|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
Justyś
nie dołuj się pamiętaj, ze najważniejsze, że zdrowie nam dopisuje..poza tym to co mówiła Ania, jesteśmy młode, piękne i na pewno w końcu osiągniemy naszą wymarzoną wagę![]() ja tez nie jestem z siebie dumna..wręcz przeciwnie..każdego dnia z nadzieją patrze w lustro i dalej widzę to samo..nie cieszy mnie spadek wagi, bo stale widzę na udach i rękach galaretkę..na brzuchu na szczęście mniej, ale dalej nie jest to szczyt moich marzeń.. codziennie powtarzam sobie, że dziś będzie dietetyczny dzień i rzadko kiedy mi sie udaje ten plan zrealizować |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Maja dzięki
właśnie o to chodzi, że ja sobie codziennie mówię wieczorem, że następny dzień to będzie super dietowy i w ogóle blablabla... no to jest absurd i to mnie najbardziej boli... ![]() Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia jesteście nieocenione Chyba rzeczywiście pójdę dziś wcześniej spać, bo i tak dzisiaj moja praca nie jest produktywna... normalnie tylko mi się ryczeć chce... trzeba zmienić myślenie... ehhh...;/Dobra to ja spadam kąpu kąpu i do łóżeczka ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio myślę co tu zrobić by faktycznie wypracowac sobie silną wolę..mam wrażenie, że jeśli wrócę jutro do domu rodzinnego to tam będzie mi naprawdę łatwiej, bo wszyscy się pilnują..poza tym to jest wioska i mniejsze możliwości..tam w zasadzie nie ma mnie co kusić, bo w sklepach przebitka cenowa niesamowita..może to mi troche pomoże..i tam brat mnie zaciaga siłą do ćwiczenia..ja też nie znoszę tej mojej niekonsekwencji..i nie rozumiem jak tak mogę skoro tego nienawidzę..nie wiem czemu dalej się poddaję..
mam nadzieję, że w końcu się uda ![]() ja uciekam spać..jutro na pewno będzie dla nas lepszy dzień ![]() dobrej nocy Kochane
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Bo dziewczyny dieta nie może być katorgą
macie ochotę na coś słodkiego, pizze itd to zjedzcie, najwyżej potem dłużej poćwiczyć, albo następnego dnia trochę większy rygor i się wyrówna ![]() będzie się chudnąć wolniej ale kg będą spadać a to najważniejsze i nie ma się co załamywać gorszym dniem, każdemu może się zdarzyć. Mówi się trudno i żyje się dalej, nie można się tylko poddać! Może dłużej nam z tym zejdzie, ale w końcu osiągniemy swoje cele, ja w nas wierze także nie dołować mi się tutaj, trzeba wierzyć,że się uda i tak właśnie będzie ![]() gdybyśmy nie miały tych zbędnych kg to pewnie nigdy byśmy się nie poznały, więc to zawsze jakiś plus pozytywne myślenie dziewczyny dobranoc Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2011-01-27 o 00:01 |
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, wiem co czujesz, sama nie lubię siebie... ![]() Kiedyś usłyszałam, że jestem GRUBA Chyba tego nie zapomnę do końca życia Zawsze możemy brak wytrwałej motywacji zrzucić na jakąś błędną/nieprawidłową budowę kory przedczołowej- to ona odpowiedzialna jest za wytrwałość w dążeniu do celu (ha, widzicie czego mądrego się nauczyłam? )A tak na poważnie- może zaczniemy pisać co jadłyśmy- wszystko, każdego batonika, cukierka itp- wtedy każda będzie sobie choć trochę odmiawiać, bo głupio tak się opychać kiedy inne nie grzeszą? Co myślicie???? Chyba NIE MA TAKIEJ OPCJI BYŚMY NIE SCHUDŁY NIE????? WAKACJE 2011 MAJĄ BYĆ NAAAAASZE! ZAPISAĆ TO SOBIE, PRZYKLEIĆ KARTKĘ DO MINITORA I TRZYMAĆ SIĘ TEGO! A tak w ogóle, to DZIEŃ DOBRY
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2011-01-27 o 09:47 |
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja właśnie wychodzę i melduję, że wstałam ![]() może faktycznie powinnyśmy pisać wszystko co jemy..może gdy się ze wstydu spalę to mi przejdą grzeszki
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
Więcj piszemy wieczorkiem WSZYSTKIE!!Mykam się uczyć do biblioteki, dom mnie demotywuje... do tego wiertary .....
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdrowego dnia dziewczyny
|
|
|
|
|
#1449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
170cm Cytat:
myślę, że możemy pisać szczegółowo, może to zmotywuje. dziś dla odmiany, po 2tygodniowym zastoju, wzrost wagi. zaczynam się załamywać po trochu. jak nie dukan to nic mi nie pomoże. muszę się uczyć
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a ja zła jestem, musiałam wstać o nieludzkiej godzinie,żeby jechać na wykład na 8 bo miały być wpisy a koleś nie przyszedł ![]() ale i tak niewyspana i zmęczona jestem, jutro egzamin, powinnam się uczyć ale w ogóle siły nie mam eh, maskara. Ale trzeba być twardym, zjem coś, odpocznę, walne mocną kawę i do nauki
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Lasencje
![]() Zjadłam obiadek (wieczorem napiszę co) i powoli zbieram się by kontynuować naukę. Byłam w biblio 2h,pouczyłam się, ale to i tak kropla w morzu ![]() Połaziłabym sobie po jakiejś galerii, ale nie- nauka |
|
|
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
też się uczę.
zmuszam się do czytania prawa, wypiłam kawę i energetyka za jednym zamachem, lekko postawiły mnie na nogi, bo przysypiałam już.. do usłyszenia później
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się uczę
jutro egzamin a jestem w czarnej już patrzeć na to nie mogę, motywacji brak, maskara nie lubię się uczyć, zwłaszcza takich głupotchcę już końca sesji i ferii
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!!!
Ja dopiero w domciu,od rana zajecia i egzamin,masakra ![]() Ostatni egzamin w poniedzialek wiec w weekend pewnie nauka, wlasnie zjadlam pozny obiad,filecika z kurczaka z fasolka czerwona a teraz odpoczne bo padam
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, pora ma moje podsumowanie dnia......
![]() Ś: ziarnista bułka 2ś: Activia do picia (3/4 buteleczki) w międzyczasie: ok 30 gram mogdałów w czekoladzie z cynamonem O: makaron durum z sosem pomidorowo-śmietanowym + 2 parówki K: 2 hamburgery (nie kupowane) Toż TO KOMPULS..... ![]() Na jutro mam już NORMALNY PLAN: Ś: ziarnista bułka, jogurt naturalny 2ś: banan O: kawałek ryby, warzywa na patelnię P: surówka warzywna K: chudy twaróg |
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
moje podsumowanie dnia jest wręcz tragiczne..
2 bułki z paprykarzem 1/3 makreli wędzonej pochłonęłam 2 na szczęście małe kawałki pizzy.. ![]() i woda..dużo wody..i 2 herbaty z pokrzywy.. aaa i jeszcze ziarna słonecznika zjadłam... a wszystko przez to, że cały dzień latałam jak głupia i nie miałam co zjeść ale jutro biorę się ostro za odtruwanie..plan na jutro: śniadanie: serek wiejski 2śniadanie: kromka razowca z pomidorem i szynką obiad: warzywa na patelnię kolacja: jogurt albo owoce.. i duuużo wody i ruchu ![]() i trzymajce kciuki żebym tak właśnie jutro jadła.. |
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz za ćwiczenia się bierz,żeby to spalić ![]() a ja dzisiaj tak: I bułka z serem i pomidorem II 2naleśniki ze szpinakiem i fetą III 2jajka na miękko IV ogórek kiszony, sałatka(mix różnych sałat+przyprawy) V jabłko VI jogurt naturalny z musli, otrębami pszennymi i słonecznikiem wcześnie dzisiaj wstałam dlatego jakoś tak dużo tych posiłków mi wyszło z ćwiczeniami kiepsko, bo nic nie zrobiłam-rano uczelnia, potem wkuwanie w domu, więc brak sił i chęci do tego znowu chyba jakieś choróbsko mnie łapie mój organizm zdecydowanie się broni przed sesją i nauką |
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Majuś, jutro trzymamy się ładnie
Pamiętaj że mamy cichą rywalizację która szybciej zgubi Choć u mnie waga rośnie zamiast spadać ale w końcu chcę to zmienić...---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Jaki ładny jadłospis Ćwiczenia.... 5 godzin ćwiczenia umysłu wystarczy ?
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
a no trzymamy się
![]() idę ćwiczyć..muszę cokolwiek spalić, no aż mi źle z tego wszystkiego
|
|
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam z gór, pojeździłam na desce, ogólnie świetnie było...
poza grzeszkami +1kg
|
#1461 | |
|
Wtajemniczenie
|
jadłospis Ani chyba najlepszy
ale nie ma w nim mięsa ![]() mój: Ś: 2kanapki z roladą z indyka IIŚ: omlet ze szpinakiem O: leniwe K: bigos i placki z tuńczyka później jeszcze wszamałam trochę jogurtu naturalnego i kawał sernika, bo zrobiłam z nudów to już 27 dzień bez grzechów, a waga się obraziła na mnie Cytat:
też bym z chęcią pojechała w góry..
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
nie przepadam zbytnio za mięsem, więc niewiele go jem
![]() Cytat:
a wagą się nie przejmuj, widocznie taki okres, musisz przetrwać i się nie poddawać i na pewno zacznie znów spadaća w ogóle gdzie Justyna się podziewa? w ogóle się tu dzisiaj nie pojawiła, a w końcu wieczór jest dla wizażu
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
paulina, a Ty na Dukanie jesteś? bo podobno jest taki moment w tej diecie gdy waga się zatrzymuje i wtedy warto jest się trochę poruszać i to przetrwać..i potem znowu waga spada..
![]() wiecie co? ja chyba oszaleję..brat chce jutro do kina jechać a oni popcorny wcinają i ja nie wytrzymam siedząc obok niech..aż tak silnej woli nie mam ![]() chyba nie pojadę a jutro na obiad może zrobię jeszcze rybkę, bo cos ostatnio mój organizm jodu potrzebuje
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
to może weź sobie jakąś zdrową przekąskę,żebyś miała co chrupać i wtedy popcorn nie będzie Cię kusił
![]() ale sobie odpuść i zjedz skoro lubisz. Przecież Ty się już długo odchudzasz, raz na jakiś czas można troszkę odpuścić |
|
|
|
#1465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Justynka znowu pracuje pewnie ![]() Cytat:
a może by ci się udało nie zjeść popcornu ? to by było super wyzwanie
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
padam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Majuś, weź nerkowce- są wskazane w diecie jako źródło NNKT ;D A ile lepsze od popcornu
Ehhh rok czasu napalam się na torebkę z etorebki ! Jak mam kasę to przepuszczę na coś innego, a jak kasy brak to ciągle na nią patrzę w necie |
|
|
|
#1469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie tydzień świętowałam zakończenie sesji więc może jednak na tym przestanę niedługo będę musiała się turlać..Cytat:
![]() hellloł ![]() w ogóle to ja dziś całkiem sporo poćwiczyłam..oprócz standardowych 8minutówek wzięłam do łapki skakankę i zrobiłam sporo podskoków więc troche dzisiejszy dzien odpokutowałam ![]() w sumie to zamiast tego kina jutro wolałabym jechac na kręgle ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
dobry pomysł z tymi nerkowcami spróbuję ![]() a jaką torebkę? tzn. którą? mi się taka różowa podoba z tym, że różowego nie noszę..ale słodka jest
|
|||
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty długo już ćwiczysz te 8minutówki? powinnaś sobie jakoś bardziej urozmaicać, a nie codziennie to samo, bo mięśnie się przyzwyczają i nie jest to już takie efektywne jak na początku ![]() musisz zaskakiwać organizm
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

nie dołuj się
pamiętaj, ze najważniejsze, że zdrowie nam dopisuje..poza tym to co mówiła Ania, jesteśmy młode, piękne i na pewno w końcu osiągniemy naszą wymarzoną wagę
codziennie powtarzam sobie, że dziś będzie dietetyczny dzień i rzadko kiedy mi sie udaje ten plan zrealizować
01.08.2013
15.08.2014

i to mnie najbardziej boli... 
jesteście nieocenione

(ha, widzicie czego mądrego się nauczyłam?
.....

zwłaszcza za to bieganie,że wstałaś o takiej nieludzkiej godzinie żeby pobiegać

nie lubię się uczyć, zwłaszcza takich głupot

ale w końcu chcę to zmienić...
?