Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 12:18   #3721
majade
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Tinka ja bym brała i się nie przejmowała. Srebro jest miękkim metalem, prędzej czy później się porysuje i straci blask Wolę się cieszyć tym co mam teraz, a nie oszczędzać na nie wiadomo kiedy Ja w mojej Pandorze pływałam w słonym morzu i się piaszczyłam na plaży, potem polerowałam i już. A koralik, z którym mam kłopoty zniszczył mi się podczas normalnego noszenia poza wakacjami (kupiłam po powrocie), więc po co mam się trzęść skoro jak chce, to i tak się zniszczy

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:21   #3722
sajf
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Tinka a może taka komórka i capuccino zamiast kawy na wynos?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 129a693cf1bda7c2.jpg (11,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg !CBDPetQ!Wk~$(KGrHqV,!k8Ez+2umkukBNGCS1pTMQ~~0_3.jpg (31,9 KB, 4 załadowań)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:22   #3723
Miramar
Rozeznanie

Sajf, Ilios - myśl o srebrnej coraz bardziej mi się podoba, tylko ta nieszczęsna poromocja jest za zakup od 299, czy powyżej 299? Bo jak się szarpnę na bransoletkę (której koszt mam nadzieję ciut mi się zwróci dzięki wystawieniu gratisowego serduszka (nie mój styl i kolor), to koraliki wolę jednak kupować w Beatixie.
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:22   #3724
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Tinko napisz mi czy ty do twojej pracy musisz się b. elegancko ubierać( płaszcze garsonki i czy nosisz okulary do kompa?)- bo zaraz ci bransoletkę tworzę
Nie, elegancko nie muszę. Na luzie ale schludnie. Dziś mam założone jeansy wsadzone w muszkieterki. Bluzkę z krótkim rękawem oraz sweretek z 3/4 rekawem + pandora i kolczyki perełki i włosy w kucyk.

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Tinka*, mam jedno, proste rozwiązanie: proszę nigdzie nie jechać (jak kochasz, to sobie wycieczkę odpuścisz). Nikt Ci wtedy jej nie ukradnie, nie popsuje się itp. A za "zaoszczędzone" pieniądze kupisz jej nowe koraliki
Taaakk.. że też o tym nie pomyślałam wcześniej
Domcia, ty to masz łeb
Fakt, że troche ta wycieczka mnie nie cieszy bo muszę przez 2 miesiące się ograniczać z finansami.. ale dam radę.

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka26 Pokaż wiadomość
Hymmmm, tez będę miała podobny problem bo w kwietniu wyjeżdżamy na urlop i też myślałam o tym fakcie :/ na pewno słońce i woda nie podziałają korzystnie na Pandorę, zwłaszcza że czytałam na ostatniej stronie w ich katalogu, że należy o nią bardzo dbać, zwłaszcza źle na nią działają słona woda i słoneczko.
Wiesz co ja ja chyba wezmę ale będe wkładała tylko np. na kolację albo na jakiś spacer a tak to schowam w sejfie bo masz rację ludzie na słowo pandora wyobrażają sobie grube tysiące pln
Ja sejfu nie wykupuje bo praktycznie wszsytko co potrzebne mam ze sobą, albo na sobie. Nigdy nie zdarzyło mi się coś przykrego ale wolę dmuchać na zimne..

Cytat:
Tinko kochana, nie bierz to ma być urlop: pij drinki ,pływaj, opalaj się oraz odpoczywaj od pracy -szkoda byłoby cały czas myśli zaprzątać na urlopie czy ci ktoś pandory nie ukradnie.
No masz rację, ale czy to nie świadczy o tym, że nie wszędzie można czuć się komfortowo z tą bransoletką..?
Teraz leciałam z wakacji a siedziała obok mnie murzynka to kupiła na pokładzie dwa koraliki Pandory.. nie wiecie jak mnie zazdrość wtedy wzieła cały czas patrzyłam w stronę jej ręki. Myślę że to przez nią kilka dni później kupiłam sobie Pandorę...

Przemyślę sprawę..

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:23   #3725
sorina
Zakorzenienie

Tinka ja nigdy nei zabieram swoich charmsów na wakacje. Trolli tez nei wezmę. Jak można się kąpać w takich bransoletkach i jak się opalać?

Miramar weź srebrną

Sajf bardzo ładne te z GM tylko nei wiem jak te karabińczyki
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:27   #3726
Anno1989
Zadomowienie

dziękuję wam Kochane za trzymanie kciuków! pomogło, poszło super!
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:28   #3727
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Sajf, Ilios - myśl o srebrnej coraz bardziej mi się podoba, tylko ta nieszczęsna poromocja jest za zakup od 299, czy powyżej 299? Bo jak się szarpnę na bransoletkę (której koszt mam nadzieję ciut mi się zwróci dzięki wystawieniu gratisowego serduszka (nie mój styl i kolor), to koraliki wolę jednak kupować w Beatixie.
Mi pani powiedziała, że wystarczy wydać dokładnie 299.
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:29   #3728
Gwiazdka26
Sylvi Walgr

GG do Gwiazdka26

Cytat:
Ja sobie mam sama zamiar zrobić święto i kupic w promocji walentynkowej w Pandorze bazę, ale nie wiem co wybrać , zastanawiam się nad:
podwójną czarną skórką,
pojedynczą czarną skórką,
pojedynczą srebrną.

Co radzicie? Teraz mam naszyjnik zrobiony z podwójnej, czarnej skórki Pandory i nie wiem, czy brać do kompletu, czy wręcz przeciwnie?
Brałabym srebrną bo ta skórka może się poprzecierać na ręce :/

Gwiazdka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:32   #3729
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
Tinka. ja bym pandory nie brala wiem, ze z tesknoty padniesz, ale wlasnie jakbys miala sie caly czas martwic czy jej Ci ktos nie ukradnie albo czy jej nie zniszczysz czy cos.. ja bym chyba umarla

domcia dobry plan
Domcia ma zawsze dobre plany
Mnie korci by ją wziąć.. ale mam jeszcze do kwietnia trochę czasu.

Cytat:
Tinka, musisz odchudzić swoją Pandorkę, zabierz tylko murano i elementy, które nie są oksydowane.
A to nie głupi pomysł
Ale jakby mi się te oksydowane troche rozjaśniły to nie byłabym zła

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
Tinka ja bym brała i się nie przejmowała. Srebro jest miękkim metalem, prędzej czy później się porysuje i straci blask Wolę się cieszyć tym co mam teraz, a nie oszczędzać na nie wiadomo kiedy Ja w mojej Pandorze pływałam w słonym morzu i się piaszczyłam na plaży, potem polerowałam i już. A koralik, z którym mam kłopoty zniszczył mi się podczas normalnego noszenia poza wakacjami (kupiłam po powrocie), więc po co mam się trzęść skoro jak chce, to i tak się zniszczy
Też mam podobne zdanie. Praktycznie będę ja miała przy sobie. Jak będę chciała się wykąpać to wsadzę do torby na zamek.
Tamta bransoletka po wyczyszczeniu szmatką wygląda perfect!

W sumie... kurcze, kupuje sobie bransoletkę i ona bedzie mi tutaj zasady swoje ustalać...
Cytat:
Tinka dla ciebie:
Cytat:
Tinka a może taka komórka i capuccino zamiast kawy na wynos?
Sajf, ale piękna kompozycja. Strzeliłaś w 10!
Każdy element pasuje do mojej pracy...
Nawet nie wiesz jak mi się spodobała ta bransoletka!!
Żebyś mnie tu nie zaczarowała charmsami jeszcze

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Tinka ja nigdy nei zabieram swoich charmsów na wakacje. Trolli tez nei wezmę. Jak można się kąpać w takich bransoletkach i jak się opalać?
Kąpać nie kąpałabym się.. opalać prędzej. Ale czasem przeszkadza taka bransoletka...

Ciekawe ile z Was by wzieło bransoletkę na wakacje a ile nie...

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-01-28 o 12:33
Stary 2011-01-28, 12:33   #3730
Gwiazdka26
Sylvi Walgr

GG do Gwiazdka26

apropo tej promocji Walentynowej Pandora, to zaczyna sie 11.102 i trwa do 14.02, ale z tego co słyszałam że liczba serduszek jest mocno ograniczona..hymm :/ czyli co kto wczesniej ten dostanie..?

Stary 2011-01-28, 12:35   #3731
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka26 Pokaż wiadomość
apropo tej promocji Walentynowej Pandora, to zaczyna sie 11.102 i trwa do 14.02, ale z tego co słyszałam że liczba serduszek jest mocno ograniczona..hymm :/ czyli co kto wczesniej ten dostanie..?
Jednym zdaniem:
Kto pierwszy ten lepszy

Stary 2011-01-28, 12:36   #3732
sorina
Zakorzenienie

Tinka jak będziesz się opalac w bransoletce to potem wrócisz z takim niałym "paskiem" na ręce Przecież te wzystkiei kremy szkodza biżuterii Dwa wyjazdy na wakacje i po bransoletce
Moje skarby będa czekac na mnei w domu

Anno wiedziałysmy wszystkie że będzie ok
Stary 2011-01-28, 12:37   #3733
Miramar
Rozeznanie

Ciekawe ile z Was by wzieło bransoletkę na wakacje a ile nie... [/QUOTE]

Ja na 100% bym wzieła, tyle, że akurat nie lubię zakładać biżuterii na plaży, więc nosiłabym wszędzie poza nią.
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:38   #3734
Gwiazdka26
Sylvi Walgr

GG do Gwiazdka26

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Jednym zdaniem:
Kto pierwszy ten lepszy
he he no własnie tak tez myślałam to każę mężowi wziąść urlop i mknąć już rano 11 do Promenady hihi

Stary 2011-01-28, 12:46   #3735
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Tinka jak będziesz się opalac w bransoletce to potem wrócisz z takim niałym "paskiem" na ręce Przecież te wzystkiei kremy szkodza biżuterii Dwa wyjazdy na wakacje i po bransoletce
Moje skarby będa czekac na mnei w domu

Spoko, spoko póki co nic nie zadecydowałam tak tylko się was pytam

A co do białego paska - miałam nie raz biżu na wakacjach i nigdy nie wróciłam z paskiem bo akurat te bransoletki przesuwają się na ręku a nie są tylko w jednym miejscu.

Miałam ostatnio samą srebrną i wróciłam to fakt że była wyniszczona trochę. Taka trochę bez połysku ale przetarłam ją szmatką i wygląda jak nowa, wiec niekoniecznie może być po bransoletce..

Aha, wiesz w czym problem? Że jak jej nie mam na ręku to się bardzo dziwnie czuję. Brakuje mi czegoś. Jak to zastąpić? Chyba opaską z hotelu hehe tylko to lekkie jak piórko.

Stary 2011-01-28, 12:48   #3736
ktsw
Zakorzenienie

nigdy nie biore bizuterii na wakacje, zawsze kupuje sobie na miejscu cos oryginalnego troli tez bym nie brała, za duzo stresu ze zgubie albo ze ukradną
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:54   #3737
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Tinka ja bym brała i się nie przejmowała. Srebro jest miękkim metalem, prędzej czy później się porysuje i straci blask Wolę się cieszyć tym co mam teraz, a nie oszczędzać na nie wiadomo kiedy Ja w mojej Pandorze pływałam w słonym morzu i się piaszczyłam na plaży, potem polerowałam i już. A koralik, z którym mam
kłopoty zniszczył mi się podczas normalnego noszenia poza wakacjami (kupiłam po powrocie), więc po co mam się trzęść skoro jak chce, to i tak się zniszczy
Dokładnie W końcu biżuterię kupuje sie chyba po to, żeby ja nosić, a nie żeby leżała w pudeleczku Przynajmniej mnie sie tak wydaje, może ktoś będzie miał inne zdanie, chociaż dla mnie takie na sile oszczędzanie, nie noszenie, bo sie zniszczy, to nic innego jak czysta
głupota Co ma sie zniszczyć, to i tak sie zniszczy, a ja wole sie przynajmniej nacieszyć swoimi charmsami/koralikami, poki mi tą radość dają niż znudzic sie nimi od samego myślenia, czy założyć, czy nie i potem miec owszem idealnie wyglądające bransoletki za kilka tys, na które juz patrzeć nie bede mogła

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2011-01-28 o 12:56
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:55   #3738
sajf
Zakorzenienie

[QUOTE=Tinka*;24679231]Domcia ma zawsze dobre plany
Mnie korci by ją wziąć.. ale mam jeszcze do kwietnia trochę czasu.

A to nie głupi pomysł
Ale jakby mi się te oksydowane troche rozjaśniły to nie byłabym zła

Też mam podobne zdanie. Praktycznie będę ja miała przy sobie. Jak będę chciała się wykąpać to wsadzę do torby na zamek.
Tamta bransoletka po wyczyszczeniu szmatką wygląda perfect!

W sumie... kurcze, kupuje sobie bransoletkę i ona bedzie mi tutaj zasady swoje ustalać...

Sajf, ale piękna kompozycja. Strzeliłaś w 10!
Każdy element pasuje do mojej pracy...
Nawet nie wiesz jak mi się spodobała ta bransoletka!!
Żebyś mnie tu nie zaczarowała charmsami jeszcze

Tinko wiesz TU wszystko jest możliwe napisz która komrka lepsza i którą kawę wolisz - a może obie kawy? i poprosimy sorinę zeby zrobiła
taką kompozycję na bransoletce - zobaczysz jeszczesię się z nami zacharmsujesz.

Stary 2011-01-28, 12:58   #3739
majade
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dokładnie W końcu biżuterię kupuje sie chyba po to, żeby ja nosić, a nie żeby leżała w pudeleczku Przynajmniej mnie sie tak wydaje, może ktoś będzie miał inne zdanie, chociaż dla mnie takie na sile oszczędzanie, nie noszenie, bo sie zniszczy, to nic innego jak czysta głupota
Co ma sie zniszczyć, to i tak sie zniszczy, a ja wole sie przynajmniej nacieszyć swoimi charmsami/koralikami, poki mi tą radość dają niż znudzic sie nimi od samego myślenia, czy założyć, czy nie i potem miec owszem idealnie wyglądające bransoletki za kilka tys, na które juz patrzeć nie bede mogła
si, kiedyś stosowałam taką technikę oszczędzania ciuchow. I srodze się przejechałam bo się okazało, ze mam w szafie kilkuletnie ciuchy z metkami: niemodne, za małe i już się nie podobające. Także oszczędnościom mówię nie!
A co do filtrów: ja stosuję dziecinne 50+ na plażę, Pandora nie raz się umazała ale potem została wymyta i żyje Paska nie mam, bo branso jest ruchoma.
Ale fakt, perły zostawiłabym w domu

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 12:59   #3740
sajf
Zakorzenienie

sorina ja juz nie mam wątpliwości wybiorę szampana z GM
a taxi z Aghaty i jeszcze rejestrację do tego
no i jeszcze rolkę filmu i klaps

Stary 2011-01-28, 13:17   #3741
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dokładnie W końcu biżuterię kupuje sie chyba po to, żeby ja nosić, a nie żeby leżała w pudeleczku Przynajmniej mnie sie tak wydaje, może ktoś będzie miał inne zdanie, chociaż dla mnie takie na sile oszczędzanie, nie noszenie, bo sie zniszczy, to nic innego jak czysta
głupota Co ma sie zniszczyć, to i tak sie zniszczy, a ja wole sie przynajmniej nacieszyć swoimi charmsami/koralikami, poki mi tą radość dają niż znudzic sie nimi od samego myślenia, czy założyć, czy nie i potem miec owszem idealnie wyglądające bransoletki za kilka tys, na które juz patrzeć nie bede mogła
No właśnie mam takie samo zdanie ne ten temat. Nie przywiązuje zbyt dużo uwagi do rzeczy. Dla mnie to tylko rzeczy. Jak się zniszczą to trudno.. tym bardziej że nie wiem kiedy ona mi się znudzi.

Cytat:
Tinko wiesz TU wszystko jest możliwe napisz która komrka lepsza i którą kawę wolisz - a może obie kawy? i poprosimy sorinę zeby zrobiła
taką kompozycję na bransoletce - zobaczysz jeszczesię się z nami zacharmsujesz.
sajf - pierwsza kawa jest wg mnie fajniejsza. Przypomina mi trochę kubek ze Starbucks (gdzie notabene pracowałam wiec mam miłe wspomnienia) oraz komórka z klapką. Chciałabym mieć komórkę z klapką ale na rynku nie ma nic fajnego. Kompozycja super!
Okulary mogą być, mam do komputera ale nie lubię ich zakładać...
Ja muszę ograniczyć z toba kontakt ( ), bo zachacharmsujesz mnie i będę mieć podwójny dramat

majade - w takim razie perłę zdejmę. A i trudno, już będę wtedy mieć motylka co będzie mi dyndać

Stary 2011-01-28, 13:17   #3742
ilios
PIP.

GG do ilios

hm hm.. w sumie macie racje.. ja z 2 strony jak kupilam ojego iphone 3 lata temu to najpierw tez myslalam, ze na wakacje go nie wezme, a potem wzielam oczywiscie, na plazy ze mna byl, w piachu sie troche wytarzal i przezyl

hm.. moze zadzwonic do pandory i poprosic o odlozenie? chociaz pewnie sie nie zgodza
ja chyba zrobie tak, ze tego 11 pod koniec pracy zadzwonie do dwoch poznanskich pandor zeby sie dowiedziec czy maja serduszka
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 13:40   #3743
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
si, kiedyś stosowałam taką technikę oszczędzania ciuchow. I srodze się przejechałam bo się okazało, ze mam w szafie kilkuletnie ciuchy z metkami: niemodne, za małe i już się nie podobające. Także oszczędnościom mówię nie!
A co do filtrów: ja stosuję dziecinne 50+ na plażę, Pandora nie raz się umazała ale potem została wymyta i żyje Paska nie mam, bo branso jest ruchoma.
Ale fakt, perły zostawiłabym w domu
Dziewczyny mylicie przesadę z dbaniem o rzeczy . Czym innym jest trzymanie bransoletki w szkatule i patrzenie z daleka żeby się nie zniszczyła ,a czym innym zostawienie na 2 tygodnie w domciu by po powrocie czekała błyszcząca ,a nie porysowana i szara jak tanie podróby
Dla mnie wakacje to aktywny wypoczynek( nurkowanie surfing), poznawanie nowych ludzi potraw obyczajów i nie potrzebuję do tego bizuterii. Szkoda byłoby sobie zaprzątać głowę czy mi bizu nie ukradną z hotelu. Jeśli natomiast jechałabym pozwiedzać miasta i zabytki - pandora byłaby tam razem ze mną. Na plażę zdecydowanie odradzam.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
dziękuję wam Kochane za trzymanie kciuków! pomogło, poszło super!
Congrat

Stary 2011-01-28, 13:44   #3744
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny mylicie przesadę z dbaniem o rzeczy . Czym innym jest trzymanie bransoletki w szkatule i patrzenie z daleka żeby się nie zniszczyła ,a czym innym zostawienie na 2 tygodnie w domciu by po powrocie czekała błyszcząca ,a nie porysowana i szara jak tanie podróby
Dla mnie wakacje to aktywny wypoczynek( nurkowanie surfing), poznawanie nowych ludzi potraw obyczajów i nie potrzebuję do tego bizuterii. Szkoda byłoby sobie zaprzątać głowę czy mi bizu nie ukradną z hotelu. Jeśli natomiast jechałabym pozwiedzać miasta i zabytki - pandora byłaby tam razem ze mną. Na plażę zdecydowanie odradzam.
No masz rację. Ale ja tak czy siak mam ją na ręku codziennie. Jeżeli chodzi o nurkowanie itp. to wiadomo że zdejmuję biżuterię. Ja i tak jak idę się opalać to mam ze sobą kilka rzeczy w tym moją torebkę na biodra i tam mam pieniądze również więc jeżeli musiałabym ją zdjąć to zapewne wsadziłabym ją do tej torby.
Na wyjscia wieczorne fajnie by było założyć pandorkę.

W sumie jest mi to obojetne. Jak sie zepsuje to zepsuje. Jest to srebro rodowane które powinno trzymać swój połysk. Jak nie to trudno.. dam do czyszczenia. Jak napisałam wyżej, nie przywiązuje większej uwagi do rzeczy.
Tak jak ilios - zawsze jak kupie coś nowego to szanuję to, poźniej jest mi to obojętne... Trudno taki mam charakter.
Co nie znaczy że jestem jakaś rozwydzoną wariatką która rzuca wszystkim na lewo i prawo. Po prostu sytuacje zyciowe zmusiły mnie do zmienienia zdania na ten temat.

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-01-28 o 13:46
Stary 2011-01-28, 13:46   #3745
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym też wzięła srebną
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 13:54   #3746
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
No napisałaś dokładnie to co ja sobie myślałam
W kwietniu jade do UK i oczywiście bransoletki ze mną ale na plażę nie
Stary 2011-01-28, 14:02   #3747
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Superrrrrr i pozdrow od nas Wiliama

Stary 2011-01-28, 14:04   #3748
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Sorina a ty rozumiem, że z UK lecisz na wakacje bo wspominałaś że chciałabyś lecieć gdzieś. Czy tylko do UK lecisz na shopping?

Stary 2011-01-28, 14:12   #3749
sorina
Zakorzenienie

Sajf pozdrowię :P

Tinka ja chcę w marcu na tydizęń na plażowanie gdzieś a pod koniec kwietnia do Uk na ślub Williama a zakupy to przy okazji ;-)
Stary 2011-01-28, 14:16   #3750
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
A tak w ogole to mam do Was pytanie apropos bransoletek latem:

2 miesiące temu byłam na wakacjach ale miałam bransoletkę całą srebrną (to nie była Pandora jeszcze). Ubierałam ją cały czas, opalałam się z nią, kąpałam się w basenie i oceanie. Praktycznie wszystko robiłam w niej. Na noc tylko zdejmowałam. Wiem że źle robiłam ale przyznać się muszę że nie dbałam o nią za bardzo. Wróciłam i zobaczyłam że ona wygląda na taką szarą, zmęczoną. Jakby ktoś papierem ściernym przejechał po niej. Ale ok, wziełam scierkę z Yes'a i powróciło do normy.

Moje pytanie jest odnośnie Pandory, bo... nie wiem co mam robić. Brać ją na wakacje czy nie? Ale jak nie, to się zapłacze na śmierć.. a jak wezmę to jak się z nią obchodzić? Kąpać się nie mogę. Czyli co, zdjąć ją i położyć na leżak (pod ciuchami)? A jak wrócę i jej nie będzie... umrę mam zawsze taką torebkę "nerkę" przy sobie więc mogłabym ją tam chować. Ale w hotelu jej nie zostawię bo pewnie zostanie mi skradziona (może mam złe podejscie że każdy kradnie ale nie ufam innym..). A mam wrażenie że niektórzy jak słyszą "Pandora" to mają wrażenie że kosztuje grube siano.. więc jest łatwym celem. A sejfu nie wykupuję i tak..
A co z nadmiernym słońcem? Możliwe że spłowieje jak będę całymi dniami na dworzu? I te wszystkie balsamy opalające, spraye itp...
Co robić?

Wiem że to problem jak u nastolatki, ale kocham moją Pandorę i nie chcę potem patrzeć jak ją sama zniszczyłam...
Tinuś*, szczerze sama miałabym taki problem z Pandorką.
Kurcze jednak bym jej nie brała na wakacje, niedosyć, że łatwy łup, nawet na bazarku może ktoś Ci ją zwinąć,
nawet nie zauważysz i to palące słońce, może biednej by zaszkodziło...

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-01-28 o 14:18
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości