|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Marzy³ pewnie o tym, ¿eby mieæ hamulec pod nog±
Ale te 40 km, hmmm...
|
#4382 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
¦ni³y¶cie mi siê dzisiaj! To znaczy nie konkretnie Wy, ale to forum. Nawet przez sen Was czytam
Catttt, gratulacje dla siostry Karolina, rzeczywi¶cie facet ma gest. Mi by by³o g³upio, gdyby kto¶ p³aci³ za mnie takie sumy. Oczywi¶cie zdarzy³o siê, ¿e kolega postawi³ mi kawê, piwo czy pizzê. Ale kurczê ![]() W³a¶nie Jomic, jak tam plotki o Twoim dzidziusiu? Ch³opiec czy dziewczynka? Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, ¿e nic siê nie sta³o. A je¼dziæ ze wspomaganiem kierownicy czy bez?
|
||
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
. A tak by³abym na bie¿±co .UWAGA, UWAGA! Nie zgadniecie co idê robiæ? Bêdê siê UCZYÆ! ![]() ![]() Nie piszcie za du¿o, bo jak wrócê wieczorem to chcê nadrobiæ |
|
|
|
|
#4384 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
![]() Karolinka wow, niez³a sumka. Jak napisa³a¶ co jedli¶cie, to mi a¿ ¶linka pociek³a Teraz kochana Twoja kolej, ¿eby zaprosiæ gdzie¶ pana Marka ![]() Cytat:
Fajnie, ¿e siê nie zra¿asz i bêdziesz dalej ¶migaæ ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Powinnam braæ z Ciebie przyk³ad, niestety taki ze mnie leñ... Dzisiaj zamiast ksi±¿ki bêdzie kuzynowa osiemnastka, ale mam taki ambitny plan by przez ferie z³apaæ siê trochê za chemiê lub biologiê
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
a ja skoñczy³am robic geografiê
teraz randka z matematyk±
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Ja romansujê z angielskim. Tylko nie rozumiem co on do mnie mówi .Musia³am na chwilkê wpa¶æ... To by³o mocniejsze ode mnie! |
|
|
|
|
#4387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mo¿e to bêdzie niegrzeczne, ale... sio st±d, do nauki!
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
kocham angielski
|
|
#4389 |
|
Rozeznanie
|
Jak mo¿na kochaæ angielski? To¿ to samobójstwo
Ja na tych lekcjach jestem tylko cia³em, ducha za cholerê nie potrafiê zmobilizowaæ do czynnego udzia³u.
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4391 | |
|
Rozeznanie
|
Ju¿ wolê sobie parlaæ po francusku.
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Let's learn!!
Ja mam sobotê tylko dla siebie i nie wiem co z ni± zrobiæ. Wyszorowa³am autko - to bardzo dobre s³owo. Ma odkurzone wszystko i wszêdzie. Po³owa "niezbêdnych rzeczy" zrobi³a out. Nawet plak mi bratowa kupi³a o zapachu truskawek. Tylko na zewnatrz jest syf, bo jest mróz i zamarza wszystko. Myjniê sobie odpu¶ci³am. Ale moze w poniedzia³ek, jak odpu¶ci mróz.I potrzebujê nowe obicia foteli. 1,5h go czysci³am. JEszcze tylko wyschn± dywaniki w domku i bêdzie ca³y ¶liczny. W moim autku obowi±zuje obuwie zmienne ![]() Uczyæ siê, uczyæ. Nie ma lekko. Jeszcze 5 miesiêcy i WAKACJE
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham angielski, ale angielski nie kocha mnie. A uczê siê go tylko ze wzglêdu na mojego nauczyciela, który pok³ada we mnie nadzieje, ¿e mo¿e mnie czego¶ nauczy i jako¶ ciê¿ko mi go zawie¶æ
Chocia¿ na lekcji czê¶ciej siê z nim k³ócê i przekomarzam, ni¿ mówiê na temat.Niektórzy jeszcze tylko 3 miesi±ce i "wakacje"
|
|
|
|
#4394 |
|
Rozeznanie
|
Mmm to Ci teraz bêdzie piêknie pachnia³o w czasie jazdy, a¿ siê nie bêdzie chcia³o wysiadaæ
A co z aktualnymi obiciami, z³e s±? Mojemu rodzinnemu samochodzikowi te¿ przyda³oby siê takie wielkie sprz±tanie, a je¶li ja siê za to nie zabiorê, niestety prawdopodobnie nikt siê nie domy¶li. Ale najpierw muszê kupiæ tak± cienk± koñcówkê do odkurzacza, bo zawsze mam problem z odkurzeniem tej przestrzeni miêdzy fotelami, a schowkiem i rêcznym na ¶rodku - odsuwam te fotele po 5 razy i dalej to samo
|
#4395 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taaa, jestem m±dra, rozs±dna itd., itd., ale czasami niestety te¿ mnie ponosi I powiem Wam, ¿e coraz bardziej mnie to wkrêca Ale wszystko pod kontrol±![]() To tak jak pan Marek ![]() Tak Mu dziwnie, ¿e nie ma hamulca i na dodatek w lusterkach te¿ nic nie widzi ![]() Ale pasów nie zapina- mówi, ¿e mi ufa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Eroll, ja te¿ czujê siê trochê g³upio i jest mi dziwnie, tak nietypowo, ale co najwa¿niejsze- jest mi³o i przyjemnie Poza tym nie mam wyj¶cia
|
|
|
#4396 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
|
|
#4397 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Cytat:
Witajcie dziewczyny ![]() Moja siostra podobno ju¿ moglaby podej¶æ do egzaminu, tak jej powiedzial W.I. ... ale zrobi³a sobie przerwê w je¿d¿eniu na czas sesji... a potem chce ze 2 - 3 godzinki poje¼dziæ i dopiero podej¶æ. Ogólnie to ma ciê¿k± sesjê, wiêc prawko posz³o w odstawkê ![]() W³a¶nie przyjecha³a na jeden dzien do domu, po kilku tygodniach w Toronto... Jomic masz od niej pozdrowienia bo mówi³am jej, ¿e Ciê tu spotka³am ![]() Dok³adnie tak by³o w tym wrze¶niu, dlatego na pocz±tku mia³am d³ug± przerwê od koñca teorii do pierwszej jazdy, a potem te¿ ciê¿ko by³o siê z nim umówiæ, a to dlatego, ¿e z poprzedniego kursu ludzie chcieli siê za³apaæ na wcze¶niejsze samochody ( co to by³o? Cytrynki? chyba tak? ![]() Albo mi nie pasowa³o, bo mia³am bardzo "weselny czas" w ogóle w zesz³ym dwa razy by³am ¶wiadkiem, dwa panieñskie itd. i jedno w³asnie we wrze¶niu
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
ja moj± krowê umyjê jak bêdzie cieplej, bo na myjnie nie mo¿e tata nia jechac bo na górze mamy baga¿nik...
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Cytat:
To jomic jest w ci±¿y ![]() Cytat:
![]() Taka ³adna pogoda chyba wyci±gnê tatê, ¿eby pojecha³ ze mn± na ³uk |
||
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie dzisiaj policzy³am na paluszkach ile to ju¿ robiê to prawko..wysz³o 5 miesiêcy
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() (to tylko plotki) |
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Cytat:
![]() Ach, to ja nie w temacie by³am, przepraszam
|
|
|
|
|
#4402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie, z Jomic to tylko plotki ;p |
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
kobietom zapracowanym takie grzechy odpuszczamy
|
|
|
|
#4404 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Dziewczyny a ja chcê mieæ autko tzn brat mi pewnie pomo¿e, ale to dopiero po jego ¶lubie... no i on ci±gle zabiegany
|
#4405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo ja nie W ogóle nie mog³am dzisiaj w nocy spaæ, ca³y czas siê budzi³am, brzuch mnie bola³, a to wszystko z tych emocji, ca³y czas my¶la³am o tym co siê przez ten ca³y dzieñ wydarzy³o
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Cytat:
hm, w sumie je¶li by do czego¶ "dosz³o" to by³aby lekka st³uczka ¶wiate³ka ;> ale i tak... dobrze, ¿e siê nic nie sta³o, muszê byæ bardziej czujna. ale i tak jest dobrze, bo naprawdê by³ du¿y ruch na ca³ym odcinku powrotu z uczelni tata powiedzia³, ¿e jeszcze 10 takich kursów i ju¿ bêdê dobrym kierowc± xD bo jadê za wolno, za bardzo przepisowo (np. zatrzymanie na stopie na którym i tak wszystko widaæ czy co¶ jedzie czy nie), za wcze¶nie zwalniam przy zakrêtach, za ma³o gazu zaraz po redukcji biegów itp... takie wa¿ne pierdo³ki
|
|
#4407 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
[QUOTE=princeseczka;247026 96]ja sobie dzisiaj policzy³am na paluszkach ile to ju¿ robiê to prawko..wysz³o 5 miesiêcy
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- QUOTE] nie tak zle ja robilam prawie 2 lata przepraszam was ze sie nie udzielam w sprawach szkolnych, ale te lata juz dawno u mnie minely w 2003 skonczylam szkole i nie jestem na biezaco jesli chodzi o egzaminy, no chyba ze egzamin na prawko
|
|
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
kto wie do ilu to dobije
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-29 o 14:41 |
||
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Milvunia -
Eroll - nie wiem czy ch³opiec czy dziewczynka. Chyba czekaj± na rozwój wydarzeñ. Ale ostatnio mnie przy³apali jak fetê pomarañczami zagryza³am i jeszcze koledzei wciska³am. Bo my herbatkê z pomarañczami pijemy A ja robi³am sobie ¶niadanko. Liwiusz so brudne (niezdejmowalne wiec z praniem ciêzko, a tym bardziej jak zamarza wszystko w locie) i kierowcy jest tak zjechany... Ssawkê w±sk± mam, u¿y³am, tam gdzie blacha tak± z w³oskami na koñcu. I wje¿dz±j±c do gara¿u TY£EM zapomnia³am o przodzie. JEszcze kawa³ek i by³yby bym z jakim¶ ciêzkim metalowym sto³em. Stó³ by prze¿y³, ale autko raczej by poczu³o. A... i tak siê zagada³am (wiecie, 2 baby w samochodzie) ze w ostatniej chwili zahamowa³am wyje¿d¿aj±c z podprz±dkowanej. Nigdzie ju¿ dzi¶ nie jadê. Za to piecze siê... szarlotka. ¯eby by³o co¶ na wieczór. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Princeseczka, co ty chcesz w ltach liczyæ? Jeszcze miesi±c i ju¿. Mi kurs zaj±³ 4 miesiace i my¶la³am ze to d³ugo. Karolina - ja tam nadziei dla was nie widzê (tzn na co¶ wiêcej, cos takiego damsko-mêskiego). Pan Marek... Z tego to tylko znajomo¶æ straci³am paznokcie podczas tego sprz±tania
|
#4410 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
to jak w koncu rozwodzi sie na serio, czy na niby?
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

bo tak to by³o w porz±dku
Dobrze, ¿e nic siê nie sta³o. A je¼dziæ ze wspomaganiem kierownicy czy bez?
.

Powinnam braæ z Ciebie przyk³ad, niestety taki ze mnie leñ... 

ale wierzê, ¿e tak nie jest