![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Nuruś wszystkiego najlepszego
![]() Dużo zdrówka, szczęścia, miłości, pieniążków oraz spełnienia najskrytszych marzeń ![]() ![]() A że jestem po ostrej kłótni z TŻ to nalałam sobie winka i wypije za Twoje zdrowie ![]()
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz gdy czuję to dziwne uczucie, boje sie, że to może nie wina niedoboru magnezu ?? no i jeszcze w międzyczasie dowiedziałam się ( a raczej potwierdziło sie to co myślałam) że mam astmę.
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla własnego spokoju ![]() Ja nie lubię wizyt u lekarzy więc przeważnie wiele spraw bagatelizuję.
z okazji urodzin życzę Wszystkiego Najlepszego. Spełnienia marzeń, tych małych i dużych. Furę pieniędzy, kochającego i grzecznego TŻta. Duuużo szczęścia i bezbolesnego zakończenia sesji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- ja w sumie już z rok nie miałam ataku żadnego, nawet nie czułam, ze się zbliża. Mimo, ze kiedyś przy każdym wyjeżdzie miałam ataki duszności . ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]() sto lat ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
No, to już po mnie.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Nurku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń, pociechy z TŻ, uśmiechy na co dzień oraz portfela zawsze grubego. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Copyraptor
|
Ijaa - logo to nie moja działka, więc spokojnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
dzięki kobiety, wiem, że jak wrócę do pracy będzie lepiej, ale czasem mnie tak najdzie na marudzenie heh
![]() po prostu takie życie na styk jest czasem denerwujące ![]() ja jeszcze nie śpię, mała zresztą tez ![]() ![]() dziś na Skype rozmawiałam z przyjaciółką z dzieciństwa i nam się zagadało ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Nurek
Dziś są twoje urodzinki, znów się zjedzie pół rodzinki, więc Ci życzę ma kochana, full zabawy aż do rana. Życzę Tobie dużo szczęścia i szybkiego za mąż wyjścia. łoooooooo... spać nie mogę, uczyć mi się nie chce...
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Witam
Całą noc przez to wszystko nie spałam. Nie mam nawet sił się położyc i spać ![]() ![]() Ijaa kolejna kłótnia z serii "bo nie liczysz się z moim zdaniem" ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ijaa koniecznie próbuj swoich sił w konkursie i tż też
![]() ![]() Snow ![]() Haniula garnitur podoba mi się i bielizna którą sobie wybrałaś też ![]() Sikoreczka do lekarza marsz bo ja nie to inaczej sobie porozmawiamy ![]() zakończyłam sesje teraz laby dwa tygodnie i czekanie na wyniki dwa tygodnie ![]() dziś umówiłam się z kolegą z którym dawno sie nie widziałam na kawkę a wieczorem tż z okazji urodzin zaprosił mnie do kina i do restauracji ![]() ![]() Wszystkim SPD dziękuje z całego serduszka za życzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hania bielizna sexi ![]() ![]() ![]() Nurku życze Ci tego, o czym sobie zamarzysz.
Ale przede wszystkim to na pewno spokoju w sobie i pasji, która będzie Cię pozytywnie nakręcać przez długie lata oraz uczucia nadającego wszystkiemu sens. Życzę Ci ciągłego odkrywania i radości z tego, tej odrobiny szaleństwa, pozytywnej adrenaliny. I także spełnienia. Ale tak naprawdę to najważniejszym życzeniem powinno być życie w zgodzie z samym sobą i akceptacja tego faktu, wtedy wszystko będzie proste ![]() A z okazji dietkowania wirtualny tort ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ale naprodukowałyscie wczoraj. Ale już nadrobiałam
![]() Nurku z okazji Urodzin dużo zdrówia, szczęścia, radości, spełnienia marzeń i zadowolenia z siebie!!! ![]() ![]()
#135 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wi tam w ten piękny dzień jaki jest piątek ![]() ![]() Nuruś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, furę kasy, kochającego tż i udanego życia ![]() ![]() Punto a czemu mnie to tak denerwuje ?? Dlatego, iż muszę mu przy wszystkim pomagać przy tych akwariach a on mi zabardzo nie pomoże w sprzątaniu co jeszcze na brudzi mi i mam dodatkową robotę albo podówjną. Np. chiał jeże ale w ogóle się nimi nie interesuje ja się nimi od dwóch lat zajmuję karmię sprzątam gówienka w klatach kąpie je obcinam paznokcie bawie bo trzeba. Już skończyłam gadać bo szkoda moich nerwów i gadania nieraz mówie że je sprzedam ale żal mi jest sprzedać więc to moje takie gadanie. Rybki też muszę karmić robakami bo on to tylko pamięta o suchej karmie ;/ Ja bym nic nie miała przeciwko gdybym nie musiała przykładać do tego ani palca, ale zawsze muszę w czymś pomóc i nie ma zaraz bo trzeba szyby od awarium na sucho wytrzec albo nachlapało mu się na podłogę to szybko z paneli trzeba zebrać ![]() A do tego mamy psa którego wyprowadzić ewentualnie posprzątać po nim jak narobi muszę ja nakarmić ja no to sorry ile można już wolę żeby kupował sobie helikoptery i nimi latał po tym przynajmniej sprzątać nie trzeba. Idę nadrabiać was ostatnie 10 stron z poprzedniego wątku bo ten nadczytałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nurek wszystkiego najlepszego!! Dużo zdrowia i pieniędzy, a reszta przyjdzie sama ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tylko się witam i uciekam. Dzisiaj muszę wreszcie porobić rzeczy, które codziennie sobie obiecuję, że zrobię, po czym brakuje dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Nuruś, z okazji Urodzin życzę cudowności, radości, miłości. Poczucia bezpieczeństwa w ramionach kogoś bliskiego. Chwil zapomnienia. Złapania oddechu. Pasji, której się poświęcisz. Spełnienia marzeń. Zdrowia i szczęścia. Szerokich dróg. Samych pięknych dni. Czterolistnej koniczynki. Duuużo pieniążków. Pełnego konta. I żeby chciało Ci się chcieć! ![]() Sto lat!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale pomarzyć można ![]() Cytat:
![]() Eee, nie martw się. Z mojej strony nic Ci nie grozi ![]() ![]() Dzień dobry! ...no, to koniec optymizmu na dziś ![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
witam moje kochane
![]() zaraz wstaje i zbieram się na egzamin, mam nadzieję ze w szkole mi się uda to wszystko powtórzyć bo w domu nie mam motywacji;/ na dodatek @ przyszła i boli mnie brzuch;/ ale jak to mawiają- HistoriaLiteratury nie wybiera, trzeba to wząść na klatę:P miłego dnia Wam życzę ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nurku - spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() ![]() My mieszkamy w mieszkaniu mego męża, więc opłaty mamy tylko eksploatacyjne, ale planujemy w ciągu najbliższych pięciu lat zmienić mieszkanie bo mój mąż nie lubi tego osiedla. Dziwne bo i tak mało czasu tu spędza, bardzo często wyjeżdża w delegacje no i teraz w poniedziałek znowu wyjeżdża na dwa tygodnie ![]()
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Witam, już w 7 części
![]() Nurek sto lat!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam z małym u dermatologa i ma zakaz jedzenia czekolady, kolorowych jogurtów i soczków, żelków, czyli wszystkiego co tylko jadł. Masakra, musze go przestawic na białe jogurty i jakies suche wafelki. Ma lekkie atopowe zapalenie skóry, lekarka pow, że jak zmienie mu diete i kosmetyki to mu całkowicie przejdzie. Póki co kupiłam mu waniliowe serki bo chyba maja najmniej barwnika. Potem byłam w biedro i 80 zł poszło nawet nie wiem na co. Po za tym maśc dla małego i mydełko hypoalergiczne- 20 zł. Dzisiaj w planach: - sprzatanie ( odkurzanie i mopowanie, bo wczoraj kibelek wyszorowałam) - pranie czarne i białe - obiad ( dla Tz kotlety, dla małego kotlet z piersi, dla mnie pierś z folii) - rowerkowanie przez dwie buffy ![]() Lece zrobić śniadanko i brać się za robotę.
#141 |
Konto usunięte
|
no własnie, właśnie wiedzialam,że o czymś zapomniałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ssnow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak nie to dan nam tu tego Twojego Tżta ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie tż jutro zabiera do restauracji, również śpiewał coś nt kina ![]() a ja nawet nie wiem co aktualnie puszczają w kinach i na co warto iść ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja porowerkuję jak tż pójdzie do pracy, w trakcie Pierwszej Miłości ![]() Kawa, kawa, kawa. Zatłukę kiedyś tych robotników ![]() ![]() Zasnęłam przed 4 ![]() Zapomniałam dodać że pracę zaczynają o 6 ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-01-28 o 08:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nurku wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo pieniażków i wiele radości w zyciu ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Jury wybiera, nie publiczność ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że u mnie było podobnie dopóki nie nauczyłam TŻa, że sam musi to zrobić. Szyb mu nigdy nie czyszczę bo on sam pedantyczny pod tym względem ale na panele nie uważa ![]() ![]() Pomyśl jaką akcję mięliśmy jak nam szkło pękło ![]() ![]() ![]() Wezmę się za robotę i za niedługo do Was zajrzę ![]() Nurku! Spełnienia marzeń przede wszystkim Ci dziś życzę ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-01-28 o 08:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Męczę wniosek, nie mam siły, łeb mi pęka, jakieś proszki już wzięłam
![]() A zapomniałam napisać,że ja dziś w domu ![]() Ma przyjść pan do piecyka bo nam sie gwarancja kończy i musi ładnie wszystko sprawdzić i gwarancje przedłużyć, miał być po 9.00 a jeszcze go nie ma ![]() ![]()
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo, że wstałam o 4, przed 6 napisałam krótkiego posta to potem położyłam się, żeby jeszcze małą uśpić budzę się, patrzę a tam 9.50 ![]() Dzisiaj znowu będę siedzieć do 2 w nocy bo spać nie będę mogła ![]() Dziewczyny u mnie w nocy było -20 stopni ![]() Teraz z rana świeci pięknie słoneczko ale otworzyłam na chwilkę okno i tak jest zimno, że masakra ![]() Ja rozumiem, że blisko Suwałk może być tak zimno ale ja myślałam, że już wiosna idzie ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
ja wstałam, wypiłam kawę i czekam na tel czy się pakować, bo nie wiem czy paczka od cioci na 100% poszła, bo jak nie to za tydzień pojedziemy, takze teraz tkwię w zawieszeniu
![]() małej butlę zapodam zaraz. chciałabym dziś jechać ![]() Nurku wszystkiego najlepsiejszego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo 5 dni w domu siedziałam, a teraz trzeba dupsko ruszyć - dzisiaj służbowe spotkanie, a jutro szkoła. ![]() Apropo spotkania, to mam ochotę Szefa ukatrupić. Jest idiotą, po prostu idiotą. Zważywszy na fakt, że to ja będę główną rozmawiającą, bo on nie wiem o czym mówić, to mógłby mi chociaż dać szanse zrobienia tego jak należy. Wiem, monotematyczna jestem, wczoraj też o tym marudziłam, ale na prawdę wyprowadził mnie z równowagi. Jak można iść na spotkanie negocjacyjne, nie będąc pewnym na 100% co się mówi i być nieprzygotowanym przygotowanym. A ja tak właśnie się czuję, bo nie dał mi szansy na to przygotowanie. Żeby to zrobić muszę mieć dostąp do służbowego kompa i korespondencji z drugą stroną sporu. ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa ![]() ![]() Chyba mu krzywdę w aucie zrobię, jak bumcyk kucyk! ![]() Cholerny nadgorliwiec. ![]() Idę się ubierać, bo zaraz będzie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.