![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Witam
![]() Ja juz jakis czas temu wróciłam ale musiałam ię położyć... u nas dobrze ![]() ![]()
#4862 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Jasne sto razy...
i madzik zdecydowaliście się na mieszkanie?
#4864 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i madzik zdecydowaliście się na mieszkanie?[/QUOTE]
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
taktak bierzemy to pierwsze,czekamy teraz na maila i jakies papierki z agencji.
a my bylismy na zakupach i nas wcielo bo jeszcze auto pojechalismy umyc,no a teraz mykam na obiadek a pozniej moze znajomi wpadna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapraszam, właśnie się piecze ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Wtajemniczenie
|
Boże jak ja Wam zazdroszczę... ja nie mam siły do walki dziewczyny... załamałam się kompletnie....
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza?
zjadłam właśnie pizze i jestem objedzona na maksa ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
moge jedynie napisać że jestem calym sercem z Tobą i mam nadzieję że w końcu się uda, bo trzeba mieć nadzieję... ![]() poczytałam właśnie troszkę wątek "staramy się po poronieniu", strasznie smutne to jest że tam ciągle jeszcze dziewczyny ronią, chciałabym żeby wszytskie cieszyły się już z brzuszków aż mnie się strasznie smutno zrobiło bo przypomniałam sobie co przeżywają mam nadzieję że w końcu im się powiedzie Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-29 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, walcz, nie poddawaj sie!!
#4870 |
Zakorzenienie
|
Aniu,wiem że jest Ci bardzo ciężko. Był taki moment,że ja też strasznie wszystkim zazdrościłam. Kochana wiem,że łatwo się mówi ale nie poddawaj się. Wiem,że to nie łatwo.
#4871 |
Zakorzenienie
|
Panienko jak tam Mateuszek??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Nie smecisz. Pamiętaj każda z nas to przeżyła i pamiętamy o tym. Także jak chcesz pisz,nikt Cię nie wygoni. Ja sama nie będąc w ciąży jeszcze podczytywałam ten wątek,ba nawet miałam zasubkrybowany.
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno będzie lepiej no i nie możesz się poddawać i najlepiej zrobic szybko wszytskie badania i brać się do roboty, bo tylko tak jakoś bedziesz mogła żyć, inaczej bedzie Ci ciężko, jeśli się poddasz dziewczyny przesyłam tutaj linka, ale jeśli nie chcecie to nie oglądajcie, dla mnie to jakas masakra, byłam w podobnej sytuacji, bo też pojechałam do szpitala z rozwarciem i bólami i nawet mnie nie zbadano tylko odesłano do innego szpitala, tyle że moje dziecko na szczęscie przeżyło a te tutaj niestety nie ![]() http://wiadomosci.onet.pl/wideo/szpi...#m=8621577,c=1 Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-29 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Raczkowanie
|
Ania ania23 jesteśmy z Tobą..
![]() u nas dziś stuka 41 tc, zarwałam nockę, co chwilę się kontrolowałam, bo zaczęłam plamić gdzieś od północy, spr czy nie zmienia się to w żywą krew, podbrzusze ćmi jak na @, brzuch w nocy twardniał co ok 7 min, teraz po prysznicu trochę mniej regularnie, zobaczymy co przyniesie dzień... Edytowane przez agiagi82 Czas edycji: 2011-01-30 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! dwa dni temu zobaczyłam na teście dwie krechy. Udało mi się po październikowej stracie...
Mam w związku z tym pytanie. Czy ciąża po poronieniu jest traktowana jako zagrożona czy wcześniejsze poronienie nie ma na to wpływu? Pytam bo chętnie od razu bym uciekła na zwolnienie, nie chcę się stresować gimnazjalistami w pracy. Jeśli odpowiedź na moje pytanie była wcześniej udzielona to wybaczcie ale szybko wszystkich waszych postów bym nie przeczytała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Andruszki Gratulacje!- myślę,że jeśli wszystko jest ok,to nie będzie potrzeby iść na l4(być może dla Ciebie to byłby jakiś komfort psychiczny gdybyś poszła). Ponadto myślę,że jakbyś poszła do lekarza,to dostałabyś luteine lub duphaston. Wszystko zależy od pracy,ale pamiętam że większość nauczycielek szybko szło na zwolnienie. Musiałabys pogadać z ginem.
#4878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4879 |
Raczkowanie
|
dzięki
Chciałam poczekać z wizytą by zobaczyć bicie serca. Czy w takim razie nie zwlekać i umówić się na wizytę by dostać luteinę i duphaston? |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolejna ciąża po poronieniu nie oznacza, że ma być zaraz zagrożona. U nas wszystkich teraz jest wszystko w najlepszym porządku ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4881 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||
Zadomowienie
|
Witam sie niedzielnie
![]() Wyspaliśmy się dzisiaj do 10 chyba ![]() ![]() Teraz popijam kawusie i zajadam się uwaga ![]() ![]() a małej się to podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciąża nie powinna byc traktowana z góry jako zagrożona ale ja np. dostałam na początek duphaston. Co do pracy, to zależy od Ciebie, od lekarza no nie wiem............... ja pracuje z małymi dziećmi też jako nauczyciel ale wytrwałam do 7 miesiąca, to jest Twoja indywidualna decyzja ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-30 o 11:15 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Raczkowanie
|
ja wciąż w domu, dzwoniłam do położnej, bo moje plamienie zmieniło się na "różowe" z pasemkami krwi, mówiła że to może jeszcze być czop, jesli się to nasili lub dojdą regularne skurcze to mam się zgłosić, ona czeka na porodówce ( ma dyżur) a ja mam skurcze, ale one nie sa jakieś bolące, brzuszek twardnieje co ok 7 min i ciągnie podbrzusze jak na @, chyba wieczorem jeszcze do gina zadzwonie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj to pewnie jeszcze dziś maluszek będzie na świecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zadomowienie
|
Agiagi to juŻ bliziutko! Oby szybko poszło
![]()
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja dzis ledwo żyje,wszystko mnie boli a najbardziej plecy i dupcia ![]() ![]() wczoraj byli u nas znajomi i siedzieli do 1,a ja myslałam,że padne pod stół ![]() ale tu dzisiaj cisza ![]() ![]() ENIA Ty łasuchu wstrętny!!codziennie wcinasz jakieś słodkości i tak perfidnie o tym mówisz,że ja tez muszę coś zjeść ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- ANDRUSZKI witaj ![]() ja jestem w domu od samego początku i wcale tego nie żałuje ![]() ![]() i gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Teraz to już się na bank zacznie,także trzymam kciuki ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj cisza
![]() agiagi trzymam kciuki, może już urodziłaś?? a to mój Franeczek jak jadł swoje pierwsze w życiu jabłuszko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Raczkowanie
|
21:50 3.35kg 52cm To mowil ja - tatuś
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.