|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
ja też dzisiaj jadłam i mi smakowały ale z sosem, bez sosu średnio
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za przepis
rozumiem ze rzadki sos rozmiękcza placki?
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piję samo. Ale białe jest pyszne z woda gazowaną (najlepiej cytrynową) i plasterkiem cytryny
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...24/02/04_b.jpg |
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, można?
bardzo przydatny wątek |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale obawiam się, że będzie za słodkie
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
bardzo fajnie pachnie ten truskawkowy papier można wozic w samochodzie zamiast zapachu
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie śmietankowe a waniliowe nie kakaowe a cappuccino Cytat:
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-01-28 o 22:54 |
||
|
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2622 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=patusia22;24695085]
Cytat:
tzn świeże![]() Ja jadłam tylko takie z puszki, smaczne, ale dla mnie zbyt słodkie. I nie było takie małe? ![]() Cytat:
Dziewczyny są u Was Freski? U mnie ich nie ma od dłuuuuugiego czasu
|
|
#2623 |
|
Przyczajenie
|
Kupiłam dzisiaj w b. parowar elektryczny clarus za 89 pln. Niestety w kartonie nie było instrukcji obsługi
( był tylko 1 i to rozpakowany) może ktoś życzliwy mógłby zamieścić jakieś fotki z podstawową instrukcją obsługi... byłabym bardzo wdzięcznaPS. czy ktokolwiek go użytkuje, jeśli tak to jak się sprawuje? |
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
A to liczi jest żywe?
tzn świeże![]() Liczi podobno jest dobre tylko po 3 dniach a takie które juz lezy tyle czasu w biedronce robi sie gorzkie.Nie jadłam ale tez zwróciłam dzis na nie uwage chyba nikt nie kupuje bo one tam leżą i leża...
|
|
#2626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
'Oh, I wish I could, but I don't want to..' 20.01.12 - Pani Inżynier ![]() 10.02.12 - Pani Kierownica Edytowane przez lunerin Czas edycji: 2011-01-29 o 00:01 |
|
|
|
|
#2627 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nanetka26;24695515]
Cytat:
więc może nie tak ostatnio. podobno dojrzałe jest z czerwonawą skórką. tylko nie wiem czy ma być sucha czy mokra, te co widziałam wyglądały na suchą skórkę, ale nie macałam ![]() mamy freski. z ziołami i z papryką. wolę smakowe, niż naturalny ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ma też wielu zwolenników![]() Dzisiaj też szukałam bo ten fresek stosowałam zamiast masła ze względu na kilkakrotnie niższą kaloryczność, może mniej ze względu na smak bo średni jest prawdę mówiąc.. i nie znalazłam [QUOTE=patusia22;24695085] Cytat:
ale smaczne jest trzeba przyznać![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Dzisiaj kupiłam mój ulubiony sok warzywny i nektar bananowy w dziwnej cenie...1,49 chyba on tak zawsze kosztuje? Poza tym pomidory, liczi, ciasto francuskie, krakersy z sezamem córa wybrała sobie, a ja jeszcze podgrzewacze pomarańcza z wanilią (któreś z rzędu bo pachną cudownie ) Chciałam jeszcze dokupić te jabłka co w promocji były ale była już całkiem inna partia, inny gatunek oprócz takich czerwonych jak malowane których pewnie jeść bym się bała bo chemii to w nich więcej niż czegokolwiek pewnie Figi damskie jakieś ogromniaste, nawet S, też zostawiłam. I tego masła do ciała szukałam ale bez skutku..
|
||
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio "uaktualniałam" ceny na półkach w mojej B. wiele produktów potaniało
pizza z pieca 4.99 zamiast 6.99, pasty kanapkowe są o 30 gr tansze, śledzie w sosie śmietanowym koszują bodajże 2.99 a były chyba po 4.99 mięso mielone garmażeryjne 3.75. Niby różnica niewielka ale zawsze coś ![]() do tego wczoraj kupiłam filety pstraga (19.99 kg) , po usmażeniu był pyszny. na ogół nie przepadam za rybą ale ta mi bardzo zasmakowała i mam nadzieję, że pstrąg zawita na stałe w biedronkowej ofercie próbowałam też tych pierożków, po ugotowaniu nie smakowały mi. ale kiedy je dodatkowo posoliłam, dopieprzyła i podsmażyłam - rewelacja
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
DarkNoir, spróbuj z sokiem limonkowym
ze Spritem też kiedyś piłam i było super, można wcisnąć trochę cytryny i byłoby mniej słodko. Hmm a może to ze Schweppesem piłam.. to było dawno ![]() Liczi jest pyszne! A skórka może być sucha, w środku ono i tak jest mokre. I na pewno z puszki było słodsze niż normalnie. I tak jest słodkie, ale w syropie w puszce zawsze jest jakiś cukier. |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
dostanę w biedronce serek maćkowy ?
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ile swiatła daje ta lampka - kulka?? Można ja potraktowac jako lampkę nocną dla dziecka??
|
|
|
|
#2636 |
|
Przyczajenie
|
president robi dla biedronki dobre serki do smarowania, są naturalne, z rzodkiewką, szczypiorkiem. Duże opakowanie, takiej wychodzi niż Delikate. Jak dla mnie z rzodkiewką trochę za słone, ale za to naturalne baaaardzo dobre, takie kremowe, a tylko 4% tłuszczu...
![]() A pełnoziarniste Bonitki są u mnie już jakieś 2 miesiące, ale jeszcze nie zdążyłam spróbować ;p Polecam świecącą kulę, daje naprawdę świetny efekt i myślę, że się nadaje jako lampka dla dziecka, ale może już wtedy jednokolorowa, bo zmieniająca barwę może rozpraszać i dziecko zamiast spać, będzie patrzyło się na lampkę chociaż nie wiem no :p my kulipiśmy sobie 3 takie lampki ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- w jaki sposób je się liczi?? jak się je obierze to chyba nic z niego nie zostanie skoro jest takie małe [/QUOTE]skorupka jest bardzo cienka, ale w środku jest dość duża pestka też - mi nie bardzo smakuje te liczi, wolę inne owoce Edytowane przez Ania_bo Czas edycji: 2011-01-29 o 11:41 |
|
|
|
#2637 |
|
Wtajemniczenie
|
fajny wątek
chyba dołączę
|
|
|
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
Co do kaszek mleczny start: jadłam truskawkową i waniliową i obie mdłe :P jakies takie kleiste i w ogole nie podobne do kaszy mannej jaka się samemu ugotuje na mleku
I jeszcze ten skład...Ostatnio szukałam papieru truskawkowego i czekolady belgijskiej i nie znalazłam
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanie odnosnie serkow ,,mleczna kraina" sa truskawkowe i brzoskwiniowe chyba, chcialm kupic ale zastanawiam sie czy sa dobre, czy ktos moze napisac cos o nich? w takim niebieskim opakowaniu dosyc duzym. Czy smakuja jak serek homogenizowany czy raczej jak jakis jogurt??? a te bonitki pełnoziarniste smakuja jak te zwykle??? czy jest jakas roznica w smaku? sa np mniej slodkie???
Edytowane przez aleksandra112233 Czas edycji: 2011-01-29 o 11:53 |
|
|
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ktoś wie ?
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

rozumiem ze rzadki sos rozmiękcza placki?

piję samo. Ale białe jest pyszne z woda gazowaną (najlepiej cytrynową) i plasterkiem cytryny 

dotychczas kosztowała 7.99 czy 6.99, ale ta z salami jest warta swojej ceny

i z papryką. wolę smakowe, niż naturalny
ale ma też wielu zwolenników