![]() |
#361 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
Jeśli chodzi o krótkie fryzury to polecam salonik Aśka z ul. Focha.
Aśka tnie rewelacyjnie i tanio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
jakie ceny u tej Aśki?
![]() |
#363 |
Przyczajenie
|
Ostatnio byłam u niej w listopadzie i za strzyżenie krótkiej fryzury zapłaciłam 10 zł a efekt jest rewelacyjny do dziś słyszę komplementy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny
![]() bardzooo potrzebuje pomocy. Mianowicie chodzi mi o osoby, które strzygły w Hair Factory. Wiem, że Kuba przeniósł się do innego miasta ale czy nie wiecie gdzie swoj salon ma Dariusz Suchecki albo taka dziewczyna blondynka krotka obcieta, tez tam strzygla? bardzo bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc, pozdrawiam i zycze juz Wesolych Swiat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Przyczajenie
|
Witam! Ja chodziłam do D&M Stawscy koło HALI POLONIA. Powiem że bylam bardzo zadowolona z efektow. Idealnie dopieszczone włosy, delikatne dla skory ale trwale farby, fryzurka i kolor naprawde profesjonalnie dobrane i zrobione. Jedno ale : cena! jak poszlam 1 raz za farbowanie i ciecie zaplacilam 140 zl, wizyta rok pozniej, paragon do reki-
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny. Ja ostatnio chodze troche po fryzjerach i znalazłam kolejny warty polecenia. Kameleon na ul G.Zapolskiej 5 byłam tam drugi raz i jestem po raz 2 bardzo ale to bardzo zadowolona, wiec mogę powiedzieć że znalazłam swój numer 1! Polecam i Mariusza i Artura, dziewczyny też fajnie obcinają widziałam ich dzieło. A przy okazji jest tam też kosmetyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Mod-Śnieżynka
|
Cytat:
Kinga jest bardzo uprzejma i miła. Przykro mi, że masz tak złe doświadczenia. Nie polecam za to fryzjerki z długimi czarnymi włosami (nie pamiętam imienia), wysoka, szczupła. Ścięcie oceniam w miarę dobrze (mogło być lepiej), za to cała reszta koszmarna. Może miała gorszy dzień, ale zachowywała się bardzo nieprofesjonalnie i niegrzecznie (była bardzo obrażona, że musiała mnie obsłużyć, mówiła przez "ty" - nie odpowiada mi taka forma, zwracała się do mnie per "laska" i t.p.). Na koniec znudzona moim towarzystwem nie wysuszyła mi włosów, tylko podjechała z wielką suszarą (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa - taki wielki stojący garnek). A sama poszła odpocząć. I jeszcze cena, za tę samą usługę zapłaciłam u niej 10 zł więcej niż u innych fryzjerów w tym salonie (płaciłam 40 zł, a u niej 50zł - dostałam paragon). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Mod-Śnieżynka
|
Cena ścięcia to od 40 do 50 zł, przynajmniej ja tyle płaciłam. Jeśli chodzi o kreatywność fryzjerek, to trudno mi powiedzieć, bo zawsze mówiłam czego chcę
![]() Byłam u 4 różnych osób, najlepiej oceniam Kingę. Rozmawiałam z nią o farbowaniu, pielęgnacji, ścinaniu. Zastanawiałam się nad brązowym kolorem (mam naturalny czarny), odradzała, mówiąc, że zniszczy mi to włosy (uważam, że to plus dla fryzjerki), tak samo upierałam się na mocniejsze cieniowanie i krótsze włosy- też odradzała - okazało się, że miała rację. Jeśli zaś chodzi o pielęgnację włosów, to w tej kwestii ufam sobie i wizażowi ![]() Technikę ścinania każdy w tym salonie ma taką samą. Z tym, że Kinga najdłużej i najlepiej zajmowała się włosami. Pytała mnie czego chcę. Podobno kolejki ustawiają się do jedynego w salonie chłopaka ![]() ![]() Edytowane przez *Basia* Czas edycji: 2011-01-23 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny !! słuchajcie.... hair factory bedzie otwarty na nowo. z tego co slyszałam beda nowosci !!! Bedzie tam pracowac Pani Kamila. Jestem jej klientką i jestem bardzo zadowolona z Niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Raczkowanie
|
ja za obcięcie zapłaciłam 40zł ale bez mycia bo juz mialam umyte włosy, a i jeszcze mi prostowali wczesniej przed obcieciem. Włosy układaja mi się rewelacyjnie, chce to prostuje nie chce to same sie układają. A obcinałam z długości za łopadkami do długości trochę poniżej uszu i zrobił mi grzywkę. Super cieniuje i naprawde nie ma problemów z układaniem. POLECAM.
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
a ja osobiście mogę polecić Panią Sabrinę, która kiedyś pracowała w Trendach na Dąbrowskiego, a teraz pracuje w Studiu IMAGE który znajduje się na Dekabrystów
![]() potrafi doradzić jaka fryzura będzie pasowała, a jaka nie; nie narzuca przy tym swojej woli, ale delikatnie daje do zrozumienia że 'tak będzie dobrze i w tym się będzie Pani dobrze czuła, a w tym nie' itp. jest młodą energiczną blondynką ![]() nie pamiętam już ile ostatnio płaciłam za strzyżenie końcówek, tzn jakis 5ciu cm bo były tak zniszczone, ale niedużo. i wieeelki plus - po rękach Pani Sabriny szybko rosną mi włosy ! dlatego zawsze będę do niej uderzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Przyczajenie
|
Też slyszałam, że Sabrina fajnie tnie. Mi jednak chodzi o farbowanie. Mam na włosach loreal 4.0, farbuje sie nim już od 2 lat i kolor nie przypomina chyba w niczym brązu
![]() Słyszał ktoś o fryzjerce Krzysi z Częstochowy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam też pojęcia ile zapłaciłabys za takie farbowanie, ale podam Ci nr tel. na który możesz przedzwonić i ewentualnie zapytać ;-) lepiej wczesniej nastawiać się na pewną kwotę, niż później być w niemałym szoku, prawda ? :P STUDIO IMAGE - 34-368-03-82 lub 502-857-126. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Przyczajenie
|
Nie polecam tego salonu,pan Mariusz wiecej gada i bajeruje niż obcina,wcale nie jest tanio.Tę wiadomość napisał chyba sam właściciel lub osoba pracująca tam.Kiedyś pracowała tam stara ekipa i fajnie dziewczyny obcinały teraz są nowe osoby i już nie jest ta atmosfera co była.NIE POLECAM!!!
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- nie polecam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
An5104 a gdzie Ty ścinasz włoski i czy jesteś zadowolona? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Przyczajenie
|
ja obcinam się u pani Róży kiedyś pracowała w Kameleonie (długo chodziłam tam do tego zakładu tzn.do pani Róży) i kiedyś tam były zupełnie inne ceny i fajny klimat.Oczywiście jak sie pani Róża zwolniła to nikt nie chciał mi powiedzieć gdzie pracuje,ale ją odnalazłam.Pracuje na ul.Kilińskiego 39 STUDIO URODY to jest po przecinej stronie jak jest szkoła Traugutt-teraz mam nawet bliżej.POLECAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=an5104;24720037]Nie polecam tego salonu,pan Mariusz wiecej gada i bajeruje niż obcina,wcale nie jest tanio.Tę wiadomość napisał chyba sam właściciel lub osoba pracująca tam.Kiedyś pracowała tam stara ekipa i fajnie dziewczyny obcinały teraz są nowe osoby i już nie jest ta atmosfera co była.NIE POLECAM!!!
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- nie polecam!!![/QU Nie wiem co Ci zrobił Mariusz na głowie że taka jesteś niezadowolona. Owszem gada dużo i bynajmniej ma dobry kontakt z tym kogo obcina, ale jest ok. Mnie obcinał i na siedząco i na stojąco i jestem bardzo zadowolona. Nie sądzę aby pan Mariusz wogóle fatygował się na to forum bo patrząc jaki jest zakręcony raczej czasu nie ma. Nie znam starej ekipy bo chodzę tam od niedawna ale nigdy nie wyszłam od niego niezadowolona, a nawet mojego męża obcinał i on z tego co wiem też był zadowolony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Dot.: Polecacie Studio Effect w Częstochowie
Jest już temat o częstochowskich salonach , więc po co zakładać nowy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Przyczajenie
|
Bylam wczoraj w salonie w Hair Factory u P. Kamili. Obcinalam sie i farbowalam. Jest super promocja nie dosc ze taniej zaplacilam jak zawsze , to do tego sauna na wloski gratissss !!! polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
p.s. polecam darka sucheckiego, ktory cial w hair factory, a teraz bedzie na ulicy okólnej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Mod-Śnieżynka
|
A w którym miejscu na ul. Okólnej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
Okólna 62 , Suchecki Studio
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Mod-Śnieżynka
|
Dziekuję bardzo za informację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.