|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
A ja nastawiłam produkty na bigos dla tż, będzie miał na szybkie danie z daleka od domu, zawekuję i będzie git
łakomstwo zwyciężyło, pokąsiłam nieco kapuchy kiszonej , mam nadzieję, że nie pęknę ale aż mi ślinka ciekła, to chyba zachciewajka ciążowa czy jak sie to zwie już mi w brzuchu bulgocze, jednak rewolucja jejku jak kocur może ważyć prawie 7 kg, to nie moge pojąć, mój psiak z tyle ważył a kocica Puma to chyba waży ze 3 kg , taka gracja i zauważyłam że kociaki rasowe , i półrasowe to mają taki właśnie wyniosły wyraz mordki dachowce mają inny układ i wyglądają na bardziej wesołe
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-28 o 13:34 |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
hej, na razie nie nadrabiam
![]() Z. robi grubszy kaliber do nocnika, ale mam z tym mega problem, bo rzucają mną wymioty jak muszę to wywalić o dżizas, pieluchę zwijałam i nie było widać i czuć przy wycieraniu, a teraz jestem po prostu chora ![]() a do sedesu na nakładce nie chce, bo duzia dziula jest fak!jutro szkoła i piwko z kolegami na wieczór ![]() dostałam zaproszenie na jakiś bankiet mercedesa, a wypada własnie wtedy co piwko. umówiłam się z chłopakami już 2 tyg. temu, więc nie będę przekładać
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-01-28 o 14:29 |
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
też jestem ciekawa małego muchomorka w czerwonych rajstopach jowiszku kotek śliczny tylko mam jedno pytanie ![]() zawsze pozwalasz kotkowi wchodzić na stół ![]() wersta to masz poważny problem A mi Kajo dziś wstał o 10 właściwie wszyscy żeśmy tak długo spali ![]() A jeszcze muszę się pochwalić hmm choć nie wiem czy nie za wcześnie kupiłam w końcu te bańki i postawiłam je wczoraj Krystiankowi bo katar miał taki że ledwo dychał buzia cała opuchnięta z niego do tego coraz więcej kaszlu no i rano wstał jak nówka Ale za to ma na plecach 8 ładnych czerwonych kółeczek Jestem z nich bardzo zadowolona mam nadzieję że zawsze się będą sprawdzać w każdym razie polecam bardzo Anisia Piterek koniecznie musi się jeszcze leczyć i chyba antybiotyk musi przedłużyć bo będzie tak jak z Karolkiem w grudniu leki się skończyły a on się nie zdążył doleczyć więcej leków nie dostał i zaraz był nawrót z dwojoną siłą A może byś tych baniek u niego spróbowała u takiego dziecka to wystarczy 5 minutek |
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jedyny obrus,który wielbi,bo jest bardzo gruby. kiedyś wskoczył mi na suszarkę do prania jak go tam ujrzał i rabanu narobił w domu już jesteśmy, zlazłam się z 1,5h do urzędu i potem po Igę. |
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Opierdzielam się z pisaniem bo mnie wzięło na maksa ![]() Maluśna, gratulacje dla Majeczki szybko jej to idzie, zdolna dziewczyna ![]() Aniu, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ![]() Jowiszowa, z mojej strony również gratki dla Igi, fajna towarzyska dziewczyna a Ty ją dzikusem nazywałaś Super, że się tak szybko zaaklimatyzowała Boski jest.Anisia, zdrówka dla Piterka ![]() Więcej nie pamiętam, pewnie przypomnę sobie jak już wyślę posta
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
ale czad
pewnie wiele nie utyła od tego czasu Nie widać po nim kompletnie tej wagi Werstusia ![]() Humor coś mi się zbiesił, wkurza mnie wszystko Maluśna o jak zazdraszczam takich zakupków
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłam w erze i wiecie co sie okazało ze tel mozna i owszem zwrócić do 10 dni ale tylko taki kupowany na necie co kurierem pezychodzi. W sklepie nie ma zwrotów wkurzyłam sie choc o cichu liczę ze jednak będzie działał jak trzeba, bo oddałam na serwis, niby nowe oprogramowanie trzeba. A moze macie jakies informacje czy rzeczywiscie tak jest ze nie moge zwrócic czy tylko tak mi powiedzieli TZ mowi ze przeciez kazdy towar mozna zwócić, jakies tv , sprzęty inne itp. Wiecie cos na ten temat?ja chce zdjęcia muchomorka!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Anisia a Piterek juz ma apetyt? z jego spustem to szybko nadrobi to co stracił, bez obaw ![]() Wersta a co na piwko z kumplami Adonis? moj by mi zyc nie dał
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
kiecka absolutnie nie jest wystrzałowa
no ale połaziła w niej cały dzień i twierdziła,że dziś nie jest dziewczynką tylko muchomorkiem ![]() właśnie poszła się kąpać, ufff wezmę za pół godziny z niej przykład, potem białe winko z cytryną i film z J. Roberts (ten o modłach w tytule,nie pamiętam teraz edit. a tu jeszcze inna interpretacja stroju: http://allegro.pl/myszka-miki-muchom...434300687.html ale jak wprowadziłam dziecko do sali to pani zawołała "chodź tu śliczna biedroneczko" Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-01-28 o 19:40 |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa muchomorek jest przepiękny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna tylko sprzedaż internetowa jest objęta tym prawem zwrotu
w sklepie to nie w Polsce he he Muchomorek /Biedronka ależ ta Idźka ma wcieleń |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego z wielka radością sprezentowałam młodej nakładkę i teraz tej atrakcji nawet nie widuję |
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta może nowa nakładka ? niech Zosia sama wybierze ?
zabajeruj,że kupka robi plum do wody, u nas na początku w maju ub.roku to był hit Iga za to teraz do nocnika kasztana nie zrobi (siku tak) a czemu? bo się nie zmieści |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
hm
no własnie się zastanawiam co to za nocniki posiadają Wasze dzieciaki że sie na nich załatwiają moj kloc miał taki z kubusiem puchatkiem, ale to gabarytowo sie na niego mieścił jak miał z rok, teraz to nie wiedziałby co z nogami zrobić, bo nocnik taki niziutki
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
no moja na szczęście już nie korzysta z nocnika....
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
muchomorek śliczny
Cestia zdrowiej kobitko Kajo też czasem robi do nocnika /jak chce z samego rana / ale zazwyczaj robi na wc aa jeszcze wam nie pisałam że odebrałam początkiem tyg buty które reklamowałam oczywiście po drodze pisałam odwołanie - chcąc wymiany lub zwrot kosztów to postanowili mi uwzględnić reklamację i pomalowali tylko obcas no ale dobre i to |
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
W PL nie ma problemu zeby zwórić jakis towar , zalezy od sklepu, ciuchy, TV, pralki, AGD, w Media Markt, Saturnie czy nawet w realu nie ma z tym problemu
wiem bo sami tak robilismy, najlepszy sposób na pozbycie sie bonów. Kupujesz np odkurzacz, płacisz bonami a potem idziesz do punktu zwrotów i dostajesz kase ![]() no ale telefonu raczej nie wymienie. Mam nadzieje ze nowe oprogramowanie da rade Muchomorek super, a Iga rzeczywiscie duza ![]() a Wiki woli nocnik od nasadki, mamy najzwyklejszy i fakt jest niziutki ale nie zauwazylam zeby był to problem. A własnie, kiedys widziałam w jakims programie o zdrowiu ze właśnie w taki sposób powinno sie wyprózniac z nogami duzo wyzej
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja Ola też potrafi czasem konkreta machnąć, ale z reguły to nie są zbyt wielkie, ale co się dziwić jak ona je, jak ptaszek. Już mam dość tego jedzenia, latania z każdą łyżką byle w dziób poszła. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- jeszcze dodam, że ja problemów z jedzeniem nie mam. O tż nie wspominając wieczorem wprowadziłam haniebnie dwie kromki i paczkę chipsów - dużą. Post przez miesiąc teraz
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale generalnie nocnik jest schowany na szafie i korzysta tylko z nakładki dziś moja psióła z wawy zjeżdża do znajomych w P-niu (jest chrzestną ich córki), i jedziemy po południu na kawę |
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, a co ja mam powiedzieć jak mam prostokątny kibel? Żadnej nakładki na to nie kupię chyba
![]() Sosno, dobiję Cię bo mi się przypomniało... już od dwóch osób słyszałam o tym, że zabierają ulgę na dziecko. Teraz ponoć ostatni raz dostaniemy kaskę. |
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ten kształt mi chodzi: http://allegro.pl/nocnik-nakladka-na...422821211.html są bardzo często w marketach z serii kubuś puchatek. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-01-29 o 11:03 |
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz już ją kiedyś mieliśmy w koszyku (tą z puchatkiem) i przy kasie stwierdziliśmy, że przecież nie będzie pasować
Dzięki Ci dobra kobieto za info |
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie nic ciekawego //nie ma o czym pisać mroźno dziś u nas aż -3 dobrze że bezwietrznie Karolek korzysta z WC bez nakładki siada i nie przeszkadza mu że dziura duża //i też był na samym początku zafascynowany jak kupa robi plum do wody |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś mam mega wkurza
na spacerze co krok odstawiała histerię, bo ona musi wszystkie drzwi odkluczać od sklepów, cudzych domów itp. (łazi non stop z kluczem na smyczy na szyi ) na końcu ryk i tak już było aż do domu łzy ciurkiem i gile po kolana a my idziemy dziś do teściów na parapetówę mam nadzieję, że się tej złośnicy humor poprawi bo mam zamiar dobrze się bawić, zjeść i wypić Jowiszowa - jaką masz nakładkę? wolałabym żeby młoda mi grubsze sprawy zostawiała w kibelku ją oczywiście cieszy widok kasztana w nocniku ale ja mam jak Wersta odruch wymiotny, jak mam zlikwidować zawartość domestos od razu idzie w ruch itp. |
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mamy została różowa,a tu w domu mamy niebieską. |
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też muszę nabyć dwie - do nas i do mamy |
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale pizga, mróz niesamowity nie lubie Wiki była dzis na spacerze z moimi rodzicami i psem, latali po jakis zsniezonych polach. Jak przyszła to rumience miała az miło, a nos jak sopelek.......ale zadowolona oczywiscie ![]() my mamy nakładke z lidla ale Wiki niespecjalnie na niej lubi siedziec. Kupe zwykle do nocnika , na ubikacji moze z 5 razy zrobiła chyba boi se ze tak wysoko siedzi, choc juz mamy podest pod nózki mam dzis 1 dzien wolny, po nocce do 8 rana a jutro juz na 18 nie wypoczne
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-01-29 o 15:15 |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Takuśna, o te zwroty towarów to chodziło mi zgodnie z ustawą ) więc w polandzie wszystko zależy od dobrej woli sprzedawcy, więc jak chce to przyjmie ( sklepy z galerii handlowych) a jak się zaprze to nic nie jesteś w stanie zrobićw internecie musi , czy chce czy nie chce, nie spodoba Ci się jakaś rzecz więc dokonujesz zwrotu moj M jest mega wkurzający jak nie ma drzemki ostatnio szlag mnie jasny trafiajeszcze nieszczęscia chodza parami, trójkami muszę przyznać, zwaliła mi sie karta pamięci w aparacie foto |
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba ze tak Anka, nigdy sie nie wgłębiałam
ale bardzo lubie taką opcję, wiele razy kupuje jakis ciuch w jakims sklepie i ide dalej szukac. Jak znajde cos lepszego to po prostu tamto zwracam i po kłopocie.
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam linka dla zainteresowanych
o dzieciach głodzonych w żłobku http://www.niania.pl/niania-finanse/.../PostList.html |
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała, wybacz, ale odkluczać to dla mnie takie egzotyczne słowo Mam tą samą nakładkę co Jowisz, właśnie takiej szukałam po jej rekomendacjach i powiem, ze jest super. Nie to, co niektóre szajsowate plastkiki. A w ogóle to teraz ja jestem chora dobrze, że małżonek już trochę się wykurował, to przejął pieczę nad gospodarstwem domowym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

ale aż mi ślinka ciekła,
to mają taki właśnie wyniosły wyraz mordki 

o dżizas, pieluchę zwijałam i nie było widać i czuć przy wycieraniu, a teraz jestem po prostu chora 
fak!

szybko jej to idzie, zdolna dziewczyna 

na spacerze co krok odstawiała histerię, bo ona musi wszystkie drzwi odkluczać