|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
nieaktualne
-----------------------------------------------------------------------------
WYMIENIONE: anielica Gosh Effect Powder w odcieniu FAIRY jasnoróżowy- raz użyty Sebastian Luminates Grip Defining Polish - nabłyszczający i dodający objętości płynny żel do włosów, stosuje się go przed stylizacją, niedostepny w Polsce, pojemność 150 ml, ubytek niecałe 30 % elektrokot Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik, KENZO puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream (peachy golden glow) - pojemność 15 g, zawiera mikroskopijne drobinki rozświetlające - jesli dobrze się im przyjrzałam, to sa zarówno złote jak i srebrne, zużycie pudru okreslam na jakieś 20 % - , nie ma pędzelka, Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-08-24 o 15:23 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml
mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml. maseczka oczysczająca Freeman z avocado i owsianką, zostało 25% ze 150 g Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej, mini opakowanie 45 g znajdziesz cos u mnie za te kosmetyki? |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
Madlaine luknij do mnie czy coś by ci wpadło w oko
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
Madlaine,
czy znalazłabyś u mnie coś za ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające, zostało ok. 60 % ze 100 ml (o ile w ogóle w chodzi w rachubę taka mała wymiana )Zaciekawił mnie u Ciebie również zapach Hermesa, ale nie wiem, czy nie chcesz go wymienić tylko i wyłącznie na inny zapach (niestety nie mam aktualnie zadnego zapachu w zlizonej pojemności). |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
akurat Rouge moge wymienic na cokolwiek, stoi i się kurzy nieużywany, aż szkoda na niego patrzec
zaraz zerknę do Ciebie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
hej
interesuje mnie u Ciebie puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 % odzywka bez spłukiwania Matrix Biolage z serii nawilżającej krem do rąk Neutrogena - koncentrat, zostało 40% z 50 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post2416433 |
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Madlaine , podobał Ci się mój cień Collistar taki biały ze złotymi żyłkami, czy chciałabyś go za :
Clinique Colour Surge podwójne cienie w odcieniach: light gold (bezowo-złoty) i pink (róż opalizujący na złoto)- waga 3,2 g, zużycie w granicach 15 %,cienie pochodzą z większego kompletu stąd napis "not for individual sale" |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
puder rozświetlający Satin de Chanel, w odcieniu Golden dream (peachy golden glow) - pojemność 15 g, puder na twarzy zostawia prawdziwie satynową złoto-brzoskwiniową poświatę, zawiera mikroskopijne drobinki rozświetlające - jesli dobrze się im przyjrzałam, to sa zarówno złote jak i srebrne, zużycie pudru okreslam na jakieś 20 % - real foto dołączę wieczorem, teraz fotka znaleziona w sieci, nie ma pędzelka, gdzieś go zgubiłam, albo po prostu nie moge znaleźć
znajdziezz u mnie cos za to? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Rouge eau delicate - 30 ml ubytek minimalny, kartonik,
jestem chetna,mma troszke perfumkow na wymiane
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Hej, moze znajdziesz cos u mnie w ciuszkach? Bylabym chetna na maslo kakaowe AA.
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-08-12 o 11:18 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Jestem bardzo chetna na ten zapaszek
![]() Mam do zaoferowania: -neonatura cocon-wersja torebkowa -Mure(jezyna)Yves Rocher -Fraise (Truskwka)Yves Rocher -ewentualnier probki zapachow niszowych,oryginalne z ozdobnymi kartonikami -odsypke cennej ziemi wulkanicznej -i jeszcze jakis zapszki,ale musze zajrzec co mam aha Puma Woman Odpisz koniecznie!!I zajrzyj do mojego watku
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Ewentualnie
Pamplelune Guerlain - perfumy sięgają do krawędzi złotego koszyczka - pojemność pierwotna 125 ml, korek się niestety nie przekręca, ale psika jak powinien
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Z tym, że bardziej niż na zapachu Hermesa zależy mi na ZeroFrizz. Na temat zapachu Hermes'a - nota bene - bardzo niewiele udało mi się znaleźć w necie .
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Narni niestety nic dla mnie, jedyna rzeczy, czyli Neonatura, juz jest u mnie i to właśnie w wersji torebkowej, w zupełności mi wystarczy
![]() Alal nie szukam ubrań, sama mam o jedna szafe za dużo ![]() Nikita tez nic. vilandro ( ubytek w matrixie płynie odbijającym jest chyba troche większ, sprawdzę i napisze, ostatnio uzyła go moja mama) a u Ciebie znalazłam: 1. CLINIQUE GENTLE LIGHT 02 sypki ubytek ok 50%/RESERV http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=283 5. KANEBO OIL CONTROL WASCH END MASK emulsja do mycia twarzy, zuzycie ok.1cm http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...?tsid=1&csid=4 a27ecfa5268ef0edf1e2dd9a4 e806c3&cmd=details&itemid =6235 MINIATURKI 21.AVENE ANTIROUGEURS,krem do skóry z rozszerzonymi naczynkami SPF10- 5ml, tubka, kartonik http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9798 12. SEPHORA PROFESSIONEL REPARATUER , maska do włosów 15ml, saszeta |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
astronomiczna
u Ciebie znalazłam # Lumene – błyszczyk BerryFun kolor koralowy; wykończenie lustrzane (bez drobinek); nowy, nieużywany, nieotwierany # Clinique – Clarifying Lotion 2; 60 ml; nowy, nie otwierany # (!!!) Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik - REZERWACJA DLA NEONKA28 |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Madlaine czy interesuje cie moze puderek w kamieniu Matis odcien 01 nowy lub mgielka keratynowa do wlosow CHI - 300 ml nowa????
wklejam link do mgielki i puderku http://www.farouk.com.pl/catalog/pro...products_id=94 http://www.sklep.matis.pl/product_in...roducts_id=273 Mnie u ciebie interesuje puderek Chanel oraz odzykwa Matrixa
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czy odpowiadałayby Ci wymiana twojego ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające, zostało ok. 60 % ze 100 ml na mój Clinique – Clarifying Lotion 2; 60 ml; nowy, nie otwierany. Biorąc pod uwagę ceny z Sephory (tonik, 100 ml - 55 zł, serum- 45 zł) obydwa kosmetyki mają zbliżoną wartość. Tylko nie wiem, czy jesteś zainteresowana wymianą na niewielką skalę .Z Hermesa jednak zrezygnuję . Nie mam absolutnie żadnej mozliwości przetestowania tego zapachu. Myślałam, że może znajdę go w perfumerii Beauty Boutique, ale zajrzałam tam dzisiaj specjalnie, żeby to sprawdzić, no i jednak go nie mają ... . Obawiam się, że gdyby mi się ten zapach nie spodobał, miałabym spore problemy z wymianą (podobnie jak mam teraz z moim Eternity Summer 2005 - nie ma go juz nigdzie, a w ciemno nikt zapachu brać nie chce |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Kenzo, odzywka nie jestem zainteresowana, mogłabyś napisac cos o pudrze, bo nie znam, a na stronie nic nie ma, co prawda mam moje ukochane przyzmy, ale kto wie, jesli wymiana z vilnadra nie wyjdzie
astronomiczna, pomyślę, bo miałam w planach zakup 400 ml CL1 lub Mild zwazywszy, że moja skóra ostatnio trochę wariowała i nie wiem, czy 2 nie byłaby za mocna, poza tym 400 ml kosztuje 110 zł, więc lepiej juz nie rozpatrywac tak cenowo tak czy siak dam znać |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja lwzięłam za "punkt odniesienia" cenę setki, bo to najbardziej zbliżona pojemność W ramach kuszenia napiszę tylko, że skoro jeszcze nie testowałaś toników Clinique'a, to 60 ml byłoby baaaardzo fajna ilością .Tonik Mild osobiście odradzam .Można go mieć małą buteleczkę i używać w te dni, kiedy skóra jest jakoś bardziej przesuszona, ale na dłuższą metę jako tonik złuszczający jednak sie nie sprawdza. Nawet przy skórze megawrażliwej. Jedynka jest bardzo fajna Tak czy owak, czekam na info |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
ANiu, toniki testowałam, przy zakupach dostałami 30 ml "dwójki" i 30 "trójki" - trójka kompletnie nie dla mnie z wiadomych wzgledów, 2 była nawet nawet, ale teraz dopiero co uspokoiłam cerę i nie chcę więcej takiego buntu, stąd pomysł na 1 lub Mild,
Weroniczko nic nie znalazłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

)