|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Miałam ambitny zamiar najpierw nadrobić, ale piszecie w takim tempie, że nie dam rady :P
Dzidziuś się pokazał (na całe 30 sekund ![]() ![]() ![]() Synek, synek ![]() ![]() ![]() Poza tym pan doktor zrobił bardzo porządnie badanie, trwało ponad pół godziny, potem jeszcze z nami porozmawiał, omówił wszystko i był bardzo miły ![]() Okazało się, że dzidzia ma powiększone miedniczki nerkowe i trzeba je obserwować na kolejnych usg, więc bardzo się cieszę, że powtórzyłam to połówkowe, bo tak byśmy nie wiedzieli, że musimy na to zwracać uwagę... Ale wszystkie inne wyniki są w porządku. No i Eda jest duży - 800g waży! ![]() ![]() A i wrzuciłam zdjęcie buźki do albumu ![]() Dobra, lecę nadrabiać ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-27 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Tak! Wszystko zwala się na kosmetyki! Ja jestem zawsze wyśmiewana przed każdym wyjazdem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Matallewar, świetne wieści! Gratulacje!
No to u nas falami, dziś był dzień chłopaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje kikutka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-01-27 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymasz kosmetyki w lazience ????????????? jakaś dziwna jesteś !!!! lodówka - to jest miejsce idealne!!! (dobrze ze od niej nie wyrwał drzwi ![]() Cytat:
![]() no i witaj w miedniczkowym gronie ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Edziu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#849 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Normalnie chłopcy na wątku zdominowały dziewczynki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
idę legnąć na kanapie ...
mężul dziś całą noc w pracy więc chyba zasnę przed tv ... buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
mamaoptymistka Super wieści
![]() ![]() antropia Super ![]() ![]() Herta_h Gratuluję chłopaka ![]() anula_81 Mam z brzuchem dokładnie to samo, ale to chyba normalne... ddaaiissyy Bo na lewym boku najmniej uciskasz jakąś tam żyłę, która rozprowadza substancje odżywcze po organizmie. Ale to raczej niczym nie grozi, wiem, że jak się leży na plecach, to można np.omdleć, ale mi się nie zdarzyło, a zawsze rano budzę się na plecach, cokolwiek bym nie robiła. Moria Ja oglądałam Mikołajka i myślę, że młodsze dzieci też mogą, nie ma tam nic agresywnego ani nic... I wyjaśnię tajemnicę mojego zniknięcia - najpierw godzina opóźnienia na usg, potem teściowa, a potem rodzice. A do tego tacie się auto zepsuło i po niego pojechać musieliśmy ![]() Doczytałam, a łatwo nie było ![]() ![]() Dzięki dziewczyny, normalnie się prawie ze szczęścia popłakałam, że chłopak i jak serducha słuchaliśmy ![]() Te wszystkie śliczne koszulki, garniturki... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Ale naskrobałyście
![]() Matallewar - gratuluję wizyty i chłopaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Jestem nowa,pragne do was dołączyć.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
Witam wcześnie rano
nie moge spać,nie wiem co się dzieje? Matall gratuluje chłopaczka,duży facecik ![]() Witam również nową mamuśkę. Zjadłam już małe śniadanko bo mnie coś bardzo ssało he he a teraz piję kawusię . Oj jeszcze tak nie miałam żeby budzić sie z takim okropnym głodem
#855 |
Wtajemniczenie
|
Matall gratuluje Synusia!!!
Kasia... a co Ty o tej porze juz na nogach?? ![]() ![]() Dziewczyny od jakiegos czasu, glownie w nocy, jak ide na siku to przy sikaniu przeszywa mnie bol czasem z prawej strony lub z lewej. Dzisiaj bylo z prawej. Nie zawsze tak mam, ale sie zdarza... Dzisiaj przeszylo mnie az do prawej strony na dole brzucha i jeszcze jakis czas mnie bolalo... martwic sie? ![]() Buziaki dla Was ogromne i dla ruszajacych sie brzuszkow ![]() ![]() ![]()
#856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia od czego jestten ból u Ciebie hmmm,zadzwoń do gina i zapytaj,ja nie miałam niczego podobnego.
![]() |
#857 |
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
![]() Gratuluję ogonków ![]() ![]() Ja zbieram się powoli na badania, w tym glukozę ![]() Z tego wszystkiego już kiepsko w nocy spałam. Ale cóż, przeżyjemy ![]() Miłego dnia dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dziś zła jestem od samego rana nie poszłam do pracy .... i miałam z Zosią wybyć z domu a mój kochany mężul nie wrócił jeszcze do domu po nocnym montażu ![]() i do tego ma fotelik w samochodzie ![]() czyli z domu mogę się ruszyć tylko na chodzpny spacer, szlak by to !!!! poza tym dobrze dziś spałam, ale czeka mnie trochę sprzątania, bo w poprzedni weekend nas nie było i posprzatane po lebkach było |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Ale się uśmiałam z tych różnych historii o Waszych dzieciach ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#860 |
Rozeznanie
|
gratuluje siusiaczkow!
Anulinka-dasz rade! Trzymam kciuki! A ja mam 2tyg.zwolnienia, w czasie ktorego chcemy pomalowac pokoj dzieciom i polożyć panele,bo jest wykładzina. Potem znowu do pracy. Ciuszkow na 62 nie musze kupowac,bo zrobilam przeglad i duzo mam po Kasi (unisex) i od kolezanki. A Wy sliczne ciuszki wklejacie. Z zakupow to na razie mam szczoteczke do wlosow i grzebyk i oslonki na sutki Avent (sprawdzily sie przy Kasi).
#861 |
Zadomowienie
|
Wpadłam się tylko przywitać, chciałam nadrobic ale chyba nie jestem w stanie mam 21 stron
![]() Tyle co zdążyłam wyczytać matall gratuluję faceta ![]()
#862 |
Wtajemniczenie
|
o matko ale narzuciłyście tempo co najważniejsze gratuluję mamaoptymistka
antropia Herta_h Matal super gratuluję wam wszystkim ![]() maskoteczka witamy ja wczoraj wróciłam z moim mężem dopiero o 1 w nocy i jestem wykończona. postanowiliśmy że gdzieś wyjdziemy bo ja się zasiedzę w tym łóżku i poszliśmy do znajomych i tak tylko tam siedziałam a mój szanowny małżonek stwierdził że muszą się napić piwa oczywiście na jednym się nie skończyło ![]() ![]() ale cieszę się że wyszłam bo na prawdę było mi to potrzebne jednak człowiek jest istotą społeczną ![]()
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-01-28 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |||||
Zakorzenienie
|
chyba 4
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja juz w pracy, mam nadzieje ze ostatni dzień ![]() za chwil edzownie sie rejestrowac do lekarza
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gadanie u facetów jest baaardzo fajne szczególnie jak się słyszy je na trzeźwo ![]() ja już ogranęłam pół kuchni, jeszcze tylko fronty podłogę zostawie szanownemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
Matall
![]() ![]() ![]() Dobrze, że się odnalazłaś, bo już umierałyśmy z niecierpliwości ![]() ![]() ![]() Anulinka trzymaj się na badaniu ![]() ![]() ![]() ![]() Andziot ty wygodnisiu ![]() ![]() Grazin ![]() ![]() A tak poza tym witajcie kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
jak byliśmy u tych znajomych to mówi że ja rano wstaję i mu śniadanie robię i do pracy obiadek żeby tylko sobie odgrzał i że prasuje mu koszule a jego kolega mu na to to ty ją powinieneś na rękach nosić
tak spojrzał się na mnie jak na wieloryba...takie miałam wrażenie ale jak już leżał w łóżku to mówił że bardzo mu się podobam,zapytałam co mu się we mnie podoba to powiedział że włosy oczy uśmiech nosek no i najważniejsze brzuszek...no tak biust jakoś mi nie rośnie a szkoda ![]()
#867 |
Zadomowienie
|
Vanes jakie miłe słowa od mężulka, może w końcu twoje kompleksy miną.. i nastawienie o wyglądu, ciąży, figury
![]() ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-01-28 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
to nie o to chodzi,
pół wieczora szukałam wczoraj jakis fajnych miejsc gdzie mogłabym z Zosią wyjść, bo każdy jej dzien wygląda podobnie, więc skoro mam jeden dzień wolnego to chciałam jej jakoś go urozmaicić, a tu dupa ... na spacer chodzi codziennie, a z mama do fryzjera i do dzieci nie ![]() Cytat:
![]() niekórym facetom po pijoku włącza sie agresor a niektórzy robią sie taaaaacy słodcy ![]() dobrze ze Twój należy do tych drugich, mój tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | ||
Zakorzenienie
|
Czesc Laleczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko, ze ja do 20 dzis w szkole jeszcze a jutro na 8 rano do szkoły.... ![]() ![]() ![]() uzależnienie? ;> ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kompa wyboru gratuluję, mam dokladnie identico tylko w kolorze różowym... z białymi motylkami na obudowie ![]() Kompik jest genialny i potrafi do 6 godz trzymac baterie. Lata z nami na wakacje jako database - przerzucamy na niego np zdjecia z aparatu ![]() Cytat:
![]() ![]() Anulinko "smacznego" na glukozie ![]() Matallewar, noooooooo nareszcie Cie widze!! Wczoraj usnąć nie mogłam przez Ciebie, bo umierałam z ciekawosci jak tam u dr ![]() Moje gratulacje Kochana !! Od niedawna czytam "Zmierzch" i póki co imię Twojego synka, kojarzy mi się z głównym bohaterem ksiązki ![]() ![]()
![]() |
#870 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam z ranaaa!
odkrylam ze u nas coraz wczesniej robi sie jasno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i...gratuluje zdrowego siusiaka; ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dzis sluchajcie a propo niespania, obudzilam sie od kopniakow malej o 5:30 i sie rzucalam bo kopala mnei po zerach niemilosiernie, Az TZ sie zdenerwowal co sie tak rzucam to mu polozylam reke na brzuchu i juz nie zasnelismy ![]() milego piateczku! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.