|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Hej Miśki
![]() Kurcza wpadłam tu koło południa i przeczytałam co Moria pisała i co chwila wchodziłam i sprawdzałam czy jest juz! Uffffff! Kochana, wiedziałam, że bedzie dobrze! Ale przeżyłaś niezły stres!! ![]() Ja też sie czasem zamartwiam, że małego nie czuje ale jak to mój gin powiedział "To też człowiek! I ma gorszy albo lepszy dzień! I bedzie raz kopał co chwila a drugiego dnia bedzie leżał i odpoczywał" ![]() My dziś urodziny Mamy mamy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
cichutko tu dziś,
pół dnia mnie nie było a tu tylko pół strony ![]() No to Zosia przeżyła swojego pierwszego fryzjera ![]() było fajnie, przed nią byli dwaj trudni klienci, dwa maluszki ktore za nic nie dawały sie obciąć ![]() panie dwoiły się i troiły żeby jakoś podejść chłopaczków, bajeczki, obcinanie jeżyków, plastikowe nożyczki i jakoś po bólach dało rade w tym czasie Zosia poznawała nowe zabawki ... potem usiadła w fotelu samochodzie i pani puściła jej świnkę Pepe no i Zosia dała ze sobą zrobić wszystko ![]() az w szoku byłam !!! podcięte ma końcówki tak ze 4 cm ale dużo jej sie fryzurka nie zmieniła potem byliśmy w zarze i kupiłam Zosi sukienke z wyprzedaży później odwiedziliśmy mothercare i tu kupiłam sobie koszule do szpitala i karmienia dwie za 45 zl ![]() świetne są !!! z ciuszków już dużo nie było bo nową kolekcję rozkładali .. w ogóle to dziś zauważyłam że nie umiem robić zakupów dla malutkiej, bo wydaje mi się ze wszystko już mam, muszę chyba porządnie przejrzeć ciuszki i zobaczyć co by się przydało .... moria44 przeżyłaś spory stres dziś, ale dobrze że jest ok i że wszystko sprawdzone ![]()
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-01-29 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |||||
Zakorzenienie
|
Hellooo Dziewczynki... nooo troszkę Was nadrobiłam ale nie wszystko.. Przepraszam, ale duuuuuuuuuuuzo mi się od wczoraj od 15 uzbierało
![]() Siedzę siama, bo mąż znów na jakieś zebranie OSP poszedł ![]() ![]() Cytat:
Generalnie lubie sie uczyc czegoś nowego, ale w tej chwili wyjatkowo mi się nie chce do szkoły chodzic ![]() Najgorsze jest to, że za 2 tygodnie czeka mnie egzamin a jeszcze gorsze, ze drugi egzamin, na zakonczenie drugiego semestru w czerwcu i jeszcze do tego wszystkiego w czerwcu także - obrona pracy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie tak wszyscy się powinni zachowywać !! Aż mi się łezka zakręciła, gsy przeczytałam jak podchodzą do kwestii tuszy ![]() Aga, niemalże oplułam ze śmiechu monitor, gdy przeczytałam Twój post o dyskusji: Twoj tata vs TŻ . Stopniowałaś emocje genialnie... Finał był najlepszy... bo poszło o talerz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie mogę narzekać - gdyz moj TŻ też nigdy słowa mi nie powiedział, że jestem za gruba... ale też nigdy mi nie zaproponował np deseru czy ciacha za fakt, iż narzekam na moje przybieranie na wadze ![]() Skończył filozofie a potem politologię - pracował w IT teraz w branży finansowo-księgowej, więc to mieszanka wybuchowa , tłumacząca wszystko ![]() Na wygłupy za bardzo miejsca w jego życiu nie ma ![]() Zła jestem, że nie czyta nic o ciąży, o nic nie dopytuje... co najwyżej jak sama mu o czymś powiem.... Gdy w środę leżąc mówiłam, ze chyba czuję skurcze (te o ktorych pisałyscie - że to macica ćwiczy) to stwiedził, ze pewnie mi sie wydaje. Mysle sobie, że jak naprawdę zacznę rodzić to tez powie, ze mi się wydaje ![]() Grazin, co z Twoim gardłem ?? Co lekarz Ci powiedział i czy dostałaś swoje upragnione L-4?? Sorrki, ale nie zdążyłam wszystkiego nadrobić Moria, wolę nawet nie myśleć co czułaś i jak się stresowałaś, bo chyba od razu by mi ciśnienie skoczyły. Baaardzo się cieszę, ze sytuacja się wyjaśniła a Igusia po prostu zmieniła pozycję ![]() Paulizia, lekarzem nie jestem, ale z tego co się orientuje ciśnienie 140/70 to jeszcze norma. Dopiero powyżej 140 jest traktowane jako powytższone. Do tego dołóż sobie fakt, iż cisnienie było mierzone u lekarza - a efekt białego kitla robi swoje ![]() ![]() Andziot, może dlatego nie mogłaś zmienić tapety, że masz Windowsa 7? Ja w moim małym bąbelku mam XP i nie miałam problemu ze zmianą.
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-01-29 o 16:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raju, chyba idę w poniedziałek do mothercare szukać podobnych ![]() Wszystkie, które widziałam mi się nie podobały i NA PEWNO nie wychodziły taniej...
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-29 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta na ramiączkach ma odpinane te ramki do karmienia jak w staniku, ta druga ma na środku zatrzaski więc też się szybko odpina i nie są takie worki ... a przecenione były ze stu iluś złotych ![]() były jeszcze inne fajne wzory ale same wielkie rozmiary zostały niestety .. w ogóle była świetna spódnica z takim niskim pasem za 39 zl ![]() gdybym wczesniej nie kupila podobnej za 100 w c&a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo sie ciesze, ze Zosia tak super sie spisala u fryzjera. Mloda dama pokazala chlopakom jak trzeba sie zachowac ot co ![]() Cytat:
![]() Moria ![]() ![]() ![]() ![]() Oj ja tes sie zdrzemnelam. Poszlam sie polozyc do meza i zasnelam na 2 godziny ![]() Ide poodkurzac, a potem cos wszamac, bo sie glodna robie ![]() I ja tez chce paczka ![]()
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Narobiłyście mi smaku na te pączki... Wysyłam tż na misję
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koszule super, bardzo chce taka zapinana na guziczki.. kurcze nie zauwazylam jak bylam ;( chyba, ze juz zostały wyprzedane ;/ Ja nie lubie ubran ciazowych z HM bo własnie denerwuje mnie ten wyyyysoki pas. Mam 2 pary spodni ale jednych ani razu nie mialam na tyłku a jeansy tylko sporadycznie. Mothercare nosza sie b. dobrze Paulizia podrzuc proszę jeszcze raz tą stronke wyprawkowa ![]()
![]() |
#1509 |
Wtajemniczenie
|
A ja zajadam frytki - bardzo zdrowo bardzo
![]()
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja to jednak jestem zakręcona...
pisałam wczoraj o tym ochraniaczu że z misiem, patrzę dzisiaj co to za firma że może na all sprzedają sama pościel, a am żyrafy ![]() tak samo było ze śpiworkiem że on z myszką, a tam królik ![]() O taki ten ochraniacz mamy w kolorze golden india http://allegro.pl/amy-exclusive-gira...423536463.html Pościel też mają, z małą żyrafą tylko ale mogłaby być gdyby nie jej cena ![]() http://allegro.pl/amy-plus-giraffe-p...420494547.html tyle kasy za same poszewki ![]()
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
mniaaam ! Wlasnej roboty?
![]() Bzyczka, to tylko zbudynienie ![]() ![]() ![]()
#1512 |
Wtajemniczenie
|
Niestety mrożone
![]()
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a l4 dostałam ![]() ![]() ale leniwe popołudnie... tż mi zasnał bo idzie na 22 do pracy... i chyba pojde cos zjesc ![]() andziot rewelacyjne te koszule. wygladaja na prawde fajnie! szkoda ze u mnie tego sklepu nie ma;/ fuck... moria ciesze sie ze wszystko dobrze ![]()
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
24kasia86 , violisia piękne te Wasze brzusie ![]() ![]() andziot ale super koszule ![]() moria44 jak dobrze, że wszystko w porządku. Pewnie sporo stresu 'się najadłaś' bidulko. A ja cały weekend leniuchuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
moria44 Dzięki Bogu, że wszytsko ok. ale stresa musiałaś mnie nie złego. OBy nigdy więcej takich akcji
![]() andziot jejku piękne te koszule. Szkoda, że u mnie nigdzie w poblizu nie ma mothercare. Najblizej to 200km ;/ a juz bym pobiegła sobie takie kupic. a mnie cos przeźiębienie chyba łapie. Drapie w gardle osłabiona jestem ;/ i jak mierzyłam temp. miałam 37. Pije herbatki z cytryna, miodem. na gardło wziełam tantum verde i biore rutinoscorbin. Nie wiem co jeszcze i boję się ze znowu bede miała wysoka goraczke jak przy ostatniej grypie ;// a jutro jeszcze czeka mnie egz. na uczelni w dodtaku z taka wredna babą i chyba obleje bo nie byłam w stanie się uczyć. Poczytam sobie dzisiaj wszytsko z 2 razy może mi się uda. Trzymajcie kciuki ![]() Wklejam moj brzuchol ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
bzyczka1 fajniusie te żyrafki
![]() właśnie sobie leżałam na kocu na kanpie i cyc mi zaczął karmić ![]() a Zosia podchodzi i pokazuje palcem na plamę na bluzce i mówi "auuuuuu" ![]() ![]() no i pokazuje sukienke i rajstopki Zosi (sukienka jest szaro-czarna) |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wciągnęłam frytki, a teraz lody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja próbuję się uczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
SiLLee piękny brzuszek
![]() i widzę ze już kreske ciemną masz od pępka w dól ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | ||
Wtajemniczenie
|
Agnieszka.M milej zabawy i zycze zdrowia Tż
![]() Cytat:
![]() moria44 ja tez sie martwilam, strasznie sie ciesze ze wszystko dobrze! wstaw fotki Igusi koniecznie- duza juz dziewczynka z niej! ![]() ddaaiissyy a myslisz ze moj jest inny? tez nic o ciazy nie czyta... tylko to co mu mowie... nieraz to w ogole nie chce mnie sluchac (powiedzial ze sie strasznie rozgadalam w tej ciazy) ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz tez bys mogla sie pochwalic ![]() andziot jestem dumna z Zosi- a nie mowilam, dziewczynka wie co najlepsze dla niej ![]() moje male znowu mnie bombarduje ![]() ![]() tata do mnie dzwonil ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Wtajemniczenie
|
jak na ten tydzien pokazny
![]() ![]() no tak fryzier, sukienka- prawdziwa dama ![]() tez chcem ![]() i chcem coreczke chyba juz ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- dziewczonka frytki ![]() ![]()
![]() |
#1524 | |||||||
Zakorzenienie
|
No, garderoba przeprowadzona, ciasto upieczone, obiad zjedzony, stwierdzilismy ze sprzatamy jutro a teraz leniuchujemy, Zosia kopie troche a ja leze i zastanawiam sie coby tu jeszcze dla dzidziusia zamowic
![]() Cytat:
![]() ![]() ale lody...chyba mam w zamrazarce sorbecik jakis ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a brzuszek slodki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dbaj o siebie kochana i do lozka odpoczywac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo fajne te koszulki, szkoda, ze u nas nigdzie nie widzialam tego sklepu, zupelnie nie mam pojecia gdzie u nas kupic takie koszule. znalazlam z kolei fajny sklep internetowy w PL, gdzie mozna karta placic, jakbym zamowila kilka rzeczy to kolega nam by przywiozl bo jedzie pod koniec lutego slyszalyscie kiedys o tym sklepie? ma dobre opinie, ale sama nie wiem. aaa no i duzy wybor http://www.tututu.pl/index.php Moria a ty mam nadzieje odpoczywasz po stresach dzisiejszego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupiałm ostatnio paluszki w biedronce z nbadzieniem serowo paprykowym
![]() ![]() ![]() ![]()
#1526 | ||||
Zadomowienie
|
Dobry wieczorek dziewczynki
![]() Nie było mnie od rana na kompie, włączam teraz i szok! Mało do nadrabiania ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki jeszcze do nosidełka wrócę.. Anulka zdecydowała się na nosidełko.. w większości waszych wyprawek widziałam jednak chustę. Co według was lepsze - chusta czy nosidełko? Na co się zdecydować? Was co kierowało przy wyborze?? Podpowiedzcie prossseee ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
24kasia86 , violisia,siLLe piękne te wasze brzuszki
![]() Moria dobrze ze wszystko się wyjaśniło teraz będziesz na pewno spokojniejsza ![]() a ja już u rodziców na obiadek zjadłam sobie zupkę ogórkową ![]() Grazin gratuluję wreszcie się zdecydowałaś na L4 odpoczniesz spędzisz 10godzin na dobę na wizazu zobaczysz jak bedzie fajnie ![]() wiecie co byłam mile zaskoczona jadąc pociągiem. szukałam w miarę wolnego przedziału ale nie umiałam nic znaleźć w końcu rozpiełam płaszcz i pewien pan powiedział mi że miejsca dla kobiet w ciąży są na końcu poszłam tam i zobaczyłam świetnie rozsuwane fotele radyjko lampki no i pomieszczenie wyciszone. szczerze mówiąc pierwszy raz widziałam coś takiego w polsce i jestemm mile zaskoczona ![]()
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-01-29 o 18:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki wypas w polskim pkp??? ![]()
![]() |
#1529 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez bym sie niespodziewala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Wtajemniczenie
|
mówię wam dziewczyny byłam tak pozytywnie zaskoczona a jak przyszło do sprawdzania biletów to pani zapukała i spytała czy może wejść były to miejsca zarezerwowane dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.