Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 19:34   #3841
mexx100
Raczkowanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Dziewczyny a jak sprawdza się to złocenie w bransoletkach lilou? Podobają mi się złocone własnie, tylko bałabym się że zaraz się wytrze.A jak byłam na filmie "Śniadanie do łózka" w kinie ,to już całkiem zachciałam mieć ,tylko nie ma u mnie w mieście a wolałabym na żywo zobaczyć.

Edytowane przez mexx100
Czas edycji: 2011-01-28 o 19:36
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:35   #3842
ZARAAA
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
No dobra już mi się nie podoba ta pszczoła
hehe też tak sobie wmawiałam a jak to się skończyło ale nie żałuje (w końcu tż kupował)
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:39   #3843
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Gratulacje
Serduszka bardzo fajnie prezentują się po środku między sową i sakiewką

Co do obaw o bransoletki, to ja zawsze brałam latem na plażę swoje charmsy, zostawiałam z ubraniami, a przecież mogłam w domu, no ale nie mogłam się powstrzymać nie wziąć ze sobą plażowego zestawu
Teraz w maju znowu jadę na Bałkany i nie wyobrażam sobie zostawić ich w domu

Dziewczyny, a powiedzcie mi, dlaczego tak jest, że poza jedną osobą, wszyscy którzy zainteresowali się moimi charmsami biorą je za te z Avonu
Dzisiaj też, po egzaminie czekam na wyniki, a kolega: "ooo, masz bransoletkę z tego, no, ejwona"
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:40   #3844
sorina
Zakorzenienie

Kurcze podobają mi się te 3 małpy Tylko dlaczego one będa bokiem na bransoletce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d8b249efaedea355e9434041c35fa95b.jpg (19,1 KB, 9 załadowań)
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:42   #3845
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
http://www.facebook.com/#!/TrollbeadsPL w końcu pokazali nową kolekcję
Pokazali i schowali
Stary 2011-01-28, 19:43   #3846
sorina
Zakorzenienie

Mirell bo katalogi Avonu ogląda większość naszej populacji a wbrew pozorom ludzie nie wiedza za bardzo że są charmsy i ile to kosztuje
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:43   #3847
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Tak, Chamilia ma bardzo ładne murano.
Tylko te ceny. No i nie wiem jak z dostępnością w Polsce.
VLS zamówiła jedno murano Chamilii, ale zdjęcia nie widziałam... ciekawe jak się prezentuje na żywo
Ja mam jedno muranko Chamilii i uważam,że jest na prawdę przepiękne.Wogóle mają fajne koraliki.

Czy mi się wydaje,czy usunęli ze strony trollowej z FB zdjęcia nowej kolekcji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 19:45   #3848
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
cd
Czamilia jest też piękna

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:49   #3849
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Mirell bo katalogi Avonu ogląda większość naszej populacji a wbrew pozorom ludzie nie wiedza za bardzo że są charmsy i ile to kosztuje
No ja zawsze jestem zaplątana i nie wiem jak to ludziom krótko wyjaśnić, żeby nie mówić w prost, że "to jest srebrne, lepsze, droższe, a Avon ma badziewne"
A powiem Wam, że nigdy nie widziałam charmsów z Avonu bo nie oglądam ich katalogów, wiedziałam że jakieś tam mają, ale nie że to aż tak popularne zjawisko

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość

Czy mi się wydaje,czy usunęli ze strony trollowej z FB zdjęcia nowej kolekcji
Właśnie, zniknęły
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:52   #3850
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
No ja zawsze jestem zaplątana i nie wiem jak to ludziom krótko wyjaśnić, żeby nie mówić w prost, że "to jest srebrne, lepsze, droższe, a Avon ma badziewne"
A powiem Wam, że nigdy nie widziałam charmsów z Avonu bo nie oglądam ich katalogów, wiedziałam że jakieś tam mają, ale nie że to aż tak popularne zjawisko

Właśnie, zniknęły
ja dzisiaj oglądałam katalog avonu, są nowe charmsy z wieżą Eiffela i czerwony angielski autobus, w katalogu wyglądały przyzwoicie jak na te 10 zł, w pracy laski namiętnie kupują te charmsy
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 19:55   #3851
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
MJ zaproszenia brak ale od 13 lat mam takiego małego fioła na punkcie GB i rodziny królewskiej i obiecałam sobie że pojadę do Angli jak William będzie brał ślub więc chcę spełnić swoje marzenie
Rozumiem, chociaż myślałam, że może jak nie zaproszenie, to masz jakieś inne znajomości w obsłudze wesela , a co za tym idzie sprytny plan dostania się do centrum wydarzeń A marzenie dosyć oryginalne, trzeba przyznać

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a powiedzcie mi, dlaczego tak jest, że poza jedną osobą, wszyscy którzy zainteresowali się moimi charmsami biorą je za te z Avonu
Dzisiaj też, po egzaminie czekam na wyniki, a kolega: "ooo, masz bransoletkę z tego, no, ejwona"
Przyznaj się po prostu, że nosisz jakieś badziewie i nawet kolega się poznał a swoje lepsze charmsy oglądasz tylko przez szybkę w gablotce

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 20:02   #3852
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Mi się też podobały, ale na żywo, nie dość, że bokiem, to jeszcze są malutkie i mało wyraźne nic specjalnego i zdecydowanie za drogie!!

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Pokazali i schowali
I jak zwykle nie załapałam się jak już jest cos fajnego
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:04   #3853
sajf
Zakorzenienie

[QUOTE=mademoiselle jeanne;24688188]To ja w takim razie nie wiem, gdzie Wy na wakacje jeździcie, żeby nie można tam było zabrać biżuterii w obawie, że się zniszczy/zgubi/zostanie skradziona Z tego, co wyczytałam, to Tinka jedzie do w miarę cywilizowanego miejsca, o przedzieraniu się przez dżunglę, wpinanie po stromych zboczach czy spływie kajakowym nie było chyba mowy Dla mnie sensem tego typu biżuterii jest to, że towarzyszy nam ona w codziennym życiu, w tym i na wakacjach W zeszłym roku na plaży towarzyszyły mi charmsy, w tym zabiorę i Pandorę i Trolle Na swojej bransoletce nie miałam ani śladów od opadania, ani rysek od piasku ani zabrudzeń od wody a akurat kto, jak kto, ale ja bardzo zwracam uwagi na każdy, nawet najmniejszy, detal

Mój TZ - stracił laptopa w Singapurze w ubiegłym roku w Październiku
A jak byliśmy w Paryżu - straciliśmy dokumentnie wszystko kasę aparat lustrzankę i kamerę perfumy które sobie nakupowałam w strefie wolnocłowej i moje ciuchy ja przy sobie miałam paszporty i bilet powrotny do kraju i to na szczęście ocalało .
W czasach studenckich pracowałam w wakacje w hotelu Sherat..
i tam pracował jeden Katalończyk co kradł dosłownie wszystko.

Stary 2011-01-28, 20:07   #3854
nina90
Zadomowienie

Figa zrobiłam Ci takie cosik Masz różowego trampka, rower, resztę sama wybrałam. Wrzuć zdjęcia charmsów które chcesz to zrobię jeszcze raz jak coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (36,0 KB, 44 załadowań)

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:08   #3855
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Mój TZ - stracił laptopa w Singapurze w ubiegłym roku w Październiku
A jak byliśmy w Paryżu - straciliśmy dokumentnie wszystko kasę aparat lustrzankę i kamerę perfumy które sobie nakupowałam w strefie wolnocłowej i moje ciuchy ja przy sobie miałam paszporty i bilet powrotny do kraju i to na szczęście ocalało .
W czasach studenckich pracowałam w wakacje w hotelu Sherat..
i tam pracował jeden Katalończyk co kradł dosłownie wszystko.
o jaa masakra nie wyobrażam sobie stracić czegokolwiek co biorę na wakacje, a już w ogóle takich drogich rzeczy, współczuję

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
Figa zrobiłam Ci takie cosik Masz różowego trampka, rower, resztę sama wybrałam. Wrzuć zdjęcia charmsów które chcesz to zrobię jeszcze raz jak coś
jabłuszko i misiek śliczne
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:27   #3856
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
o nina90 jak tobie fajnie wychodzą Figa : tu masz różowe wybieraj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod4004_0_o.jpg (22,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod3038_0_m.jpg (9,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod2905_0_m.jpg (7,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod2906_0_m.jpg (7,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod1268_0_m.jpg (7,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod3971_0_m.jpg (7,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod1281_0_m.jpg (8,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 300_0_productGfx_44d48d1698a793fd83c52d3fe3c80c5d.jpg (8,4 KB, 5 załadowań)

Stary 2011-01-28, 20:34   #3857
Figa
Raczkowanie

Cytat:
A jakie charmsy konkretnie chcesz> ? Z nudów mogę Ci zrobić "projekt"
Oczywiście że z nudów
Z Apartowych najchętniej, srebrno-różowo żeby było, ładnie proszę.
Żeby był rower i trampek i gwizdek może... w realu widziałam różowy, na stronie chyba nie ma ? Trochę liczę na Twoją kreatywność, bo u mnie z nią kiepsko.
Charmsy 6 szt.
Figa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:34   #3858
monaa01
Rozeznanie

no i w końcu poszłam po pieska pandorkowego i oczywiście nie było, to pomyślałam o płaskim słoniku i też nie było pieska zamówiłam w yesie ( i pani powiedziała że kosztuje nie 135 zł jak na stronie yes tylko 99zł tak jak w cenniku pandory ale i tak jestem zawiedziona, chyba sobie coś na pocieszenie kupię tylko pojęcia nie mam co bo napaliłam się na te dwa
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:38   #3859
Figa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak sprawdza się to złocenie w bransoletkach lilou? Podobają mi się złocone własnie, tylko bałabym się że zaraz się wytrze.A jak byłam na filmie "Śniadanie do łózka" w kinie ,to już całkiem zachciałam mieć ,tylko nie ma u mnie w mieście a wolałabym na żywo zobaczyć.
Ja mam złoconą arabeskę, przeżyła zeszłoroczne wakacje bez szwanku, parę rysek tylko, ale ze złoceniem wszystko OK.
A była kąpana w morzu, basenie, grzebała się w piachu itp.
Tylkoże te z nowej kolekcji, podobno nie są już takie trwałe
Charmsy 6 szt.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 20:38   #3860
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Oj mi tez i to bardzo!! ale niestety nie mieszcza sie na pandore z tego co pamietam i szkoda ze sa poziomo
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:40   #3861
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Prawie wszystkie , które mam i też chcę
pięknie a jak ci się podoba beach?

Stary 2011-01-28, 20:43   #3862
Figa
Raczkowanie

Cytat:
Śliczna jest, ale nie w moim przedziale wiekowym, ja już po tej gorszej stronie 30-stki jestem niestety
Świnię widzialam w realu i dużo traci niestety, a jabłuszko wrzucam na listę
Charmsy 6 szt.
Stary 2011-01-28, 20:54   #3863
snowprincess
Rozeznanie

Dziewczyny macie jakies fotki srebrnych koralików Pandory z chińskimi znakami? Zależy mi Są one niedostępne w Polsce, ale mam nadzieję, że w Hong Kongu są

O taki mi chodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 165328_10150129086012184_597682183_8278133_4965306_n.jpg (59,3 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez snowprincess
Czas edycji: 2011-01-28 o 20:58

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 20:55   #3864
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakies fotki srebrnych koralików Pandory z chińskimi znakami? Zależy mi Są one niedostępne w Polsce, ale mam nadzieję, że w Hong Kongu są
Snow niestety ja nie mam

Stary 2011-01-28, 20:56   #3865
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny z częścią zgodzę się co do tego, że biżuteria jest po to by ją nosić, i prędzej lub później jak każda rzecz materialna się zniszczy, ale jeśli chodzi o wakacje to mam mieszane uczucia.. Jakieś 5-7 lat temu, (wiem byłam wtedy jeszczemałym gnojkiem) po raz pierwszy wzięłam ze sobą na wakacje wszystkie cenne wówczas dla mnie rzeczy Epoka NICI, torebek, portfelików, breloczków i różnych koralików biżuterii itp (co prawda nie srebrnych, ale każda pleciona i symbolizująca jakieś miejsce) misiów ENDO, lalek barbie, game boy'a i początki aparatów cyfrowych. Straszna radocha była poszpanować co kto z dzieciaków ma I powiem jedno: jeden raz je wzięłam i wszystko mi ukradli.. za jednym zamachem, poszliśmy sobie nas wodę, a w tym czasie włamali się i tyle miałam radości na cały wyjazd. Wiem, że tak samo mogą włamać się w mieście do domu (ale zawsze można poprosić kogoś żeby zapalił światło na wieczór, albo wpadł co jakiś czas), i że nie każdy na wakacjach ma takie przygody, ale mimo to nie biorę już na wyjazdy niczego cennego. Za każdym razem od tamtego zajścia zastanawiałabym się czy po powrocie moje rzeczy w ogóle będą moje... Dlatego też nigdy nie wezmę ze sobą Pandory na wakacje
Co ma być to będzie...ja nigdy do pracy nie brałam bransoletki z charmsami,żeby nie zgubić.Od niedawna zaczęłam nosić,bo doszłam do wniosku,że nie moge się nią nacieszyć tylko w wekendy czy popołudnia.I co?I dobrze,bo pewnie by mi ją ukradli z domu jak było włamanie.Nie planuje niczego oszczędzać,co nie znaczy że nie szanuję moich rzeczy.Ale zginąć i zniszczyć się mogą zawsze i to w najmniej spodziewanym momencie Zdjęcia z akacji w Pandorce/Trollach/charmsach-bezcenne

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-28, 21:04   #3866
snowprincess
Rozeznanie

Znalazłam kolejną fotkę

Harmonia

Mam dziś taki dobry humor. Dobrze mi poszedł egzamin. Ostatni egzamin mam w czwartek u Rosatiego i wolność W sumie to już z okazji sesji kupiłam sobie motylka srebrnego ale mam ochotę na coś jeszcze!

Co powiecie na serduszko z cyrkonią? Przekręca się, co?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 164707_2769007423456_1206067817_101280165_6876942_n.jpg (62,3 KB, 54 załadowań)
Stary 2011-01-28, 21:12   #3867
ilios
PIP.

GG do ilios

dostalam karte yes po dokladnie 2 tygodniach - tak jak pani w salonie mowila
Cytat:
Napisane przez monaa01 Pokaż wiadomość
no i w końcu poszłam po pieska pandorkowego i oczywiście nie było, to pomyślałam o płaskim słoniku i też nie było pieska zamówiłam w yesie ( i pani powiedziała że kosztuje nie 135 zł jak na stronie yes tylko 99zł tak jak w cenniku pandory ale i tak jestem zawiedziona, chyba sobie coś na pocieszenie kupię tylko pojęcia nie mam co bo napaliłam się na te dwa
a ja bede miala pieska tez, bo mi Ania w beatrixie kupila
Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość

O taki mi chodzi
na fb jakies sa chociaz do mnie jakos nie przemawialy nigdy chinskie/japonskie znaki u kogos, kto nie zna dobrze tego jezyka, tym bardziej, ze moja przyjaciolka jest po japonistyce i wiem, ze dodanie jednej kreski w znaku, albo zmiana jej dlugosci czy cos - zmienia znaczenie
i od razu przypomina mi sie ta reklama sprite http://www.youtube.com/watch?v=Z6R1gcuS4Kk
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:17   #3868
monikaninoczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
ja dzisiaj oglądałam katalog avonu, są nowe charmsy z wieżą Eiffela i czerwony angielski autobus, w katalogu wyglądały przyzwoicie jak na te 10 zł, w pracy laski namiętnie kupują te charmsy
A czy to coś złego, że kupują? Nie każdego stać na tak drogą biżuterie jaką są charmsy, trolle, pandora itp. Nieprawdaż? A więc dobrze, że istnieją takie odpowiedniki.
monikaninoczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:20   #3869
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie: nowe charmsy z yesa można zrobić grawer i kupic na chrzest lub jak się dzidzia urodzi na pamiątkę.
powinni jeszcze wprowadzić taką malńka branso do tego charmsa fajna pamiątka dla maluszka

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-28, 21:26   #3870
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
dostalam karte yes po dokladnie 2 tygodniach - tak jak pani w salonie mowila

a ja bede miala pieska tez, bo mi Ania w beatrixie kupila

na fb jakies sa chociaz do mnie jakos nie przemawialy nigdy chinskie/japonskie znaki u kogos, kto nie zna dobrze tego jezyka, tym bardziej, ze moja przyjaciolka jest po japonistyce i wiem, ze dodanie jednej kreski w znaku, albo zmiana jej dlugosci czy cos - zmienia znaczenie
i od razu przypomina mi sie ta reklama sprite http://www.youtube.com/watch?v=Z6R1gcuS4Kk
a ja bym chciała beadsa z chińskim znakiem...no ale żeby faktycznie wiedzieć co dokładnie on znaczy reklama świetna, niestety często prawdziwa

może i ja sobie pieska sprawię
a jak tam w ogóle w Beatrixie? Ania kupowała Ci już po dostawie? Aniu był może mój kwiatek?

Cytat:
Napisane przez monikaninoczka Pokaż wiadomość
A czy to coś złego, że kupują? Nie każdego stać na tak drogą biżuterie jaką są charmsy, trolle, pandora itp. Nieprawdaż? A więc dobrze, że istnieją takie odpowiedniki.
jak dla mnie to nic złego ważne żeby podobało się osobie która je nosi...

Edytowane przez martinia
Czas edycji: 2011-01-28 o 21:27
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości