Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 01:11   #1171
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Dziewczyny, czy któraś z was stosowała aloesowy szampon i odżywkę Aloe Pura?

Spójrzcie, jaki piękny mają skład

Cytat:
Napisane przez mg78 Pokaż wiadomość
proszę o analizę 2 produktów na bazie aloesu :

Aloesowy szampon przeznaczony do włosów suchych i zniszczonych
Szampon produkowany jest ze stuprocentowo czystego miąższu aloesu. Polecany do włosów suchych i zniszczonych (także farbowaniem i trwałą ondulacją). Unikalne połączenie aloesu, żeń-szenia, dziurawca i czarnej borówki, wzbogacone zaawansowanym kompleksem witamin naturalnie odżywia i rewitalizuje włosy oraz skórę głowy.
SKŁAD:
Organic Aloe Barbadensis (99% Bio Active Aloe Vera Inner Gel – organically grown),Aqua, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Hydoxysultaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco-Glucoside, Glycerly Oleate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cerimide 3, Cerimide 6 11, Cerimide 1, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauryl Lactylate, Xanthan Gum, Hypericum Perforatum (St. John’s Wort*),Panax Ginseng (Ginseng*) Salvis Officinalis (Sage*), Urtica Diocia (Common Nettle*), Vaccinium Myrtillus (Bilberry*), Melilotus Officinalis ( Sweet Clover ), Glycyrrhiza Glabra (Liquorice Shrub*), Centraria Islandica (Iceland Moss*) Tilia Vulgaris (linden*), Anthemis Nobilis (Roman Chamomile*), Symphytum Officinale (Comfrey*), Calendula Officinalis (Marigold*) Allantoin, Panthenol, Lavendula Hybrida (Lavender*), Eugenia Caryphyllus (Clove*), Citrus Aurantifoila (Lime*), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass*), Litsea, Cubeba, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. *składniki pochodzące z upraw organicznych.

Cytat:
Odżywka aloesowa przeznaczona dla wszystkich rodzajów włosów
Odżywka do włosów Aloe Vera to unikalna kompozycja stuprocentowo czystego Aloe Vera Gel, masła shea, migdałowca i trawy cytrynowej wzbogacona o zaawansowany kompleks witamin i minerałów. Posiada właściwości łagodzące, odżywcze, modelujące i wzmacniające włosy.
SKŁAD:
Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera Inner Gel*), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Aqua, Quaternium-82, Cocamidopropyl Dimethylaminohydroxypropy l Hydrolyzed Collagen (Marine Source), Butyrospermum Parkii (Shea Butter*), Theobroma Cacao (Cocoa Butter*), Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil*), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Lecithin, Citric Acid, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Citrus Aurantifolia (Lime*), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass*), Litsea Cubeba (May Chang*), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid. [Citral, Limonene] *składniki pochodzące z upraw organicznych

A tutaj analiza :

Szampon
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ooo, widzę tu mega-fajny skład.
Przede wszystkim głównym rozpuszczalnikiem jest żel aloesowy, a dobroczynnych właściwości tej rośliny chyba nikomu opisywać nie trzeba .
Łagodne substancje myjące.
Bogactwo ceramidów, znanych z właściwości regeneracyjnych.
Cała masa odzywczych ekstraktów - nie będę ich opisywać, w nawiasie podane są angielskie nazwy, więc latwo sobie odszukać i poczytać o nich więcej.
Z chęcią sama kiedyś go wypróbuję
Odżywka
Cytat:
Nie pozostaje mi nic innego, niż powtórzyć za producentem, bo nie rozmija się z prawdą ani o krok.
Odżywka ma faktycznie ładny, bogaty skład o dużym potencjale odżywczym, nawilżającym i natłuszczającym przy minimum użytych składników pozaorganicznych/naturalnych.
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 03:49   #1172
Heroldin
Zakorzenienie

Hejloł !

Cytat:
A link widziałam i już sie napalam
Jeśli będziecie kupować te lakiery, to ja wzięłabym jakieś dwa lub trzy. W marcu mam urodziny Przyjaciółki, paznokciowej lakierniczki. Miałabym prezent.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Trzymam kciukasy za wizytę !
Opitoliła mnie straszliwe ! Ale to nic - włosy nie ręka, odrosną. Najważniejsze, że mam już prawie ścięte te z henną. No i kolor niczego sobie : jasny brąz / ciemny blond. Ale jeszcze do mojego wymarzonego "koniaku" parę farbowań . Zakład pracuje na kosmetykach "Alfaparf" . Zaraz lecę pod prysznic, tak mnie łeb swędzi . No i olejem jakimś posmaruję. Może pomoże.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Szkoda, że Kasia nigdy nie chce nam zrobić poka poka

Już pisałam, że nie mogę, bo moja uroda przytomności Was pozbawi.
Już się powoli uczę "podłączania" fotoaparatu do komputera. Jednak mój skołatany mózg czasu potrzebuje.
A pokazywać obecnie, szczególnie po nocy, wierzaj mi - nie ma czego .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Najlepsze jest to, ze jeśli chcemy dostać jakąś fotkę to musimy zapłacić 2-4zł za sztukę.
Lekkie przegięcie ! Chyba miał w umowie jakąś ilość darmowych zdjęć ? Chce ktoś więcej, to wówczas płaci.

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Cześć !
A do "Natury" na zakupy biegasz ?!

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta
Jest to efektem wielu farbowań, ciągłego rozjaśniania i dekoloryzacji
Nie są to zabiegi zbawienne dla włosów, ale i nie tragiczne. Ja farbuję regularnie od kilkunastu lat i tragedii nie ma. Blondyną też, bodajże dwa lata, byłam.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
a do plotkary nadal nie ma

To ta "moja" Plotkara, która Bold and Beautiful przypomina ? To jeszcze nie koniec. Ja nadal męczę ten serial, ale z coraz większą trudnością.

Cytat:
Jeśli 'Estelle' pisze, że dobry, to nie ma co pytać, tylko stosować.
Ja omijam szerokim kołem wszystko co z aloesem .

U mnie w Rossmannie nie ma tego kremu do rąk z mocznikiem, a kumate panie przedawczynie ramionami jedynie wzruszają.

Wy o kosmetykach, a ja o jedzeniu . Będe pieczeń z karkówki robić. I wiecie co ?! Zawodowy kucharz podpowiedział mi, żeby naszpikować męcho kaparami. Na 2 kg. karkówki około 15-tu szt. kaparów. Spróbuję.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 09:54   #1173
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Hejloł !

Jeśli będziecie kupować te lakiery, to ja wzięłabym jakieś dwa lub trzy. W marcu mam urodziny Przyjaciółki, paznokciowej lakierniczki. Miałabym prezent.

Opitoliła mnie straszliwe ! Ale to nic - włosy nie ręka, odrosną. Najważniejsze, że mam już prawie ścięte te z henną. No i kolor niczego sobie : jasny brąz / ciemny blond. Ale jeszcze do mojego wymarzonego "koniaku" parę farbowań . Zakład pracuje na kosmetykach "Alfaparf" . Zaraz lecę pod prysznic, tak mnie łeb swędzi . No i olejem jakimś posmaruję. Może pomoże.

Już pisałam, że nie mogę, bo moja uroda przytomności Was pozbawi.
Już się powoli uczę "podłączania" fotoaparatu do komputera. Jednak mój skołatany mózg czasu potrzebuje.
A pokazywać obecnie, szczególnie po nocy, wierzaj mi - nie ma czego .

Lekkie przegięcie ! Chyba miał w umowie jakąś ilość darmowych zdjęć ? Chce ktoś więcej, to wówczas płaci.

Cześć !
A do "Natury" na zakupy biegasz ?!

Nie są to zabiegi zbawienne dla włosów, ale i nie tragiczne. Ja farbuję regularnie od kilkunastu lat i tragedii nie ma. Blondyną też, bodajże dwa lata, byłam.

To ta "moja" Plotkara, która Bold and Beautiful przypomina ? To jeszcze nie koniec. Ja nadal męczę ten serial, ale z coraz większą trudnością.

U mnie w Rossmannie nie ma tego kremu do rąk z mocznikiem, a kumate panie przedawczynie ramionami jedynie wzruszają.

Wy o kosmetykach, a ja o jedzeniu . Będe pieczeń z karkówki robić. I wiecie co ?! Zawodowy kucharz podpowiedział mi, żeby naszpikować męcho kaparami. Na 2 kg. karkówki około 15-tu szt. kaparów. Spróbuję.

Miłego dnia
tak to ta Twoja plotkara

musi być ten krem, bo to rossmanowskie mazidło, może akurat sie skończył? 5%Urea różowy

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:

Spójrzcie, jaki piękny mają skład

Cytat:
proszę o analizę 2 produktów na bazie aloesu :

Aloesowy szampon przeznaczony do włosów suchych i zniszczonych
Szampon produkowany jest ze stuprocentowo czystego miąższu aloesu. Polecany do włosów suchych i zniszczonych (także farbowaniem i trwałą ondulacją). Unikalne połączenie aloesu, żeń-szenia, dziurawca i czarnej borówki, wzbogacone zaawansowanym kompleksem witamin naturalnie odżywia i rewitalizuje włosy oraz skórę głowy.
SKŁAD:
Organic Aloe Barbadensis (99% Bio Active Aloe Vera Inner Gel – organically grown),Aqua, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Hydoxysultaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco-Glucoside, Glycerly Oleate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cerimide 3, Cerimide 6 11, Cerimide 1, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauryl Lactylate, Xanthan Gum, Hypericum Perforatum (St. John’s Wort*),Panax Ginseng (Ginseng*) Salvis Officinalis (Sage*), Urtica Diocia (Common Nettle*), Vaccinium Myrtillus (Bilberry*), Melilotus Officinalis ( Sweet Clover ), Glycyrrhiza Glabra (Liquorice Shrub*), Centraria Islandica (Iceland Moss*) Tilia Vulgaris (linden*), Anthemis Nobilis (Roman Chamomile*), Symphytum Officinale (Comfrey*), Calendula Officinalis (Marigold*) Allantoin, Panthenol, Lavendula Hybrida (Lavender*), Eugenia Caryphyllus (Clove*), Citrus Aurantifoila (Lime*), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass*), Litsea, Cubeba, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. *składniki pochodzące z upraw organicznych.

Cytat:
Odżywka aloesowa przeznaczona dla wszystkich rodzajów włosów
Odżywka do włosów Aloe Vera to unikalna kompozycja stuprocentowo czystego Aloe Vera Gel, masła shea, migdałowca i trawy cytrynowej wzbogacona o zaawansowany kompleks witamin i minerałów. Posiada właściwości łagodzące, odżywcze, modelujące i wzmacniające włosy.
SKŁAD:
Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera Inner Gel*), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Aqua, Quaternium-82, Cocamidopropyl Dimethylaminohydroxypropy l Hydrolyzed Collagen (Marine Source), Butyrospermum Parkii (Shea Butter*), Theobroma Cacao (Cocoa Butter*), Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil*), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Lecithin, Citric Acid, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Citrus Aurantifolia (Lime*), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass*), Litsea Cubeba (May Chang*), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid. [Citral, Limonene] *składniki pochodzące z upraw organicznych

A tutaj analiza :

Szampon

Odżywka
ciekawe gdzie to cudo można kupić...

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 10:17   #1174
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napewno jeśli chodzi o włosy. Wczoraj kupiłam od tak litrową maskę, a kilka dni wcześniej pocztą przyszedł mi cały zestaw szampon+odżywka+maska
Jeszcze się wciągniesz w inne kosmetyki i będzie git

Cytat:
u nas też zawsze mają problem z kserem;/
mamy 2 punkty w których uczniowie mogą kserować i 2 gdzie mogą drukować, przy drukowaniu nie robią problemów, ale ściąg nie pozwalają drukować a przy kserze babki są do ale można kserować ściągi
nauczyciele mogą jeszcze to robic w 2 sekretariatach i z tym chyba nie mają problemów, bo zasypują nas kserówkami
My, żeby ściągi kserować czasem musieliśy iśc do drukarni obok szkoły ale wtedy to na a4/a3 się kserowało
Cytat:
Oglądam Pretty Little Liars - jak mnie w tych serialach rozwala, że te wszystkie dziewczyny mają takie idealne buźki, idealne makijaże, zero świecenia, idealny mat z delikatnym rozświetleniem
ejj no dokładnie ;/ to samo w GG i 90210

Cytat:

Jestem zdania, że powinno być jak na weselu- każdy dostaje płytkę i tyle na pewno mało za to nie zapłaciliśmy, żeby jeszcze mu dopłacać. A z tego co widziałam to go przez pół nocy nei było na "stanowisku".

Dobrze, ze J weźmie aparat w sobotę i zdąży i mnie kilka fotek porobić...

Znowu siedzę w domu ale już mi się to nudzi

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 11:10   #1175
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Oglądam Pretty Little Liars - jak mnie w tych serialach rozwala, że te wszystkie dziewczyny mają takie idealne buźki, idealne makijaże, zero świecenia, idealny mat z delikatnym rozświetleniem
Sztab specjalistów przy tym robi i pewnie przed każdą sceną dodatkowe pudrowanie jak sie która święci .
Widziałam kiedyś 'baskstage'.
A kojarzysz może "króliczki Playboya" i Kendrę? Wyglądała zawsze idealnie, a miała taki trądzik, że hooooooooo...
Dobra szpachla zrobi wszystko
Cytat:
Wygląda całkiem,całkiem
Ja to uwielbiam serię HOMM (Heroes of Might and Magic) i COD (Call of Duty). Oj tak,to mój żywioł
Też lubię Heroes, a najbardziej III .
I Might & Magic też, przymierzam się do gry w VIII po raz kolejny
Cytat:
a figury dziewczyn i mięśnie chłopaków z 90210 powalają... skad oni ich biorą?
Z castingów, hehehe. Te chłopaczki miesiącami ćwiczą i przygotowują się do castingów, zwłaszcza debiutanci. Po prostu muszą być w dobrej formie, bo inaczej roboty niet. A że prohormony i odżywki idą w ruch, to inna sprawa
Cytat:
Asiu tak w ogóle jesteś pewna czy te nasze taliki, które kiedyś kupiłysmy są oryginalne? to dziwne, ze mozna je kupic za grosze...
moja się skonczyła jakis czas temu jest jakas fajna okazja na nie na ebayu?
Nie, nei jestem pewna, ale... działają, przynajmniej u mnie
Poszukam.

Cytat:
a co tam podopisuje sobie
mam ochotę na porządne złuszczanie np. kwasem migdałowym chociaz pewnie się na to nie zdobędę i myślę o jakims toniku z BU AHA/BHA... boję się o moje naczynka
To może złuszczaj tylko czoło?

Cytat:
Kasiu, jak one wejdą do oferty, to sama kupisz, bo będą w każdej Naturze
Gdyby jednak nie weszły na czas, a chcesz lakiery holo, to polecam sklep dobrarada, mają fajne holo z Golden Rose, sama niedawno kupiłam fiolet 107, malinę i czarny
Cytat:

Cytat:

Miłego dnia
Mniaaaaami
Ja korzystam z dobrodziejstwa teściowej, która kotleciki "na drogę" dała, to i obiadki domowe miałam przez ostatnie kilka dni
Nie po drodze mi do prawdziwego kucharzenia, oj...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 12:43   #1176
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Asiu a po co mam złuszczac samo czoło? xD jak mam miec piekną buzie to całą a nie czoło, które w większosci przysłania grzywka xD

obejrzałam ten Keith, fajny

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-01-27, 13:00   #1177
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
masakra nie dość, ze musisz to pisać to jeszcze za to płacić
nie dość ze jedynke dostaniesz, to jeszcze musisz dopłacać nie?

Cytat:
Wygląda całkiem,całkiem
Ja to uwielbiam serię HOMM (Heroes of Might and Magic) i COD (Call of Duty). Oj tak,to mój żywioł
Też lubie

Cytat:
a figury dziewczyn i mięśnie chłopaków z 90210 powalają... skad oni ich biorą?
Mnie najbardziej rozwalają ich zęby w sensie ze takie proste i białe

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 13:20   #1178
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
nie dość ze jedynke dostaniesz, to jeszcze musisz dopłacać nie?

Też lubie

no idiotyzm

a mnie fakt, ze budzą się rano w idelanym makijazu i fryzurze, której ja sama nie potrafiłabym sobie zrobic

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

to miasteczko point pleasanat w ogóle mi się nie pobiera...;/

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-01-27, 15:13   #1179
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu?

Cytat:
Też lubię Heroes, a najbardziej III .
O,jak miło. To też moja ulubiona część. A grasz przez sieć? Możnaby razem pyknąć

Cytat:
Też lubie
to świetnie! bo jeśli chodzi o dziewczyny i COD to rzadko się spotykam.
Gdzie grywasz? Masz jakieś swoje stałe serwery? aa no i w którą część?

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
no idiotyzm

a mnie fakt, ze budzą się rano w idelanym makijazu i fryzurze, której ja sama nie potrafiłabym sobie zrobic[COLOR="Silver"]
Dajcie spokój, mnie to zawsze dobija na wszelkich filmach itp

I te makijaże..takie cudne. A ja? yyy nie umiem się ładnie malować
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 15:22   #1180
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a ja się idę zaraz pomalować na osiemnastke i tak nie mam co robić, a wczesniej mam zamiar wpasc do natury po biały cien my secret, a potem spotykam się z dziewczynami, bo idziemy kupic prezent pierwszy raz od 2 miesięcy pomalowałam pazurki srebrny eclipse essence

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-01-27, 15:57   #1181
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mam załamkę Powyskawiały mi jakieś drobne syfki czerwone na dekoldzie łaaaaaaaa. Jak ja założę sukeinkę?!

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-01-27, 16:06   #1182
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
to świetnie! bo jeśli chodzi o dziewczyny i COD to rzadko się spotykam.
Gdzie grywasz? Masz jakieś swoje stałe serwery? aa no i w którą część?
No nam mnie patrza jak na głupka jak mówie ze w to gram a gram, a raczej grałam na kompie, bo teraz mi juz nie chodzi na lapku grałam w 1 i 2 chyba, już nie pamiętam dokładniej bo dawno to było lubie też Medal of Honor

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Gosia przetrzyj jakimś tonikiem z alkoholem najlepiej to sie troche podsuszą mi też ciągle coś wyskakuje :/

Stary 2011-01-27, 16:08   #1183
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Mam załamkę Powyskawiały mi jakieś drobne syfki czerwone na dekoldzie łaaaaaaaa. Jak ja założę sukeinkę?!
mam to samo tylko, ze na łopatkach;/ byłam nawet o dermatologa, wydałam prawie 100zł i w ogóle mi nei znikło... to jakas maskara, nie mogę ubrac żadnej wykrojonej na plecach bluzki;/

przesadziłam z cieniami...połączyłam ciemnoszary z czernią i czuję się trochę jak mim xD

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-01-27, 17:00   #1184
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
mam to samo tylko, ze na łopatkach;/ byłam nawet o dermatologa, wydałam prawie 100zł i w ogóle mi nei znikło... to jakas maskara, nie mogę ubrac żadnej wykrojonej na plecach bluzki;/

przesadziłam z cieniami...połączyłam ciemnoszary z czernią i czuję się trochę jak mim xD
E tam, na impreze mozna zaszaleć
ja dzisiaj juz po raz 100 chyba próbowałam sie jakos pomalowac na tą studniówke i już miare jest ok, tylko jedno oko sie troche różni od drugiego
pokazałabym, ale nawet lepszy aparat mi zżera kolory albo przy nieodpowiednim swietle robie.

Stary 2011-01-27, 18:47   #1185
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Sztab specjalistów przy tym robi i pewnie przed każdą sceną dodatkowe pudrowanie jak sie która święci .
Widziałam kiedyś 'baskstage'.
A kojarzysz może "króliczki Playboya" i Kendrę? Wyglądała zawsze idealnie, a miała taki trądzik, że hooooooooo...
To ja bym chciała, żeby ktoś mi kiedyś zrobił taką szpachlę, żebym i jak chociaż raz mogła wyglądać tak nieskazitelnie

Cytat:
Taa, słyszałam kiedyś, że aktorzy czy modelki wyrywają sobie swoje zęby i na ich miejsce wstawiają nowe i śliczne ale sztuczne Tylko nie taka typowa sztuczna szczęka tylko pojedyncze ząbki

Cytat:

to miasteczko point pleasanat w ogóle mi się nie pobiera...;/
Bo mało osób ma, będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość, w końcu się ściągnie

Cytat:
E tam, na impreze mozna zaszaleć
ja dzisiaj juz po raz 100 chyba próbowałam sie jakos pomalowac na tą studniówke i już miare jest ok, tylko jedno oko sie troche różni od drugiego
pokazałabym, ale nawet lepszy aparat mi zżera kolory albo przy nieodpowiednim swietle robie.
Mnie się zawsze jedno oko trochę różni, zwłaszcza kiedy robię czarne kreski na górnej powiece
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 19:08   #1186
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
mnie jeszcze na ramionach tak wyskakuje i tam gdzie dosięgnę ręką;/ bo jak sie stresują to drapię

Stary 2011-01-27, 19:12   #1187
Finlora
Zakorzenienie

Zaczęłam oglądać coś horrowatego z tą aktorką z Keitha, gra tam też Peyton z OTH.
Stary 2011-01-27, 21:00   #1188
'Estelle'

Cytat:
:
A to akurat Ci powiem, że Amerykanie mają fioła na punkcie zębów, ich korekty i wybielania i tam jest to na porządku dziennym i faktycznie, mają bardzo ładne, nawet ci 'normalni'
Cytat:
O,jak miło. To też moja ulubiona część. A grasz przez sieć? Możnaby razem pyknąć
Nie, przez sieć nie gram, wtedy to już w ogóle na nic nie miałabym czasu. Chociaż ostatnio chciałam sobie zainstalować program do gry w sieci przy okazji ID i wyskoczyła mi informacja, że jest przystosowany pod Windows95 i nie mogę zainstalować
Cytat:
To ja bym chciała, żeby ktoś mi kiedyś zrobił taką szpachlę, żebym i jak chociaż raz mogła wyglądać tak nieskazitelnie
Na ślub
Czasem mam ochotę zamówić wizażystkę jak idę na jakieś wesele, ale szkoda mi jednak kasy
Cytat:
Taa, słyszałam kiedyś, że aktorzy czy modelki wyrywają sobie swoje zęby i na ich miejsce wstawiają nowe i śliczne ale sztuczne Tylko nie taka typowa sztuczna szczęka tylko pojedyncze ząbki
Implanty. Albo robią licówki. To bardzo popularne, ale licówki wyglądaą nienatualnie. Jak u Isis Gee
Cytat:
Mnie się zawsze jedno oko trochę różni, zwłaszcza kiedy robię czarne kreski na górnej powiece
Mnie też

Zgadnijcie co zaraz zrobię

Stary 2011-01-27, 21:05   #1189
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadnijcie co zaraz zrobię
Grasz?
Stary 2011-01-27, 21:14   #1190
'Estelle'

Cytat:
Grasz?
Będę

Stary 2011-01-27, 23:39   #1191
'Estelle'

Co tak wszystkie pouciekały?
Wpadłam sobie poczytać, a tu ciiiisza...
Idę drugi poziom jaskiń plądrować

Stary 2011-01-28, 04:39   #1192
Heroldin
Zakorzenienie

Witam !

Cytat:
musi być ten krem, bo to rossmanowskie mazidło, może akurat sie skończył? 5%Urea różowy
To będę polować !
Któraś z Was go już kupiła. I co ?! Rzeczywiście taki dobry ?!

Cytat:
Te trzy króliczki, to wszystko miały sztuczne ! Botoks to chyba i w szyję wstrzyknięty miały. W mózgi też, bo pracy tego narządu u nich nie zauważyłam .

A szpachla dobra na wszystko - święta racja !
http://www.youtube.com/watch?v=VXjiP17nQpE

Jakby się nie otworzyło - Kabaret Młodych Panów - Blacharz

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kasiu, jak one wejdą do oferty, to sama kupisz, bo będą w każdej Naturze
Oj, to nie doczytałam, że to z "Natury". A żem ja opóźniona raczej jestem w poszukiwaniach, dajcie znać kiedy będą.

Cytat:
Asiu a po co mam złuszczac samo czoło? xD jak mam miec piekną buzie to całą a nie czoło, które w większosci przysłania grzywka
Piękną buźkę to Ty już masz, bez dwóch zdań. A na czole nie masz naczynek, to nie będzie podrażnienia.
A tak na poważnie - rzeczywiscie uważaj z tymi kwasami, bo jeśli masz nawet trochę naczynek, to znaczy, że masz skórę płytko unaczynioną i możesz zrobić sobie kuku . Popękają Ci nowe.

Cytat:
Przy dzisiejszym poziomie prototetyki, wszystko można zrobić.

Cytat:
Powyskawiały mi jakieś drobne syfki czerwone na dekoldzie łaaaaaaaa. Jak ja założę sukeinkę?!
"Szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla" !

Cytat:

Wiesz, że ja mam dwie lewe ręce do malunków. Zawsze przed większymi galami chodziłam do "specjalistek", coby mnie wytapetowały. Zdarzało się, że wizualny efekt był gorszy niż ten, który od natury dostałam. Ale jak czasem patrzę na te zdjęcia gwiazd z makijażem i bez, to widać majstersztyk.

Cytat:
Napisane przez Finlora

Mój Lalunia miał w dolnej szczęce sześć takich wstawek. W kość szczęki śruba - podkład, w sztuczny ząb - druga i zespala się razem na stałe. Drogie toto jak cholera, ale fajne. Teraz i całe szczęki są na "klik, klik". W kość szczęki na stałe montuje się taki metalowy mostek - podstawę, w szczękę też coś podobnego i "klik, klik". Tylko taka szczeka, to z serii : "do szklanki".

Cytat:
mają bardzo ładne, nawet ci 'normalni'
U "mojej" dentystki, sześcioma sposobami można zęby wybielić. Czego to ludzie nie wymyślą.

A tak a propos - zauważyłyście, że Zygmuntowi Chajzerowi {temu od teleturniejów i reklamy proszków do prania} jakoś się dziwnie buźka zmieniła ?! Leci w TV jakaś nowa reklama - głos jego, ale z gębusi ciężko rozpoznawalny. Albo ja się mylę i to nie on. Drugi Ibisz ... Hłe, hłe, hłe !

---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

Umknęło mi w cytowaniu.

Cytat:
Nie po drodze mi do prawdziwego kucharzenia, oj...
A myślisz, że mi po drodze ? Przykład : kaczuszka. Ale muszę nieskromnie przyznać, że bodajże dwa tygodnie temu golonkę piekłam i rarytasik . Co będzie ze schabem z kaparami - obaczymy w praniu. Żarłok - doskakiwacz zeżre wszystko !

Cytat:
Czemu?
Nie wiem do czego to "czemu ?" się odnosi. Odpowiem więc tak :

1.- bo 'Estelle' obtrzaskana w temacie jak mało kto.
2.- bo aloes pod każdą postacią mnie podrażnia.

Wczoraj było u mnie dziesięć stopni poniżej zera. Zwierzaki siłą na podwórze wyganiałam. Tylko żeby śnieg nie padał !

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-28, 12:27   #1193
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Bo mało osób ma, będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość, w końcu się ściągnie

tez bym chciała, ale taki stylista z Hollywood

no to może na wakacje się pobierze

też to mam

Cytat:
mnie jeszcze na ramionach tak wyskakuje i tam gdzie dosięgnę ręką;/ bo jak sie stresują to drapię
tez to mam;/ latem jak słonko lekko przygrzeje to problem znika ale najpierw muszę te łopatki wystawic do ludzi...;/

Cytat:
Witam !

To będę polować !
Któraś z Was go już kupiła. I co ?! Rzeczywiście taki dobry ?!

Piękną buźkę to Ty już masz, bez dwóch zdań. A na czole nie masz naczynek, to nie będzie podrażnienia.
A tak na poważnie - rzeczywiscie uważaj z tymi kwasami, bo jeśli masz nawet trochę naczynek, to znaczy, że masz skórę płytko unaczynioną i możesz zrobić sobie kuku . Popękają Ci nowe.
ja kupiłam, uzyłam kilka razy i wydaje sie byc przyzwoity, ale jakos wolę upajać się czekoladką joanny

a ja myslałam, ze juz mi popękały wszystkie mozliwe naczyńka... tylko laser mi pozostał
ale tzn, ze o góle powinnam unikać takiego mocnego peelingu czy, ze sama nie powinnam sie za to brać?

przyszedł mój szampon klorane
kupiłam sobie biały mat my secret, mam nadzieję, ze nie zawiodę się na pigmentacji...

Nakarm pieska

Wymienię

Edytowane przez NaKrawedzi
Czas edycji: 2011-01-28 o 12:41
Stary 2011-01-28, 13:30   #1194
'Estelle'

Cytat:
Te trzy króliczki, to wszystko miały sztuczne ! Botoks to chyba i w szyję wstrzyknięty miały. W mózgi też, bo pracy tego narządu u nich nie zauważyłam .
Własnie za to je kochamy
Ale tak serio, to one w dużej mierze własnie takie słodkie musiały odgrywać. Z tego co wiem Bgidgette czy jak to sie tam pisze, ma dwa fakultety, w tym jeden odpowiednik naszego doktoratu albo podyplomówki.
Cytat:
Mój Lalunia miał w dolnej szczęce sześć takich wstawek. W kość szczęki śruba - podkład, w sztuczny ząb - druga i zespala się razem na stałe. Drogie toto jak cholera, ale fajne. Teraz i całe szczęki są na "klik, klik". W kość szczęki na stałe montuje się taki metalowy mostek - podstawę, w szczękę też coś podobnego i "klik, klik". Tylko taka szczeka, to z serii : "do szklanki".
OMG, czego to ludzie nie wymyślą
Ciekawam bardzo, jak taką szczękę całą się instaluje
Cytat:
A tak a propos - zauważyłyście, że Zygmuntowi Chajzerowi {temu od teleturniejów i reklamy proszków do prania} jakoś się dziwnie buźka zmieniła ?! Leci w TV jakaś nowa reklama - głos jego, ale z gębusi ciężko rozpoznawalny. Albo ja się mylę i to nie on. Drugi Ibisz ... Hłe, hłe, hłe !
Może go wtylko w reklamie tak wyszopowali? Nie wiem, bo zazwyczaj reklam nie oglądam a za nim samym [I Ibiszem też] nie przepadam
Cytat:
A myślisz, że mi po drodze ? Przykład : kaczuszka. Ale muszę nieskromnie przyznać, że bodajże dwa tygodnie temu golonkę piekłam i rarytasik . Co będzie ze schabem z kaparami - obaczymy w praniu. Żarłok - doskakiwacz zeżre wszystko !
Ale przynajmniej próbujesz. Ja tylko makaron i ziemniaki , saute oczywiście
Cytat:
przyszedł mój szampon klorane
kupiłam sobie biały mat my secret, mam nadzieję, ze nie zawiodę się na pigmentacji...
Ja mam białą kredkę z Nyxa, świetna jako baza pod cienie, podbija kolorki. Polecam.

Stary 2011-01-28, 14:09   #1195
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ja bym sobie musiała kupic własnie jaką biała kredke pod ten cień co by kolor podbiła... ta podswójna z B&W ponoć się nadaje, ale nie dane jest mi ją nabyć... chciałabym znalezc jakąś niedrogą a dobrą, ale nie mam pojęcie jaka...

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

wymalowałam się tym białym cieniem i słabo... potrzebuję czegos pod

a co do cieni to znowu jak się rano obudziłam to cienie na swoim miejscu, kocham baze lumene

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-01-28, 14:28   #1196
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

O mamo to ja już wole chyba swoje krzywe niż sztuczne

Kreski też mi sie zdarza różne zrobic

Cytat:
A to akurat Ci powiem, że Amerykanie mają fioła na punkcie zębów, ich korekty i wybielania i tam jest to na porządku dziennym i faktycznie, mają bardzo ładne, nawet ci 'normalni'
Ale te ich wyglądają sztucznie poprostu i strasznie rzucają się w oczy w żadnym serialu jeszcze nie widziałam tylu białych zębów

Asia, tą kredke masz? http://www.ladymakeup.pl/sklep/nyx-c...dce-jumbo.html gdzies w stacjonarnych sklepach można to kupić?

NK jak tam po imprezie? udała się? kac jest?

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-01-28 o 14:30
Stary 2011-01-28, 14:34   #1197
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a po imprezie lajtowo, kac malutki, bo przed snem wypiłam 3 duuuze herbaty i rano 2
jutro druga kumpela ma 18-stke, ale idziemy tylko do pubu

fajnie tak kredka wygląda ciekawe gdzie mogłabym taką u mnie dostac... tę milk bym kupiła

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-01-28, 15:16   #1198
ImmortalLover
Zakorzenienie

Nie wiem czy szpachla pomoże mi na moją klatę
Widziałam zdjęcia zdjęć od fotografa ze 100dn-makabra ;oo

Stary 2011-01-28, 16:54   #1199
NaKrawedzi
Zakorzenienie

obejrzałam wyznania zakupocholiczki i nie podobał mi się ten film, zmarnowane prawie 2 godziny na kinowy chłam...

mam ochotę przez Ciebie Asia na tę białą kredke NYX na all wychodzi 24 zł...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-01-28, 17:59   #1200
ImmortalLover
Zakorzenienie

mnie się podobał

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości