twój mąż wymiata Jakie cuda, a jak ściśnięte Cytat:
za sukces ![]() Cytat:
![]() To ja bym nie zdała Pies mnie dziś próbował zgwałcić ![]() Siedzę z farbą na włosach
|
||||
|
|
|
#3214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
że co?
50 dni! ![]() Cytat:
Nawet ma kino zapewnione ![]() Duży pies? Jaki kolorek sobie fundujesz??? Ja tak za 2-3 tyg się pofarbuję (szamponetką) bo już siwe włosy widać strasznie Cytat:
![]() O krowę nie jestem zazdrosna, sam ją ode mnie dostał a że mój mąż lubi się wydurniać, to widać efekty hihi![]() Cytat:
Coś mam dziś humor... ciekawe why? ![]() Cytat:
jak te piersi można w dzisiejszych czasach dobrze wykorzystać
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Agata Ty masz już siwe włosy
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bój brat lat 30 ma 30% siwych włosów... niestety mój ojciec szybko zesiwiał, więc jest to genetycznie A mój mężul ma z 6-7 siwych ja tam ze 2 razy tyle
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam ![]() Kupiłam jaśniejszą farbę niż ostatnio, a wyszło mi jakieś bordo zamiast rudego aha Cytat:
Cytat:
Kolega Kamy ![]() Na rudo miałam się pofarbować ![]() Oj, już masz siwuchy Cytat:
Kiepsko |
|||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś
Ja zamaist katować włosy farbowaniem to nakłądam co dwa tygodnie szamponetke Jest taki fajny rudy z Delii ![]() Może spróbuj. Jelsi kolor ci nie wyjdzie to wystarczy umyć włosy kilka razy ![]() Jakie piękne roborki. Iel mają miejsca ![]() Pixel jest taki wielki, że w tym sianku prawie go nie widać Byłam dziś u weta, ale ze szczurkiem. BYł taki grzeczny,a miałąm straszne obawy. Byłam załatwić książeczkę zdrowia, żeby nei meic problemów z przewieziem za granicę i przy okazji odrobaczyłam
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2011-01-27 o 19:36 |
|
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko kurcze ja codziennie myję włosy więc nie wiem czy to zda egzamin, no ale następnym razem spróbuję Cytat:
![]() Szczury też się odrobacza? nie wiedziałam
|
||
|
|
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obecnie używam garnier color & shine 28 myć bez amoniaku a i dodam, że mam brata bliźniaka (oboje mamy 22 lata jak coś ekhm tzn dopiero w lipcu więc w sumie 21 ) i On ma kilka siwych włosów a ja u siebie na odroście na szczęście nie zauważyłam bo przy czarnych to by było mega widać <delektuję się herbatką z cytrynką> ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja byłam nastolatką... Przeciągnij je też raz (o ile nie będziesz wychodzić z domu) to może to na nie podziała? ja tam jak mam myć raz na 4 dni to mnie szlag trafia, bo nienawidzę tego robić a zanim się to zagotuje, to zdążyłabym spokojnie ze 2 razy je umyć normalnie
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu teraz np to go wogóle nie widać spod tego sianka
już ulokował husteczkę i kima ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- a wogóle to jest ciekawe -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189027&page=2 |
|
|
|
#3223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś farbowałam na jakieś brązy jasne i po kilku myciach robiły się rudawe ![]() Fryzjerka zrobiła mi takie super rude ale nie będę chodziła co miesiąc i płaciła 100 zł ![]() Cytat:
![]() Ludzie coraz młodszym wieku mają siwe włosy. Mój były w wieku 25 lat też miał już pojedyncze siwuchy ![]() Cytat:
Agatka włosy mi się przetłuszczają i muszę codziennie myć ![]() Bo jak nie to potem idać tłuszcz ![]() I jeszcze mam dodatkoy problem- mogę użyać tylko Head&Shoulders'a, bo mam łupież i jak tylko zacznę używać jakiś inny szampon p/łupieżowy to od razu śnieg na włosach Tak się cieszyłam, że po tacie odziedziczyłam proste włosy, ale odziedziczyłam też łupież i skłonność do przetłuszczania ![]() Pamiętam te czasy, kiedy głowę myłam raz w tygodniu ![]() Ale to prehistoria ![]() Ale już się do tego przyzyczaiłam ![]() Cytat:
A dlaczego nie masz ciepłej wody? Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-27 o 20:27 |
||||
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest teraz takie 'popularne' Cytat:
![]() Nie mam ciepłej wody odkąd terma mi się rozwaliła i zalała całą kuchnię nie ma takiej wymiennej części do niej i trzeba kupić nową- ale no wiesz, terma nie kosztuje 200 zł, tylko 4-5 razy tyle... więc od grudnia tak się męczę... Ale kiedyś jak tu zaczęłam mieszkać, to też sobie musiałam grzać, więc to nie jest aż tak straszne, idzie przeżyć, ale na dłuższą metę jest to męczące... a ja sama sponsorowac jej nie będę, gdyby każdy się złożył, to ok, ale widać nikt z tym nic nie chce zrobić. Muszę pogadać z teściem przez telefon i powiedzieć co myślę
|
|
#3226 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czy mi się wydaje , czy te drabinki są podklejone taśmą ? Jak mała zje taśmę to umrze. Masz kota syjamskiego i owczarka niemieckiego , albo mix owczarka ? ![]() Cytat:
Cytat:
Bo u nas w szkole to ho ho za pomalowane włosy można mieć nieźle obniżone zachowanie ... A przez wakacje się zmyje - mi to pasuje Tylko mama nie chce się zgodzić , żebym w te wakacje znowu dawała się na rudo Mi się tam ten kolorek baardzo podobał...Cytat:
|
||||
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego brak okresu hihi ;D a tu teraz tak często trzeba grrr ;/ chociaż też sie przyzwyczaiłam do tego :p z tym, że ja nie susze włosów to mi chociaż to odpada :PP Pixelek się obudził poszłabym trochę do niego ale mam na sobie miliony zapachów bo jestem po kąpieli i balsamowaniu itd a i polecam maseczkę z waxa dostępną tylko w aptece zalecana jest też dla osób po chemii stosuje ją się co 3-4dni i starcza na długo a koszt jakoś lekko ponad 20zl wygląda tak http://www.herbamed.pl/galerie/w/wax...sow-48_235.jpg |
|
|
|
|
#3228 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Rossmannie poinna być ![]() A właśnie u nas dziś było otwarcie Rossmanna, po remoncie, przez 1,5 tygodnia był zamknięty, a dziś takie oblężenie, że szok ![]() Jeszcze dawali prezenty, jak się kupiło chyba coś za min. 15 zł ![]() Ja dostałam żel do mycia z Dove, pięknie pachnie Cytat:
![]() Ciągle się zastanawiam ile dadzą mi podwyżki, bo umowy nie mam, ani żadnych info ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Namówisz mamę, przecież będą wakacje , a stereotypy są złe ![]() Cytat:
Ale musiałam zacząć myć codziennie, bo naprawdę, jak nie umyłam tyo wyglądały okropnie na drugi dzień po myciu |
|||||
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kcem darmowy żel! ![]() Ja za to dostałam 3 dni temu cały pliczek próbek kosmetyków z bandi i niestety tylko w necie można kupić ich produkty albo w ich salonach ale np maseczka drożdzowa i krem na noc z serii young są meeeeega... |
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Kamm powiedz mamie, że to co rude też mądre
Mam sąsiadów którzy mają trójkę dzieci. Każde rude. Najstarszemu włosy już zbrązowiały, chociaż jak słońce na niego zaświeci to taki miedziany połysk ma. Dziewczynka też już takie miedziane ma, a najmłodszy jak marchewa Żeby było zabawniej cała trójka gra w szachy. Ten najstarszy był na jakiś mistrzostwach polski i teraz przez ferie miał gdzieś w świat jechać grać.A co do zarabiania Dziś tak popatrzyłam ile mniej więcej kosztuje autko moich marzeń. Wyliczyłam, że jak będę odkładać połowę swojej pensji nauczycielskiej to na emeryturę jak znalazł autko będę miała. Chyba, że się załapię do jakiejś wiejskiej szkoły to może tak 5-6 lat przed emeryturą |
|
|
|
#3231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na to jest zwykła taśma... a może na to przykleję jakąś jeszcze tekturkę??Nie wiedziałam, że to zabójcze jest ![]() To żaden mix owczarka!!! To owczarek belgijski ![]() Cytat:
kiedys byłam taka mądra- wszystkie tak myły, więc ja też chciałam być fajna, dopóki nie zrobiło się to uciążliwe... Teraz mam spokój na długi czas
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-01-27 o 20:58 |
||
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myję włosy 2 razy w tygodniu i na szczęście mi się nie przetłuszczają. Kręcone włosy z reguły są suche.
Ja malowałam włosy szamponem ciemny blond i wyszedł ciemny brąz . Malowałam chyba na początku listopada i kolor dalej się trzyma, ale już jest taki jak na opakowaniu i wygląda prawie jak mój naturalny. Jedynie lekko prześwitują pasemka robione w salonie.Ja myję włosy szamponem Pantene do włosów kręconych i używam maseczki z tej samej firmy też do włosów kręconych. Wszystko przez mojego M. który ma włosy kręcone jak aniołek Ja też zaczęłam malować włosy szamponetkami chyba w wieku 16 lat . Jak chodziłam do liceum to zaszalałam i kupiłam sobie kasztanowy, który wyszedł jak czarny . Na szczęście nauczyciele nic nie mówili.---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Andrea chcesz zrobić sobie zielone włosy? Że mówisz, że to taka niespodziewajka? |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Was na kolana powalę. Ja włosy miałam raz 'zafarbowane' i to dosłownie
Plakatówką zieloną w drugiej gimnazjum ![]() *** Ale się wstrzeliłam akurat ![]() Nie Chcę rude Chcę zrobić teraz, a w poniedziałek mam egzamin Chcę zobaczyć jak będę wyglądać i jak mi się będzie podobać to pomyślę o czymś trwalszym, albo o dłuższej zabawie. A jak nie to po sesji wrócę na uczelnię w normalnym kolorze, który jest nieokreślony
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2011-01-27 o 21:08 |
|
|
|
#3234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jasne ![]() 'Rudy to nie kolor, rudy to władza!' ![]() Cytat:
![]() Jak tak dalej pójdzie to na emeryturze nie będziemy mieli z czego życ
|
|||
|
|
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam specjalnie dla was zdjęcia klatki, tuneli i akwa. Musiałam bardzo okroić zdjęcia, bo się nie chciały załadować
. Tunele są długie na ponad 1,5 metra, dlatego musi być w częściach.
Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-27 o 21:19 |
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zadomowienie
|
Ja dalej mam " te " czasy
No jacha ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() Powiem , zobaczymy , czy zadziała
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Rozeznanie
|
IMG_0039.jpg Trudno widocznie za dużo tego, więc będzie w paru postach najwyżej.
IMG_0040.jpg IMG_0041.jpg IMG_0042.jpg IMG_0043.jpg IMG_0044.jpg IMG_0045.jpg IMG_0046.jpg Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-27 o 21:35 |
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
sama robiłaś tą kratkę na klatkę? czy to już było tak czy jak??
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

no ale już mam to za sobą na szczęście... 4 miesiące leczenia uff... teraz jeszcze dodatkowe 50 i koniec z przyjmowaniem tabletek 

a tak mu ładnie tam wyścieliłam
później ledwo niósł ją a nawet spadł z nią po schodkach
później zainteresował się moją ręką i już z otwartą buzią do niej leciał 

bez amoniaku
ja tam jak mam myć raz na 4 dni to mnie szlag trafia, bo nienawidzę tego robić
a zanim się to zagotuje, to zdążyłabym spokojnie ze 2 razy je umyć normalnie 

, a stereotypy są złe