Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-29, 10:05   #1411
caffelate05
Rozeznanie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, zanim Was nadrobię mam pilne pytanie:

Czy któraś z Was miała już robione KTG?

Nie wiem czy mogę jechać do kliniki aby mi zrobili, czy nie za wcześnie?
Moria44 ja zapisu ktg nie miałam robionego ale już chyba w 18tc w szpitalu za pomocą ktg mi na badaniu słuchali serduszka Julka i teraz jak jestem u gina to też się kładę, przykładają tę końcówkę do brzucha i zapisują w karcie ciąży tętno dziecka. Jeszcze słabo, ale serduszko slychać.

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Edytowane przez caffelate05
Czas edycji: 2011-01-29 o 10:06
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:06   #1412
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzisiaj znowu nie jestem w stanie was nadrobić, 20 stron to za dużo, przez weekend będzie jeszcze gorzej

Z tego co zdążyłam zauważyć to kasia masz bardzo łądny brzuszek
i poproszę więcej takich opowieści o porodach jaki miała siasiek. Rozluźniam się jak słyszę takie optymistyczne historie.

Uciekam sprzątać, życzę miłego dnia
podziekowac

ja juz wysprzatalam, duzo nie mialam bo wczoraj wieczorem zaszalalam
czekam na Tż bo pojechal do Zgierza skonczyc ta robote "na czarno" wiec jakas kasa wpadnie.
Znajac zycie jak juz bedzie w domu nie bede sie odzywac bo musimy jechac na zakupy, a potem Tż moze przejac lapka... no i ja tez musze odpoczac od wizazu hehe zartuje
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:16   #1413
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży czułam młodego ale nie "rzucała się" tak jak młodszy kopał czasem, przemieszczał się ale ruchy czułam bardzo delikatne, no i rzadziej. Dopiero pod koniec mocno kopał jak już leżał główką w dół.
skoro tak mówisz to jestem spokojniejsza

Ja też niedługo uciekam. Idziemy z małżem do sklepu oglądać telewizory (nowego tv mu się zachciało ) a później na obiad do mamusi
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:17   #1414
principessina
Zakorzenienie

no ja sie zdrzemnelam godzinke i zabieram sie za lazienke

vanes moze ginek tak specjalnie mowi, zebym nie zarla jak swinka na wypasie[

QUOTE=eweska;24697735]Dzien dobry
Ja nie wyspana, usnęłam o 1 bo tv oglądaliśmy z mężulem, a dziś przed 7 pobudka
Będzie dzien do d... jak ja taka nie wyspana, a za 1,5 godzinki wychodzę z domku.

Paulizia dzięki za link, nie widziałam jeszcze takiego wózka i obawiam się że dla mnie nie będzie użyteczny bo jest to raczej wózek dla rodzeństwa rok po roku czy jakoś tak, ponieważ nie widzę możliwości zaczepienia dwóch gondol, a foteliki nie są rozkładane z tego co widzę, więc z takim u mnie ciężko będzie.[/QUOTE]

eweska ja to widze, ze z tym wozkiem dla blizniat masz nie lada klopot, napisz petycje do urzedu miasta o powiekszenie windy i bedzie z glowy a siostra jaki wozek kupila
Stary 2011-01-29, 10:22   #1415
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Andziot bo Ty w tym netbooku masz windows 7 jakąś startową wersję co nie? ja mam Xp i mogę wszystko, ale za to jest problem z przeinstalowaniem tego systemu. Tzn możesz go przeinstalować ale trzeba dzwonić do microsoftu by kod nowy podali
no mam tego startera, ale za bardzo kombinowac nie moge bo to na firme kupiony i wszystko oryginalne ma byc
sciagnelam program i tapete zmienilam,
narazie nic wiecej mi nie przeszkadza w nim, bo w sumie ja chcialam kompa glownie do netu, za wiele na nim nie robie poza przegladaniem stron, dlatego nie chcialam duzo wydac i wiekszy mi niepotrzebny,
jak cos wiecej trzeba zrobic to mamy lenovo na wypasie wiec wtedy mozna z tego skorzystac

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Mój mąż mówi, że będzie fajnie jak się dziecko we mnie wrodzi bo będzie spokojne i będziemy sobie przesypiać całe dnie Kurczę, może te ruchy zależą już od temperamentu malucha?
na pewno ruchy zaleza od temperamentu malucha ale takze od nastroju matki, mam wrażenie że Zosia się wiecej kręciła w brzuchu, ta jakas spokojniejsza jest, albo moze gorzej czuje bo łożysko mam na przedniej ścianie ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:24   #1416
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Edward znów nie dał mi spać
Do 2 z boku na bok, a od 6:30 znów.
A jeszcze mnie brzuch bolał i twardniał i strasznie się o niego martwiłam... Co prawda rusza się normalnie, wręcz ponad przeciętną, ale jednak jakieś tam obawy miałam, a łapały mnie jakieś dziwne skurcze - mam nadzieję, że to tylko przepowiadające...
A teraz czuję jakby mnie po kroczu od środka kopał... Czy to normalne? Bo ja się zaczynam martwić i nie wiem, czy nie pojechać do szpitala, żeby się upewnić, że wszystko jest w porządku (bo mój gin dziś nie przyjmuje)...
kochana moja Zosienka w brzuchu ma tak samo, kopie mocno a ja jak pisalam wczoraj mam jakies skurcze nie bola ale czuje takie spiecia i twardnienie brzucha, plus dokladnie z ust mi wyjelas, jakby mnie ktos kopal po kroczu ale w neidziele jak bylam w spzitalu twardnial mi podczas badania nawte wiele razy, i szyjka ok, lozysko ok, wyniki krwi ok, wiec chyba to jest ok co?

MORIAAA pisz co u ciebie?? bo sie martwie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:34   #1417
principessina
Zakorzenienie

oo anula_81 jak tam pod sniegami? tak myslalam, ze Ty zamiast wozka to sanki musisz kupic dla dzidzi moj Flawcio tez bardzo kopie, dzis znowu o 5tej bylam juz na nogach, mam nadzieje ze to normalne...

moria a ja mam taki fotel z Ikei, jest super wygodny i maz mi kupil takze podkladne pod laptopa i siedze sobie jak staruszka w bujanym fotelu z laptopcikiem i podnozkiem polecam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 10:35   #1418
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
kochana moja Zosienka w brzuchu ma tak samo, kopie mocno a ja jak pisalam wczoraj mam jakies skurcze nie bola ale czuje takie spiecia i twardnienie brzucha, plus dokladnie z ust mi wyjelas, jakby mnie ktos kopal po kroczu ale w neidziele jak bylam w spzitalu twardnial mi podczas badania nawte wiele razy, i szyjka ok, lozysko ok, wyniki krwi ok, wiec chyba to jest ok co?

MORIAAA pisz co u ciebie?? bo sie martwie
Uff, to mnie trochę uspokoiłaś... Bo już się bałam, że coś się dzieje. Co prawda, jak samo nie przejdzie to się przejadę jakoś na wizytę, żeby sprawdzić szyjkę, ale na razie nie panikuję Dzięki

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:37   #1419
violisia
Zadomowienie

czesc kobitki, widze ze ciekawe i krwawe tamay poruszalyscie eheh

---->i co do opieki i starań mezulkow, moja ma tak samo :" uwazaj jak wstajesz, nie napinaj miesni, nie lataj tak szybko po mieszaniu, daj mi reke(jak jestesmy na podworku..) nie pij coca-coli.., wzielas tabletki..itp...

--->co do wozeczka, ktory byl wklejany dla eweski, jakos kosmos, zawsze ktores dzidzi poszkodowane..:P hehe

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
tylko pozazdroscic moj jest kochany, ale tyle pracuje ze przyjezdza do domu padniety... ja mu pod nos podaje obiad, pozniej popatrzy na tv i usypia jak dziecko...rano ledwo wstaje. Cale mieszkanko na mojej glowie, ale nie narzekam, dobrze sie czasem troszke poruszac. Wiadomo nie dzwigam nic ciezkiego, i nie robie nic za dlugo

oj jak slodko nie watpie ze moj maż tez bedzie sie z dzidziolem bawic przynajmniej w weekendy i w czasie urlopu- nie moge sie doczekac a ja wtedy hop do fryziera, pobiegac i porobic brzuszki. Bedzie super!

katarek mnie dopadl

tak sie zastanawiam jak czesto i o ktorych godzinach moj skarb mnie kopie i wiecie, roznie z tym jest dzisiaj np. o 3 w nocy obudzilam sie na siusiu, potem mnie kopalo az w koncu zaczelo mi burczec w brzuszku
wstalam napilam sie wody i sie uspokoilo, usnelam.

Teraz jest cicho a wczoraj o tej porze juz buszowalo

a u was jak z tymi ruchami? kiedy najczesciej?
z ruchami u mie hmm.. po posilkach kopanko na 100%, w samochodzie jak jade tak samo.. pierwsze kilka minut kopanko, wieczorami i rano jak w lozku leze tez kopanko.. i tak sporadycznie w ciagu dnia, a ostatnio coraz mocniej..

i chyba jest cos w tym ze dzidzia poznaje dotyk mamy i ojca, jak maz dotykal brzusia to ma kiedys nie kopala, milkla, a jak teraz co chwile daje buziaka mowi ze tu tatus, to bryka i skacze hehe

zas jak ostatnio moj szwagier chcial poczuckopniaka, to mimo ze brykala to jak brzylozyl reke to nic, spokoj, bral reke zas kopala, wiec tylko mogl popatrzec jak brzusio faluje, ale dotknac sie nei dala:P
Cytat:
moj brzuszek 28tc
cudnyyyyyyyy, zaraz wkleje wam moj
Cytat:
tez tak mialam na poczatku, zreszta do tej pory zdarzaja sie ciche dni i tez sie nie nakrecam

to rzeczywiscie jak w zegarku

oj to moje bedzie kaprysne

o wlasnie mam identycznie jak ty!!! dzisiaj o 3 sie obudzialam i je czulam, za dnia tez czuje, rowniez buszuje przy posilku hehe

podziekowac

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

a dzieje sie cos zlego???????????????????? ????????

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

zauwazylam ze jak zaczyna buszowac sa dwa sposoby zeby sie uspokoilo
-odzywam sie do niego/jej
-wstaje, włączam muzyczke i tanczymy razem
-albo biore sie za prace

z tym gadaniem to jest tak ze jak znowu zaczynam milczec ono mnie kopie, no to sie odzywam i przestaje.

slucha sie mamusi
to masz szczescie:P moja to lobuziara
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:38   #1420
cucciola79
Wtajemniczenie

Witajcie
Ja pierwszy raz sie wyspalamod jakiegos miesiaca
tylko ,ze WY mi tu nic nie piszecie a principessinami zdradzila,ze tych kropel do nosa nie mozna brac??!!ale jezeli sa one na bazie ziol??eukaliptusa,echinac ea,menty??i nie ma przeciwskazan no to chyba mozna??
dzisiaj robie zupe fasolowa??A Wy co tam pichcicie dobrego na obiadek??
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:40   #1421
bzyczka1
Zakorzenienie

Andziot ja te problemy z reinstalacją miałam własnie na oryginalnym systemie tym co jest na dysk wgrany No my tego naszego netbooka kupiliśmy własnie dla mnie do internetu, tż do gier ma ps3 A poprzedniego laptopa tż zniszczył, tzn matryca pękła i w przeprosiny mi kupił tego mnie on wystarcza ale powiem Ci że jak się przesiadam do 17 calowego kompa siostry to mnie oczy bolą

moja kruszynka rusza się w nocy jak ja wstaję siku koło 3-4, potem rano jak ja wstaje koło 8 a później w ciągu dnia to już różnie, no i jak zasypiam to się aktywuje

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 10:42   #1422
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
czesc kobitki, widze ze ciekawe i krwawe tamay poruszalyscie eheh

---->i co do opieki i starań mezulkow, moja ma tak samo :" uwazaj jak wstajesz, nie napinaj miesni, nie lataj tak szybko po mieszaniu, daj mi reke(jak jestesmy na podworku..) nie pij coca-coli.., wzielas tabletki..itp...

--->co do wozeczka, ktory byl wklejany dla eweski, jakos kosmos, zawsze ktores dzidzi poszkodowane..:P hehe

z ruchami u mie hmm.. po posilkach kopanko na 100%, w samochodzie jak jade tak samo.. pierwsze kilka minut kopanko, wieczorami i rano jak w lozku leze tez kopanko.. i tak sporadycznie w ciagu dnia, a ostatnio coraz mocniej..

i chyba jest cos w tym ze dzidzia poznaje dotyk mamy i ojca, jak maz dotykal brzusia to ma kiedys nie kopala, milkla, a jak teraz co chwile daje buziaka mowi ze tu tatus, to bryka i skacze hehe

zas jak ostatnio moj szwagier chcial poczuckopniaka, to mimo ze brykala to jak brzylozyl reke to nic, spokoj, bral reke zas kopala, wiec tylko mogl popatrzec jak brzusio faluje, ale dotknac sie nei dala:P

cudnyyyyyyyy, zaraz wkleje wam moj

to masz szczescie:P moja to lobuziara
twoja przynajmniej tatusia rozpoznaje moje dziecie rzadko tatusiowi kopniaczka zaserwuje ale nie jest najgorzej hehe

czekam na fote brzusia
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-01-29 o 10:44
Stary 2011-01-29, 10:44   #1423
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzien dobry Dziewczynki
My juz pos niadanku zaczynamy poszukiwania MUTSY w Anglii. Wiecie jaka masakra. Nigdzie nie ma Mutsy urban rider chociaz 2 w 1. Albo opony albo sam stelarz albo torba albo pokrowiec a wozkow nima To moje marzenie. Strasznie chce Mutsy. Ciagnelabym z Polski, ale boje sie, ze jak cos bedzie nie tak to bede musiala slac do Polski na gwarancje i zostaniemy bez wozka
No i jak nie wyjdzie to chyba zamowie tego Oystera.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
wiecie co, wczoraj wlasnie mnie oswiecilo ze sie nie widze, poszlam kupic stanik, przymierzylam chyba z 30, jeden byl ok, nie patrzylam na rozmiarowke, dopiero przy kasie jak mi go pani zapakowala w kartonik okazalo sie ze to 75 E! myslalam ze padne. az sie boje co to bedzie dalej, ja juz wiekszych nie chce. a mi sie wydawalo ze jak prosze od D to bedzie duzawy

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

aaa kasiu brzusio piekny, pameitam ze neidawno wrzucalas fotki tez, z kiedy byly ostatnie?
UUU Pamela

24Kasia brzusio slodki!!!! Daj mu troszke odpoczac od tego rosniecia Czasem jest tak, ze brzuch stoi w miejscu, a jak w 9 miesiacu strzeli to go nie zatrzymasz

Moria, a probowalas z ta woda co Ci radzilam? Jednak zebys byla spokojniejsza jedz na ktg. Mocne kciuki!!!!

Eweska nie zauwazylam, ze na tej stronie nie pokazali zdjecia z dwiema gondolami. Tu masz linka do zdjecia http://www.twins-store.co.uk/Baby-Jo...Buggy-in-stock
Zazwyczaj co ogladalam to gondole maja mocowanie nie obok siebie, a na przeciw, a wtedy watpie by sie ziescila do windy. Ten ma 135 cm dlugosci jako tandem. Foteliki to Mxi Cosi i nie wiem czy one sie rozkladaja, bo dla mnie jeszcze foteliki to czarna magia
Znalazlam jeszcze jeden tylko jeszcze drozszy. Podwojna gondola i spacerwoka [obok siebie] o szerokosci 76cm. Tylko cena zabojca, bo okolo 900 funtow
Mam nadzieje, ze znajdziesz cos takiego co spelni wszystkie Twoje oczekiwania. Staralam sie Ci troszke pomoc szukajac tutaj, bo tutaj blizniakow masa. Trzymam kciuki za owocne poszukiwania wozka idealnego

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Princi jak bedziesz chciala to kupie Ci te skarpetki i wysle do Wloch. Chodzi Ci o te biale z srebrna nitka?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Sa jeszcze sliniaki do kompletu tych skarpetek
Stary 2011-01-29, 10:49   #1424
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

mam tyle do zrobienia i zalatany weekend się szykuje, no ale najpierw kawa nr 2 i nadrabianko forum

Dziewczynki, nie panikujcie z Morią, Ona tylko zapytała, czy nie za wcześnie na KTG, jeśli coś by się działo, to nie siedziałaby na forum, tylko już była w klinice na tym KTG )) Moria, mam nadzieję, że się nie mylę

Kasiu, nie będę oryginalna, ale ŚLICZNY BRZUSZEK Zgrabny, widać, że wyćwiczony, bo nie rozlał się na boki, mięśnie jeszcze trzymają

Pauliziu, pewnie już wiesz, że ja się czaję, albo na X-landera XA, albo na Mutsy, ale na stronkach pokazują tylko z kołami piankowymi, o jakich oponach piszesz? Albo mam zbudynienie kompletne i przeoczyłam, że są też opony

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:51   #1425
principessina
Zakorzenienie

Paulizia dziekuje, ale juz tych malych skarpeteczek mam 9 par chyba ze byly wieksze, tak na 9 miesiecy?

cucciola79 nic nie pisalam, ze nie mozna tych Twoich kropel, normalnych do nosa nie mozna, ale na bazie ziol tak, Ty malpeczko
Stary 2011-01-29, 10:51   #1426
violisia
Zadomowienie

Tadam!!!!!!!!!!!!!!

moj brzusiooo, przed i po kapieli sesyjka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26tydzien.jpg (31,4 KB, 60 załadowań)
Stary 2011-01-29, 10:54   #1427
principessina
Zakorzenienie

violisia ale brzusino pieknyyyy a jaki naoliwiony
Stary 2011-01-29, 10:56   #1428
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
na pewno ruchy zaleza od temperamentu malucha ale takze od nastroju matki, mam wrażenie że Zosia się wiecej kręciła w brzuchu, ta jakas spokojniejsza jest, albo moze gorzej czuje bo łożysko mam na przedniej ścianie ...
hmm czyli jak się jest spokojniejszym to dziecko też?

Dobra, spadam powoli Miłego dnia
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:57   #1429
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Tadam!!!!!!!!!!!!!!

jejciu ale slodki!!!!

cos musi w tym byc ze dziecko poznaje kto przyklada reke, bo u nas jest tak, ze mnie to bombarduje i jak nacisne tam gdzie kopalo to za chwile oddaje i tak to si emozemy bawic dosyc dlugo, jak tz to podobnie, ale jakby dluzej czeka z oddaniem, za to jak synek przylozy to chociazby tanczylo w srodu i rzucalo na wszystkie strony to jego nie kopnie! ma respekt przed starszym bratem
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:59   #1430
Paulizia
Wtajemniczenie

Mary
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-Categories na haslo Mutsy wyskakuje tylko to. Nizej masz te kola i inne czesci :P oze ja musze sobie po prostu ten wozek zbudowac?????

Podasz mi jakies linki do Mutsy na polskich stronach. Chdzi mi o Urban Rider Bylabym Ci dozgonnie wdzieczna.

Princi zaraz kukne czy sa wieksze rozmiary
Stary 2011-01-29, 10:59   #1431
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
violisia ale brzusino pieknyyyy a jaki naoliwiony
nio oliwkuje od poczatku ciazy, mam juz rozstepy na pleckach po dojrzewaniu, i nie chce miec na brzusiu

Cytat:
jejciu ale slodki!!!!

cos musi w tym byc ze dziecko poznaje kto przyklada reke, bo u nas jest tak, ze mnie to bombarduje i jak nacisne tam gdzie kopalo to za chwile oddaje i tak to si emozemy bawic dosyc dlugo, jak tz to podobnie, ale jakby dluzej czeka z oddaniem, za to jak synek przylozy to chociazby tanczylo w srodu i rzucalo na wszystkie strony to jego nie kopnie! ma respekt przed starszym bratem
dziekuje

dokladnie cos w tym jest
Stary 2011-01-29, 10:59   #1432
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
24Kasia brzusio slodki!!!! Daj mu troszke odpoczac od tego rosniecia Czasem jest tak, ze brzuch stoi w miejscu, a jak w 9 miesiacu strzeli to go nie zatrzymasz
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Kasiu, nie będę oryginalna, ale ŚLICZNY BRZUSZEK Zgrabny, widać, że wyćwiczony, bo nie rozlał się na boki, mięśnie jeszcze trzymają
dziekuje kochane! tez mysle ze miesnie mnie trzymaja i wierze ze za niedlugo wyskoczy bo male juz zaczyna naprawde kopac mocno, jest silne

Cytat:
Tadam!!!!!!!!!!!!!!

ale cudny! i strasznie urosl! nie zapomne tej fotki jaka chudzina byla z ciebie a teraz ewidentnie ciazowy piekny brzucholek
Nikosia

Stary 2011-01-29, 11:01   #1433
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
jejciu ale slodki!!!!

Ja z moim Antkiem bawie sie tak samo I naprawde oddaje w tym samym miejscu. Po jakims czasie zmieniam miejsce i przez chwile jest cisza, a potem wali jak oszalaly

Violisia brzuszek miod

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 11:01   #1434
24kasia86
Wtajemniczenie

dobra dziewczynki ja spadam, nie wiem kiedy sie odezwe chyba wieczorem albo jutro!

moria44 mam nadzieje ze wszystko ok

milej soboty kochane
Nikosia

Stary 2011-01-29, 11:02   #1435
principessina
Zakorzenienie

violisia ja tam sie tylko z przodu ogladam czy nie mam rozestepow, a co one na plecach tez sie robia musze dzis sie obejrzec

Paulizia a gdzie Ty kukasz, jest stronka next'a?

kurcze znowu cos mi z noska leci
Stary 2011-01-29, 11:05   #1436
violisia
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje kochane! tez mysle ze miesnie mnie trzymaja i wierze ze za niedlugo wyskoczy bo male juz zaczyna naprawde kopac mocno, jest silne

ale cudny! i strasznie urosl! nie zapomne tej fotki jaka chudzina byla z ciebie a teraz ewidentnie ciazowy piekny brzucholek
i pomyslec ze wtedy wydawal mi sie wielkiii!!:P

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Ja z moim Antkiem bawie sie tak samo I naprawde oddaje w tym samym miejscu. Po jakims czasie zmieniam miejsce i przez chwile jest cisza, a potem wali jak oszalaly

Violisia brzuszek miod
dzieki
Cytat:
violisia ja tam sie tylko z przodu ogladam czy nie mam rozestepow, a co one na plecach tez sie robia musze dzis sie obejrzec

Paulizia a gdzie Ty kukasz, jest stronka next'a?

kurcze znowu cos mi z noska leci
ja mam na pleckach bo jak bylam mlodsza to szybko uroslam, wiadomo wtedy nie myslalam ze takie cos istnieje, i mi zostaly rozstepy na plecach po szykim wzroscie w ciazy mysle ze na pleckach sie nei robia
Stary 2011-01-29, 11:06   #1437
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulizia dziekuje, ale juz tych malych skarpeteczek mam 9 par chyba ze byly wieksze, tak na 9 miesiecy?

cucciola79 nic nie pisalam, ze nie mozna tych Twoich kropel, normalnych do nosa nie mozna, ale na bazie ziol tak, Ty malpeczko
Tak mnie nastraszylas ,ze juz prawie do mojego gine dzwonilamja wiem,ze jak sa na bazie alkoholu to nie mozna
we wtorek mam druga eco morfologica u mojego prywatnego to sie znowu podpytam!!ciesze sie,ze go wzielismy bo tak chociaz moja malutka moge podejrzec czesciejpo tym prawie calym miesiacu jak jestem chora to az o nia sie martwie!!
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 11:07   #1438
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Violisiu, ekstra brzuch, naoliwiony wygląda bardzo apetycznie

Pauliziu, zoba no, bo może ja czegoś nie ogarniam

http://www.swiatwozkow.pl/product_in...oducts_id=3951
http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E

Kasiu, buziak i miłego weekendu

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 11:08   #1439
Paulizia
Wtajemniczenie

www.next.co.uk

sa rozmiary nawet 12-18
Stary 2011-01-29, 11:09   #1440
bzyczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystkie brzuszki są przepiękne i nie są za małe, za duże, nie kształtne czy jakie jeszcze nam pomysły do głowy przychodzą to są mieszkanka naszych kruszynek i są najpiękniejsze i nigdy piękniejsze nie będą

Mój tż wziął się za sprzątanie łazienki sam z siebie...nawet go o to nie prosiłam...mało tego szoruje fugi od prysznicem szalony, nawet ja tego nie robię

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości