|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Cieniowane w³osy
cze¶æ,
mam pytanie odno¶nie cieniowania w³osów. Nie mogê znale¼æ ani zdjêcia z tak± fryzur± ani do koñca nie umiem jej wyt³umaczyæ ![]() Wygl±da ona mniej wiêcej tak jak by od nasady na górze g³owy w³osy by³y cieniowane na coraz krótsze, i przez to uk³adaj± siê tak fajnie, ¿e widaæ ¿e s± od do³u twarzy coraz szersze (niektórzy ludzie nazywaj± to " szopa " -.- ) piszê to okre¶lenie bo mo¿e was o¶wieci po tym zwrocie . S± one poprostu tak ¶wietnie u³o¿one.. muszê takie mieæ! mam w³osy na oko³o 10 cm. W mie¶cie widujê czasami takiego ch³opaka, który ma dok³adnie takie w³osy, i ma takiej d³ugo¶ci jak ja, i ma tak± fryzurê. Wiecie mo¿e kto ma tak± fryzurê? (zdjêcie) Albo jak wyt³umaczyæ fryzjerce ¿eby domy¶li³a siê o co chodzi (bez zdjêcia raczej boje siê do niej i¶æ .. bo jej nie wyjdzie i znowu bêdzie trzeba zapuszczaæ) Nie wiem czy to istotne, ale ten ch³opak ubiera siê zupe³nie jak ja (firmy typu vans, dc. (nie chce siê tu chwaliæ, poprostu jak podam firmy odrazu wiadomo o jaki styl chodz. Jak macie jakie¶ pytania to piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 117
|
Dot.: Cieniowane w³osy
Chodzi Ci o co¶ takiego? Nie wiem czy dobrze zrozumia³am. W³osy maja byæ krótkie u nasady? D³ugo¶æ Twoich w³osów to 10 cm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
niee
![]() Nie wiem naprawdê jak Wam to zilustrowaæ .. poprostu w³osy s± u góry puszyste, a im ni¿ej, tym s± wê¿sze, chodzi o takie " \o/ " o - to g³owa, a \ i / to rozstawanie siê w³osów. Maj± byæ coraz szersze, mama co¶ t³umaczy³a ze pewnie tak ma je wycieniowane ¿e mu siê w³a¶nie robi taka "szopa" ale te¿ nie wie jak to wyt³umaczyæ . Dziêki za odpowied¼. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 45
|
ciê¿ko wyobraziæ sobie, o jakiej fryzurze mówisz, ale po rysunku wygl±da paskudnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Cos takiego
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 159
|
mo¿e spróbuj narysowac i zeskanuj ?
mozliwe ¿e wiem o co ci chodzi ale nie jestem pewna.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 159
|
Cytat:
mize pokaz fryzjerowi ten obrazek? znalaz³am cos, troche podobne, choc nie do koñca to samo. http://www.mojageneracja.pl/3716732/...cdeead6ed74504
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.