Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 360 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 20:12   #10771
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Oj, dziekuje wam Dziubaski kochane.
Ja stara baba ( 32 )
Trojka dzieci na karku i takie pomysly mi do lba przychodza.
A dzis patrze - polowek sobie fote wydrukowal. Ale ubaw mialam.
Mowie wam.
Ale i samoocena wzrasta od razu.

Pinkusiu
na priva napisalam

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

W imie ojca i syna
Co tez za pomysly maja

A... jeszcze cos
Oswiadczam oficjalnie, ze dzis na dobre zapisalam sie do dwu letniej szkoly masazu.
Zaczyna sie w pazdzierniku i zajecia odbywaja sie 5 razy w tyg od godz. 8 do 15 a czasem nawet do 17. Jeszcze nie wiem jak to pogodze z nockami w pracy i z zajeciami domowymi ale poki co
IDE DO SZKOLY .
Ty jesteś dobra ale Twój Tż też nie gorszy. Już kiedyś pisałam- para roku dosłownie no jak Wy się znaleźliście na tym świecie wielkim?

Hihi- śluby będa dla wybrańców, nie każdy sobie zasłuży na ten zaszczyt Ja tam już nie mam tego problemu- ale te nasze panienki wizażowe to będa musiały swoj żelki ukrywać bo różnie to może być jak się ktoś dopatrzy, no taka rozpusta nie przejdzie

Do szkoły idziesz I to na całe dnie !ale długie zającia będą.
No brawo, brawo

Pinki Kruszynko już Ci napisałm na priv. Jest mi bardzo, bardzo przykro bo wszystkie trzymałyśmy mocno kciuki za Ciebie. Buziam mocno

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-28 o 20:20
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:21   #10772
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ty jesteś dobra ale Twój Tż też nie gorszy. Już kiedyś pisałam- para roku dosłownie no jak Wy się znaleźliście na tym świecie wielkim?

Hihi- śluby będa dla wybrańców, nie każdy sobie zasłuży na ten zaszczyt Ja tam już nie mam tego problemu- ale te nasze panienki wizażowe to będa musiały swoj żelki ukrywać bo różnie to może być jak się ktoś dopatrzy, no taka rozpusta nie przejdzie

Do szkoły idziesz I to na całe dnie !ale długie zającia będą.
No brawo, brawo

Myjusiu
no ide ,ide , naucze sie profesjonalnego masazu. A co tam ?

Dzis sie dowiedzialam ze 24-26.6
( data jeszcze nie na 100 % pewna )odbedzie sie niedaleko mojego miasta biwak pod namiotami dla Polakow z Lübeck, Hamburga i okolic oraz dla wszystkich innych chetnych Polek i Polakow.
Hihi, zapraszam serdecznie.
W zeszlym roku bylo bombowo.
W tym roku pewnie bedzie jeszcze lepiej.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:27   #10773
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Pink powiedz, a chodziłaś cały czas w staniku sportowym lub czymś podobnym,
czy już w fiszbinowcach albo bez?
różnica jest wyraźna i nic więcej nie potrafię powiedzieć, niż to, że bardzo mi przykro
trochę byłam zaniepokojona tym, że Twoje piersi tak szybko wyglądały tak dorośle,
ale nie sądziłam, że pójdzie to w takim kierunku,
do tego jeszcze tak szybko..
mówiłam to Mya i Happci jak byłyśmy w Lubece(o tej przedwczesnej dorosłości)
ale miałam nadzieję, że wystarczy noszenie na okrągło stanika, aż się wzmocnią
a dziewczynki mówiły, że nosisz, więc miałam nadzieję, że będzie ok..
jest mi bardzo przykro, że sprawy obierają taki kierunek, jednak

nie chcę tu wpadać raz na kiedyś by pisać negatywy, ale tym razem napiszę..
Machszi-moim zdaniem Twoje piersi wyglądają niepokojąco dorośle, również
moja dr w takich wypadkach zaleca noszenie stanika na okrągło minimum do 4.mies., aż się wzmocnią torebki, i to przy umiejscowieniu całkowicie podmięśniowym, gdzie piersi są i tak znacznie bardziej chronione przez same mięśnie
inni dr jakoś niewiele mówią na ten temat, ale ja bym zalecała dobry stanik sportowy przez dobrych kilka miesięcy,
i coś do spania również

jednymi z niewielu piersi pod jeden mięsień, które widziałam na forum,
a które po wielu miesiącach wyglądały naprawdę dobrze, to piersi Pysi
która, jak wiadomo,
wbrew pozwoleniu na noszenie fiszbinek itp.przez długie miesiące nosiła sportowce na okrągło
róbcie dziewczyny jak chcecie, ale ja bym polecała brać przykład

to napisałam tak ogólnie
nie do Ciebie, Pink u Ciebie jest troszkę co innego, pewnie wiesz..

przepraszam wszystkich za tak ostrą wypowiedź..

Ja osobiscie tez sie podpisuje pod tym zeby nosic staniki pooperacyjne czy sportowe najdluzej jak sie da. Sama po pierwszej op nosilam 3 miesiace, lacznie z nocami do dnia kolejnej op. Teraz nie planuje go zdjac wczesniej niz za rok oczywiscie bez jakiegos przesadyzmu na jakis wypad w sobote (najwczesniej za 3 miesiace ) bede ubierac zwykly, ale to zawsze trwa kilka godzin no i do innych celow tez bede go rozbierac, naszczescie to nie trwa kilka godzin jesli ktoras wie o co chodzi
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:35   #10774
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziarrr Pokaż wiadomość
Ja osobiscie tez sie podpisuje pod tym zeby nosic staniki pooperacyjne czy sportowe najdluzej jak sie da. Sama po pierwszej op nosilam 3 miesiace, lacznie z nocami do dnia kolejnej op. Teraz nie planuje go zdjac wczesniej niz za rok oczywiscie bez jakiegos przesadyzmu na jakis wypad w sobote (najwczesniej za 3 miesiace ) bede ubierac zwykly, ale to zawsze trwa kilka godzin no i do innych celow tez bede go rozbierac, naszczescie to nie trwa kilka godzin jesli ktoras wie o co chodzi

Ja przyznaje tylko racje.

Jestem rok po operacyjce.
Do dzis nie bylo nocy ktora przespalam bez staniorka.
Z malymi wyjateczkami na sexik.
Ale zawsze zakladalam stanik po akcji. W dzien tak i tak obowiazkowo zawsze nosze a i tak moje piersi nieco opadly.

Szykuje sie na lekkie podniesienie piersi z rownoczesnym zmniejszeniem moich duzych otoczek.
Ale ze polowek mi odradza to nic wiecej nie napisze ,
bo moze jeszcze przeczyta i bedzie schiza.
Stary 2011-01-28, 20:49   #10775
MyaDiva
Zakorzenienie

O Maceratka cześć Kochana.
Dobrze prawisz jak zawsze
My to wiemy - ale czemu lekarze są tak beztroscy!!!!!
Nie potrafię się z tym pogodzić
Ja rozumię, że pacjentki same troszkę w tym kierunku
lekarzy skłaniają- żeby było szybko i bez bólu. Samo pytanie: "czy będe mogła za pięć dni do pracy wrócić?" mówi czego pacjentki oczekują. Ale przecież lekarz ma obowiązek myśleć i za siebie i za pacjentkę!!! Jak się coś dzieje czemu nie próbują zaradzić, najczęściej nawet udają że nie widzą , a jak już pacjentka zwroci na coś uwagę każą bez żadnych działań czekać pół roku
Na innym forum są foty dziewczyny od lekarza Pinki, która też miała BO, też po prostu czekała - no takiego BO nie widziałam nawet na zdjęciach z przykładem tego powikłania. Po poprawce i owszem- musiała uważać, odpowiedni staniczek długo nosić, chuchać i dmuchać. No wtedy już było warto? Piersi teraz ma śliczne i co najważniejsze zdrowe.

Teraz co dzień dziękuję losowi, że za drugim razem traiłam tam gdzie traiłam

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Myjusiu
no ide ,ide , naucze sie profesjonalnego masazu. A co tam ?

Dzis sie dowiedzialam ze 24-26.6
( data jeszcze nie na 100 % pewna )odbedzie sie niedaleko mojego miasta biwak pod namiotami dla Polakow z Lübeck, Hamburga i okolic oraz dla wszystkich innych chetnych Polek i Polakow.
Hihi, zapraszam serdecznie.
W zeszlym roku bylo bombowo.
W tym roku pewnie bedzie jeszcze lepiej.
No Kochana super, że już jest termin.
A powiedz czy Ty planujesz do PL w to lato przylecieć?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-01-28, 20:56   #10776
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O Maceratka cześć Kochana.
Dobrze prawisz jak zawsze
My to wiemy - ale czemu lekarze są tak beztroscy!!!!!
Nie potrafię się z tym pogodzić
Ja rozumię, że pacjentki same troszkę w tym kierunku
lekarzy skłaniają- żeby było szybko i bez bólu. Samo pytanie: "czy będe mogła za pięć dni do pracy wrócić?" mówi czego pacjentki oczekują. Ale przecież lekarz ma obowiązek myśleć i za siebie i za pacjentkę!!! Jak się coś dzieje czemu nie próbują zaradzić, najczęściej nawet udają że nie widzą , a jak już pacjentka zwroci na coś uwagę każą bez żadnych działań czekać pół roku
Na innym forum są foty dziewczyny od lekarza Pinki, która też miała BO, też po prostu czekała - no takiego BO nie widziałam nawet na zdjęciach z przykładem tego powikłania. Po poprawce i owszem- musiała uważać, odpowiedni staniczek długo nosić, chuchać i dmuchać. No wtedy już było warto? Piersi teraz ma śliczne i co najważniejsze zdrowe.

Teraz co dzień dziękuję losowi, że za drugim razem traiłam tam gdzie traiłam

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

No Kochana super, że już jest termin.
A powiedz czy Ty planujesz do PL w to lato przylecieć?

W lipcu chyba bede w Polsce w okolicach Grudziadza na tydzien, moze dwa .
A jak bedzie ten lipcowy zjazd cycolinek gdzies to tez sie zjawie ) a pod koniec sierpnia wybieram sie w okolice Cieszyna kolo Slaska.

Jest ktos na forum z Cieszyna moze ???

Mya , zjawisz sie pod namiotami ?
Obiecalas w listopadziku.
Maceratka tez.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2011-01-28 o 21:01
Stary 2011-01-28, 21:01   #10777
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przyznaje tylko racje.

Jestem rok po operacyjce.
Do dzis nie bylo nocy ktora przespalam bez staniorka.
Z malymi wyjateczkami na sexik.
Ale zawsze zakladalam stanik po akcji. W dzien tak i tak obowiazkowo zawsze nosze a i tak moje piersi nieco opadly.

Szykuje sie na lekkie podniesienie piersi z rownoczesnym zmniejszeniem moich duzych otoczek.
Ale ze polowek mi odradza to nic wiecej nie napisze ,
bo moze jeszcze przeczyta i bedzie schiza.
Ja to już nawet nie będę pisać co myśle o staniczkach po operacji-chyba wszyscy znają moje zdanie, że to podstawa. Zgadzam się z Wami Kochane, że robimy to tylko z korzyścią dla samych siebie.

oj Ty uparciuszku Kochany

Stary 2011-01-28, 21:10   #10778
andziarrr
Raczkowanie

Poza tym dla mnie nie ma nic bardziej komfortowego ja ten stanik pooperacyjny, z checia ubieralam go z powrotem jak wracalam do domku z imprezki
Stary 2011-01-28, 21:18   #10779
MyaDiva
Zakorzenienie

Hapciu jestem na tak ale się jeszcze zobaczy. No skoro Ty do nas przylatujesz to się spotkamy tak czy inaczej Gdybyś nie przylatywała to bym nie miała się nad czym zastanawiać tylko juz bym bilety zaklepała na czerwiec.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Poza tym dla mnie nie ma nic bardziej komfortowego ja ten stanik pooperacyjny, z checia ubieralam go z powrotem jak wracalam do domku z imprezki
To prawda - one są przede wszystkim bardzo wygodne i komfortowe. Zreszta wybór jest spory - więc oprócz tego mogą być też ładne Widziałm ten Twój w albumiku (bo to pewnie ten czrny, ale niedokładnie ) - jakiej on jest firmy? wygląda na super wygodny i jest fajny do tego

Stary 2011-01-28, 21:26   #10780
andziarrr
Raczkowanie

Firma NUHA z kliniki ( mam 2)
Stary 2011-01-28, 21:27   #10781
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
W lipcu chyba bede w Polsce w okolicach Grudziadza na tydzien, moze dwa .
A jak bedzie ten lipcowy zjazd cycolinek gdzies to tez sie zjawie ) a pod koniec sierpnia wybieram sie w okolice Cieszyna kolo Slaska.

Jest ktos na forum z Cieszyna moze ???

Mya , zjawisz sie pod namiotami ?
Obiecalas w listopadziku.
Maceratka tez.
No to extra Hapcia bo do mnie blisko bedzie to może się spotkamy 40km

Edytowane przez beatrycze1
Czas edycji: 2011-01-28 o 21:29
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:35   #10782
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
No to extra Hapcia bo do mnie blisko bedzie to może się spotkamy 40km

40 km tylko ?
To pierwsza klasa.
Przyjade w odwiedzinki . 30 .8 .2011 raniutko moze byc ?
Troche to smieszne ze juz to planuje ale co tam.
Stary 2011-01-28, 21:38   #10783
kejsiii
Rozeznanie

Pink kochana bardzo mi przykro faktycznie piersi są nierówne kurcze jaki to pech .. Ale całe szczęście że twój doktorek wie co trzeba poprawić więc będzie wszystko dobrze ... Trzymam kciuki za ciebie słonko
A powiedz mi kochana jeszcze czy dopiero teraz zauważyłaś że coś jest nie tak czy już wcześniej???

Happy
ty laseczko takie zdjęcia nam tu wklejasz że aż ślina sama wycieka
Mąż to ale ma dobrze z taką laską jak ty i jeszcze taka kochana

Mya dzięki kochana za dokładny opis jak to jest z tym mięśniem mam nadzieję że u mnie to właśnie kwestia mięśnia bo nie ukrywam mam małe schizy czy aby na pewno wszystko dobrze się układa ... Tyle ostatnio różnych poprawek i teraz jeszcze naszą Pink to spotkało ..
Mam nadzieję że moje piersi nie wyglądają na za dorosłe jak na swój wiek
Maceratka kochana też się pojawiła Witaj słoneczko

Kurcze postanowiłam czytając was ze nie ściągam w ogóle mojego staniora a teraz biegam w takim ..
http://allegro.pl/triumph-triaction-...397268250.html

chyba ok co sądzicie???

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:43   #10784
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
40 km tylko ?
To pierwsza klasa.
Przyjade w odwiedzinki . 30 .8 .2011 raniutko moze byc ?
Troche to smieszne ze juz to planuje ale co tam.

Ok możesz przyjechać a co Ty w tym Cieszynie będziesz robić do Czech się wybierasz

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Pink kochana bardzo mi przykro faktycznie piersi są nierówne kurcze jaki to pech .. Ale całe szczęście że twój doktorek wie co trzeba poprawić więc będzie wszystko dobrze ... Trzymam kciuki za ciebie słonko
A powiedz mi kochana jeszcze czy dopiero teraz zauważyłaś że coś jest nie tak czy już wcześniej???

Happy

Mya dzięki kochana za dokładny opis jak to jest z tym mięśniem mam nadzieję że u mnie to właśnie kwestia mięśnia bo nie ukrywam mam małe schizy czy aby na pewno wszystko dobrze się układa ... Tyle ostatnio różnych poprawek i teraz jeszcze naszą Pink to spotkało ..

Kurcze postanowiłam czytając was ze nie ściągam w ogóle mojego staniora a teraz biegam w takim ..

chyba ok co sądzicie???

Ja mam taki cały czas i gdyby nie feler prawej piersi wszystko w nim jest ok lewa ułożyła się extra
Stary 2011-01-28, 21:47   #10785
rodzynki
Raczkowanie

BUZI DLA WSZYSTKICH matko ile stron nie mam czasu zbyt wiele żeby to ogarnąć, kiedy macie czas laseczki?,mam nadzieje ze po oper. będe więcej w domku to sobie poczytam i pobędę z wami
MYA i YOKO ja w sumie nie chce uciekać ze szpitala bron boże, tak sobie myslałam może nie trzymaja tak długo ale jak trzeba to ja zostaje na bankskoro dożylnie cos fajnego podadzą to czemu nie -oczywiście to żart hi hi ale na poważnie-dostosuje sie do wszystkich zalecen (zawsze tak robię bo lekarzy trzeba słuchac no nie?) Ach jak ten czas leci macie dziewczynki racje jak z bicza Obiecuje że jak wrócę to zapukam i zamelduje się
KAHEFWHUI (chyba dobrze napisałam?) dziękuję zatrzymane kciuki ja tez będe napewno za ciebie trzymac ,no i za wszystkie przyszłe cycolinki akurat pamiętam ANULKĘ FOCZKE I WSZYSTKIE !!!!!
ANULKA nie martw sie strach i obawy to normalny stan każdemu toważyszy w poważnych decyzjach życiowych co nas nie zabije to nas wzmocni pomyśl tylko że w końcu bedą te nasze wymażone cycki ja sobie tłumaczę skoro inne przeżyły to ja przeceiż tez dam rade Pamiętam jak miałam urodzić dziecko panicznie sie bałam ale stwierdziłam skoro moja kuzynka która jest tak delikatniuśna urodziła to ja tym bardziej dam rade no i dałam trzymaj sie i buzii

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

DZIEWCZYNKI JESZCZE ZAJŻE DO WAS W NIEDZIELĘ ABY WAS NA DOBRANOC UCAŁOWAĆ I WOGÓLE
Stary 2011-01-28, 21:51   #10786
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Ok możesz przyjechać a co Ty w tym Cieszynie będziesz robić do Czech się wybierasz

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Moj polowek w Czechach kominek do nowego domku wypatrzyl. Produkcja w Czechach ( cena 5 tys zl ) , sprzedaz firmowa w Poznaniu ( cena 7 tys zl ) i w Hamburgu ten sam (12 tys zl ) wiec sie do Czech po niego prawdopodobnie wybierzemy.
A wiec chetnie do ciebie zawitam/y.
Hurrraaaaa. Ale sie ciesze.

A jak w Czechach nie bedzie to do Poznania do Maceratki na kawunie skoczymy. hihi
Dzieci babci podrzucimy imozemy krazyc po bozym swiecie.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2011-01-28 o 21:54
Stary 2011-01-28, 21:55   #10787
pink star
Rozeznanie

happy ,mya -

maceratko - no wlasnie o to chodzi ,ze nosilam i nawet w nocy bo mnie jeszcze bolaly.. jak pare razy polozylam sie spac bez to rano bylo okropnie.. senk w tym ,ze od miesiaca chodze na fitness i nie cwicze rak tylko nogi i biegam...mam staniczek sportowy i dontego bluzeczke taka specjalna ,ktora tez trzyma cycuchy....

kejsiii - no o to chodzi ,ze to dopiero zobaczylam...moze z tydzien temu ale pomyslalam ,ze moze od staniczka wiec dalam luz.. ale jak dzisiaj zrobil mi moj foteczki to zobaczylam roznice na fotach... jestem wsciekla i zalamana... nie chodzi o kase ale o kolejny urlop ,ktory bedzie sie krecil do okola cyckow!!!! masakra... lato, wakacje, dzieci i co znow OP...o nie!!!!

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 21:55   #10788
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Moj polowek w Czechach kominek do nowego domku wypatrzyl. Produkcja w Czechach ( cena 5 tys zl ) , sprzedaz firmowa w Poznaniu ( cena 7 tys zl ) i w Hamburgu ten sam (12 tys zl ) wiec sie do Czech po niego prawdopodobnie wybierzemy.

A jak w Czechach nie bedzie to do Poznania do Maceratki na kawunie skoczymy. hihi
Dzieci babci podrzucimy imozemy krazyc po bozym swiecie.

Hej hej jak do Poznania to i do mnie na kawunie bo się obrażę

Stary 2011-01-28, 21:56   #10789
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:

A widzisz tak pomyślałam że o czechy chodzi a jeszcze zależy gdzie do tych Czech jedziecie bo ja do Karwiny mam 20km a do Chałupek 15 km
Stary 2011-01-28, 21:57   #10790
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

Happy

?

Kejsuniu
dzieki sliczna za mile slowka.

Nos staniczek bo to nie zaszkodzi na pewno.
A wrecz pomoze zachowac dobra forme.
Stary 2011-01-28, 21:58   #10791
macerata
Zakorzenienie

Happy- co do szkoły-gratuluję
wiesz dobrze, że popieram w całej rozciagłości
a to, że się tak szybko zdecydowałaś jest wielkim superaśnym zaskoczeniem
(bo chyba miałaś zamiar rok po zakupie domku, czy jakoś tak..?
widzę, że grudniowe nocki dodały Ci rozpędu )

Kochana, co do terminu biwaku..
nnnnooo..
powiem szczerze, że bałam się, że będzie on podobny do tego zeszłorocznego, czyli wcześniej, a wtedy byłoby ciężko..
ale skoro tak..to mi pasuje :
na bank
cieszę się bardzo
buziak wielki
Stary 2011-01-28, 22:00   #10792
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
A widzisz tak pomyślałam że o czechy chodzi a jeszcze zależy gdzie do tych Czech jedziecie bo ja do Karwiny mam 20km a do Chałupek 15 km

Lo matko kochana. Karwinki, Chalupki. Nie znam w ogole.
Wiem ze od polskiego Cieszyna 20 km.
To od Ciebie 60 km.
Rzut beretem jak juz sie 800 km przejedzie .

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Happy- co do szkoły-gratuluję
wiesz dobrze, że popieram w całej rozciagłości
a to, że się tak szybko zdecydowałaś jest wielkim superaśnym zaskoczeniem
(bo chyba miałaś zamiar rok po zakupie domku, czy jakoś tak..?
widzę, że grudniowe nocki dodały Ci rozpędu )

Kochana, co do terminu biwaku..
nnnnooo..
powiem szczerze, że bałam się, że będzie on podobny do tego zeszłorocznego, czyli wcześniej, a wtedy byłoby ciężko..
ale skoro tak..to mi pasuje :
na bank
cieszę się bardzo
buziak wielki

No to dzwonie do Azjaty.
Zaraz sie ucieszy ,ze was znowu zobaczy.
Stary 2011-01-28, 22:02   #10793
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Lo matko kochana. Karwinki, Chalupki. Nie znam w ogole.
Wiem ze od polskiego Cieszyna 20 km.
To od Ciebie 60 km.
Rzut beretem jak juz sie 800 km przejedzie .

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

No to dzwonie do Azjaty.
Zaraz sie ucieszy ,ze was znowu zobaczy.

Napisz jaka miejscowosc może odemnie bliżej jeszcze bedzie
Stary 2011-01-28, 22:06   #10794
gawronska
Przyczajenie

dziewczyny...bylam kiedys na stronce mentora i mozna tam bylo zobaczyc na manekinie orientacyjnie jak bedzie wygladac biust po operacji macie namiary.buziaki
gawronska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 22:06   #10795
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Firma NUHA z kliniki ( mam 2)
Dziekuje bardzo, godny polecenia więc warto zapamiętać
Cytat:

chyba ok co sądzicie???
Stanicze ok, jak najbardziej dobry
Ja sobie też teraz taki kupię - jak w marcu porzucę ten mój Hihi - to będzie mój normalny staniczek - bo mi jakaś terapia odwykowa będzie potrzebna żebym zaprzyjaźniła się z koronkami

Stary 2011-01-28, 22:07   #10796
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Hej hej jak do Poznania to i do mnie na kawunie bo się obrażę

Kejsji to ty tez z Poznania ?
Ale jazda .
To musisz nasza Maceratkowa duszyczke poznac.
Ja mialam okazje.
Mowie Ci - no musisz normalnie ja poznac.
Wspaniala jest i nie do podrobienia.

A jak bede w Poznaniu to obiecuje ze na kawke wpadne.
A ze ja z tych spontanicznych to nigdy nie wiadomo.
( ale odpowiednio wczesniej oczywiscie dam znac )
Stary 2011-01-28, 22:09   #10797
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawronska Pokaż wiadomość
dziewczyny...bylam kiedys na stronce mentora i mozna tam bylo zobaczyc na manekinie orientacyjnie jak bedzie wygladac biust po operacji macie namiary.buziaki
ja mam maniekina i implanty - niestety tego namiaru nie mam

Stary 2011-01-28, 22:10   #10798
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisz jaka miejscowosc może odemnie bliżej jeszcze bedzie

nie wiem, zapytam TZ to napisze w jakim miescie te kominki produkuja
Stary 2011-01-28, 22:12   #10799
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Kejsji to ty tez z Poznania ?
Ale jazda .
To musisz nasza Maceratkowa duszyczke poznac.
Ja mialam okazje.
Mowie Ci - no musisz normalnie ja poznac.
Wspaniala jest i nie do podrobienia.

A jak bede w Poznaniu to obiecuje ze na kawke wpadne.
A ze ja z tych spontanicznych to nigdy nie wiadomo.
( ale odpowiednio wczesniej oczywiscie dam znac )

no ja ale jaja to ja też nie wiedziałam że Maceratka z Poznania
Ja co prawda do samego poznania mam jakieś 60km ale taki problem to nie problem
No to spotkanko trzeba zorganizować

Pink a ty kochana masz różne profile czy to nie powód tej różnicy ... tzn nie jest ona jakaś ogromna bo pewnie w staniku nie widać prawda???

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2011-01-28 o 22:14
Stary 2011-01-28, 22:15   #10800
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=macerata;24689709]
jednymi z niewielu piersi pod jeden mięsień, które widziałam na forum,
a które po wielu miesiącach wyglądały naprawdę dobrze, to piersi Pysi
która, jak wiadomo,
wbrew pozwoleniu na noszenie fiszbinek itp.przez długie miesiące nosiła sportowce na okrągło
róbcie dziewczyny jak chcecie, ale ja bym polecała brać przykład

Jesli chodzi o mnie to ja dalej tylko w sportowcach chodze
Fiszbiny zakladam sporadycznie i spie w topach
Tutaj nawet nie chodzi o zalecenia dr. tylko o to , ze ja sie pewniej czuje jak mom topik podczas snu a fiszbin nigdy nie lubilam
Natomiast sportowe UWIELBIAM - takie zboczenie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości