|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() ![]() masz rację, po tabsach tez trzeba odczekac, bo zanim to wszytko sie unormuje to wiaodmo, ja odstawilam b dawno temu, ale tak teraz myslę, inne rzeczy wplywały na brak ciązy, bralam leki na kręgosłup, a one sa raczej anty.. teraz mam nadzieje, ze wszytko będzie dobrze, i doczekamy sie dzidziusia
|
|
#2222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i za mamusię też yyyyy no i za tatusia
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale mi się nic nie chce magolina taka prawda, Tż jest bardzo związany ze swoją mamą i zawsze tak będzie, zawsze będzie jej bronił i ja już raz na dzień przed ślubem przekonałam się o jej ogromnym wpływie na niego i tym, że walki nie wygram z jego mamusią. Ale odkąd wiem jaka ona jest na prawdę to zupełnie zmienił się mój stosunek do niej ![]() mmmmmm widziałam te przepisy na muffinki, pysznie wyglądają
|
|
|
|
#2226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyneczka, mój TZ został wychowany w przeświadczeniu, że najważniejsi są rodzice, żeby nie wiem co. A że jest najmłodszy, to jego rodzeństwo ułożyło sobie życie poza domem, i rodzice trochę odpuścili, a on został i był na zawołanie rodziców. Po prostu przywiązali go do siebie, i nawet gdyby on chciał się odciąć, to swoim zachowaniem wywołują u niego wyrzuty sumienia ..... Dla mnie to jest nie do pomyślenia .. Cytat:
Nie wydaje mi się też żeby teściowie robili to wszystko mi na złość. Oni po prostu tacy są, i nie zdają sobie chyba sprawy, że ja mam tego powyżej uszu... Ale dowiedzą się o tym przy najbliższej okazji, bo z tym obrażeniem się topo prostu przegięli i nie omieszkam im tego powiedzieć Cytat:
A makaron na pewno znajdziesz Cytat:
![]() No to twój organizm się z Tobą trochę bawi Cytat:
Gospella, tak strasznie się cieszę, że normalnie mam ochotę pojechać do Ciebie i Cię mocno uściskać Karinio, dzięki za link |
|||||
|
|
|
#2227 |
|
Wtajemniczenie
|
Agawoo nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość. Przecież nasi TŻci przez całe życie mieszkali z rodzicami, więc po tak krótkim mieszkaniu z nami nie przestawią całego swojego życia i zachowania, ale wierzę, że z czasem będzie coraz lepiej.
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
gospelko bo ja chyba jeszcze nie gratulowałam,
![]() za fasolkę ![]() magolina uda się ![]() byłam w kościele no i cóż. wróciłam. za chwilę obiad. TŻ gra. chyba będzie wielkie lenistwo dziś |
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Karinia - dzieki za linka ale nie chcial sie otworzyc. Moze sprobuje potem.
Co do muffinek - szukam na razie takich bez masla a z olejem bo niestety masla nie mam. Widzialam na tej stronie przepis na ciagnace ciasteczka czekoladowe - jadlam takie w kawiarni Starbucks w Krakowie w Galerii - fajne ciagnace sie w srodku - musze je zrobic ale w przepisie jest mieszanie mikserem a ja takiego nie posiadam.
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żony
![]() Yyy co do podanego przeze mnie linku,faktycznie nie chodzi.Pewnie dlatego,że duzo ludzi siedzi io ogląda A tak ogólnie to bez obaw,strona działa. ![]() Mąż pojechał do znajomego,więc mam moge sobie posiedzieć na tzn pogrzebać w necie.
|
|
|
|
#2231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie z tymi postami
Cytat:
![]() Ja też poproszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- U mnie dziś beznadziejny dzień. Pożarłam się z TŻtem. A w zasadzie, to on doprowadził mnie do łez, po czym jeszcze na mnie nawrzeszczał za to, że "zmuszam się do płaczu" Ostatnio traktuje mnie jak bym była jego dzieckiem, a nie żoną. Wciąż mnie poucza i na mnie warczy. Zaczynam mieć dość |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę na to, że z biegiem czasu będzie się poprawiało Martoolka ![]() My też tak czasem mamy, na pewno Cie przeprosi
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-30 o 13:30 |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
martoolka
|
|
|
|
#2235 |
|
Adwokat diabła
|
Hellow, oj dziewczęta widzę, że dziś ponure nastroje dzień 2..
U mnie też, no ale zdarza się.. Z chęcią położyłabym się spać!
|
|
#2236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
az mi sie wzruszyłoCytat:
my dzis zorbilismy super zakup kupilismy za 130zł wykaldzinę obrebiona o wymoiarze 178 na 198cm idealnana dywan do salonu normlanie cena m2 to 84zł., no po prostu mega okazjaMartoolka pogodzicie sie przytulam Agawoo, Certi musicie byc cierpliwe, nic nt mamuś nie mówic, nawet wytłumaczyc, że je troszke lubicie moim zdaniem to musi potrwać, może az sami zostaniecie rodzicami.na siłe nic nie zmienicie, bo to jednka rodzice tżta, czy mamusia apropos dzis moja przylatuje jak mnie nie będzie
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2011-01-30 o 13:58 |
||
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Marta,link wysłany
i |
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
no i zaczynam działać na wątkach wymiankowych
![]() ciekawe jak to pójdzie
|
|
|
|
#2239 |
|
Adwokat diabła
|
Niedziela, ach nudna niedziela..
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się tak robić, czasem się tylko denerwuję ![]() Ale nad tym "Obrażeniem się" nie mogę przejść do porządku dziennego, i przy najbliższej okazji wypomnę to teściom
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-30 o 14:53 |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o jeju, ja też, jakaś straszna śpiączka mnie łapie, a TŻ już śpi dobre 1,5 h a ja robię pranie i w między czasie się uczę, ale kiepsko mi wchodzi nauka, tak bardzo nie chce mi się. nie chcę ale muszę ![]() gospellau nas w domu ostatnio mało się mówi o mamie Tż, nawet niechętnie odpowiada mi jak pytam: czy dzwoniła i co chciała, to słysze tylko: "pytała jak się czuję" o mnie to w ogóle się nie pyta, ale ja o nią też, wiec w sumie ok, ale ciężko z TŻ wyciągnąć coś więcej. Jak ona wypytuje to mówi jej wszystko, a mi nie bardzo chce, no ale ja też znowu tak jak ona go o wszystko dokładnie nie wypytuję, bo mnie to po prostu aż tak nie interesuje jak ją. Ale mam gdzieś, oby jak najrzadziej się z nią widzieć to będzie spokój Ostatnio byliśmy zaproszeni do niej w pierwszy weekend stycznia i na razie nie słychać, żeby więcej od tej afery z butami nas zapraszała A co do sympatii do mamy TŻ to on zna moje zdanie na jej temat i nie będę go okłamywała, jakby ona sama się mnie zapytała co o niej myślę to też bym powiedziała![]() ciekawa jestem reakcji Twojej teściowej na ciążę
|
|
|
|
|
#2242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre ciuchy mam nowe i je nie nosze,bo są to tzw nietrafne prezenty. ![]() Leniwa. ![]() Cytat:
i w związku z tym ide sobie kawe zrobić ![]() Pewno lepiej na wizażu siedzić,niż zakuwać.Masz racje
|
||
|
|
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no na pewno lepiej, ale egzamin sam się nie zda idę się pomęczyć dalej kawkę teś już drugą dopiero co wypiłam...
|
|
|
|
|
#2244 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
U mojego Tz pouczanie to normalka. Jednego dnia nie ma , zeby mi nie dogryzł. Kiedys mnie to caly czas dołowało i doprowadzało do łez , ale teraz przywykłam do tego i ja tez go pouczam chociaz czasem ( tak jak wtedy w Wigilie sie pokłocilismy ) mi jest baaardzo przykro.
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TZ na pytanie " co mówili rodzice" odpowiada, "a nic, co mieli mówić" Za to teściowa wie o mnie wszystko, czy jadę w delegację, kiedy wracam, że zaczęłam studia, że to, że tamto .... .Ja z tego tajemnicy nie robię, ale jakby TZ nie chlapał tak wszystkiego to też nic by się nie stało ... Ja o studiach jego brata dowiedziałam się, jak pracę magisterską napisał i jechał na obronę Więc widać ja nie wszystko muszę wiedzieć, ale przed mamusią nic się nie ukryje ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Właśnie przed chwilą była taka sytuacja jak opisałam powyżej ... Mam tego dość, chwilami mam ochotę spakować walizkę i wystawić TZtowi za drzwi ... A to już nie jest zdrowe uczucie, i boję się, że kiedyś tego nie wytrzymam
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - wasi mezowie naucza sie kto jest najwazniejszy - troche cierpliwosci.
Dzis zrobilam pierwsze w zyciu muffinki! Naprawde wyszly bardzo dobre - z podstawowego przepisu z dodatkiem 3 kopiastych lyzeczek kakao. Skladniki - gdyby ktos chcial to: 2 szklanki mąki pszennej 2 łyżeczki proszku do pieczenia 3/4 szklanki cukru 3 lyzeczki kakao szczypta soli wymieszane z 1 szklanka mleka pół szklanki oleju 1 jajko Juz pierwsze zjedzone - jeszcze cieple. Maz juz sie dopomina o takie z kawalkami czekolady Polecam!
|
#2248 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To Wy jesteście teraz dla mężów nr 1, z Wami założyli rodzinę i Wy jesteście najwazniejsze! Może nie przywykli do nowej sytuacji, to dopiero kilka miesięcy, ale w końcu muszą to zrozumieć. Podbało mi się jak na naukach nam mówili, że w konflikcie z teściami mąż ma być po stronie żony i odwrotnie, nawet jak ma inne zdanie. Bo wobec rodziców jest się jednym i nie można stawac przeciw sobie tylko trzeba się bronić. I myślę, że tak powinno być. Rodzice zawsze będą ważni, ale to Wy jesteście najwaniejsze )Cytat:
![]() poszukam Cytat:
Cytat:
![]() Myślałam, że było oblężenie wizażanek jak wszystkim podałaś Cytat:
![]() Nie martw się Mój K. też mnie czasem traktuje jak dziecko, ale to chyba dobrze, że jest opiekuńczy, chociaż czasem to denerwujące... Mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnicie Cytat:
![]() A jak wogóle działają te watki wymiankowe/sprzedające? Są jakies opłaty? Cytat:
![]() Z kawałkami czekolady rewelacyjne są potrójnie czekoladowe z tego bloga który podałam
|
|
#2249 |
|
Konto usunięte
|
Gospelo bardzo się cieszę i gratuluję!!!!
To teraz czas na mnie jeśli chodzi o wiekowe zaawansowanie ...ha ha ha ja włąsnie zrobiłam tiramisu i zjadłam...pychota ale jestem pełna!! |
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na niektorych blogach pisalo ze mozna zastepowac maslo olejem. Jak i mleko jogurtem czy maslanka. Ale ja na poczatek mojej przygody muffinkowej wybralam najprostsze. Bez zmieniania. Musze jeszcze kupic jakis aromat. Bo tego mi w nich nieco brakuje. W Polsce mam jeszcze rum z Czech ktory zwykle do takich wypiekow dawalam. Nie wiem czy pamietacie ale z piekarnikiem mialam kiedys przygode - murzynek sie upiekl po 20 minutach - taka temperatura. Tym razem siedzialam twardo przy drzwiczkach i patrzylam co sie z ciastkami dzieje. No i wstawilam je wyzej niz wtedy. Zrobilam zdjecia ale komputer nie widzi mojego telefonu. Musze cos pokombinowac. I ta blaszka ktora kupilam jest z takiego fajnego materialu - sliskiego ze nawet papierkow nie trzeba.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

a wszystko to co czułam to pewnie z odstawiania tabletek.
no i tż towi

no i za mamusię też

Ostatnio traktuje mnie jak bym była jego dzieckiem, a nie żoną. Wciąż mnie poucza i na mnie warczy. Zaczynam mieć dość

Więc widać ja nie wszystko muszę wiedzieć, ale przed mamusią nic się nie ukryje