|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
mi tak samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Wtajemniczenie
|
Ehh ja też nic się nie uczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() Makaron ryżowy (250g) - pół opakowania 2 ogórki zielone (jak sa bardzo długie, to możesz dać 1,5) Puszka kukurydzy konserwowej (tylko patrz, żeby nie pisało słodka) Szynka konserwowa (albo inna, jaką lubisz ![]() Szczypiorek Majonez (ja daję Kielecki, bo jest ostrzejszy) Makaron gotujesz, resztę kroisz w kostkę i mieszasz. Dodajesz sól, pieprz do smaku i łączysz z majonezem. Do lodówki na chwilę, żeby sie przegryzło i gotowe ![]() Niektórzy jeszcze dodaja paprykę, ale ja nigdy nie jadłam z papryką. Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-29 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzwoniłam do TŻ i mówi że fatalnie się czuje i że chyba ma gorączkę, to już drugi dzień, chyba jutro nie pójdzie do pracy więc jeśli dalej tak będzie się czuł to i na imprezę nie pójdziemy. Ale przepis sobie zaraz spieszę i przy najbliższej okazji przetestuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spiszę sobie i ja.... certi musisz rozgrzać tż jak wróci, tylko załóż ciepłe skarpety..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Wy tu gadu gadu o jedzeniu,że się głodna zrobiłam.
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj na wątku-żonki idealne gastronomicznie podałam przepis na placki makaronowe.Wczoraj je zrobiłam,bo mi przepis wczoraj podała moja mamuśka.No,ale nie podeszły mi smakowo te placki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Do nauki marsz. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie bym coś kupiła, ale ostatnio zdobyłam 4 komplety w ramach loterii na WOŚPie, więc muszę trochę przystopować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ja chodzę do pracy na późniejsze godziny i dlatego się kompletnie przestawiłam i wczoraj nie mogłam zasnąć. 3. Niezła historia znajomości ![]() Mamy dziś z TŻtem leniwe popołudnie. Trochę pograliśmy (on w PS3, a ja na lapku), a teraz sobie może razem coś pooglądamy, albo pogramy w Buzza w sieci ![]() Byłam dziś u fryzjera skrócić grzywkę, bo już mi w oczy właziła i przy okazji skróciłam trochę włosy i się cieszę, bo mam teraz taką fajną długość ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
ja padam na pyszczek już, mega zajęty dzień w pracy, potem robiliśmy przemblowanie u nas, wymordowałam sie okropnie, jutro dalszyc iąg bo jeszcze wszytko nie skończone niestety. zamierzamy wyprowadzic tv i komp z sypialni, bo wiadomo ![]() poza tym @ cyhyba przyjdzie bo mnie brzuch zaczął pobolewać, także norma dzis sie smialismy ż ebyło o nas w ogólnopolskiej tv ![]() ![]()
#2139 |
Zakorzenienie
|
Karinio daj linka na te idealnie gastronomiczne zonki
![]() Malo gotuje ale lubie czasem cos fajnego zrobic ![]()
#2140 |
Wtajemniczenie
|
Tż wrócił z pracy w fatalnym stanie. Ma 38,6 gorączki, od razu wszedł pod kołdrę, nawet się nie rozebrał. Zrobiłam herbatę z cytryną i miodem, podałam wrzątek z gorczycą do włożenia nóg, tabcin, witamina c i kilka rutinoscorbinów. Do tego ma drgawki i ciągle mu zimno a jego głowa parzy. Przez ostatnie 30min zmienialam mu mokrą zimną chusteczkę na głowie. Niedawno dałam mu też nurofen ultra forte. A kaszel to ma taki, że się normalnie dusi. Nie wiem co jeszcze mogłabym mu podać, żeby było mu lepiej. Leży pod kołdrą i dwoma kocami, w spodniach i bluzie, dałam mu jeszcze termofor. CZuję się bezsilna... cały czas któreś z nas choruje, ale takiego TŻ jeszcze nie widziałam, w ogole kręci mu się w głowie i mówi nie na temat... najgorsze, że odkąd wrócił z pracy i dostał te wszystkie leki to temperatura w ogóle nie spada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Wtajemniczenie
|
certina: jak tz sie bedzie bardzo zle czul albo mu sie podwyzszy goraczka , to zawsze go mozesz zawiezc na pogotowie ... Moj tz tak pojechal jak mial bardzo wysoka i mu zastrzyk dali, czy cos. Ale miejmy nadzieje , ze mu spadnie. Poczekaj jeszcze...
metka: trzymam kciuczki za synusia
#2142 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spisz sobie, naprawdę jest super ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak kaszle, to moze jakieś oskrzela mu się zaczynają albo coś. Oby nie jakaś grypa .. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Znalazłam ten post z przepisem ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1284 Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-28 o 19:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Wtajemniczenie
|
gorączka spadła do 38
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Mnie przy wysokiej temperaturze pomogly kiedys oklady z lisci kapusty. Az sie gotowala na moim czole.
![]() Po prostu oderwij pare lisci, zmocz lub nawet schlodz i przykladaj do czola. Podobno to pomaga - kapusta wyciaga goraczke. ![]() Z domowych sposobow to jeszcze zimne oklady lub nawet kapiele przychodza mi na mysl ale ja bym sie nie zdecydowala ![]()
#2146 |
Wtajemniczenie
|
Tż spadła gorączka do 37,2 w tej chwili
![]() ![]() ![]() sjoanna o tej kapuście nie słyszałam, a okłady z zimnej wody robiłam, tyle że on miał głowę parzącą, a reszta ciała mu się trzęsła z zimna, więc zimna kąpiel nie wchodziła w grę. ooo słyszę, że TŻ śpi ![]() ![]() gospella ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zyczę zdrówka TZtowi ![]() Padam na pyszczek ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Ty miałaś chyba w weekend odpoczywać? ja też się już kładę, wzięło mnie na wspomnienia i zdjęcia ze ślubu obejrzałam na kompie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
certi o rany, koniecznie do lekarza z samego rana! to już nie przelewki, a jak drgawki i to, co opisujesz, to tym bardziej!!
![]() spotkałam się z koleżanką, gadałyśmy dwie godziny. a potem do apteki, wczoraj miały mi zamówić kobity, bo nie doszło, dziś tam idę i zaś nie ma! ![]() ![]() a potem do drugiej koleżanki, zrobiła mi herbatę z granatu ![]() ![]() zdjęcia pododaję jutro, na nk jeszcze zmieszczą mi się ze dwa i koniec transferu ![]() i jakoś mnie w brzuszku dziubie, chyba z głodu, bo od obiadu nic nie jadłam. teraz zjadłam, ale wiele lepiej nie jest ![]() TŻ niby zdrowy, znaczy lekarka mu powiedziała, że zeszło, a to ciekawe, bo może ze 3 razy zakaszlał ![]() a sałatkę to ja uwielbiam z zupek chińskich ![]() ![]() ![]() ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Hej ponownie
![]() ![]() certi,zdrowia mężowi życze. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() No ja szukałam i nadal szukam jakiś fajnych dobrych pomysłów na obiad.Coś nowego mi się chce zrobic. ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- magolina,trzymam kciuki za brak @ ![]() agoo,no spoko możesz wrzucić ten przepis na smaczny wizaż,jak chcesz ![]() bezaczek,widziałam Twoje wyroby,bardzo fajne kolczyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Wtajemniczenie
|
Strasznie mi przypominasz na zdjeciu z ava moja baaardzo dobra kolezanke
![]() Przyszlam wam sie pozalic, ze TZ mial wczoraj wypadek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze jak TZ byl w szpitalu, to przyszla pielegniarka i powiedziala, ze musi mu klatke ogolic, bo beda go pod jakas maszyne podpinac, a TZ na to "Zona pania za to zabije" ![]() Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2011-01-28 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mój TŻ miał 2 lata temu taką gorączkę, to oprócz okładów na głowę robiłam mu okłady na zgięcia (łokcie, kolana), kostki, nadgarstki i kark. Trząsł się, ale pomogło ![]() Cytat:
![]() Wciąż nie możemy się zebrać, żeby wywołać zdjęcia ![]() Mój mężulek też chory, ale na szczęście gorączki nie ma, tylko paskudny kaszel i zapchany nos. Teraz już śpi, więc ja też odkładam lapka i idę spać. Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Uuu woda,to życze mężowi szybkiego powrotu do zdrowia.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Marta,no to ładne z Was leniuchy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak w ogole to wszystkim wam baaardzo dziekuje za glosy na mojego malego. Co prawda nie udalo sie nam wygrac tego bonu do Rossmana, ale bylismy naprawde blisko, na prawie 800 dzieci Calebek zajal 55 miejsce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() masakra z tym wypadkiem ;/ dobrze ze nic mu sie powaznego nie stalo...
![]() |
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też bym się wkurzyła gdyby ktos mi tż'ta na klacie ogolił ![]() ![]() ![]() Dla każdej mamy uśmiech swojego dziecka jest najśliczniejszy ![]() ![]() To tak jak z noworodkami jeszcze jest cały pomarszczony i nawet nieumyty po porodzie a rodzice mówią "jaki śliczny, jaki podobny to tatusia" śmieję się ale sama tak będe mieć ![]() a ja skoro świt w sobotę postanowiłam wstać i pilnie się uczyć, bo wczoraj to nie bardzo mi to szło ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-01-29 o 05:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | ||||||
Zakorzenienie
|
No miałam, miałam
![]() ![]() Chcę zrobić jeszcze zakupy, zanim zaczną się kolejki i mam ambitny plan oddania sukni ślubnej do pralni (w końcu ![]() A potem muszę jeszcze odgruzować mieszkanie i zrobić obiad ![]() A Tzcik po południu idzie do kolegi robić coś przy samochodzie, więc wolne popołudnie wykorzystam na robienie rzeczy do szkoły. I mam nadzieję, że jutro odpocznę (no, z małą przerwą na prasowanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wypadku, nie dziwię Ci się, ja bym odchodziła od zmysłów. Zawsze strasznie się martwię, jak TZ jest gdzieś daleko ode mnie, więc Cię rozumiem ![]() Dobrze, że tylko na siniakach i ogolonej klacie się skończyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zajrzę poźniej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też chce właśnie zakupy zrobić przed kolejkami i będe jechała zaraz o 8 do reala jak otwierają ![]() ja też lepiej się czuję jak wstaję tż'towi zrobić kanapki do pracy ![]() ![]() ![]() a jak zobaczyłam o której dziewczyneczka pisała to tez sobie pomyslałam czy cierpi na bezsenność czy co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja mama tak nigdy do końca nie leczyła grypy i zapalenia płuc i w końcu jakoś w tamtym roku tak ją złapało że wylądowała w szpitalu i lekarz się jej pytał czy przechodziła kiedyś gruźlicę bo tak wyglądają jej płuca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do klaty ta ja też bym nie zniesła jakby tżtowi musieli ogolić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() P.S okresu nadal brak, oby tak dalej ![]() Miłego dzionka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
magolinko a kiedy powinnas @ dostać? Masz już po terminie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.