|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Dziewczyny, czy któraś z was stosowała aloesowy szampon i odżywkę Aloe Pura?
Spójrzcie, jaki piękny mają skład ![]() Cytat: Napisane przez mg78 Pokaż wiadomość proszę o analizę 2 produktów na bazie aloesu : Aloesowy szampon przeznaczony do włosów suchych i zniszczonych Szampon produkowany jest ze stuprocentowo czystego miąższu aloesu. Polecany do włosów suchych i zniszczonych (także farbowaniem i trwałą ondulacją). Unikalne połączenie aloesu, żeń-szenia, dziurawca i czarnej borówki, wzbogacone zaawansowanym kompleksem witamin naturalnie odżywia i rewitalizuje włosy oraz skórę głowy. SKŁAD: Organic Aloe Barbadensis (99% Bio Active Aloe Vera Inner Gel – organically grown),Aqua, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Hydoxysultaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco-Glucoside, Glycerly Oleate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cerimide 3, Cerimide 6 11, Cerimide 1, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauryl Lactylate, Xanthan Gum, Hypericum Perforatum (St. John’s Wort*),Panax Ginseng (Ginseng*) Salvis Officinalis (Sage*), Urtica Diocia (Common Nettle*), Vaccinium Myrtillus (Bilberry*), Melilotus Officinalis ( Sweet Clover ), Glycyrrhiza Glabra (Liquorice Shrub*), Centraria Islandica (Iceland Moss*) Tilia Vulgaris (linden*), Anthemis Nobilis (Roman Chamomile*), Symphytum Officinale (Comfrey*), Calendula Officinalis (Marigold*) Allantoin, Panthenol, Lavendula Hybrida (Lavender*), Eugenia Caryphyllus (Clove*), Citrus Aurantifoila (Lime*), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass*), Litsea, Cubeba, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. *składniki pochodzące z upraw organicznych. Cytat: Napisane przez mg78 Pokaż wiadomość Odżywka aloesowa przeznaczona dla wszystkich rodzajów włosów Odżywka do włosów Aloe Vera to unikalna kompozycja stuprocentowo czystego Aloe Vera Gel, masła shea, migdałowca i trawy cytrynowej wzbogacona o zaawansowany kompleks witamin i minerałów. Posiada właściwości łagodzące, odżywcze, modelujące i wzmacniające włosy. SKŁAD: Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera Inner Gel*), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Aqua, Quaternium-82, Cocamidopropyl Dimethylaminohydroxypropy l Hydrolyzed Collagen (Marine Source), Butyrospermum Parkii (Shea Butter*), Theobroma Cacao (Cocoa Butter*), Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil*), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Lecithin, Citric Acid, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Citrus Aurantifolia (Lime*), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass*), Litsea Cubeba (May Chang*), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid. [Citral, Limonene] *składniki pochodzące z upraw organicznych A tutaj analiza Szampon Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejloł !
Jeśli będziecie kupować te lakiery, to ja wzięłabym jakieś dwa lub trzy. W marcu mam urodziny Przyjaciółki, paznokciowej lakierniczki. Miałabym prezent. Cytat:
Już pisałam, że nie mogę, bo moja uroda przytomności Was pozbawi. Już się powoli uczę "podłączania" fotoaparatu do komputera. Jednak mój skołatany mózg czasu potrzebuje. A pokazywać obecnie, szczególnie po nocy, wierzaj mi - nie ma czego . Cytat:
Cześć ! A do "Natury" na zakupy biegasz ?! ![]() Cytat:
To ta "moja" Plotkara, która Bold and Beautiful przypomina ? To jeszcze nie koniec. Ja nadal męczę ten serial, ale z coraz większą trudnością. Cytat:
Ja omijam szerokim kołem wszystko co z aloesem . U mnie w Rossmannie nie ma tego kremu do rąk z mocznikiem, a kumate panie przedawczynie ramionami jedynie wzruszają. Wy o kosmetykach, a ja o jedzeniu . Będe pieczeń z karkówki robić. I wiecie co ?! Zawodowy kucharz podpowiedział mi, żeby naszpikować męcho kaparami. Na 2 kg. karkówki około 15-tu szt. kaparów. Spróbuję. Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi być ten krem, bo to rossmanowskie mazidło, może akurat sie skończył? 5%Urea różowy ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale wtedy to na a4/a3 się kserowałoCytat:
![]() Cytat:
na pewno mało za to nie zapłaciliśmy, żeby jeszcze mu dopłacać. A z tego co widziałam to go przez pół nocy nei było na "stanowisku". Dobrze, ze J weźmie aparat w sobotę i zdąży i mnie kilka fotek porobić... Znowu siedzę w domu ale już mi się to nudzi
|
|
|
#1175 | ||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
.Widziałam kiedyś 'baskstage'. A kojarzysz może "króliczki Playboya" i Kendrę? Wyglądała zawsze idealnie, a miała taki trądzik, że hooooooooo... Dobra szpachla zrobi wszystko ![]() Cytat:
.I Might & Magic też, przymierzam się do gry w VIII po raz kolejny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poszukam. Cytat:
Cytat:
Gdyby jednak nie weszły na czas, a chcesz lakiery holo, to polecam sklep dobrarada, mają fajne holo z Golden Rose, sama niedawno kupiłam fiolet 107, malinę i czarny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja korzystam z dobrodziejstwa teściowej, która kotleciki "na drogę" dała, to i obiadki domowe miałam przez ostatnie kilka dni ![]() Nie po drodze mi do prawdziwego kucharzenia, oj...
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu a po co mam złuszczac samo czoło? xD jak mam miec piekną buzie to całą a nie czoło, które w większosci przysłania grzywka xD
obejrzałam ten Keith, fajny |
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
w sensie ze takie proste i białe
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie fakt, ze budzą się rano w idelanym makijazu i fryzurze, której ja sama nie potrafiłabym sobie zrobic ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- to miasteczko point pleasanat w ogóle mi się nie pobiera...;/ |
|
|
|
|
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O,jak miło. To też moja ulubiona część. A grasz przez sieć? Możnaby razem pyknąć ![]() to świetnie! bo jeśli chodzi o dziewczyny i COD to rzadko się spotykam.Gdzie grywasz? Masz jakieś swoje stałe serwery? aa no i w którą część? ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
I te makijaże..takie cudne. |
||
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się idę zaraz pomalować na osiemnastke
i tak nie mam co robić, a wczesniej mam zamiar wpasc do natury po biały cien my secret, a potem spotykam się z dziewczynami, bo idziemy kupic prezent pierwszy raz od 2 miesięcy pomalowałam pazurki srebrny eclipse essence
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Mam załamkę
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gram, a raczej grałam na kompie, bo teraz mi juz nie chodzi na lapku lubie też Medal of Honor ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Gosia przetrzyj jakimś tonikiem z alkoholem najlepiej to sie troche podsuszą
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesadziłam z cieniami...połączyłam ciemnoszary z czernią i czuję się trochę jak mim xD |
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj juz po raz 100 chyba próbowałam sie jakos pomalowac na tą studniówke i już miare jest ok, tylko jedno oko sie troche różni od drugiego pokazałabym, ale nawet lepszy aparat mi zżera kolory albo przy nieodpowiednim swietle robie.
|
|
|
#1185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taa, słyszałam kiedyś, że aktorzy czy modelki wyrywają sobie swoje zęby i na ich miejsce wstawiają nowe i śliczne ale sztuczne Tylko nie taka typowa sztuczna szczęka tylko pojedyncze ząbki ![]() Bo mało osób ma, będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość, w końcu się ściągnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam oglądać coś horrowatego z tą aktorką z Keitha, gra tam też Peyton z OTH.
|
|
|
|
|
#1188 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czasem mam ochotę zamówić wizażystkę jak idę na jakieś wesele, ale szkoda mi jednak kasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadnijcie co zaraz zrobię
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1190 |
|
|
|
|
|
#1191 |
|
|
Co tak wszystkie pouciekały?
Wpadłam sobie poczytać, a tu ciiiisza... Idę drugi poziom jaskiń plądrować
|
|
|
#1192 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Cytat:
Któraś z Was go już kupiła. I co ?! Rzeczywiście taki dobry ?! Cytat:
A szpachla dobra na wszystko - święta racja ! http://www.youtube.com/watch?v=VXjiP17nQpE Jakby się nie otworzyło - Kabaret Młodych Panów - Blacharz Cytat:
Cytat:
A tak na poważnie - rzeczywiscie uważaj z tymi kwasami, bo jeśli masz nawet trochę naczynek, to znaczy, że masz skórę płytko unaczynioną i możesz zrobić sobie kuku . Popękają Ci nowe. Przy dzisiejszym poziomie prototetyki, wszystko można zrobić. Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz, że ja mam dwie lewe ręce do malunków. Zawsze przed większymi galami chodziłam do "specjalistek", coby mnie wytapetowały. Zdarzało się, że wizualny efekt był gorszy niż ten, który od natury dostałam. Cytat:
Mój Lalunia miał w dolnej szczęce sześć takich wstawek. W kość szczęki śruba - podkład, w sztuczny ząb - druga i zespala się razem na stałe. Drogie toto jak cholera, ale fajne. Teraz i całe szczęki są na "klik, klik". W kość szczęki na stałe montuje się taki metalowy mostek - podstawę, w szczękę też coś podobnego i "klik, klik". Tylko taka szczeka, to z serii : "do szklanki". U "mojej" dentystki, sześcioma sposobami można zęby wybielić. Czego to ludzie nie wymyślą. A tak a propos - zauważyłyście, że Zygmuntowi Chajzerowi {temu od teleturniejów i reklamy proszków do prania} jakoś się dziwnie buźka zmieniła ?! Leci w TV jakaś nowa reklama - głos jego, ale z gębusi ciężko rozpoznawalny. Albo ja się mylę i to nie on. Drugi Ibisz ... Hłe, hłe, hłe !---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ---------- Umknęło mi w cytowaniu. A myślisz, że mi po drodze ? Przykład : kaczuszka. Ale muszę nieskromnie przyznać, że bodajże dwa tygodnie temu golonkę piekłam i rarytasik . Co będzie ze schabem z kaparami - obaczymy w praniu. Żarłok - doskakiwacz zeżre wszystko ! Nie wiem do czego to "czemu ?" się odnosi. Odpowiem więc tak : 1.- bo 'Estelle' obtrzaskana w temacie jak mało kto. 2.- bo aloes pod każdą postacią mnie podrażnia. Wczoraj było u mnie dziesięć stopni poniżej zera. Zwierzaki siłą na podwórze wyganiałam. Tylko żeby śnieg nie padał ! Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#1193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to może na wakacje się pobierze ![]() też to mam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja myslałam, ze juz mi popękały wszystkie mozliwe naczyńka... tylko laser mi pozostał![]() ale tzn, ze o góle powinnam unikać takiego mocnego peelingu czy, ze sama nie powinnam sie za to brać? przyszedł mój szampon klorane ![]() kupiłam sobie biały mat my secret, mam nadzieję, ze nie zawiodę się na pigmentacji... Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-01-28 o 12:41 |
|||
|
|
|
|
#1194 | ||||
|
|
Cytat:
Ale tak serio, to one w dużej mierze własnie takie słodkie musiały odgrywać. Z tego co wiem Bgidgette czy jak to sie tam pisze, ma dwa fakultety, w tym jeden odpowiednik naszego doktoratu albo podyplomówki. Cytat:
Ciekawam bardzo, jak taką szczękę całą się instaluje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam białą kredkę z Nyxa, świetna jako baza pod cienie, podbija kolorki. Polecam.
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sobie musiała kupic własnie jaką biała kredke pod ten cień co by kolor podbiła... ta podswójna z B&W ponoć się nadaje, ale nie dane jest mi ją nabyć... chciałabym znalezc jakąś niedrogą a dobrą, ale nie mam pojęcie jaka...
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- wymalowałam się tym białym cieniem i słabo... potrzebuję czegos pod a co do cieni to znowu jak się rano obudziłam to cienie na swoim miejscu, kocham baze lumene |
|
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja już wole chyba swoje krzywe niż sztuczne ![]() Kreski też mi sie zdarza różne zrobic ![]() Cytat:
i strasznie rzucają się w oczy w żadnym serialu jeszcze nie widziałam tylu białych zębów ![]() Asia, tą kredke masz? http://www.ladymakeup.pl/sklep/nyx-c...dce-jumbo.html gdzies w stacjonarnych sklepach można to kupić? NK jak tam po imprezie? udała się? kac jest?
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-01-28 o 14:30 |
||
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
a po imprezie lajtowo, kac malutki, bo przed snem wypiłam 3 duuuze herbaty i rano 2
![]() jutro druga kumpela ma 18-stke, ale idziemy tylko do pubu ![]() fajnie tak kredka wygląda
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy szpachla pomoże mi na moją klatę
![]() Widziałam zdjęcia zdjęć od fotografa ze 100dn-makabra ;oo
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam wyznania zakupocholiczki i nie podobał mi się ten film, zmarnowane prawie 2 godziny na kinowy chłam...
mam ochotę przez Ciebie Asia na tę białą kredke NYX |
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się podobał
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

.