Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-29, 18:47   #991
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Witam. A mi się dziś trafił wypad do Bydgoszczy i nabyłam śliczną różową sukienkę w HappyMum. Wesele brata już za tydzień.

właśnie wszamałam makrele w galarecie a teraz serniczek....
czeka na mnie sterta prasowania, ale prasowanie tych miniaturowych śliczności to sama przyjemność
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 18:49   #992
nuna_77
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Wg ich reguł, ksiądz nie ma prawa odmówić sakramentu.
U nas też się zdarzają takie przypadki, ale trzeba być cwanym.
Idziesz do takiego oszołoma, jeśli odmówi, poprosić na piśmie, że odmówił dziecku sakramentu i niech się podpisze z imienia i nazwiska, i oczywiście pieczątka parafii. Z czymś takim można startować do biskupa i księżulo ma przesrane
Z reguły jak się orientują i z łaski, ale dają chrzest
Zobaczymy jak będzie teraz, bo córke chrzciłam w innym miescie (tam wtedy mieszkałyśmy), widzę, że moja aktualna parafia jest mniej nowoczesna. Oby nie było problemów, z drugiej strony w Krakowie kościołów nie brakuje
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 19:02   #993
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość

Aguś87 dzięki za linka ze śpiochami wygrałam aukcje i jeszcze od tej samej osoby kupiłam http://allegro.pl/okazja-komplet-blu...425409626.html a od innej http://allegro.pl/modny-komplecik-dl...425708954.html a miałam już nic nie kupować, ale nie mogę się powstrzymać za takie grosze
nie ma za co kochana

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Laski, rozwalacie mnie
nie bylo mnie od rana i już 5 stron......masakra:brzyda l:

Montii, ja też nie wyobrażam soebie wc i prysznica w szpitalu..... koszmar jakiś to dla mnie będzie
najlepszy domowy

laseczka, Ty juz normalnie rozwalasz mnie z tymi zakupami
ile tego juz masz ???? pewnie z 5 szaf ??
ale oczywiście same śliczności

izabela, super, będzie towarzysz/towarzyszka do zabaw

za takie pieniądze, to musowo brać

ooooooo ten tekst bardzo mi się podoba

milena87, super kącik dla maleństwa

ja dziś kupiłam w koncu kołderkę
musze tylko zamówić przybornik, bo w sklepie nie mieli.
ide poleżakowac, wścieka, że latam caly dzien i nie odpoczywam.........robi ze mnie wyrodną matkę
tez tak mysle
zaraz buszuje dalej

wrocilam z zakupow
kupilam wanienke disneya ta mniejsza
z odplywem i termometrem
na allegro z przesylka prawie 50 zl
a dalam 36
proszek lovela 5 kg za 39
gdzie w inter za 1,8 kg chca 20

melona, swieze truskaweczki

i inne *******ki
Stary 2011-01-29, 19:03   #994
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
kasia2629 ja tam ich wszystkich to już dawno mam głęboko w poważaniu, bo sorry, ale nie będzie mi żaden batman prawić morałów, kiedy w kościele WŚRÓD NICH SAMYCH jest pełno pedofili/ łasych tylko i wyłącznie na kasę/ mających kochanki a nawet i DZIECI! oczywiście rzadko kiedy mówi się o tym głośno bo Polska to nadal jeden wielki katoland. Aż mnie przeraża ta zaściankowość i ciemnogród. Jak mówie, wierzę w Boga, ale w Kościół NIET, bo w tej chwili to jest jedna wielka obłuda. A Bóg jest wszędzie, więc czy w malutkim, skromnym kościółku czy przy kapliczce pomodlić się mogę i dobre jest. A jak Xiądz z mojej parafii tak odwala z chrztami to niech się pocałuje w d....

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

nuna_77 przecież dla nich samotna matka (panna!!) z dzieckiem nie jest katoliczką bo nie zrobiła sobie dziecka po ślubie = po Bożemu :/

aja1 no mnie ta akcja też zdziwiła, ale sprawy chyba za to nie miał... ale bez łaski, nie dostanie ode mnie ani grosza za chrzest, KTÓRY BĘDZIE GDZIEŚ INDZIEJ. Naprawde jak ma mi odwalać taką maniane to niech spada. Co rusz słysze od mamy, że batman tarasi w kościele, że mało ludzi chodzi.... JESZCZE SIĘ DZIWI?!
no ja np przed ślubem nie powiedziałam, że mieszkam z tż bo by mi ślubu nie udzielił... to lepiej kurcze wziąć w ciemno a potem rozwód?? sąsiadom znów nie chciał dopuścić córki do komunii bo mieli cywilny... więc na biega organizowali, żeby dziecko razem z innymi poszło do Komunii... a chrzciny to już w ogóle temat rzeka a podobno sam ma dziecko a na pewno kochanicę (koleżanka z pracy mojej ciotki)...

Cytat:
aja1 no sama widzisz!! w sąsiedniej miejscowości sędziwy proboszcz już jest dziadkiem!! córka urodziła dziecko. Nosz paranoja po prostu. Dlatego kościół zapełniają przeważnie ludzi starsi, zmanipulowani i zbałamuceni. Młodzi już wiedzą czym to wszystko pachnie i odchodzą..
umrze pokolenie Rydzyka i nastąpi koniec dla wiary... he he zresztą babeczka (zaufana osoba mojego proboszcza) uczyła mnie do ślubu w tej całej poradni rodzinnej... mówiła żeby współżyć tylko wtedy kiedy dzieciątko chcemy zaprosić do naszego domu... jej córka miała ślub godzinę przede mną... była w 4 m-cu ciąży.... i to tyle na ten temat... nie ma co się denerwować wróćmy do naszych skarbów
kasia2629 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 19:15   #995
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
umrze pokolenie Rydzyka i nastąpi koniec dla wiary... he he zresztą babeczka (zaufana osoba mojego proboszcza) uczyła mnie do ślubu w tej całej poradni rodzinnej... mówiła żeby współżyć tylko wtedy kiedy dzieciątko chcemy zaprosić do naszego domu... jej córka miała ślub godzinę przede mną... była w 4 m-cu ciąży.... i to tyle na ten temat... nie ma co się denerwować wróćmy do naszych skarbów
Też to kiedyś słyszałam, że sex dla przyjemności jest - nieczysty

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 19:22   #996
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Laseczkaa, Anika222 śliczne ciuszki
dzięki

Cytat:
śliczna

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
super tylko ta cena

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
oto kilka zdjątek,
ciuszków, które ostatnio do mnie przyszły,
oraz koszyczków

najbardziej podoba mi się bluza polarowa
widzę lampka też z ikei na komodzie ciuszki śliczne i koszyczki widziałam dziś takie

Cytat:
Napisane przez Milena87 Pokaż wiadomość
I wstawiam wam mamuśki kącik dla mojej córeczki Na razie u nas w sypialni ale jakoś sie pomieścimy
super
ja już nie mogę doczekać się jak my postawimy łóżeczko już - ale to jeszcze miesiąc ...

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
laseczka, Ty juz normalnie rozwalasz mnie z tymi zakupami
ile tego juz masz ???? pewnie z 5 szaf ??
ale oczywiście same śliczności
5 niee mam z 2 półki i 2 szufladki w komodach i parę rzeczy powieszonych na wieszakach

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Oto fura Majki
ekstra kolor super

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Laseczkaa ja mam takie koszyczki z Jysk, ale jak kupowałam to były w promocji
http://www.jysk.pl/210/232/503/3812503/a/catalog
dziękuję

a ja pojechałam do ikei dziś ... tak mnie naszło i namówiłam tż byśmy pojechali

no i kupiliśmy lampkę dla dziecka - mi podobał się ten kwiatek różowy tz obstawiał jednak przy tej i ją kupiliśmy :
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30128813
pasuję nam do pokoju ma tż mówił ze jak dziecko podrośnie można mu kupić wtedy kwiatka
no i skusiłam się na te koszyczki - cenowo rewelacja i wykonanie też ok i to aż 4 :
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90113173
prócz tego kupiliśmy klosz do lampy do pokoju taki papierowy . oglądałam w ikei jeszcze takie pudełko z przykrywką na zabawki - i też zamierzam je kupić do grzechotek - a później będzie do klocków/maskotek . kolor nam odpowiada bo zielony

a i jestem mile zaskoczona bo kolejki w ikei straszne więc stanęliśmy w tym momencie podeszła do nas pracownica ikei i mówi do mnie -pani od razu stanowisko nr 8 bez kolejki -to poszliśmy przed tłum ludzi i bez kolejki nas skasowali ... ale miny osób za mną bezcenne...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 19:49   #997
Ewelqa1985
Zadomowienie

przespala sie troche przyjelam na lezaco gosci i zmeczona jestem jak fix

laseczka poki co w poznaniu nie ma ale ma juz 3 po za Krakowem wiec niebawem zacznie kolonizowac cala Polske

milena mamy to samo lozeczko i do tego posciel hippo

nuna mamy x-landera XA kolor jungle http://allegro.pl/xa-2010-x-lander-m...416060469.html i fotelik black reflection od tego sprzedawcy polecam szybko i bezproblemowo
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 19:52   #998
Montii
Zakorzenienie

laseczko no to zakup z głowy

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 20:14   #999
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
laseczka poki co w poznaniu nie ma ale ma juz 3 po za Krakowem wiec niebawem zacznie kolonizowac cala Polske
daj znać jak pojawi się w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
laseczko no to zakup z głowy
tak przynajmniej już coś jest kupione
ale jeszcze tyle zostało do kupienia ...

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-01-29, 20:15   #1000
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Oto fura Majki

ale cacko

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
nie ma za co kochana

proszek lovela 5 kg za 39
gdzie w inter za 1,8 kg chca 20
w jakim sklepie lovela tyle kosztuje ?????

ja dziś od rana sprzątałam, piekłam ciasto - szarlotkę, spakowałam torbę do szpitala, bo mąż usłyszał jak położna na szkole rodzenia powiedziala że na naszym miejscu byłaby już spakowana i mąż od tamtej pory żyć mi nie dawał. to nic że nie spakowałam tam ponad połowy potrzebnych rzeczy bo już nie ma miejsca ale mąż szczęśliwy że już coś tam jest ogólnie powiem wam że chyba bede musiała przepakować i tak to wszystko do większej torby, bo póki co spakowałam rzeczy tylko dla mnie a już miejsca nie ma....a gdzie rzeczy dla dziecka....
Stary 2011-01-29, 20:16   #1001
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
kasia2629 ja tam ich wszystkich to już dawno mam głęboko w poważaniu, bo sorry, ale nie będzie mi żaden batman prawić morałów, kiedy w kościele WŚRÓD NICH SAMYCH jest pełno pedofili/ łasych tylko i wyłącznie na kasę/ mających kochanki a nawet i DZIECI! oczywiście rzadko kiedy mówi się o tym głośno bo Polska to nadal jeden wielki katoland. Aż mnie przeraża ta zaściankowość i ciemnogród. Jak mówie, wierzę w Boga, ale w Kościół NIET, bo w tej chwili to jest jedna wielka obłuda. A Bóg jest wszędzie, więc czy w malutkim, skromnym kościółku czy przy kapliczce pomodlić się mogę i dobre jest. A jak Xiądz z mojej parafii tak odwala z chrztami to niech się pocałuje w d....
jestem tego samego zdania dlatego do kościoła przestałam chodzić tylko jak jakaś "impreza" typu wesele, chrzciny to ok. dla mnie to obłuda i tyle. czytałam książkę byłem księdzem i byłem księdzem 2 i włos się na głowie jeży... tylko moja mama zła bo zawsze mi powtarza: ale ty nie chodzisz do kościoła dla księdza tylko dla Boga. to jej odpowiadam: o nie nie. do Boga to ja się modlę gdzie chcę a nie z tych złotych świątyniach.

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Witam. A mi się dziś trafił wypad do Bydgoszczy i nabyłam śliczną różową sukienkę w HappyMum. Wesele brata już za tydzień.
oo to imprezka się szykuje

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
no ja np przed ślubem nie powiedziałam, że mieszkam z tż bo by mi ślubu nie udzielił... to lepiej kurcze wziąć w ciemno a potem rozwód?? sąsiadom znów nie chciał dopuścić córki do komunii bo mieli cywilny... więc na biega organizowali, żeby dziecko razem z innymi poszło do Komunii... a chrzciny to już w ogóle temat rzeka a podobno sam ma dziecko a na pewno kochanicę (koleżanka z pracy mojej ciotki)...
obłuda i tyle.

Cytat:
Też to kiedyś słyszałam, że sex dla przyjemności jest - nieczysty
taaaa. tylko po Bożemu i w celu reprodukcji
ja też kiedyś słyszałam że księża nie powinni seksu uprawiać dobra idę film jakis oglądnąć z tżtem już jeden zobaczyliśmy dziś seans filmowy do jutra

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 20:21   #1002
n.ik.a
Zadomowienie

laseczkaa my kupiliśmy tą lampkę fajna, choć jak jest wyłączona to żadna rewelacja - u nas będzie wisieć gdzieś blisko łóżeczka - daje takie fajne delikatne światło przy którym Niuni będzie się fajnie spało

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00097097

ten kinkiet też oglądaliśmy ale padło na kwiatka

kupiliśmy jeszcze kilka innych pierdoł do domu ale niestety nie kupiliśmy biurka znaleźliśmy w agacie jedno ale mamy jeszcze troszkę czasu...rozejrzymy się u nas a jak nie to jadąc do lekarza wejdziemy po to biurko
jestem padnięta - zjadłam lazanie i teraz wcinam czekoladę - moja córcia uwielbia słodkie bo nieźle mi teraz daje po brzusiu

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 20:24   #1003
megi2015
Zadomowienie

pisałyście o materacach - nam sprzedawca w sklepie powiedział że najpierw materacyk daje się na stronę z KOKOSA

w jakiej temp. pierzecie pieluszki tetrowe białe ??? na metce jest że 95 C ale to nie za dużo????

no i nie wiem w jakiej temp. prac pieluszki tetrowe kolorowe - takie we wzorki.... pomóżcie proszę
Stary 2011-01-29, 20:32   #1004
Ewelqa1985
Zadomowienie

megi ja pralam w 50 stopniach i biale i kolor
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 20:34   #1005
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
laseczkaa my kupiliśmy tą lampkę fajna, choć jak jest wyłączona to żadna rewelacja - u nas będzie wisieć gdzieś blisko łóżeczka - daje takie fajne delikatne światło przy którym Niuni będzie się fajnie spało

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00097097

ten kinkiet też oglądaliśmy ale padło na kwiatka

kupiliśmy jeszcze kilka innych pierdoł do domu ale niestety nie kupiliśmy biurka znaleźliśmy w agacie jedno ale mamy jeszcze troszkę czasu...rozejrzymy się u nas a jak nie to jadąc do lekarza wejdziemy po to biurko
jestem padnięta - zjadłam lazanie i teraz wcinam czekoladę - moja córcia uwielbia słodkie bo nieźle mi teraz daje po brzusiu
ja też jestem padnięta jednak aby przejść cały sklep to trzeba porządnie się nachodzić
ja pewnie też bym wzięła kwiatka ale staliśmy przy tych lampkach chyba z ponad 5 min i sie wahałam. niestety tż nie był zadowolony z kwiata bo mówił że bardziej już mu sie podoba gwiazdka- ja mu na to że gwiazdka mi się nie podoba i do pokoju pasować nie będzie... więc wybraliśmy tamtą. troszkę żałuję ale zawsze mozna kupić jeszcze. ale jak przystawiłam na próbę do ściany tą lampę co kupiliśmy to pasuje nam do pokoj my na ścianach mamy motywy takiego aniołka/motylki a na tej lampki są chyba ważki/żabki wiec wszystko ładnie pasuje

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-01-29, 20:44   #1006
megi2015
Zadomowienie

Ewelqa dziękuję ja chciałam właśnie na 60 C....zobaczę jeszcze

kupowała któras może któryś z tych staników:
http://moda.allegro.pl/80d-zestaw-2s...422378650.html

http://moda.allegro.pl/2-pak-za-25-9...433337416.html
Stary 2011-01-29, 20:47   #1007
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
w jakiej temp. pierzecie pieluszki tetrowe białe ??? na metce jest że 95 C ale to nie za dużo????

no i nie wiem w jakiej temp. prac pieluszki tetrowe kolorowe - takie we wzorki.... pomóżcie proszę
Tetrowe pieluchy nasze mamy gotowały w garach w 100 stopniach, bo automatów nie miały. Ja młodą też trzymałam w tetrówkach i dawałam na 90 spokojnie.
Kolorowe to nie wiem, bo nie miałam

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 20:57   #1008
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Tetrowe pieluchy nasze mamy gotowały w garach w 100 stopniach, bo automatów nie miały. Ja młodą też trzymałam w tetrówkach i dawałam na 90 spokojnie.
Kolorowe to nie wiem, bo nie miałam
no tak kiedyś tak było
Stary 2011-01-29, 21:12   #1009
Montii
Zakorzenienie

eirenne o to chyba sobie zakupie takową książkę bo mi nudno trochę bez szkoły coś ostatnio, wolałabym już nowy semestr zacząc..a tak to coś poczytam

czy mi się zdaje czy dawno nie zaglądała do nas ego_ego ?

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 21:14   #1010
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
eirenne o to chyba sobie zakupie takową książkę bo mi nudno trochę bez szkoły coś ostatnio, wolałabym już nowy semestr zacząc..a tak to coś poczytam

czy mi się zdaje czy dawno nie zaglądała do nas ego_ego ?
ego chyba ostatnio wklejała zdjęcia łóżeczka i pościeli. hmmm ale to było chyba kilka dni temu
Stary 2011-01-29, 21:16   #1011
trzyrazyi
Zadomowienie

Monti a twoj synek zaraz po urodzeniu gdzie bedzie>??? U ciebie w sypialni wstawiasz lozeczko a reszta w pokoiku malego czy jak????
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:17   #1012
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Wg ich reguł, ksiądz nie ma prawa odmówić sakramentu.
U nas też się zdarzają takie przypadki, ale trzeba być cwanym.
Idziesz do takiego oszołoma, jeśli odmówi, poprosić na piśmie, że odmówił dziecku sakramentu i niech się podpisze z imienia i nazwiska, i oczywiście pieczątka parafii. Z czymś takim można startować do biskupa i księżulo ma przesrane
Z reguły jak się orientują i z łaski, ale dają chrzest
aja, to nie wiedziała, ale dobrze już wiedzieć. Znajoma ma problem z chrztem, poradzę jej to co napisałaś
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:19   #1013
iizabelaa
Zakorzenienie

Postanowiłam w poniedziałek wybrać się na zakupy wózka
I muszę z czymś wrócić
zobaczymy jak to wyjdzie

i przy okazji kupie w Rossmanie resztę niezbędny rzeczy do szpitala, żeby torbę spakować ostatecznie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
iizabelaa cudne ciuszki ale będziesz stroić córeczke
dzięki,
a ty synka

Cytat:

ja tez od pewnego czasu się zabrałam za czytanie wieczorami
fajna sprawa,
zapomniałam, że lubię książki
Stary 2011-01-29, 21:20   #1014
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Monti a twoj synek zaraz po urodzeniu gdzie bedzie>??? U ciebie w sypialni wstawiasz lozeczko a reszta w pokoiku malego czy jak????
synek od początku będzie miał swój pokoik
mamy taki układ mieszkania,że między naszą sypialnią a pokojem dziecięcym jest dosłownie krok różnicy. a my mamy łóżko przy drzwiach więc synek niby w swoim pokoju, a 2 metry ode max

[LEFT]
Stary 2011-01-29, 21:22   #1015
megi2015
Zadomowienie

Monti ile Fabianek ważył w 32 tyg. ciąży. bo nasze dzieciaki szły łeb w łeb.
Stary 2011-01-29, 21:22   #1016
trzyrazyi
Zadomowienie

jok3r o ile dobrze pamietam to ty cos pisaals o swedzacej skorze kiedys tam????Ja dzis trafilam do spzitala bo dzwonilam na konsultacje do poloznej i pow.ze od paru dni swedza mnie stopy a ta od razu kazal przyjezdzac.....od razu malej ktg....chyba z godzine sprawdzali ruchy i serducho juz dosc mialam serio....i pobrali krew w poniedzialek wynik oby wsio ok bylo...i tak o tobie pomyslalam moze lepiej zeby ci jakos te badania krwi zrobili??? nawet nasciemniaj troche bo skoro tu w uk tak zareagowali to chyba jednak to cos powaznego moze
(ale nie musi) byc...... sama nie wiem.......
Stary 2011-01-29, 21:23   #1017
Montii
Zakorzenienie

iizabela ja bardzo zaniedbałam swoje czytanie, kiedyś pochłaniałam książkę w dwa wieczory, a teraz, wstyd się przyznać, nie pamiętam kiedy czytałam coś fajnego

No i cóż, pojawiły się rozstępy na piersi... jednej!
wprawdzie małe, dosłownie na centymetr,takie kreseczki ale są..
i czym je teraz zaatakować? póki to cholerstwo jest blade a nie sine czy różowe i grube

[LEFT]
Stary 2011-01-29, 21:26   #1018
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
synek od początku będzie miał swój pokoik
mamy taki układ mieszkania,że między naszą sypialnią a pokojem dziecięcym jest dosłownie krok różnicy. a my mamy łóżko przy drzwiach więc synek niby w swoim pokoju, a 2 metry ode max
Acha rozumiem.....to dobrze masz,ja to zrobie malej pokoik niby obok sypialni jest ale na poczatku to dostawiam lozeczkko obok lozka....bo mam troche dalej jak ty

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
iizabela ja bardzo zaniedbałam swoje czytanie, kiedyś pochłaniałam książkę w dwa wieczory, a teraz, wstyd się przyznać, nie pamiętam kiedy czytałam coś fajnego

No i cóż, pojawiły się rozstępy na piersi... jednej!
wprawdzie małe, dosłownie na centymetr,takie kreseczki ale są..
i czym je teraz zaatakować? póki to cholerstwo jest blade a nie sine czy różowe i grube
Ja mam bio-oil taki rozowy olejek nie wiem czyw polsce jest ale on jest na powstale juz rozstepy na blozny i takie tam jest swietny i zamierzam go uzywac po porodzie juz nawet teraz uzywalam go na plecach bo mialam plamki czerwone po pryszczach a najlepsze ze nawet maz ktiry mnie smarowal mowi ze juz poznikaly sa prawie nie widoczne...tazke dobru jest......poczytaj na necie moze o nim
Stary 2011-01-29, 21:27   #1019
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
pisałyście o materacach - nam sprzedawca w sklepie powiedział że najpierw materacyk daje się na stronę z KOKOSA

\\

megi, ja wrzuciłam i białe i kolorowe w 60 C i wszystko z nimi po praniu ok
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:27   #1020
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Monti ile Fabianek ważył w 32 tyg. ciąży. bo nasze dzieciaki szły łeb w łeb.
w 30 tc
miał 1,606 g

a usg wskazywało na 31 tydzień

troszkę powyżej 5o centyla

idąc tym tropem to na poniedziałkowej wizycie kiedy będzie skończony 35 tc, powinien mieć już ponad 2,600-2,700 kg ale klocuszek
a mama ostatnio dużo podjadła to może i ze 3 kg

trzyrazyi no jakby pokoik był dalej to bym pewnie nie umiała zasnąć z obawy a tak to będzie bliziutko, zresztą TŻ wychodzi przed 6 do pracy, na pewno będę wtedy małego podkradać do naszego łóżka

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości