![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasza lista "must have" na WIOSNĘ 2011 .
Moja lista jest dość długa, ale i czasu jeszcze całkiem sporo
![]() - sandały z H&M - zdjęcia, - ciemnozielony lakier do paznokci, - klasyczny, beżowy trencz, - sukienka w koralowym kolorze, - zwiewna sukienka w kwiaty, - karmelowa kurtka skórzana, - karmelowa duża torba, - karmelowy, cienki, skórzany pasek, - kardigany (kawowy, ciemnozielony) - kilka basicowych bluzek z krótkim rękawem, ew. 3/4 (morelowa, beżowa, jasnożółta, jasnoróżowa), - spódnica w kwiaty, - klasyczne, granatowe dżinsy (rurki lub proste nogawki), - 2x baleriny (czarne, w jakimś uroczym kolorze) - czarne kopytka (jedne już zachodziłam) - kalosze, - cieliste platformy (mogą być open toe), - elegancka sukienka do pracy, - klasyczny żakiet (najlepiej z wciętą talią), - pierścionek ze zdjęcia (pożyczonego ![]() - marynarska sukienka z H&M Edytowane przez Amberella Czas edycji: 2011-02-03 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
- skórzane krótkie spodenki
![]() - bejsbolówka - czarna skórzana kurtka - rajtki w kropki - czerwoną torebke serduszko ![]() - czarną torbę - http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.c...jpg?1295390328 - buty na podobny wzó i kolor oraz podobną torbę - jakiś dodatek z wzorem amerykańskiej flagi - lakier do paznokci o fajnym delikatnym różowym kolorze - gorset w kwiaty - buty a'la trapery (? nie wiem jak je nazwać ![]() - dużo bluzek/podkoszulków w różnych kolorach - marynarka (ciemną i pudrową - wcześniej już dziewczyny dołączały zdjęcia ![]() to narazie tyle, ale lista się powiększy na sto procent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Jako ze w wiosne i lato najprawdopodobniej bedzie krolowal styl 'kowbojski'...
Jeansowa koszula- juz jest ![]() Jeansowe szorty Kilka luznych, zwiewnych bluzek, troszke dluzszych, takich za tylek - do tregginsow w sam raz Para jeansow w intensywnym niebieskim kolorze Pomadka w odcieniu brzoskwini Jeansowa/skorzana krotka kurtka ze 3 lakiery do paznokci I 2 pary 'jakis' butow ![]() edit: Zapomnialam na smierc o duzej, pakownej torbie w kolorze kawy/czekolady.... Musze ja w koncu miec! Lista pewnie jeszcze sie powiekszy ![]()
Allt händer av en orsak. Bylo:71kg ![]() jest: 68kg... Cel I: 65kg Cel II: 60kg ![]() Wzrost: 176cm ![]() Frame bloguje --> Makijaz, uroda, paznokcie Edytowane przez framebasics Czas edycji: 2011-01-21 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Mój must-have:
-szpilki, dużo butów na wysokim obcasie ![]() ![]() -kiecka, delikatna i urocza -zwiewną sukienkę lub spódniczkę w kwiatki -ołówkowa spódnice z wysokim stanem (!) -przydałaby się nowa torba, pojemna i poręczna, nie przemyślałam co do wyglądu -proste baleriny obszyte materiałem -futrzana kamizelka -koszule: białą i błękitną -proste brązowe klasyczne spodnie z materiału -portfel (!!!) duży, pojemny i prosty, najchętniej w odcieniach czarny-różowy, ale ładnie stonowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Buty do biegania - mam
![]() Słuchawki do mp4, takie do biegania-dostalam od TZ Czerwone spodnie - mam ![]() Buty na grubym słupku - nie wiem gdzie kupić ![]() ![]() Czarne zakolanówki - polecicie mi gdzie mogę je stacjonarnie kupić? Opaska w kolerze pudrowego różu (tą co chciałam z h&m wykupili mi ![]() DOPISUJĘ: legginsy , moje sie popsuly Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2011-01-30 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
moja puki co:
koszula jeansowa -jest kurta jeansowa z sh ![]() bokserka w kolorze pomarańczowym - jest do tego bonusowo chabrowa ![]() kapelusz szary albo czarny ruda farba do włosów kolczyki z suszonych pomarańczy dobrze dopasowany stanik - są nawet dwa ![]() ale znając mnie kiedy pójdę na zakupy, kupię wszystko inne a tego co potrzebuje nie ![]()
![]() Edytowane przez julitta17 Czas edycji: 2011-02-18 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
kapelusz z szerokim rondem,
jasna, skorzana kurtka(zadne tam ekoskorki) platformy, koturny, szpile- pelnia kobiecosci klasyczne jeansy
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
- szare szpilki (lub inny kolor, skórzane)
- proste baleriny - jazzówki - czerwona spódniczka z kokardą - czerwone rurki - są <3 - inne kolorowe rurki - T-shirty - 2 kupione <3 - sukienka w jaskółki - zakolanówki - są <3 - chustki, apaszki- 1sztuka jest <3 - sweterki - kolejna marynarka ![]() - ciekawe rajstopy Edytowane przez Soph Czas edycji: 2011-01-29 o 18:15 Powód: zaznaczam kupione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Nie trzeba mi zbyt wiele:
- czólenka nude na obcasie do 8cm (szukam już takich od kilku lat i nie ma wciąż idealnych ![]() - 1 albo 2 spodniczki kończące się w talii - miodowa, dopasowana marynarka - granatowe jeansy bez przetarć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Planowane wiosenne zakupy:
- płaszczyk Promod - sukienka zara- jest ![]() - buty Reserved - koszule niebieskie z długim rekawem - sztuk 2 - koszulka ![]() - biała parka, niestety jeszcze nie zlokalizowałam takowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała jakąś eko skórę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
no więc moje must have - wiosna 2011 :
- jedwabna koszula w kolorze błękit lub łososiowym (raczej łososiowy), - biała klasyczna koszula, - koronkowa spódniczka w jasnym kolorze (była w cubusie, ale już chyba nie ma ![]() - spodenki do połowy uda (i teraz nie wiem czy jeansowe czy takie z materiału w kolorze camel/nude ![]() - czerwona szminka (marzy mi się chanelka ![]() - botki ! botki ! botki! mam już w kolorze camel, chcę jeszcze czarne, - trampki <3 chcę klasyczne czarne do kostki, może conversy jak mi kasy wystarczy a jak nie to pokuszę się na british knights (jak to się pisze? ; >) - torebka w kolorze brązowym/ kamel/ nude na długim pasku ![]() -przydała by się jakaś czarna kurteczka albo taka cieplejsza marynarka do biegania po mieście to tyle, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- och, zapomniałam o jeansowej koszuli ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Moja lista must have
![]() Brązowy skórzany pasek Asos Ciemnoczerwone martensy Komplet bielizny Panache Cleo w kolorze magenta Stanik Masquerade Rhea Biustonosz Freya Deco czarny/zamiast tego jest Effuniak HP czarny Ciemne, marmurkowe dżinsy Jasnoniebieskie/jasnoszare dżinsy Dżinsowe szorty Czarny t-shirt Wrangler/zamiast tego inny, też Wrangler Cieniutkie naszyjniki Asos Duża, zamszowa, brązowa torba Czarny skórzany pasek z nitami Nowy portfel i plecak do szkoły Opaski do włosów Szary i miętowy lakier do paznokci Biustonosz z możliwością niskiego zapięcia na plecach
Vi alla, alla har något att ge. Włosy: 43cm (03.11.2014) Cel: 50 ![]() Drożdże: 6/30 Edytowane przez bleedingsun Czas edycji: 2011-02-23 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Koniecznie:
- czarne botki - upatrzyłam, kupię bliżej wiosny - czarne trampki za kostkę (poprzednie się rozleciały) - koronkowe rajstopy w jakiś kwiatowy motyw - okulary aviatory - grubszy szary sweter oversize (pewnie nigdzie nie znajdę ![]() - koszula jeansowa - kilka bokserek, tank topów (białych i szarych, może jakieś kolorowe) - jakieś t-shirty z nadrukami- czarne i białe albo czarno-białe ![]() Jeśli wystarczy mi kasy: - szara marynarka - jakis czarny męski kapelusz - szare zakolanówki lub czarne getry - czerwona spódniczka (byle nie jaskrawa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
moje must have to przede wszystkim buty i dobrze dopasowane jeansy i żakirty i jedna torebka, którą nie wiem gdzie znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Dzinsy- tylko Levis-nie spotkalam jeszcze tak idealnie dopasowanych spodni-szczegolnie, ze maja ta nowa serie LEVIS CURVE ID |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No i zapomnialam dodac moja liste
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Moja lista must have:
-zwiewną spódniczkę w kwiaty; -klasyczne szpilki w kolorze czarnym, ewentualnie beżowym; -baletki; -dżinsowe spodenki; -koszulę w kratę; -czarny kardigan; -gorset w kwiaty; -sukienki; -białe tenisówki; -biżuteria (duże kolczyki, wisiory, pierścionki); -proste, ciemne rurki; -ładne komplety bielizny; -okulary przeciwsłoneczne; -pojemną torbę. ![]()
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
obiecałam sobie, że w tym roku wiosną i latem w końcu w mojej szafie nie będzie przeważać czarny kolor, więc już poczyniłam pierwsze kroki w tym kierunku, ale kupić chciałabym jeszcze (nie tylko na wiosnę ale i na lato):
-spódniczki (beżowa + 2 jakieś kolorowe ) (są 3 kolorowe) -sukienki- zwiewne , lekkie- typowo wiosenno-letnie ( ze 4 sztuki: np w kwiatki + jakieś jednokolorowe np beżowe, karmelowe, granatowe) (jest 1) -tuniki z krótkim rękawem ( 3 sztuki j.w.) (są 2) -kilka bluzek( ok 4-5 sztuk np. granatowa, beżowa, w kwiatki i inne) (jest 6) -beżowa/ kremowa marynarka (jest) -granatowa marynarka (jest) -sweterki: jasny i granatowy (są) - granatowa, średnia torebka na długim pasku -balerinki czarne/granatowe/beżowe (są 3 pary) -czółenka na niedużym obcasie lub jakieś fajne buty na niezbyt wysokiej koturnie -2 pary sandałów ( na obcasie/koturnie+ płaskie) (są 1 płaskie) -3 apaszki (jest 1) -2 pary legginsów -granatowe krótkie spodenki no i beżowy trencz jak się trafi taki w którym zakocham się od pierwszego wejrzenia Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-05-14 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
A o to moje wiosenne must have:
1. Karmelowa torba alexa. 2. Cienki pasek w panterkę - MAM. 3. Cienki, pleciony karmelowy pasek - MAM. 4. Bluzki i topy w kwiaty- kilka już mam, ale tego zawsze mi mało :-P. 5. Koronkowy, kremowy i czarny top- MAM. 6. Spódnica w kwiaty do kolan albo minimalnie za kolana - MAM. 7. Czarne tregginsy. 8. Beżowe lub szare tregginsy. 9. Biała tunika- MAM. 10. Czarna, przezroczysta koszula- MAM. 11. Szorty w fioletowa kratkę- MAM. 11. Kremowa tunika - MAM. 12. Leginsy- różne kolory. 13. Czarne, skórzane baletki. 14. Karmelowe, skórzane baletki. 15. Czarne, zamszowe baletki z łańcuszkiem z przodu. 16. Karmelowa, skórzana kurtka. 17. Kremowe, koronkowe rajstopy - MAM. 18. Rajstopy: żółte, kremowe, karmelowe, malinowe, w kolorowe kwiatki - MAM. 19. Topy: czarne, białe, kremowe- w każdej ilości. 20. Kremowe baletki - MAM. 21. Kombinezon w panterkę- MAM. 22. Bladoróżowy kardigan- MAM. 23. Bladożółty kardigan - MAM. 24. Czarne i camelowe haremki. 25. Sukienka w panterkę- MAM. 26. Karmelowe rzymianki - MAM. 27. Jakieś bransoletki. 28. Apaszka w zebrę. Dużo tego ale pewnie jeszcze powiększy się ta lista... Edytowane przez Zakoopoholiczka Czas edycji: 2011-04-06 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Do mojej listy niestety codziennie coś dochodzi
![]() Zazwyczaj kupuję spontanicznie, ale chciałabym: 1. Czarne i szare, zwykłe trampki (do przerobienia) - mam 2. Zegarek z karmelowym paskiem i złotą tarczą - mam 3. Ażurowy, granatowy sweterek 1/3 - mam 4. Sweterek/kamizelka/ beżowy 1/3 - mam 5. 2 bransoletki karmelowe, plecione - mam, zdecydowałam się na jedną ![]() 6. Mała czarna 7. Szara kurtka skórzana, niepewne 8. Męska koszulka I <3 NY (do przerobienia) 9. Okulary (chyba chcę w kwiaty) 10. Apaszka różowa w kwiaty 11. Bluzki/tuniki/sweterki w kwiaty 12. Ładna bielizna - mam 13. Czarna, dopasowana marynarka 3/4 14. Tak jak sarssa, szukam wygodnych, niewysokich czółenek nude 15. Kilka bokserek 16. Legginsy: czarne, zwykłe 17. Legginsy: z kieszeniami (miałam pięękne z New Yorkera ![]() 18. Jeansowa koszula 19. Ładne rzymianki, sandałki 20. kurtka bejsbolówka ![]() Reszta- co wpadnie.. ![]()
znajdziesz również na moim blogu na blogspocie ![]() www.fashionablyyy.blogspot.com Edytowane przez fashionably Czas edycji: 2011-02-23 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Wczoraj się obkupiłam na Allegro
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1430089409 Proszę, nr 13 ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
...
|
1. Spodnie jeansowe i czarne - proste
2. Biała koszula 3. Sukienki na codzień 4. Szpilki w mocnym kolorze - czerwień/niebieski/fiolet. 5. Czarne buty na niskim obcasie 6. Spódnica 7. Topy, tuniki - cokolwiek fajnego 8. Sweterki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Czarne koturny
271522-11-1290253937699.jpg ![]() Cieliste platformy Czarne skórzane spodnie Marynarki : czarna,biala,pudrowa Chanelka w kolorze nude Pierscionki na dwa palce ![]() Marmurki Kilka topow. Granatowe rurki. Czarna bandazowa sukienka Bandazowa spodniczka w mocnym kolorze Okulary,rozne rozniste ![]() Komplet czerwonej bielizny Sukienki z kwiatowym motywem Kilka chust + w panterke ( poraz 4 -ciagle gubie ![]() Amarantowy plaszcz . 'Mala czerwona' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
- koszula - najlepiej jasno różowa
- spódnice: ołówkowa i bandażowa - legginsy - szpilki (najlepiej nudziaki nie za wysokie) - marynarka - długi kardigan - okulary przeciwsłoneczne - tenisówki (najlepiej NIKE) ps. z czym nosić kurtkę bejsbolówkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
O właśnie - kurtka bejsbolówka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Moja lista must have jest małą bo na wyprzedażach się nieźle obkupiłam. Praktycznie na wiosnę wejdę tylko do H&Mu po bluzeczki, legginsy i być może po torebkę jak na żywo mi się spodoba i do CCC po buty: balerinki skórzane z Lasockiego i jakieś botki na obcasie ale to już z tych tańszych linii np. Jennifer. Tylko się zmartwiłam bo coś mało tych zdjęć butów CCC w necie (albo ja nie umiem szukać)...
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
czerwone szpilki, zamszowe
czerwona sukienka- razem ich nosić nie będę oczywiście rajstopy w kropki, zapas rajstopy ze szwem z tyłu zakolanówki chabrowa spódnica legginsy czarne beżowa ramoneska Kilka ozdobnych, lecz w dobrym guście pasków na talię strój do biegania torba podróżna Ogromne słuchawki ![]() reszta mi się krystalizuje na razie ![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
ej, ta spódnica ze zdjęcia z asosa jest geniaaalna *.*!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.