|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Kash łazienka prześliczna. Poprostu brak mi słów
![]() U mnie od 7 rano wielkie sprzątanie. Potem wyskoczyliśmy na spacer z Julią. Od razu zaszliśmy do biedronki po soki ![]() O 15 już wszyscy byli i naprawdę było bardzo sympatycznie. Myślałam, że będą tylko teście i chrzesny z żoną ale patrze a tutaj dwie córki chrzesnego(18 i 20 lat) ich syn i syn szwagierki. Spędziliśmy bardzo miło czas. Bużki nikomu się nie zamykały ![]() Julia na początku się bała bo wkońcu rok ich nie widziała ale póżniej z chrzesnym prezenty otwierała i już humorek się poprawił. Za dwa tygodnie to my jedziemy do nich. Już nie mogę się doczekać ![]() Julia dostała sporo ubranek, lalkę, misia, słodycze które pewnie TŻ zje i jeszcze kilka drobiazgów ![]() ![]() Naprawdę brakowało mi kontaktu z ludzmi aż humor mi się poprawił ![]()
#362 |
Zadomowienie
|
kash niesamowita metamorfoza! Łazienka bardzo ładna
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj zrobiłam sałatkę, którą dodałam do smacznego i udało mi się zrobić zdjęcie, choć chciałam zrobić zdjęcia kilku etapów. A na obiad były tortille. Wprawdzie chciałam zrobić jakiś taki mega super obiad, ale TŻ sobie wymarzył tortille, to były tortille. |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
kobieta za ladą
|
ja miałam przygode ,zapomniałam fajek marcinowi(byłam w tesco na zakupach-skromniutko 15 zł wydalam) i poszlam na cpn,no i wracam samochód sie zatrzymał 4 gości w tym 3 karki i propozycja podwiezienia plus teksty wróciłam rozwalona do domu bo ciut sie przestraszyłam no i tak są 3 wyjścia
1)było ciemno i mnie nie widzieli 2)powiedzieli pani uważa bo jest ślisko--czyli stare baby muszą uważać 3)albo jeszcze niezła dupa ze mnie ja sie skłaniam do punktu 4 --->było im wszystko jedno ![]() Paulunia fajnie ze się imprezka udala,myślałam własnie dzis o was ![]() my po obiedzie z julką spałyśmy 3 godziny ja nie wiem co to sie wyrabia ![]()
#364 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Kashmirko - ja nie mogę obejrzeć na razie Twojej łazienki a ciekawa jestem bardzo, więc wysłałam zaproszenie ![]() Jeśli chodzi o TŻ to mi też się poszczęściło i jeśli gdzieś wychodzi to tylko ze mną. My spędziliśmy weekend w leśniczówce, był kulig, ognisko i ogólnie zimowa zabawa -fajnie było niestety jutro mąż wyjeżdża i zostaję na 12dni z Hubertem sama ![]()
#365 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny dziekuje za wszystkie miłe komentarze nt. naszej łazienki
![]() ![]() ![]() a co do gustu poprzednich właścicieli to widziałyście łazienkę, wyobraźcie sobie teraz że całe mieszkanie było tak osobliwie urządzone i świetnie z nią korespondowało ![]() ![]() Ijaa brodzik jest huge ![]() ![]() ![]() kochana do warszawy? no chyba Cię pozajączkowało ![]() ![]() jezuu dziewczyny nawet nie wiecie jak dobrze będzie jutro wrócić z pracy, zastać porządek i żadnych obcych ludzi, ze spokojem zrobić obiad, odpocząć itd. BEZCENNE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, świetnie wyremontowaliście łazienkę, poprzednio wyglądała "trochę" strasznie - mi się z trumną skojarzyło, a teraz zupełnie co innego i nie dziwię się że na sterylną biel postawiliście
#367 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nudna i łóżkowa niedziela dobiega końca. Od jutra ostra nauka i finisz sesji ![]() Paulunia super, że urodzinki udane i Julcia zadowolona ![]() A co do łazienki Kash sprzed remontu trzeba wziąść poprawkę na to, że nie wszystkich stać na remont. Bo gdyby gust miał decydować jak wygląda miejsce w którym mieszkam to nic nie wyglądałoby tak jak teraz wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kiedyś będę robić łazienkę, to też 90x90 będzie - nie mniejszy. Miałam okazję korzystać przez kilka miesięcy z 70x70 - masakra! Łokcie miałam poobijane. ![]() Co do migracji, to ja się nigdzie nie wybieram. ![]() ![]() ![]() Właśnie LM tworzę i coś swojej osoby w słowa ubrać nie mogę. Nie idzie mi wyjątkowo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja rozumiem, że kogoś może nie być stać na remont (my sami też mieszkaliśmy z brzydką łazienką bo ważniejsze od niej było dla nas to żeby razem zamieszkać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyobraź sobie, że moja teściowa ma tutaj calusieńką łazienkę ciemno brązową! Nawet sedes i spłuczka została na taki kolor pomalowana! Oczywiście mogłabym przytaczać takich przykładów wiele, ale nie zamierzam. Ciesze się, że mam gdzie mieszkać, a pozatym nie przywiązuje się do tego mieszkania, bo napewno nie będziemy tutaj mieszkać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio oglądałam dom w którym były ciemne podłogi, ciemne framugi okienne i podiweszany niski sufit. To była dopiero masakra. Myślałam że sufit na mnie spadnie.
#372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo nie lubię ciemnych pomieszczeń. Czuję się w nich jakby mnie coś przytłaczało powodowało smutek. Nie wiem jak można tak mieszkać. Wypociłam ten list motywacyjny. Ciężko mi to szło na prawdę. A podobno - według tego co napisałam, kreatywna jestem. ![]() Nie chce mi się z kanapy wstać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam pastę z makreli
![]() ![]() Jak TŻ opuści łazienkę to idę się kąpać i spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
I ja się cieszę bo myślałam, że będzie gorzej, że Julia nie widząc ich tak długo będzie płakać. Fakt trochę popłakała ale ciocie przekupiły ją komórkami itp a jak chrzesny dał torbę prezentów to poszła do niego i razem wyciągali ![]() Dostaliśmy od TŻ cioci teraz juz naszej wspólnej ![]() ![]() Ciocia powiedziała żebyśmy uprzedzili ją kilka dni wcześniej czy napewno przyjeżdzamy to załatwi nam troszkę kurczaków ![]() ![]() ![]() TŻ z Julią śpią i ja też zaraz uciekam. Mała dzisiaj wyjątkowo wcześnie zasnęła bo o 21.30 ![]() ![]() ![]() A jutro moja kruszynka kończy dwa latka ![]() Aż się wzruszyłam i łezka się w oku zakręciła. Mój skarb ![]()
31.01.2009 Julia ![]() 28.05.2013 Antoś ![]() Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-01-30 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Copyraptor
|
A ja dziś wkuwam cały dzień do jutrzejszego egzaminu
![]() ![]() http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...pieczonym.html Fajna odmiana od zwykłych pyr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() Paulunia sto lat dla Twojej Maludy! ![]() ![]() Cholercia ale kusisz ![]() ![]() ![]() Dodaja nie wiem z czego wynika zamiłowanie ludzi do ciemnych wnętrz, może komuś sie wydaje, że jak się zrobi "na ciemno" łazienkę to mniej się brudzi bo nic nie widać? ![]() ![]() Mi się wydaje, że ludzie zbyt często kierują się tym co im się teraz akurat podoba i nie biora pod uwagę, że to ma być na lata a krzykliwe wnętrza zazwyczaj szybko się nudzą ![]() ![]() a co do Was to takie nastawienie, że to tylko tymczasowe jest najlepsze, skoro nie da się zmienić pewnych rzeczy to trzeba je tolerować a może nawet przywyknąc do nich ![]() ![]() ![]() ![]() a z newsów pracowych: Mama podeslała mi dzisiaj przez Tatę ciasto z kremem "do kawy" ![]() ![]() ![]() miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie SPD
![]() Ponownie muszę was nadrabiać ale aż nie tyle co ostatnio ![]() ![]() Więc do póki nowego nie będe mieć to będe pisąć w pracy o ile czas mi n ato pozowali ![]() Na weekend byliśmy u mich rodziców wyzliśmy 20 minut wcześniej z pracy zjedliśmy na obiad zupkę ja szybko poodkurzałam i wymyłam podłogi odpoczęliśmy i pojechaliśmy do mnie a wczoraj wróciliśmy już przed 16 bo tż chciał zdąrzyć na powtórkę filmu, a tu pech chciał, że zrobili go w bambuko hehe bo niby dali dwa odcinki ostatnio a to były takie same a numeracja była kolejna chyba coś im się poprzestawiało. No ale przynajmniej wypoczęliśmy jeszce po powrocie do domku. Choć u rodziców wypoczęłam nic nie musiałam robić ![]() ![]() Siostra się wyżaliła bo jej tż wyjerzdza za granicę do pracy a ta, że onasię nie zgadza i w ogóle. Ryczy cały czas, ale prawda jest taka że może i razem mają tą średnia krajową ale na nic im nie wystarcza a o kupnie mieszkania czy samochodu mogą zapomnieć bo mają raty za komputer za coś tam jeszcze. A tak naprawdę to on tyu pracuje po 12 godzin dziennie do tego sobote i zarabia 1600 i to jeszcze z wielką łaską więc ja nie wiem nad czym on się zastanawia. A siostra do niego z teksetm " a wiesz że szwedki to najbardziej puszczalskie baby na siecie" ![]() ![]() Wesoło tam mają w domku zawsze coś się dzieje aż żal wyjerzdzać ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Paulunia sto latek dla Twojej kruszynki ![]() ![]() ![]() Kashmirka śliczna łazienka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda do dupy u mnie. ![]() ![]() Tyle jednak z minusów. ![]() Ogólnie mam nastawienie bojowe od samego rana i dobry humor. Wstałam wcześniej, zjadłam pożywne śniadanie, wypiłam kawę i nawet w notatki z negocjacji zerknęłam rano. Mam nadzieję, że zapału do takich poranków starczy mi jak najdłużej - a przynajmniej na tydzień. ![]() Marzę już tylko o tym, by szybciej robiło się widno. Jeszcze trochę. ![]() Jeszcze luty i będzie z górki - mam nadzieję. ![]() Apropo notatek jeszcze, to zapomniałam się "pochwalić", że w najbliższy weekend czekają mnie dwa egzaminy. Tydzień więc zapowiada się pracowity. Już dzisiaj mam zamiar do pierwszych notatek przysiąść, bo jak zostawię wszystko na ostatnią chwilę to wyjdzie z tego tragedia. A teraz.. do pracy rodacy. ![]() Zacznę od tych osiemdziesięciu kilku maili które przybyły na moją skrzynkę w zeszłym tygodniu. ![]()
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda do dupy u mnie. ![]() ![]() Tyle jednak z minusów. ![]() Ogólnie mam nastawienie bojowe od samego rana i dobry humor. Wstałam wcześniej, zjadłam pożywne śniadanie, wypiłam kawę i nawet w notatki z negocjacji zerknęłam rano. Mam nadzieję, że zapału do takich poranków starczy mi jak najdłużej - a przynajmniej na tydzień. ![]() Marzę już tylko o tym, by szybciej robiło się widno. Jeszcze trochę. ![]() Jeszcze luty i będzie z górki - mam nadzieję. ![]() Apropo notatek jeszcze, to zapomniałam się "pochwalić", że w najbliższy weekend czekają mnie dwa egzaminy. Tydzień więc zapowiada się pracowity. Już dzisiaj mam zamiar do pierwszych notatek przysiąść, bo jak zostawię wszystko na ostatnią chwilę to wyjdzie z tego tragedia. A teraz.. do pracy rodacy. ![]() Zacznę od tych osiemdziesięciu kilku maili które przybyły na moją skrzynkę w zeszłym tygodniu. ![]()
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() STO LAT STO LAT dla Julci ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- ja dziś lenie się dalej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
Witam, ja dopiero wstałam, a przed chwila mi gościu od wody dzwonił, ale nie otworzyłam bo w piżamie jestem. Swoją droga zawsze chodził popołudniu, a dzisiaj rano i mysli, że kogos zastanie.
Z Tż jakoś sie dogadałam, w sobote o 23 położyłam się spać bo nie chciało mi sie wierzyć, że o północy wróci, ale był w domu jakos 8 po 00. Czyli sie nie spóźnił, chyba się wystraszył bo widział, że naprawde byłam zła. Chciał ze mna jakiś film oglądać, ale mu pow, że nie mam zamiaru czekać, aż łaskawie w nocy znajdzie czas dla mnie, obróciłam się tyłkiem i poszłam spać. Jeszcze mnie próbował przepraszać i co chwile gadał:" kochanie nie bśdź zła itp" ale byłam twarda, pow, że jak się nie zamknie to ide spac do mamy. W niedziele wstał o dziwo rano, poleżeliśmy w trójkę troche i oglądaliśmy shreka forever, koło 13 pojechalismy do intermarche i wydaliśmy 60 zł na głupoty tzn Tż wybrał jakieś soki, sobie kupił perfum podróbe lacosty za 20 zł, ja sobie kupiłam żel z luksji 500ml za 8 zł( super jest) no i jeszcze troche jedzenia dla małego i piwo na wieczór. Zartaz jak wróciliśmy poszliśmy na spacer, długo musielismy spacerować bo jak o 13 wyjechalismy do miasta tak o 16 bylismy w domu. Zrobiłam szybko obiad, dla każdego cos miłego czyli w poł godziny 3 obiady to dobra jestem- dla mnie ryż z warzywami, dla Tż kotlet, duszone ziemniaki i kapusta kiszona, dla małego ziemniaki z masłem i serkiem wiejskim( ostatnio porzucił kotlety i rybki na rzecz pyrów z serem) . Potem Tż zrobił ogień, ja wykapałam małego. Mały zasnął koło 21, a my wypilismy piwko i ogladaliśmy jakis horor. Ogólnie było fajnie. Planujemy tez wybrac się na kręgle bo u nas otwarli. Wszystkiego naj dla Julki!!!
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-01-31 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. I znowu poniedziałek
![]() U mnie pogoda beznadziejna - mgła, zimno i ponuro. Dzisiaj się wkurzyłam. W sobote wywiesili zawiadomienie że dzisiaj miedzy 10 a 11 będą sprawdzać przewody kominowe. Więc zadzwoniłam do spółdzielni że nas nie będzie bo jesteśmy w pracy i chciałąm się umówić na inny termin. a facet do mnie, że nam zawsze coś nie pasuje, i że nigdy nas nie ma w domu jak chodzą odczytywać wode, czy sprawdzać gaz. No pewnie. Ja będe urlop brała, żeby ktoś mi na minute przyszedł i sprawdził kominy ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-01-31 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
wiecie, że niedługo walentynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! U mnie pogoda szara i smutna... Zimno i bez słońca
![]() Dziś idę do lekarza, bo jednak domowe sposoby nie pomogły aby się wyleczyć, ale co tu się dziwić, skoro codziennie popołudniu w pracy... Może dostanę chociaż parę dni L4 to się wykuruję porządnie, bo inaczej to tego nie widzę...
#386 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA JULCI ![]() ![]() ![]() U mnie za oknem też jakoś szaro buro i ponuro, po zaprowadzeniu Huberta do przedszkola zaszłam do Biedronki i kupiłam koc z mikrofibry za 40zł - Hubert ma taki mały dziecięcy koc tego typu i jestem bardzo z niego zadowolona więc i z tego powinnam byc ![]()
#387 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym musiała iść do biedro chociaz po podstawowe rzeczy. Ja nie wiem czy tylko u nas tyle się je czy co. Byłam w biedro w sobote, a juz nie mam parówek, sera, szynki itp.
Mam nadzieje, że w 20 zł się zmieszczę
#388 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jakoś szczególnie ten dzień nie różni się dla nas od innych. Może w ramach rozrywki, zamiast robienia obiadu zjemy coś na mieście - po mojej wizycie u ginki. ![]() Oczywiście, jeśli znajdziemy jakąś miejscówkę. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że po tylu latach to fajny pomysł na umocnienie więzi i sprawienie sobie przyjemności. Co Wy o tym sądzicie?
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam by się przydała czasem, jak wiemy że mamy ochotę porobić coś, a nie bardzo wena działa. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.