|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
![]() ![]() PS Jeśli w temacie krytyki jesteśmy. Popracuj nad składnią i interpunkcją, bo Twojego bełkotu się nie da czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Konto usunięte
|
a Twoich złosliwych komentarzy też nie da się czytać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie myślę, że... i tak wszystkie jesteśmy po części uzależnione od YT
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
Jeśli widzę osobę, która nie umie złożyć poprawnego zdania, rzekłabym nawet - ledwo piśmienną, wypowiadającą się o myśleniu, to nie mogę powstrzymać złośliwości. Wybacz.
A ty czego mi zazdrościsz, że mnie krytykujesz? A może jesteś niedowartościowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Po drugie- te cale twoje wypociny mozna podsumowac jednym starym, polskim przyslowiem: UDERZ W STOL TO NOZCE SIE ODEZWA Wiecej nie pisze, bo nie poradzisz sobie z moim belkotem. A odpowiedz sobie daruj- nie oczekuje zadnej odpowiedzi, chyba ze chcesz sie popisac przed dziewczynami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=LalkaNatalka2;24731 051]Jeśli widzę osobę, która nie umie złożyć poprawnego zdania, rzekłabym nawet - ledwo piśmienną, wypowiadającą się o myśleniu, to nie mogę powstrzymać złośliwości. Wybacz./QUOTE]
Ja też nie mogę się powstrzymać i dość mam Twoich na maksa złośliwych i zgryźliwych postów, dlatego też wciskam złego posta (za słowa pogrubione). Na pewno mi wybaczysz ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Już zgłosiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
Uhh, nadrabiam zaległosci. Filmik szusz ciekawy, choć ja parówek nie zjem ! Digital- piękna buzia
![]() co do ust goni- uważam, ze jej bardzo pasuje ta wersja nude... i chlorofilek- bosko Ci w dobierańcu ! Edytowane przez kreska333 Czas edycji: 2011-01-30 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Raczkowanie
|
Wybaczam Ci. Znaj mą dobroć, idź i rozgłaszaj ją światu.
I masz rację - moje posty są złośliwe i zgryźliwe. Ale to jeszcze nie powód do cenzurowania mnie. Nie obraziłam totylkoich, a jedynie stwierdziłam, że słabo sobie radzi z językiem. Powstrzymałam się nawet od oceny jej poziomu intelektualnego(choć ten jest silnie skorelowany z poziomem językowym). Jeśli w ramach poprawności politycznej zakaże się stwierdzać takich faktów, to nic już nie będzie można powiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy poprawności politycznej ale na pewno w ramach regulaminu forum. ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Twoje chamstwo powala mnie, chodzącą, czepiającą się wredotę ![]() Powinnaś dostać ostrzeżenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez LalkaNatalka2 Czas edycji: 2011-01-30 o 18:27 Powód: interpunkcja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie, nie wskażę Ci palcem o co mi chodzi. Myślę, że jesteś tak nieomylna, że bez problemu sama się domyślisz. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
O matulu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
onakasuita: Nie powstrzymuj się, chętnie z Tobą pogawędzę, bo sprawiasz wrażenie osoby na poziomie. Na Wizażu świat się kończy, ostrzeżenie to nic strasznego. Poza tym nie mam zamiaru Cię zgłaszać moderacji, nie jestem taka obrażalska. Edytowane przez LalkaNatalka2 Czas edycji: 2011-01-30 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja również cenię sobie zwracanie uwagi na błędy ale jeszcze bardziej cenię umiejętność prowadzenia kulturalnych dyskusji bez złośliwości i pouczania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=H3GDTtAZi98 jak się wsłuchałam tam jest antysceptyczne haha, swoją drogą ładna i sympatyczna dziewczyna, plus za przestrzeganie przed solarium, no ale takie hity
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
dlaczego niektóre dziewczyny nagrywaja przy właczonym (czasem na full) telewizorze lub muzyce? jeszcze zrozumiem cos delikatnego w tle, ale czasem tv zagłusza glówną bohaterkę
![]()
![]() |
#2328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Twoje zachowanie jest infantylne. Rozumiem, że nie podoba Ci się mój sposób prowadzenia dyskusji - ostry i bezkompromisowy. Ale nie karz mnie w taki sposób. Powiedz jaki błąd zrobiłam, bo czytam mój post piąty raz i błędu nie widzę. Mogę zaproponować Ci nawet układ. Jeśli wskażesz mi błąd i będziesz miała rację, znikam z forum na 3 dni. Stoi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 |
Konto usunięte
|
O bardzo dziękuję
![]() Ja nie pójdę na żaden układ bo to nie o to chodzi. Chodzi o to, że nie powinno się pouczać( i to w taki sposób) innych, samemu nie będąc do końca w porządku. Twój sposób prowadzenia dyskusji nie jest ostry. On jest po prostu niegrzeczny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Rozeznanie
|
Sprawiedliwości stało się zadość
![]() Lalkanatalka2 ja również cenię sobie zwracanie uwagi na błędy, ale sposób w jaki robisz to Ty jest nie do przyjęcia. Gdybyś zrobiła to w inny sposób, Twój post zgłoszony by nie był! Sprawa jest zamknięta, dobrze byłoby gdybyś wyciągnęła z zaistniałej sytuacji jakieś wnioski, ale aż taka naiwna nie jestem ![]() Tym razem to już naprawdę koniec, zaśmiecamy tylko temat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
LalkaNatalka2, odkąd pojawiłaś się na tym wątku każdy Twój post wyraża wielkie niezadowolenie i jest maksymalnie czepialski. Ty jesteś taka sama na co dzień, w realnym świecie? Potrafisz powiedzieć coś bez niezadowolenia, albo coś miłego?
![]()
#2333 |
Raczkowanie
|
Macie rację, chyba się trochę zagalopowałam. Miałam podły dzień i chciałam odreagować. Niepotrzebnie odpowiadałam na prowokacyjny post totylkoich i dalej już poszło... Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni lub zażenowani. Obiecuję poprawę i nadejście nowej, lepszej Lalki Natalki
![]() Dziękuję warszawiance i onakasuicie, które z opanowaniem i cierpliwością przemówiły mi do rozumu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2335 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2011-01-30 o 19:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Przyczajenie
|
Zeby sytuacja byla jasna- Lalkanatalka: musze Ciebie rozczarowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Ja tam Paulince wszystko wybaczę
![]()
#2339 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Raczkowanie
|
No, znowu naprodukowałyście postów, zostawić Was same na chwilę, to się od razu jakieś kłótnie i szarpanki wywiązują, oj, bo zleje w zadki! nu nu nu
![]() Zajrzałam do maaaaaaaaaaaaadzi, łojezu, a po co mamy znać jej dzień z życia, kiedy to postanowiła kupić paletę i z kimśtam esemesowała w tej sprawie. kluczowym elementem nagrywania filmików jest powiedzieć coś ciekawego, a nie bzdety o tym, że grażynka cośtam, ale nuuuda potworna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.