|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Mogłabym mogła tylko nie wiem co do picia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2011-01-28 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Jakiś sok bananowy albo wieloowocowy. Z tego co kojarzę w Biedrze są jakieś nektary, czy nie? Moja mama tam jeździ, mi się nigdy nie chce i nie za bardzo wiem, co tam mają
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
ja też...
![]() oni zawsze tak mocno przeżywają, a ja razem z nim kur.wa! ![]() ![]() ![]()
#455 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() poza tym nadrobie Wasze MARNE zapewne wypociny jutro ![]() dzis ide się leczyć, bom sie pochorowała cosik :/ witam Marcelke i Poison zeby nie było, żem cham jak to Syll ma w zwyczaju mówić a tak btw..Poison coś utrafiłaś z tym 69
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Call się zrobi ![]() ![]() ![]() Lecem spać jutro cięzki dzień ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
który to już raz dzisiaj.
![]() chyba powinnam iść spać, bo przez dobra minutę zastanawiałam się jak się piszę moje nazwisko. ![]()
#458 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jooołłł
![]() Ej coś mi się wizaż pierdzieli :/ ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale najpierw musze wrócić do inglisza bo nie miałam styczności już baaardzo długo i wszystko zapominam ![]() No jak się boisz to chyba już wiesz co to za rym ![]() Owoce obleśne ![]() ![]() I ze smakowych herbat to wsjo Dilmah'a ![]() ![]() Cytat:
Mistrzowie! ![]() Też z tego cisnęłam wczoraj. Porozsyłałam wszystkim znajomym ![]() Cytat:
![]() Cho pójdziemy razem ![]() Chciałabym kiedyś coś takiego usłyszeć od chłopaków ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niemiecki ![]() Angielski- bardzo lubię! ![]() Hiszpański ![]() Włoski ![]() Od Weidera?? ![]() Cytat:
![]() Chociaz nie. Jak idę z G. Albo D. to oni zawsze wszystko kupują. Łącznie z biletami i żarciem... I to żarciem kinowym ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My kiedyś z koleżankami jak lazłyśmy do kina. Łooo matko! Na "Matrixa 3" Pamiętam to jak dziś ![]() ![]() Poczekałyśmy aż zgasili światła i sru! Żarcie. "Trochę" szeleściła ta torebka ale czego się nie robi żeby zaoszczędzić ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdrowiej ![]() Cham, prostak, cep, ciul i parch to je Sylwia bo Nas olewa ![]() Ufff. Od razu mi lepiej ![]() ![]() No. Kino może wykończyć człowieka ![]() Cytat:
![]() Trzaśnij po Holiłódzku -sky. Jak Stachursky ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Poza tym to Twoje nazwisko. Używasz go od dziecka. Nad czym się zastanawiasz? Automatycznie piszesz ![]() u mnie na uczelni na pierwszym roku baby w dziekanacie i kasie usilnie mi machały albo przez Ó albo przez Ż ![]() Zawsze musiałam je upominać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() Wogole to pisałam wczoraj wieczorem o mojej Magdy czy będzie na wykładzie. Kochana odpisała mi dziś o 07:07 ![]() Cytuje: 'ależ oczywiście że będę na moim ulubionym przedmiocie ![]() Zabije ją dziś ![]() I za ten ostatni telefon w sobote o 8 ![]() ![]() Karola my jak z Anią chodzimy to ten sam zestaw zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() I jak tak o kinie mowa... ![]() ![]() ![]() ![]() To będzie nieśmiertelne ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapłacić 25 zyla żeby sobie reklamy na dużym ekranie pooglądać :d A my Wam już busy znalazłyśmy, pociągów szukałyśmy. Jeszcze kiedyś Nam za to zapłacicie! ![]() http://www.sports.pl/Siatkowka/Jacek...375,1,892.html Nie bedzie łączenia stanowisk!!!!!!! No ale jeszcze do środy damy szansę... Ale nie można prowadzić i klubu i kadry!!!!! Ale do środy może się coś zmieni... Ale tak nie może być!!!! Nie ugniemy się!!!! Ale do środy może Nawrocki się ugnie... Nie ma szans na połaczenie etatu trenera Skry i Reprezentacji!!!!! No ale ok. Do środy mamy czas ![]() To już jest śmieszne ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#462 | ||||
Zakorzenienie
|
dobry
jaka kosta,brrr miedzy wóde a zakąskie ![]() Cytat:
![]() no co niema sie czego wstydzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
A właśnie. Zapomniałabym ...
Oczywiście dziś ładnie kibicujemy Skrze ![]() ![]() No a w drugiej parze... ![]() Pegg. Komu kibicujesz? ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- A w ogóle to śniło mi się, że byłam z koleżankami na meczu w Bełchatowie ![]() Z tym, że na mecz pojechałyśmy... Rowerami ![]() Była oczywiście Ania. Ale były też moje kochane dwie przyjaciółeczki, które z siatki wiedzą tyle że grają dwie drużyny a przez środek parkietu przechodzi siatka ![]() ![]() Weszłyśmy na halę, zajęłyśmy miejsca. Okazało się, że to mecz charytatywny i atmosfera panuje iście luźna. Niczym na MG ![]() Zasiadłyśmy wygodnie, otworzyłyśmy... szampana i przegryzałyśmy... surowe marchewki ![]() Skrzaty grały z dzieciaczkami z pobliskiej szkoły podstawowej ![]() I niby fajny pomysł ale żeby było weselej... Grali w sukienkach ![]() I to nie takich normalnych tylko takich w kwiatki, grochy, z bufkami albo długimi rękawami... Takimi w kolanko jak się nosiło w latach '50- tych i '60-tych ![]() O coś w tym stylu http://trendhunters.pl/wp-content/up...8/09/retro.jpg No i mecz się zaczął. Oczywiście koleżanki nieinteresujące się siatkówką zaczęły plotkować. Niestety na tyle głośno, że szlag mnie trafiał więc postanowiłam się przesiaść... Ale że nie chciało mi się latać naokoło to zrobiłam sobie spacer przez środek boiska ![]() Slalomem między zawodnikami dostałam się na drugą strone hali gdzie oglądałam dalej mecz ![]() ![]() A na jedenej z przerw technicznych jak rezerwowi sobie chodzili przy bandach to Karol Kłos zaczął biegać po całym parkiecie, robić fikołki, skakać nad bandami... co jedna z siedzących obok mnie pań skomentowała "Jakby pawiana na wybieg puścili" ![]() Ja jestem chora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dbam o moich simów ![]() Ta dziewczynka ogólnie ma kosmetycne filmiki. Zna się na tym ![]() Cytat:
![]() nie zrozumie;/ albo pod pianą ![]() też o tym pomyślałam ![]() Witam w dniu mojej 100dn ![]()
![]() |
#465 | ||
Konto usunięte
|
ach te nasze postanowienia
![]() ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zacznijmy się razem uczyć tego hiszpańskiego albo włoskiego ![]() ![]() bo to mimo wszystko słodkie ![]() ![]() tylko teraz niech się PZPS nie waży odpuścić ![]() ![]() Cytat:
![]() Skrzaty ![]() łosz kurde ![]() ![]() poważnie, nie wiem komu kibicować, najlepiej żeby obie drużyny przegrały ![]() ![]() ![]() I jeszcze Jaszczomby ![]() co brałaś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#466 | ||||
Zakorzenienie
|
weź czemu to wklejałaś
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mi chlopaki ze Skry ![]() ![]() standardowy zestaw ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Albo pod Zbyszkiem
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To ja zaczynam: Hola ![]() ![]() Jeszcze tydzień takiej językowej zap.ierdolki i będziemy śmigać jak wściekłe ![]() ![]() (przypomniał mi się Plina po ME ![]() Nie pozwolą ![]() Bardzo ładnie ![]() ![]() O to to. Patriotyzm lokalny ![]() 3:2 będzie ![]() ![]() Siur ![]() I Farciarze ![]() Wizaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Opowiadaj. Martiii! Tobie się wiecznie coś śni i nigdy nie opowiadasz. My tu uzewnętrzniamy swoje durnoty a Ty co ![]() Chipsy i soczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Karola może już nie wnikajmy, gdzie był
![]() Tydzień temu też się ze znajomymi bawiłam... http://www.youtube.com/watch?v=9OYk2...layer_embedded ![]()
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Co do lokalnego patriotyzmu...
Macie Pipena ![]() Najszło mię coś ![]() Z dedykacją dla Arki- po ciężkim dniu ![]() i dla Pegg- bo AZSiak ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-03-25 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co? Bardzo źle? ![]() O nie! Weśśs. To dziecko mnie przeraża! Jest demoniczna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona ma moc ![]()
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha jaki kapelutek ![]() malgosiaw123 Miischa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ODEZWIECIE SIE,CZY NA BEZCZELA UDAJECIE ŻE was nie widać
![]() Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-01-29 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Jak będziesz od samego początku tak do sprawy podchodzić to będziesz miała zawaloną cała bibę
![]() Będzie dobrze. Może partner podoła. A jak nie to bez skrupułów go olej i baw się ze znajomymi. W końcu to Twoja impreza. A jak mu sie nie podoba to niech spada :/ Dobrze. Nawet bardzo ale dlaczego nam nie opowiadasz ![]() ![]() Irlandzki taki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszsz. Dorodny Zdzir raz!
![]() Joaa- zaczynam kolekcjonować Ci zdjęcia. Niedługo uzbieram te obiecane 350 ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-03-25 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |||||
Zakorzenienie
|
Chyba Was pos.rało z tym spamem!
![]() To nie może sobie człowiek kulturalnie wyjść pić i na imprezę, bo jak wraca, to zalewa go spam! ![]() part uno: Już nie zwalaj tak wszystkiego na nas, co? ![]() Pojedź kiedyś gdzieś pociągiem z Arki, to przegadacie całą podróż ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż, szczerze powiedziawszy, za parę lat nadawałby się tam ![]() Cytat:
![]() ![]() Uuuuufff ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No właśnie? Cytat:
![]()
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie bardziej poniżające byłoby używanie kaczki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- A w ogóle to mam moc! ![]() Zapodałam zdjęcia Zdzira i Joaa się pojawiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
Dzi dobry
![]() aleee słuneczko świeci ![]() nadrobiłam spam ![]() Karola ty odstaw to co bierzesz ![]() ![]()
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie chmury ![]() Wizaż? NIGDY! ![]() Nie prowokuj ![]() ![]() Nieeee!!!! Nie! Nie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |||||||
Zakorzenienie
|
Jak Oni pięknie się smucą... To ja może dodam jeszcze klasyczne dzieło boskie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prosz, zwrot po włoskiemu nr 1: va' fa' un culo! Ale nie będę tłumaczyć, bo to niecenzuralne je ![]() Zwrot po włoskiemu nr 2: va' fa' Napoli! Podobnież ![]() Ja wyobraziłam sobie raczej Kubiaka przy koszu ![]() ![]() Cytat:
A tamte dziewoje - żegnamy ![]() Cytat:
![]() ![]() No! ![]() Ale na tym zdjęciu z Metra to jest niesamowity ![]() ![]() Mąż wzywa, Żona przybywa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.