|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Jakby to powiedzieæ... robi wra¿enie... pora¿aj±cy filmik
|
#4262 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Filmik na pewno daje do my¶lenia. Przypomnia³ mi siê mój kolega, który motorem wjecha³ prosto przed maskê rozpêdzonego samochodu.
|
#4263 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
widzialam te filmiki juz kiedys, ale nie wszystkie, a tu sa zawarte wszystkie najgorsze wypadki z neta , smutne to i okropne, zawsze jak je ogladam to prawie placze
a bardzo czeasto ogladam wlasnie wypadki bo jestem strasznie uczulona na wszelkie wypadki samochodowe ze wzgledu na to ze moi rodzice mieli rok temu bardzo powazny wypadek przez wlasnie takiego "glupka" ktoremu sie spieszylo, pomimo ze oni jechali 30 km/h bo byla okropna sniezyca, to jemu sie nic nie stalo, a oni beda kalekami do konca zycia dlatego zawsze sprawdzam 5 razy zanim wyrusze czy dziecko ma pasy odpowiednio zapiete, ale wiadomo, ze czasem nic nas nie uchroni przed glupota innych ...
|
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 564
|
Dziewczyny, ¿eby by³a równowaga nie zda³am.
![]() Egzaminator by³ strasznym s³u¿bist±, obla³am na górce. Kurde chyba nigdy z tego placu nie wyjadê jak tak dalej bêdzie. A na balickiej (MORD w Krakowie) to siê dzi¶ dzia³o, widzia³am tylko jedn± osobê która wyjecha³a na miasto, reszta oblewa³a na placu. Dziêkujê Wam serdecznie za wsparcie, Wasze kciuki mi siê jeszcze przydadz± ![]() Denerwuje mnie to, ¿e jak je¼dzi³am z Instruktorem to wszystko wychodzi³o, ³uk to z zamkniêtymi oczami mog³abym przejechaæ, na górce nigdy mi nie gas³ a jak wsiadam do tej egzaminacyjnej elki to siê czujê jak sierota ![]() mooonik serdeczne gratulacje! |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Zilka: przykro
kiedy nastepny?![]() a film...straszny pop³aka³am siê prawie...
|
|
#4266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bêdzie lepiej, doskonale Ciê rozumiem, ja dok³adnie tak samo mia³am. Z I. ³uczek piêknie, równiutko, a na egzaminie... pora¿ka. A jednak da³am radê wiêc i Ty dasz! G³ówka do góry!
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
Ale g³owa do góry! Skoro obla³a¶ na górce jak ja, to 2 egzamin musisz ju¿ zdaæ, tak jak ja . Masz nastêpny termin? Wyjecha³a¶ na miasto? |
|
|
|
|
#4268 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Zilka jaka szkoda
|
#4269 |
|
Rozeznanie
|
To by³ ju¿ drugi mój egzamin. Jeszcze siê nie zapisywa³am, postanowi³am przeczekac sesjê i pozyskaæ fundusze
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
. Wybacz, ale tyle tych egzaminów... Nie jestem w stanie zapamiêtaæ kto ma który
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Zilka: do 3 razy sztuka, nastepnym razem sie nam uda!
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
Zilka, do trzech razy sztuka
|
#4273 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Ostatnio na Balickiej te¿ widzia³am du¿y pogrom na placu. MORD sobie opiniê wyrobi³, przyci±gn±³ kursantów, to teraz siê wzi±³ do roboty... A jak pan s³u¿bista siê nazywa³? |
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
zaliczy³am
![]() 2 egzaminy przede mn± 2 i 8 lutego ![]() znowu dzisiaj jecha³am z kole¿ank±...pod pr±d chcia³a jechaæ mimo, ¿e sta³ znak jak wó³, ¿e rozpoczyna siê ruch w dwóch kierunkach...jecha³am z ni± i oprócz "kierowczyni" jecha³y jeszcze 2 dziewczyny, które posiadaj± ju¿ prawko- one równie¿ znaku nie zauwa¿y³y, tylko ja( siedzia³am za kierowc± z ty³u) . Dochodzê do wniosku ¿e chyba za bardzo jestem wyczulona na b³êdy innych kierowców ![]() mooonik gratulujê ![]() gdyby ta jazda by³a rzeczywi¶cie "s³abiutka" to P na pewno nie widnia³oby na Twojej karteczce
|
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
Lunatyczka wiem, wiem te¿ siê w czasem w tym gubiê
![]() Eroll nie pamiêtam jak siê zwa³ a karteczka z niezdanym ju¿ w koszu le¿y ![]() Kawa³ ch³opa z niego by³ w ka¿dym razie. |
|
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Zilka szkoda, ¿e Ci siê nie uda³o
![]() od wczoraj wiem co to znaczy miec za egzaminatora s³u¿biste... mój dodatkowo by³ strasznym gburem... a w³asnie z ciekawosci dzis sobie zobaczylam co pisza na forum o moim wczorajszym egzaminatorze i ktos napisa³ ze jest strasznym gburem i zdac u niego to graniczy z cudem, bo trzeba miec stalowe nerwy... akurat musze sie z tym zgodzic ![]() a i o terminie mojego nastepnego egzaminu wie tylko mój T¯ i Wy jak rodzice zapytali kiedy nastepny egzamin to zrobilam g³upia mine i powiedzia³am, ¿e nie wzie³am ze soba pieniedzy i jeszcze sie nie zapisalam... i ze teraz sesja to nie bede sobie tym g³owy zawracac, ze zapisze sie po wszystkich zaliczeniach... czyli po 12 lutego:P a mama na to "o to pewnie dopiero w marcu bedziesz miala nastepny"...có¿ mialam robic- przytaknelam:P niedobre ze mnie dziecko
Edytowane przez 3mw Czas edycji: 2011-01-28 o 16:39 |
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stres zrobi³ swoje... ale jak dziewczyny pisz± do 3 razy sztuka |
|
|
|
|
#4278 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
o moim nastêpnym egzaminie wiedz± tylko rodzice i Wy
przynajmniej unikne g³upich telefonów
|
|
#4280 |
|
Rozeznanie
|
Nie spyta³ nawet czy chce. Wysoki, czarny, raczej m³ody bez okularów
Ale Pana z oklarami te¿ widzia³am jak oblewa³ kogo¶ na ³uku
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
1. filmik mi nie dzia³a - musze z nim powalczyæ
2. uwielbiam wracac z pracysamochodem - tata przyjecha³ po jakie¶ czêsci i mnie zabra³. Zaliczy³am taaaak± dziurê - "nie widzia³as?", wjecha³am na rondo - bo przecie¿ nie bêdê czekaæ, a na nastêpnym pod górkê bez rêcznego - zawy³ artystycznie. Ale racja moja, bo przecie¿ nim rêczny i to i tamto to ju¿ pewnie nie mog³abym wjechaæ. Poprzerkacza³am standartowo prêdkosæ - kto¶ wczoraj pyta³ kto pierwszy dostanie mandat. By³o jeszcze wjed¼ tu, zaparkuj tam...Jeden sklep, drugi sklep. I za³atwi³am sobie spr hamulca u pewnego Adama. 3. Zilka - za drugim razem te¿ obla³am na górce i nie wiem jak to zrobi³am. W ¿yciu mi nie gas³. Wiecie, ze ja nawet nie wiedzia³am co zrobiæ jak zgas³ - bo trzeba zjechaæ. Wiêc ja wsteczny Dla Ciebie 4. 3mw 0 ¶wietne zagranie z tym "niezapisaniem siê jeszcze". Sk±d ja to znam? Nak³ama³am po egz, ze nie wiem kiedy mam, a w torbie lezal papierek z PPPPPozytywnym. Ale chcoai¿ nie bêd± truki, dopytywali i dodatkowo stresowali. 5. Moje tico jest zielone i nie mam beretu, ¿adnego. 6. Moonik - ![]() 7. gkruk - coraz bli¿ej do samodzielnej jazdy 8. Dziewczynki jak zaliczenia? 9. I gdzie jest Karolina??
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-01-28 o 16:55 |
|
|
|
#4282 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
![]() ale wczoraj rodzice darowali sobie g³upie komentarze i ze strony taty by³o tylko "e tam, nie zdasz za drugim, to zdasz za trzecim, pi±tym czy dziesi±tym" - ten dziesi±ty to móg³ sobie darowac
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
Co o nim s±dzicie?
http://auto-zdanewicz.otomoto.pl/sea...C14194655.html
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
W sytuacji jak ta pierwsza z filmu by³a s±siadka mojego brata. Pod oknem domu j± i synka ptr±ci³ samochód. O ile ma³y ok i szybko z tego wyszed³ (fizycznie) o tyle ona d³ugo walczy³a o zdrowie. I mia³a problmey z noga albo krêgos³upem.
Jak mo¿na woziæ dzieci bez fotelików? Doros³y wsiada i zapina pasy a dziecko? A niech siedzi z ty³u. I jakie niskie mandaty za to Moja kole¿anka rodzi³a dziecko i nie wypisali malenstwazwe szpitala dopóki tatu¶ nie przyjecha³ po nie z fotelikiem i nie pokaza³ po³o¿en w szpitalu, ze ma. Chocia¿ jedna droga do domu mia³a szanse byæ bezpieczn±.
|
#4285 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
No tak o mnie juz sie nikt nie pyta
jenu jak mi sie nie chce uczyc. juz sie odzwyczailam od nauki. opowiecie mi o czym jest ten film bo u mnie nie pojdzie mam za wolny internet---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrza³am filmik
|
|
|
|
#4287 |
|
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
![]() Jak zwykle by³o mi³o i przyjemnie, no i troszkê d³u¿ej ni¿ zwykle ![]() Trochê poje¼dzili¶my, poparkowali¶my (nauczy³am siê parkowaæ prostopadle ty³em ), a potem ¶migneli¶my do restauracji na obiad z deserem A na koniec jeszcze pan Marek wpad³ do mnie i wypili¶my kawê I na dodatek zostawi³ u mnie swoje okulary przeciws³oneczne:rolleyes :Spêdzili¶my ze sob± dobre 4 godziny ![]() Teraz muszê zmykaæ na trening, tak¿e w razie jakichkolwiek pytañ odezwê siê wieczorkiem
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie mam chyba s³abo¶æ do vw i seatów
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
to fajnie Karolina
czyli kiedy kolejne spotkanie, bo musisz mu oddac okulary
|
|
#4290 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

a bardzo czeasto ogladam wlasnie wypadki bo jestem strasznie uczulona na wszelkie wypadki samochodowe ze wzgledu na to ze moi rodzice mieli rok temu bardzo powazny wypadek przez wlasnie takiego "glupka" ktoremu sie spieszylo, pomimo ze oni jechali 30 km/h bo byla okropna sniezyca, to jemu sie nic nie stalo, a oni beda kalekami do konca zycia

kiedy nastepny?

bêdzie lepiej, doskonale Ciê rozumiem, ja dok³adnie tak samo mia³am. Z I. ³uczek piêknie, równiutko, a na egzaminie... pora¿ka. A jednak da³am radê wiêc i Ty dasz! G³ówka do góry!
. 

Moja kole¿anka rodzi³a dziecko i nie wypisali malenstwazwe szpitala dopóki tatu¶ nie przyjecha³ po nie z fotelikiem i nie pokaza³ po³o¿en w szpitalu, ze ma. Chocia¿ jedna droga do domu mia³a szanse byæ bezpieczn±.
jenu jak mi sie nie chce uczyc. juz sie odzwyczailam od nauki. opowiecie mi o czym jest ten film
bo u mnie nie pojdzie mam za wolny internet