|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Dobrze byłoby wymienić osoby, którym należą się ogromne
i które ciągle okradam marsi89 Przepraszam jeśli pomyliłam nick lub kogoś ominęłam _________________________ Minął listopad, grudzień, styczeń , luty a ja nadal nie potrafię sobie odpowiedzieć na pytanie ; Co źle zrobiliśmy ? To wszystko tak bardzo boli. Ten niedostatek , ta niewiedza i ta twoja nieobceność. Już wolałabym żeby nie mówił. Wystarczyłoby mi zwykłe spojrzenie pełne miłości. Nie musi być do mnie, ale żeby było. O wiele bardziej wolałam Cię w wersji mini. Nieprzemyślane słowa , wypowiedziane krzykiem - te bolą najbardziej. Zawsze byłeś, gdy byłam w dostatku. Teraz , gdy Cię potrzebuje Ty zwyczajnie odchodzisz.
Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-01-29 o 15:01 |
|
|
|
#4982 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4983 |
|
Raczkowanie
|
dopiero przyłączam się do tego wątku
![]() ale na początek dam teksty autorstwa pewnego chłopaka <3 ,,jak oznajmisz mi że mnie kochasz, to możesz mnie uczyć miłości bo będę wiedział, że ,,nauczycielka" wie co to miłość" ,,to naucz mnie kochać a będę wiedział, że się zakochałem" |
|
|
|
#4984 |
|
Wtajemniczenie
|
CAROLINE060
![]() ____ Dziś już potrafię stać twarzą w twarz z Twoją osobą, nie ustępując na krok, gdy podnosisz rękę z zamiarem uderzenia mnie. Potrafię się już bronić. Gdy czytam wpisy, teksty i przeróżne swoje wypociny z tego dziwnego okresu - uśmiecham się. Dziś mam to czego wtedy tak bardzo pragnęłam. Nawet nie wiesz jak cieszy mnie ta sytuacja, nawet nie wiesz jak wiele znaczy dla mnie słowo 'zaufanie' z Twoich ust. Skąd wiem że nadal Cie kocham? Bo częściej modle się za Ciebie niż za samą siebie. Wiesz jak to jest chodzić po domu w powyciąganym dresie, marzyć o uśmiechu i cieszyć kubkiem gorącym kakao? Więc nie mów, że wiesz jak to jest tęsknić. Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myślisz że nic gorszego Cię nie spotka a później nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz już czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnięcia. Tak mocno trzymał mnie za rękę jakbym miała zaraz uciec. Tak intensywnie się we mnie wpatrywał jakby widział mnie pierwszy raz. Tak namiętnie całował jakbym miała czekoladę na ustach. Tak profesjonalnie udawał że mnie kocha, że przez chwilę uwierzyłam. |
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzi nie chowa się do szafy od tak na jakiś czas, wiesz? stały krzyk codzienności. Jak myślisz, przez kogo wzięłam pierwszego bucha? Popiół? Może dziś jest twój szczęśliwy dzień? Stop.. po prostu.. a szczęście poszło się je.bać. " Podeszła i chwyciła Go za rękę. Zaciągnęła Go na strych i przytuliła. Już od tygodnia nie rozmawiali ze sobą. Teraz mogli nadrobić te wszystkie dni. Zrozumieli, że nie mogę żyć bez siebie <3 "
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2011-01-29 o 15:26 |
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki <3
___ '[...]szczęście i smutek są w gruncie rzeczy bardzo podobne. Oddziela je tylko cienka niczym włos linka, która drga pośrodku emocji, zamazując granicę między skrajnymi przeciwieństwami. Wibruje lekko, niczym sieć pajęcza, na którą spadła kropla deszczu.' 'Kiedy się pojawiał, chciał, żeby czas zwolnił, a gdy odchodził, czuła, że nie może się doczekać następnego razu.' Cecelia Ahern
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego jeżeli nie wiesz co dokładnie czujesz, od razu zakładasz że to miłość? nagle cisza przemówiła za głośno between us there was nothing a couple of nights, a some wine między nami nic nie było parę nocy trochę wina. that's not enough that you have to za mało by cię mieć fidelity is boring wierność jest nudna You don't know what you looking for You play as though there was no tomorrow. nie wiesz sam czego szukasz bawisz się jakby nie było jutra. zainspirowana piosenką N.Kukulskiej
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi89 Christerine marikab smileandsweet14
' pozwól sobie na chwilę wytchnienia, niech krople deszczu rozmyją nas w naszym cierpieniu. droga do szczęścia - w budowie. coraz częściej zastanawiam się, czy ty też tak bardzo za mną tęsknisz, jak ja za tobą. powinnam była wiedzieć, że przyniesiesz mi tylko niepotrzebny ból serca. płakać? moje gruczoły łzowe są zbyt dumne. uwierz, nigdy nie chciałam zobaczyć Cię smutnego. nie przeze mnie... twoje łzy przeschną. niedługo będziesz mogła polecieć. '
|
|
#4989 |
|
Raczkowanie
|
mój rozum chce żebyś raz na zawsze zniknął z mojego życia.
ale serce nie chce.. kiedy człowiek jest pijany, wszystko wydaje się być łatwiejsze. oprócz wstania z podłogi. latin, agattee, caroline060, persefona_ - okradłam.
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4991 |
|
BAN stały
|
przyjaciele. <3
w asyście czarnych koronek pewnym krokiem ruszyła w jego stronę. przyjaciele. <3 Edytowane przez agrr Czas edycji: 2011-01-29 o 17:26 |
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze powiedział mi, że jest błędem
myśleć tylko o tobie. Po drugie, że nie mogę ani też nie powinnam, nawet jeśli chcę oddać za ciebie życia. Po trzecie, że mój cel w miłości naraża mnie na niebezpieczeństwo, przestrzegał mnie przed tobą. i po czwarte, że niewolnik w miłości znieważa serce, że każdy kto kocha ale tego nie okazuje całą czułością przygotowuje się na fałszywy krok.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje myszko ! |
|
|
|
|
#4995 |
|
Raczkowanie
|
jesteście wspaniałe.
nie czekaj na odpowiedni moment, wybierz go i uczyń go odpowiednim rodzimy się, żeby się nawzajem wkurzać, a śmierć jest najlepszą rzeczą jaka spotyka człowieka. na samym dnie mieszkają ludzie którym brak sił zabiera wszystko przeznaczone jest nam nie być. Życzę ci, abyś zapytana, czego brakuje Ci do szczęścia odpowiedziała: "niczego" jest tyle słów niewypowiedzianych z powodu niewyjaśnionych lęków Edytowane przez noforme Czas edycji: 2011-01-29 o 20:19 |
|
|
|
#4996 |
|
Przyczajenie
|
Mam do was ogroomną prośbę, mogłybyście wymyślić jakieś wierszyki na walentynki? Wiem że do próśb jest osobny wątek, ale to jest mi bardzo potrzebne, a tam niestety nie dostaje odpowiedzi, liczę na was talenciary : - * |
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że te ferie będą wyjątkowe i były.
Odszedłeś do innej a ja siedzę na parapecie i śmieję się jaka ja głupia byłam.
|
#4998 |
|
Raczkowanie
|
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2011-01-30 o 16:52 |
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 2 posty zostały. więc nie wiem po co ten pośpiech.
Creo mirarte, pensarte y sonarte a pesar que no estas / Wierzę, że na Ciebie patrzę, myślę o Tobie i śnię o Tobie. choć Cię nie ma.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2011-02-01 o 07:56 |
|
|
|
#5000 |
|
Zadomowienie
|
co wy macie z tymi częściami?
nie liczyłam już ile razy zachłysnęłam się Tobą w zachwycie, ile razy miłość wylewałam oczami.
|
|
#5002 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam ze mnie tyle nie byłam i tak was wszystkie kocham
uwielbiam Mrs Unfabulous agatte otojest backinblack eajAgnes_mandarynka madzisko13 m o n beautiful_lie so_steadfast Paralogiczna naiwnie__ marikab poprostuAsiss mad_woman z innej bajki karmelowomi your blue eyes Guziki xD TwojaKokaina CaManieliczylamwcalesie _niebanalna-kradne wyszstko co było tak szybko znikło , miłość prysła, rozwiał się wiatr zostawiłes mnie taki jest świat . kochałam jaka głupia byłam ' "nie łam się, będzie dobrze, wiem, łatwo powiedzieć ale lepiej mieć nadzieje niż siedzieć i nic nie mieć," chodź, naprawimy wszystko KOCHALAM i co z tego miałam ? czekam na ciebie jak róża na swego księcia wiem ze nie wrócisz , ale sorry nie pamiętam...
|
#5003 |
|
Raczkowanie
|
Gorzka czekolada ściekała po jej ustach, marzyła by przenieść się do chwili, w której On trzymał ją w swych ramionach...
Spakowała do walizki wszystkie wspomnienia i sny związane z Nim, chciała mieć je zawsze przy sobie, choć nie mogła mieć Jego... Spijać słodki sok czereśni, chodzić boso po trawie, tańczyć w deszczu, być z Nim... Płatki śniegu topiły sie na jej rozgrzanych policzkach, mieszając się z jej gorzkimi łzami... Show me how it feels, being like a butterfly..../Pokaż mi jak to jest, być motylem.... Ponownie ujrzała miejsca, w których byli...teraz wydawały jej się tak odległe, zastanawiała sie dlaczego...może dlatego, że Jego przy niej nie było... Odlećmy stąd, jak dwa motyle, które wyrwały sie z kokonów... to coś ode mnie, jestem tu nowa, ale mam nadzieję że moje opisy się spodobają |
|
|
|
#5004 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tutaj nowa ;p
![]() Od pewnego czasu czytam Wasze opisy i są boskie ;p `Bo wiesz serca często łamią się przez słowa, które nigdy nie zostały wypowiedziane` `To Pan mi przynosi szczęście.. Jak innym siódemka, czy as. <3` `-i wiesz co ? -no ? -fajnie że jesteś; *` `Bo śmierć to za mało, aby przestać Cię kochać...`
|
|
#5005 |
|
Raczkowanie
|
' spojrzał na mnie raz. wystarczyło.
' kawa smakuje inaczej, czekolada kończy się za szybko, deszcz pada za często, a słońce świeci za słabo. potrzebuję Cię. ' lubię chodzić po mieście, mijać ludzi, którzy pędzą co tchu, do nikąd. patrzeć na rozpędzone samochody, siedzieć na ławkach w cichym parku, parku, w którym siedziało pewnie z 100 osób takich jak ja, osób, które czują, że stoją w miejscu, ale nie potrafią znaleźć siły, na krok do przodu. + przepraszam, brak weny
|
|
#5006 |
|
Raczkowanie
|
Nowy Wątek Kochane.!
|
|
#5007 |
|
Raczkowanie
|
caroline060 patrysiowa_ boskie ;**
`Nie zesrajcie się z tej 'miłości' ` `-albo My albo Ona.. wybieraj -Ona bo nigdy nie kazała mi wybierać` `żyli długo i... ciiii.. ! ty nie jesteś z tej bajki księżniczko!` `dzięki za tą całą karuzelę, za czarny scenariusz odziany w pastele.`
|
|
#5008 |
|
Przyczajenie
|
Nie pytaj co u mnie i tak ci nie powiem, że wciąż tesknie za Tobą...
Edytowane przez Aven20 Czas edycji: 2011-03-03 o 19:09 |
|
|
|
#5009 |
|
Raczkowanie
|
'' Napisał ... Czułam , że nawet mój telefon był zdziwiony . '' `Czasami powinnam wierzyć w ufo,bo w niektórych ludzi chyba nie warto..` `" A miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem, miało być sto lat! sto lat ! " Nigdy nie mów zawsze...` `w jednej chwili szybujesz po niebie, a w następnej stoisz w deszczu i patrzysz na rozpadające się życie..`
|
|
#5010 |
|
Raczkowanie
|
Czy wy naprawdę nie widzicie, że jest już nowa część.?!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...9#post24 707619
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

i które ciągle okradam 

-