|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ,,Prosto w serce" - nowy serial TVN, czyli wszystkie Bobkofanki znowu w akcji:)
ja już po 19 odcinku na bialo
-jechałem do Kaziemierza -nie znam żadnego Kazimierza ogólnie jakoś nie przepadam za Niną, może przez to, że nie lubie tej aktorki, za to coraz bardziej podoba mi sie gra serialowej Anety Edytowane przez alexandrika Czas edycji: 2011-01-27 o 19:23 Powód: zmiana koloru czcionki z bialego na czarny |
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ,,Prosto w serce" - nowy serial TVN, czyli wszystkie Bobkofanki znowu w akcji:)
baardzo dobry 19 odcinek
- Artur, Konstancja i Kazimierz - niewypał Rafała przed dziećmi - namalowany obraz - wściekła Aneta - zatroskany Czarek i inne akcje |
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
Ja też już jestem po 19 odcinku
I bardzo mi się podobało, chociaż żałuję, że nie było więcej scen w stodole Ogólnie bardzo słodkie, Artur przyglądający się Monice i ten ,,komar" Filip i tak mnie rozkłada na łopatki w każdym momencie a co dopiero z gołą klatą, więc temat jego przemilczmy hehe dobra koniec!Słodka scena pożegnania i ten nieudany cmok w policzek. Szkoda mi było Sagowskiego - tak się tam potem zacukał:p Hehe nie martw się Arti - już niedługo ![]() Oprócz tego szaleństwo Rafała i spalona akcja przed dziećmi - trochę mu to nie wyszło ![]() Podejrzewam, że od teraz Konstancja i on będą mieli taki sojusz przeciw Feliksowi, Anecie i Monice - w końcu Rafał może wkopać pannę Grylak, że podrzuciła bransoletkę. Wszystko super ekstra fajnie, ale ja już chce całuuusy!!! Edytowane przez kasiappp111 Czas edycji: 2011-01-30 o 10:35 |
|
|
|
|
#424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
).A co do 19 odcinka to miałam nadzieję, że będzie więcej tych romantycznych scen. Ale i tak było urokliwie . Ten pół-pocałunek taki słodki. No i nie śmiejcie się, ale ja tam na serio widziałam komaraA hitem był jak zwykle Czaruś i to Moniki: "Ale Ty jesteś dzielny
Smutno jest, gdy resztkami złudzeń Duszę podpartą, Rozum uświadomić musi, że.... nie było warto. Edytowane przez farfala Czas edycji: 2011-01-30 o 11:11 |
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I Lejdy K bulwers Rafał: Witam Lauro, Kacprze... K: ja jestem Kuba R: Nie ważne ![]() Aneta jaka bojowa dusza ![]() A jeszcze a propos Kuby, jakoś mnie wkurza, taki jednominowy , nie to co Kacper![]() Arturek rzucający się na sianko Kurna, czemu tam jest ta Monika! Ja też jestem Monika![]() ![]() Bezapelacyjnie stodoła chyba najlepsza scena![]() I muszę to dodać: nasi protagoniści -
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Czarek jest obleśny;(
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
no nie zaciekawy
![]() We wczorajszym odc denerował mnie troszkę sztuczny śmiech Muchy,ale ogólnie się cieszę, że coś się dzieje.
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
hej hej ja już po 20
![]() Zbyszek : Przychodzę w pokoju Gosia : Chyba do pokoju ![]() W sumie jak tak się zagadał z Basią ("Oto wazon" ![]() Monia nieźle oberwała. Arturek jaki sweter ![]() jak po dziadku niech lepiej wróci do koszul.Finałowa scena najlepsza: Monia z Czarkiem i śledzący Artur i jego mina pt. "Co ty kurna robisz mojej pannie??? "
|
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Gośka w stylu Wioli z brzyduli gruchacie jak dwa kanarki:hahaha Edytowane przez alexandrika Czas edycji: 2011-01-30 o 11:21 Powód: zmiana koloru czcionki |
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już czekałam aż mu przywali , a tu ZONK![]() ![]() ![]() aaa! i jeszcze coś: Właśnie! Nie wydaje Ci się, że jak była ta migawka ze stodoły, to przecież oni odwrotnie spali, tzn Monia z lewej, Arti z prawej! a mogli by zrobić tak , że ta Gośka to ta przyjaciółka, co do niej Violka zawsze dzwoniła w BrzydUli i Violka by ją z Cebulkiem odwiedziła i mógłby się Mareczek przyplątać, zobaczyć Artiego i okazało by się, że jest zaginionym bratem bliźniakiem ... dobra fantazja mnie ponosi![]() Ale brakuje mi tu takiego poczciwego kochanego Cebulka. Felix jednak to nie to samo ![]()
![]() Ludwig van Beethoven "Nastał w moim życiu etap nowy..." ![]() Edytowane przez Monica Veronica Czas edycji: 2011-01-27 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Monica Veronica;24663949]Właśnie! Nie wydaje Ci się, że jak była ta migawka ze stodoły, to przecież oni odwrotnie spali, tzn Monia z lewej, Arti z prawej! [QUOTE]
no właśnie spali odwrotnie dzisiaj jak Monika zasneła z tym obrazem juz myślalam, że ktoś ja zobaczy, a tu nic pokazany następny dzień i dziwnie ubrani Artur i Rafał
Edytowane przez alexandrika Czas edycji: 2011-01-30 o 11:23 |
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmowa o Kazimierzu
![]() I zaczyna mnie denerwować Rafciu, takie trochę naciągane to jego zachowanie
|
|
#433 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gośka Poznachowska (Aleksandra Kisio) – najlepsza przyjaciółka Violi Kubasińskiej. ![]() ![]() ![]() źródło - wikipedia jestem w trakcie oglądania 20
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
20 odc. ostatania scena boska! a niech ktos wreszcie przywali czarusiowi! a jego "rap" pożal sie boże....
skad baska ma takie fryzury. tzn wiem ze pracuje nad nia sztab ludzi, ale tez bym tak chciala, dzisiejszy kok niesamowity, ale nawet jej zwykłe kucyki są jakieś takie ciekawe i ładne. i slusznie, co oni mieli dzis na sobie? bernard jakas taka beznadziejna zolta kurtke, artur sweterek dziadka a i rafik jakis t-shirt przywdzial nie w ich stylu...
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
heheh, faktycznie faceci w 20stym odcinku nieco dziwnie się prezentowali, zwłaszcza ten blondyn w kanarkowej kurtce. Ale Artur w swetrze i Rafik w T-Shircie jak u nastolatka też nie lepsi;-)
Dlaczego w wazonie nie było wody? ![]() A obraz, gdy Monika spała w stodole z Arturem faktycznie odwrócony.
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
no ja też po 20 odcinku, podobała mi się śmieszna scena Gośki, Baśki i Zbyszka;D Z tego co się orientuję Basia będzie z kierowcą Artura coś kręcić:P Oprócz tego, bardzo ważna moim zdaniem, rozmowa Artura z Mateuszem o Konstancji. Możemy zauważyć tutaj powody dla których Sagowski z nią jest, przyzwyczajenie, to że pomogła mu po śmierci Anny. Moim zdaniem kieruje też nim lęk przed samotnością. I znowu Artur pojechał po Monikę, coś za bardzo on się interesuje swoją pracownicą, bez przesady;P No i zacznie się komedia omyłek, bo Artur będzie myślał, że Monika jest bita, potem, że jest w związku z Czewskim i w końcu prawie się z nim Artur pobije:P:P
Edytowane przez kasiappp111 Czas edycji: 2011-01-30 o 10:35 |
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo ciekawa jak się potoczy dalej wątek 'bitej' Moniki.... seria niedomówień i pomyłek
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam już 21 odcinek, fantastyczny
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
ja tez obejrzałam i zgadzam się
![]() -za każdym razem kiedy przychodze do tej firmy zastaje Cię z tą kserokopiarką (Wanda) Edytowane przez alexandrika Czas edycji: 2011-01-30 o 10:57 Powód: zmiana koloru czcionki |
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
a ja powiem tylko tak ( na biało)
BRAWO FELIKS!!!!
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się podobał
Feliks wymiata!tylko ten wątek z siniakiem Moniki kiepski.. myślałam że Artur będzie bronił słabej kobietki nie rozumiem tylko po co ta Monika tak kłamie... akurat po tym wszystkim co się działo boks Artura by nie przeraził... i Czarek bratem?
|
|
|
|
|
#444 |
|
Rozeznanie
|
Ja po dzisiejszym odcinku (20) mam trochę spostrzeżeń
.Po pierwsze tak jak mówiłam fantastyczna para Gosia-Zbyszek, no a teraz jeszcze Baśka. Teksty Gośki za każdym razem mnie składają Po Monice widać już zagubienie w tej całej sytuacji. Zmęczona już jest niedorosłym Czarusiem, do Artura coś czuje, ale się przed tym broni i taka biedna zamotana w tym wszystkim. Woli spać z namalowanym Arturem niż z żywym Czarusiem A swoją drogą piękny mają ten obraz. Też taki chcę . Oczywiście ze swoim TŻ, a nie z Bobkiem, chociaż....![]() No a Artur jak to Artur. Wreszcie powiedział jak to jest naprawdę z nim i Konstancją. Zresztą koleżanka gdzieś czytała, że około 30 odcinka się rozstaną. Nie wiem tylko na jak długo. Kurde swoją drogą to Monika ma super układ, że może sobie nie przychodzić do pracy kiedy chce i jeszcze nie musi nawet szefa informować .Co do fryzur to się zgadzam. Monika też ma zawsze ślicznego tego dobieranego. I bardzo ładne lśniące włosy. A co do wpadek to też zauważyłam . Zresztą brak wody w wazonie to już druga. A poza tym w 19 odcinku Monika przed snem gasiła lampkę nocną w stodole .
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gośka z Violettą, Cebulkiem i Markiem pójdą do kawiarni, w której akurat będzie Artur i Konstancja, i nie tylko Artur znajdzie swojego brata bliźniaka Violetta i Konstancja pójdą na zakupy, Artur z Markiem pobiegać w parku, a Gośka i Cebulek zakochają się w sobie od pierwszego wejrzenia.
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zresztą odbicie lustrzane Artura i Moniki na sianie również... i ta lampa w stodole... niby takie wpadki się zdarzają, ale jak się tak ogląda serial (nawet nie super uważnie) to to się rzuca w oczy wiec nie wiem dlaczego ci reżyserzy tego niezauważają?
|
||
|
|
|
|
#448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do odcinka 21 to bardzo mi się podobała cała akcja Anety z Feliksem i Wandą, kserokopiarka i ten krzyk Wareckiego na swoją ,,biedną" byłą żonę:P Co do Artura i Moniki, to nie zgodzę się z wami, że Artura obeszło to, że Monika być może jest bita - moim zdaniem bardzo się przejął, nawet chciał ,,pogadać" z Czarkiem, ale myślę, że postanowił dać czas Milewskiej dopóki nie zacznie mówić prawdy. Widział przecież jak mota się w tym co mówi. Zresztą nie miał dowodów na to, że Czarek ją bije. Myślę, że jakby Artur zobaczył naprawdę jak ktoś uderzyłby Monikę - od razu by zareagował i myślę, że bójką - jak to facet
Edytowane przez kasiappp111 Czas edycji: 2011-01-30 o 10:36 |
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu no logicznie wytłumaczyłaś wszystkie "wpadki"
faktycznie jakby się zastanowić to mają sens
|
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, wkurza mnie ten kanarek
co ta Wiki w nim widzi? a Rufik jeszcze zacznie z nim jakieś interesy załatwiać, żeby zaszkodzić Arturowi![]() Poza tym przeczytałam streszczenia do 33 odcinka ![]() i jedno mnie zaskoczyło: Konstancja porwie Hanie, a raczej uprowadzi ją z parku tylko nie wiem po co...A tak trochę z innej beczki to wiecie, że Rufik w rzeczywistości jest mężem Pauliny z "Brzyduli"?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

I bardzo mi się podobało, chociaż żałuję, że nie było więcej scen w stodole
Ogólnie bardzo słodkie, Artur przyglądający się Monice i ten ,,komar"

).
, nie to co Kacper
Kurna, czemu tam jest ta Monika! Ja też jestem Monika

tylko nie wiem po co...