Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-30, 16:56   #2311
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez totylkoich Pokaż wiadomość
Jakie ZALOSNE sa te osoby, ktore ziejac nienawiscia bardzo czesto bez powodu- dopisuja zlosliwe komentarze, daja kciuka w dol.Dla mnie to wyraz zazdrosci (bylo to juz tutaj? nie szkodzi :P, niedowartosciowania ( nie zgadza sie ktos? nieszkodzi :P, Najlepiej jechac po kims, zeby przypodobac sie innym , ale czy to na pewno tedy droga? Nie lepiej sie wykazac i miec wlasne zdanie i nie bac sie tego zdania wypowiedziec? HA! Oto jest pytanie. Moze z odpowiedzia na nie bedzie ciezko, ale przeciez MYSLENIE NIE BOLI )))
Kciuk w dół, czy negatywny komentarz jest właśnie wypowiedzeniem swojego zdania. Czemu uważasz, że wypowiedź "jesteś wspaniała, przepiękna i najlepsza muah" jest wynikiem samodzielnych przemyśleń, a uwaga krytyczna służy tylko przypodobaniu się innym(nie wiem zresztą w jaki sposób)? Poza tym jeśli kciuk w dół czy komentarz tak bardzo Cię boli, to radzę zrobić sobie dłuższą przerwę od komputera, bo chyba zbyt serio traktujesz życie wirtualne.

PS Jeśli w temacie krytyki jesteśmy. Popracuj nad składnią i interpunkcją, bo Twojego bełkotu się nie da czytać.
LalkaNatalka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 17:03   #2312
201804100943
Konto usunięte

a Twoich złosliwych komentarzy też nie da się czytać
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 17:10   #2313
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

A ja sobie myślę, że... i tak wszystkie jesteśmy po części uzależnione od YT a każdy filmik - lepiej, bądź gorzej przygotowany daje doskonały powód do rozmów na tym wątku
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 17:20   #2314
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
a Twoich złosliwych komentarzy też nie da się czytać
Jeśli widzę osobę, która nie umie złożyć poprawnego zdania, rzekłabym nawet - ledwo piśmienną, wypowiadającą się o myśleniu, to nie mogę powstrzymać złośliwości. Wybacz.

A ty czego mi zazdrościsz, że mnie krytykujesz? A może jesteś niedowartościowana?
Stary 2011-01-30, 17:53   #2315
totylkoich
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez LalkaNatalka2 Pokaż wiadomość
Kciuk w dół, czy negatywny komentarz jest właśnie wypowiedzeniem swojego zdania. Czemu uważasz, że wypowiedź "jesteś wspaniała, przepiękna i najlepsza muah" jest wynikiem samodzielnych przemyśleń, a uwaga krytyczna służy tylko przypodobaniu się innym(nie wiem zresztą w jaki sposób)? Poza tym jeśli kciuk w dół czy komentarz tak bardzo Cię boli, to radzę zrobić sobie dłuższą przerwę od komputera, bo chyba zbyt serio traktujesz życie wirtualne.

PS Jeśli w temacie krytyki jesteśmy. Popracuj nad składnią i interpunkcją, bo Twojego bełkotu się nie da czytać.

Po pierwsze- nikt Ciebie nie zmusza do czytania tego, co napisalam.
Po drugie- te cale twoje wypociny mozna podsumowac jednym starym, polskim przyslowiem: UDERZ W STOL TO NOZCE SIE ODEZWA
Wiecej nie pisze, bo nie poradzisz sobie z moim belkotem. A odpowiedz sobie daruj- nie oczekuje zadnej odpowiedzi, chyba ze chcesz sie popisac przed dziewczynami. Milego wieczoru Tobie zycze
totylkoich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 17:56   #2316
onakasuita
Rozeznanie

[QUOTE=LalkaNatalka2;24731 051]Jeśli widzę osobę, która nie umie złożyć poprawnego zdania, rzekłabym nawet - ledwo piśmienną, wypowiadającą się o myśleniu, to nie mogę powstrzymać złośliwości. Wybacz./QUOTE]
Ja też nie mogę się powstrzymać i dość mam Twoich na maksa złośliwych i zgryźliwych postów, dlatego też wciskam złego posta (za słowa pogrubione). Na pewno mi wybaczysz

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Już zgłosiłam
onakasuita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 17:58   #2317
kreska333
Raczkowanie

Uhh, nadrabiam zaległosci. Filmik szusz ciekawy, choć ja parówek nie zjem ! Digital- piękna buzia no i Florence- bardzo lubie jej filmiki.

co do ust goni- uważam, ze jej bardzo pasuje ta wersja nude...

i chlorofilek- bosko Ci w dobierańcu !

Edytowane przez kreska333
Czas edycji: 2011-01-30 o 18:10
kreska333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 18:06   #2318
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onakasuita Pokaż wiadomość
(...)Na pewno mi wybaczysz
Wybaczam Ci. Znaj mą dobroć, idź i rozgłaszaj ją światu.

I masz rację - moje posty są złośliwe i zgryźliwe. Ale to jeszcze nie powód do cenzurowania mnie. Nie obraziłam totylkoich, a jedynie stwierdziłam, że słabo sobie radzi z językiem. Powstrzymałam się nawet od oceny jej poziomu intelektualnego(choć ten jest silnie skorelowany z poziomem językowym). Jeśli w ramach poprawności politycznej zakaże się stwierdzać takich faktów, to nic już nie będzie można powiedzieć.
Stary 2011-01-30, 18:14   #2319
onakasuita
Rozeznanie

Cytat:
Wybaczam Ci. Znaj mą dobroć, idź i rozgłaszaj ją światu.

I masz rację - moje posty są złośliwe i zgryźliwe. Ale to jeszcze nie powód do cenzurowania mnie. Nie obraziłam totylkoich, a jedynie stwierdziłam, że słabo sobie radzi z językiem. Powstrzymałam się nawet od oceny jej poziomu intelektualnego(choć ten jest silnie skorelowany z poziomem językowym). Jeśli w ramach poprawności politycznej zakaże się stwierdzać takich faktów, to nic już nie będzie można powiedzieć.
Skoro wg Ciebie poziom językowy i intelektualny są skorelowane, nawet dodałaś silnie, wiemy wszyscy jaka jest Twoja ocena poziomu intelektualnego totylkoich
Nie wiem czy poprawności politycznej ale na pewno w ramach regulaminu forum.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Twoje chamstwo powala mnie, chodzącą, czepiającą się wredotę
Powinnaś dostać ostrzeżenie.
Stary 2011-01-30, 18:16   #2320
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Cytat:
Skoro wg Ciebie poziom językowy i intelektualny są skorelowane, nawet dodałaś silnie, wiemy wszyscy jaka jest Twoja ocena poziomu intelektualnego totylkoich
Nie wiem czy poprawności politycznej ale na pewno w ramach regulaminu forum.
LalkaNatalka przechodzi do podziemia . Aby wyrazić moją opinię, muszę używać języka ezopowego. Gratulując ci przenikliwości, pragnę zaznaczyć, że nie zaznaczyłam rodzaju korelacji, równie dobrze mogła być to korelacja ujemna.

Edytowane przez LalkaNatalka2
Czas edycji: 2011-01-30 o 18:27 Powód: interpunkcja
Stary 2011-01-30, 18:21   #2321
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
LalkaNatalka przechodzi do podziemia . Aby wyrazić moją opinię muszę używać języka ezopowego. Gratulując ci przenikliwości pragnę zaznaczyć, że nie zaznaczyłam rodzaju korelacji, równie dobrze mogła być to korelacja ujemna.
A może byłoby fajniej, gdybyś pouczając innych również starała się sama pisać poprawnie?
I nie, nie wskażę Ci palcem o co mi chodzi. Myślę, że jesteś tak nieomylna, że bez problemu sama się domyślisz.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 18:22   #2322
onakasuita
Rozeznanie

Cytat:
LalkaNatalka przechodzi do podziemia . Aby wyrazić moją opinię muszę używać języka ezopowego. Gratulując ci przenikliwości pragnę zaznaczyć, że nie zaznaczyłam rodzaju korelacji, równie dobrzemogła być to korelacja ujemna.
Z mojej strony OFF. Kończę póki mnie nie sprowokowałaś, szkoda byłoby dostać ostrzeżenie z Twojego powodu
Stary 2011-01-30, 18:24   #2323
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

O matulu...
Stary 2011-01-30, 18:30   #2324
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
A może byłoby fajniej, gdybyś pouczając innych również starała się sama pisać poprawnie?
I nie, nie wskażę Ci palcem o co mi chodzi. Myślę, że jesteś tak nieomylna, że bez problemu sama się domyślisz.
Wydaje mi się, że chodzi o dwa błędy interpunkcyjne - już je poprawiłam. Dziękuję Ci za zwrócenie uwagi, byłoby jeszcze milej gdybyś wprost powiedziała, gdzie popełniłam błąd. Ja, w przeciwieństwie do wielu osób, cenię sobie zwracanie uwagi na błędy językowe, gdyż pozwala mi to na doskonalenie umiejętności językowych.

onakasuita: Nie powstrzymuj się, chętnie z Tobą pogawędzę, bo sprawiasz wrażenie osoby na poziomie. Na Wizażu świat się kończy, ostrzeżenie to nic strasznego. Poza tym nie mam zamiaru Cię zgłaszać moderacji, nie jestem taka obrażalska.

Edytowane przez LalkaNatalka2
Czas edycji: 2011-01-30 o 18:36
Stary 2011-01-30, 18:38   #2325
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Wydaje mi się, że chodzi o dwa błędy interpunkcyjne - już je poprawiłam. Dziękuję Ci za zwrócenie uwagi, byłoby jeszcze milej gdybyś wprost powiedziała, gdzie popełniłam błąd. Ja, w przeciwieństwie do wielu osób, cenię sobie zwracanie uwagi na błędy językowe, gdyż pozwala mi to na doskonalenie umiejętności językowych.
To, co zostało nie poprawione razi bardziej niż przecinek.
Ja również cenię sobie zwracanie uwagi na błędy ale jeszcze bardziej cenię umiejętność prowadzenia kulturalnych dyskusji bez złośliwości i pouczania.
Stary 2011-01-30, 18:45   #2326
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
gdzie to gdzie to ?
http://www.youtube.com/watch?v=H3GDTtAZi98 jak się wsłuchałam tam jest antysceptyczne haha, swoją drogą ładna i sympatyczna dziewczyna, plus za przestrzeganie przed solarium, no ale takie hity

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 18:46   #2327
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

dlaczego niektóre dziewczyny nagrywaja przy właczonym (czasem na full) telewizorze lub muzyce? jeszcze zrozumiem cos delikatnego w tle, ale czasem tv zagłusza glówną bohaterkę

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 18:46   #2328
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
To, co zostało nie poprawione razi bardziej niż przecinek.
Ja również cenię sobie zwracanie uwagi na błędy ale jeszcze bardziej cenię umiejętność prowadzenia kulturalnych dyskusji bez złośliwości i pouczania.
Raczej niepoprawione.

A Twoje zachowanie jest infantylne. Rozumiem, że nie podoba Ci się mój sposób prowadzenia dyskusji - ostry i bezkompromisowy. Ale nie karz mnie w taki sposób. Powiedz jaki błąd zrobiłam, bo czytam mój post piąty raz i błędu nie widzę. Mogę zaproponować Ci nawet układ. Jeśli wskażesz mi błąd i będziesz miała rację, znikam z forum na 3 dni. Stoi?
Stary 2011-01-30, 18:50   #2329
kreska333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
dlaczego niektóre dziewczyny nagrywaja przy właczonym (czasem na full) telewizorze lub muzyce? jeszcze zrozumiem cos delikatnego w tle, ale czasem tv zagłusza glówną bohaterkę
kreska333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 18:53   #2330
201804200947
Konto usunięte

O bardzo dziękuję

Ja nie pójdę na żaden układ bo to nie o to chodzi.
Chodzi o to, że nie powinno się pouczać( i to w taki sposób) innych, samemu nie będąc do końca w porządku.

Twój sposób prowadzenia dyskusji nie jest ostry. On jest po prostu niegrzeczny.
Stary 2011-01-30, 19:00   #2331
onakasuita
Rozeznanie

Sprawiedliwości stało się zadość
Lalkanatalka2 ja również cenię sobie zwracanie uwagi na błędy, ale sposób w jaki robisz to Ty jest nie do przyjęcia. Gdybyś zrobiła to w inny sposób, Twój post zgłoszony by nie był!
Sprawa jest zamknięta, dobrze byłoby gdybyś wyciągnęła z zaistniałej sytuacji jakieś wnioski, ale aż taka naiwna nie jestem
Tym razem to już naprawdę koniec, zaśmiecamy tylko temat.
Stary 2011-01-30, 19:01   #2332
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

LalkaNatalka2, odkąd pojawiłaś się na tym wątku każdy Twój post wyraża wielkie niezadowolenie i jest maksymalnie czepialski. Ty jesteś taka sama na co dzień, w realnym świecie? Potrafisz powiedzieć coś bez niezadowolenia, albo coś miłego?

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:27   #2333
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Macie rację, chyba się trochę zagalopowałam. Miałam podły dzień i chciałam odreagować. Niepotrzebnie odpowiadałam na prowokacyjny post totylkoich i dalej już poszło... Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni lub zażenowani. Obiecuję poprawę i nadejście nowej, lepszej Lalki Natalki

Dziękuję warszawiance i onakasuicie, które z opanowaniem i cierpliwością przemówiły mi do rozumu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 19:34   #2334
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=H3GDTtAZi98 jak się wsłuchałam tam jest antysceptyczne haha, swoją drogą ładna i sympatyczna dziewczyna, plus za przestrzeganie przed solarium, no ale takie hity
i plus za 'płyn' miceralny.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:36   #2335
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gabryssiaa Pokaż wiadomość
Figielka tez usunęła mój komentarz ona chyba zostawia tylko te pozytywne
a napisałam, że przez kilka pierwszych minut mówi o tym samym...
no sorry ale to prawda:P Aż przewijałam
No i niech mi ktoś powie, że Figielka jest fajna Może i ma fajne filmiki, nie wiem, dla mnie nie są, ale fakt, że usuwa niewygodne komentarze nie dobrze świadczy o jej charakterze.

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
A ja sobie myślę, że... i tak wszystkie jesteśmy po części uzależnione od YT a każdy filmik - lepiej, bądź gorzej przygotowany daje doskonały powód do rozmów na tym wątku
Właśnie zastanawiam się od jakiegoś czasu, czy nasza mania na punkcie filmików nie jest trochę... pusta No bo to jest puste, bo cały czas kosmetyki, torebki, lakierki, szmineczki, szpileczki, ciuszki

Cytat:
Jeśli widzę osobę, która nie umie złożyć poprawnego zdania, rzekłabym nawet - ledwo piśmienną, wypowiadającą się o myśleniu, to nie mogę powstrzymać złośliwości. Wybacz.

A ty czego mi zazdrościsz, że mnie krytykujesz? A może jesteś niedowartościowana?
Cytat:
(1)Ja też nie mogę się powstrzymać i dość mam Twoich na maksa złośliwych i zgryźliwych postów, dlatego też wciskam złego posta (za słowa pogrubione). Na pewno mi wybaczysz

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

(2)Już zgłosiłam
Co do (1) się zgadzam, co do (2) nie. Pierwszy raz LalkaNatalka powiedziała coś prawdziwego.

Edytowane przez Kayako
Czas edycji: 2011-01-30 o 19:37
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:38   #2336
totylkoich
Przyczajenie

Zeby sytuacja byla jasna- Lalkanatalka: musze Ciebie rozczarowac Nie mam problemow ( i nigdy nie mialam) z poprawnym wyslawianiem sie.Nie robie rowniez bledow.W moim pierwszym poscie napisalam, ze nie uzywam znakow polskich.Poza tym stukajac w klawiaturke zdarza mi sie, ze poprzestawiam literki czy zapomne o przecinku.Jesli chodzi o-jak to nazwalas-"belkot", hmmm..... mam taki, a nie inny sposob wyslawiania sie i nie kazdy to "chwyta"."lapie" )) Naleze rowniez do osob zlosliwych, ale jestem daleka od robienia komus przykrosci i bezpodstawnego wyrazania opinii o kims kogo nie znam(!) Robisz wszystko / czytaj: piszesz/, zeby zyskac opinie bardzo niesympatycznej osoby.Dla mnie ta dyskusja z Toba jest zakonczona.Wszystko ma swoje granice...
totylkoich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:41   #2337
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
No i niech mi ktoś powie, że Figielka jest fajna Może i ma fajne filmiki, nie wiem, dla mnie nie są, ale fakt, że usuwa niewygodne komentarze nie dobrze świadczy o jej charakterze.

Właśnie zastanawiam się od jakiegoś czasu, czy nasza mania na punkcie filmików nie jest trochę... pusta No bo to jest puste, bo cały czas kosmetyki, torebki, lakierki, szmineczki, szpileczki, ciuszki

Co do (1) się zgadzam, co do (2) nie. Pierwszy raz LalkaNatalka powiedziała coś prawdziwego.
Też się zastanawiam dlatego w ramach sesji - mocne ograniczenie ile można...
Stary 2011-01-30, 19:47   #2338
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Ja tam Paulince wszystko wybaczę

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 19:58   #2339
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Macie rację, chyba się trochę zagalopowałam. Miałam podły dzień i chciałam odreagować. Niepotrzebnie odpowiadałam na prowokacyjny post totylkoich i dalej już poszło... Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni lub zażenowani. Obiecuję poprawę i nadejście nowej, lepszej Lalki Natalki

Dziękuję warszawiance i onakasuicie, które z opanowaniem i cierpliwością przemówiły mi do rozumu.
Cieszę się w takim razie i czekam na nową Lalkę Natalkę
Stary 2011-01-30, 20:39   #2340
Fiodoria
Raczkowanie

No, znowu naprodukowałyście postów, zostawić Was same na chwilę, to się od razu jakieś kłótnie i szarpanki wywiązują, oj, bo zleje w zadki! nu nu nu

Zajrzałam do maaaaaaaaaaaaadzi, łojezu, a po co mamy znać jej dzień z życia, kiedy to postanowiła kupić paletę i z kimśtam esemesowała w tej sprawie. kluczowym elementem nagrywania filmików jest powiedzieć coś ciekawego, a nie bzdety o tym, że grażynka cośtam, ale nuuuda potworna.
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości