|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
to wesoło miałaś, jak ja na samym początku A Amy spryciulaA tekst Twojej mamy - bezbłędny opakowanie skacze |
|
|
|
|
#3422 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak ![]() Te psy co wystają pod klatką, to też w większości pewnie znikają z domu, ale właściciele jakoś się nie przejmują za bardzo ![]() Nie wiem jak można puścić psa samopas, żeby sobie pobiegał na podwórku i mieć go w ![]() Cytat:
![]() No to widocznie nie tylko pachnie ale i smakuje ![]() Kurde byłam dziś w zoologu i zapomniałam zapytać o ten piasek dla szynszyli Cytat:
Cytat:
![]() Ale jak dla mnie pycha ![]() ![]() Cytat:
![]() Oby pomógł ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Kolejna uciekinierka .Dobrze, że się znalazła i nic jej się nie stało |
||||||
|
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
Madzia dała cwaniaka do chomikomaniaczkowego podpisu
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Zadomowienie
|
Co tak cichutko ?
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
A na koniec robiliśmy takie mega pszczoły I moja została uznana za oryginalną, bo cała zakręcona jest
|
|
|
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
Moje dwa chomiczki śpią dziś w domku drewnianym w akwarium, a dwa w plastikowym ferplastu też w akwarium. Domek ferplastu ma być toaletą, ale jeszcze nie bardzo chyba o tym wiedzą
. Natomiast taki sam stoi w klatce i tam widziałam, że siusiają (nie wiem czy wszystkie, ale któryś napewno)
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Kamila...Amy pewnie podsłuchała jak czytasz o ucieczkach innych chomiczków i też postanowiła spróbować
![]() Tak, domek z Ferplast chyba nadaje się tylko na toaletę ![]() Andrea, to fajnie, że Ci się spodobało, bo pewnie 4 godz. nudów nie minęłyby szybko
|
|
|
|
#3430 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam dzisiaj kupić moim taką drewnianą kłodę (rurkę) z wywierconymi dziurkami, ale nie było. Kiedyś taka ładna była i nie kupiłam. Eh zawsze trzeba kupować wszystko od razu
. Narazie śpią, więc nie wiem czy będą smakowały. Narazie dostały wczoraj brokułka i proso dla papug, też z Herbal Pets. Nie wiem czy wszystkie spróbowały brokuła, ale te co widziałam, to jadły ze smakiem. Natomiast proso bezapelacyjnie smakuje wszystkimAA pisząc proso chodzi mi o takie ziarenka żółtego i białego, a nie takie kolby czarnego prosa, których zdjęcie dodawałam jakiś czas temu. Narazie im kolb nie dałam, ale pewnie też będzie im smakowało, skoro ubóstwiają tamto sypane |
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziś dałam brokuł chomiczkom
. Staś trzymał taki mały kawałek w łapkach jak bukiet kwiatów i obgryzał dookoła . Obrażona za wczorajsze DWT, ale widziałam, że śpi w domku
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie mam siłki pisać Dziś znów ranek i jak padłam na łóżko tak spałam 3 godziny. Jutro nocka ![]() Idę z Filipkiem w poniedziałek na kastracje Może przestanie być taki wredny i przestanie sikać na co popadnie Majusia była już raz na wybiegu wczoraj nad ranem (przed 5 rano) bo ją dorwałam dopiero wtedy jak musiałam wychodzić Jeszcze jej znów skrzypi kołowrotek i pół nocy biega, chyba dba o linię Muszę jej dziś koniecznie nasmarować, a w przyszłym tygodniu wyjmuję na stałe Nie wiem jednak czy ten większy o 4 cm się tam zmieści... ![]() poprostu- Pixel śliczniutki, taki młodziutki ![]() chyba tak ![]() Iza- faktycznie oczko jest jedno mniejsze, ale póki nie łzawi i jeszcze się nie pomniejsza bardziej, to jest ok, ale jak będzie się zmieniać z dnia na dzień to pędź do lekarza, bo Mojej Mai I tak się jedno pomniejszyło i skleiło, później już drugie na zawsze
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia Kredka jest przeboska, taka bialusieńka jak śnieżek
Wara od jej kolby! bo widzę sobie już ją upatrzyłaś! Cytat:
![]() Ja też miałam blisko jej domku i wiesz od razu pod nosem, to wzięłam na środkowe pięterko, to musi tam iść do kąta więc się rusza No widzisz jakie ma wzięcie! ale ma faworytów! Do wyboru do koloru! Oreo moczyłaś w mleku?? Tikki Mieciulka słodka płakać mi się chcethe_kamm to zdziwko Twoją mamę zaskoczyło... skakający popcorn Moje pseudo
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miecia się obraziła, ale ważne że śpi w domku Pogłaszcz ją ode mnie ![]() |
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje wcześniejsze chomiczki też od razu miskę do góry nogami wysypywały i szukały swoich ulubionych rzeczy, eeech ![]() ![]() A te lubią w ogóle co innego, nie mogę się jakoś przestawić ![]() Aż łza mi się w oku zakręciła ![]() Mojemu się nie zmienia, ono ciągle jest takie samo Naprawdę dzisiaj tu tak spokojnie i cicho Nie mam co czytać. Siedzę i poprawiam tą pracę, długa noc przede mną. Przed chwilą wypiłam energetyka żeby się trochę pobudzić i tak mnie brzuch zaczął boleć że się zwijałam na fotelu Ale już mi lepiej, muszę zabrać się za pracę bo postawiłam sobie cel - do 1.02 skończę teorię ![]() ![]() ![]() Edit : Tylko dwa cytaty a i tak wiadomość przeładowana grafiką |
|
|
|
|
#3436 |
|
Rozeznanie
|
Jezu ale śmiesznie. Moje Roborki we 4 umieją biegać w jednym kołowrotku
![]() |
|
|
|
#3439 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale właśnie jak nie łzawi, maluch nie robi nic z tym okiem tzn, że mu nie przeszkadza... Cytat:
Cytat:
Penisy wołowe dobrze, ze Kamucha nie wie co wcina i drogie... wczoraj w zoologu w duzym centrum handlowym widziałam mnóstwo takich specyfików ale zapach od nich był blehCytat:
a jak chce mieć bardziej natural to kupuję w rossie z miss sporty lakier do frencha w odcieniu biało mlecznym świetnie maskuje a paznokcie wyglądają całkiem ładnie Cytat:
dobrze, że została znaleziona skubana :P i jeszcze ugryzła niewdzięczna bo tak delikatnie się otwierałoJejuuu ja właśnie też stwiedziłąm, ze tak kocham tego Pixelka ![]() Cytat:
wczoraj w zoologu widziałam taką 4osobową gromadkę i też tak spały z mordkami obok siebie jak Twoje na fotce haha ale się śmiałam ![]() A przy okazji pierwsza!!! Wczoraj Pixelkowi kupilam takie gryzaki tylko mój Tż musi przewiercić dziurki bo chcę je powiesić, żeby go zmusić do większej aktywności ![]() Były też takie fajne inne gryzaczki ale nie w opakowaniu tylko tak o i nie wzięłam bo jakoś tak mogą być zmacane i leżeć nie wiem ile z ogródka wzięłam też gałąź z jabłoni ale suszę ją na kaloryferze bo zmarznięta i zielona w środku ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Ale tu cisza
|
||||||
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem, wszystkie do kościoła poszły czy co
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Może i nie przeszkadza, ale pójdę jutro do weta - dla świętego spokoju i dla dobra chomiczka |
|
|
|
|
#3441 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
A no
![]() Cytat:
To prawda, ja też czasem zobaczę coś fajnego, po jakimś czasie jak już się namyślę to tego nie ma ![]() Cytat:
Ale dobrze, że wróciła do domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale jej smakuje ![]() Nie moczyłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wychodzi, że jeden penisek kosztuje 1,95 ![]() No śmierdzą takie świństwa Ale u nas piękna pogoda, ani jeden chmurki na niebie Tylko trochę zimno
|
|||||||
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Macie Kamę z penisem i nie tylko
![]() I jeszcze zaspanego Gumisia |
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się przed 10
Ale tak mi się cudownie spało. I tak ciepło było pod kołdrą i w ogóle Także pomykam chyżo do notatek z psychologii coby ogarnąć je wzrokowo chociaż. |
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
zaszalałam.. jak nigdy
![]() Gumisiek i ten różowy nosek ![]() wczoraj wieczorem słyszę że Wojtek tłucze sie w klatce i później była cisza.. po jakimś czasie podchodze do klatki a tam domek bez dachu ma tak wypchany że ledwo co umiałam go zamknąć
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojciech
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki!
Spałam do 12 dziś nocka, o zgrozo! A jutro na 16.00 na kastrację A dziś o 20.00 'ostatni posiłek skazańca' A jutro... A dziś... ![]() A te zdjęcie jak Kama pokazuje Ci język bezcenne!! I jak śmiesz Gumisiowi w środku nocy tak pstrykać fleshem, co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja Maja teraz długo śpi położyłam jej wczoraj troszkę rzeżuszki, zjadła all, widać, że bawiła się tą kulą z chusteczek, bo ma bajzel, a ja jej w nocy w ogóle nie słyszałam pewnie byłam tak zmęczona, że zasnęłam i spałam jak kamień mojej myszki nie widzę od 2 dni Jeszcze się stracha i boi się chodzić po tych prętach jak chcę żeby wyszła (ale tylko na środkowym piętrze) i jak idzie, to aż pręty drżą
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

Wybrała się na zwiedzanie mieszkania. Została znaleziona dziś rano w kuchni za koszem , jak próbowała wciągnąć opakowanie po popcornie do szpary za szafą
. Taka mała casanova jak chciałam ją wziąźć to ugryzła 
Relacja mojej mamy :

ale musisz trochę pomyśleć wtedy jak chomik, żeby mu nic nie podstawić pod ścianki, żeby nie uciekł

. Obrażona za wczorajsze DWT, ale widziałam, że śpi w domku 

położyłam jej wczoraj troszkę rzeżuszki, zjadła all, widać, że bawiła się tą kulą z chusteczek, bo ma bajzel, a ja jej w nocy w ogóle nie słyszałam
mojej myszki nie widzę od 2 dni