|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Przewodnika po Maroko, botków 36 37 w zamian głośniki Creative, sukienka H&M, mini
nieaktualne
WITAM 1.OSOBY Z MNIEJSZĄ LICZBĄ PRZEKUPEK NIŻ 20 LUB Z NEGATYWEM BĘDĘ PROSIŁA O WYSŁANIE PACZKI PIERWSZE 2.CHĘTNIE UMÓWIĘ SIĘ NA ODBIÓR OSOBISTY W WARSZAWIE ***INTERESUJĄ MNIE UBRANIA I BUTY TYLKO W BARDZO DOBRYM STANIE, NOWE LUB TYLKO WYPRÓBOWANE KOSMETYKI. KSIĄŻKI- WYSTARCZY ŻEBY MIAŁY WSZYSTKIE KARTKI ![]() WISH 1.. CZÓŁENKA, SANDAŁY, OPEN TOE ROZ. 36/37 ZALEZY OD DŁUGOSCI WKŁADKI OBCAS 5-6CM ( NIE WYSOKI!) TYLKO STAN BARDZO DOBRY- BEZ WAD NIE SZUKAM BUTÓW NA PŁASKIM OBCASIE 2. KSIAZKI *STRAZNIK. MAREK EDELMAN OPOWIADA *ZDĄŻYĆ PRZED PANEM BOGIEM, HANNA KRALL *ALA Z ELEMENTARZA,ALINA MARGOLIS *TEGO, CO MÓWILI NIE POWTÓRZĘ, ALINA MAROLIS *ZAGŁADA I POWSTANIE, CYWIA LUBETKIN *NADMIAR PAMIĘCI, ANTEK CUKIERMAN *Helena Rufeisen - Schupper - Pożegnanie Miłej 18. Wspomnienia łączniczki ŻOB * Basia Temkin-Bermanowa Dziennik z podziemia * Ita Dimant Moja cząstka życia *Zofia Szymańska (rozenblum) Byłam tylko lekarzem *MIKOŁAJ I ALEKSANDRA, ALLAN MASSIE 3. MAYBELLINE DREAM MATTE MOUSSE (PODKŁAD W MUSIE), CIEMNIEJSZE ODCIENIE 4. KOSZULA NOCNA, XS/S- NIE PRZEŚWITUJĄCA 5. EMOLIUM KREM BARIEROWY Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-21 o 10:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przewodnika po Maroko, botków 36 37 w zamian głośniki Creative, sukienka H&M, m
Mini Pimkie
roz. 34/36 (nie ma podanego) wymiary: długosc 35cm szer. w biodrach 40cm szer. na samej górze 33-34cm Materiał rozciągliwy. stan:b.db Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-19 o 10:22 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przewodnika po Maroko, botków 36 37 w zamian głośniki Creative, sukienka H&M, m
Morski top Apple Pine, roz. M
wymiary: szer. pod pachami 42cm długość 50cm szer. mniej więcej w talii 38cm stan: b.db Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-19 o 10:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna pojedyńcza słuchawka do tel.kom Samsung
Do rozmawania/słuchania muzyki NOWE, ORYGINALNE Zestaw 2 srebrne pióra: pióro kulkowe i automatyczny ołówek NOWE Czarne etui/piórnik stan:b.db Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-19 o 10:22 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Elementy do wyrobu biżuterii:
*1o przekłutych agatów zielone, brązowe, białe *przekłuta muszla i skarabeusz *3 okrągłe ozdoby: dwie ozdobne, 1 kamienna *2 łańcuszki z ozdobami *skórzany frędzel wymieniony 1 klips (drugi niestety zgubiłam) srebro próba 925 turkus eleganckie, misterne zdobienie Może komuś się przyda? Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-19 o 10:22 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki:
*2x zestaw próbek Cleanic 3 steps *Irena Eris, Tokyo lift, kolagenowa maseczka liftingująca do twarzy i dekoltu, saszetka 2ml Kolczyki wiszące stan:b.db Pasek H&M Divided NOWY długosc 97cm Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-19 o 10:21 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
National Geographic
2010- numery 3,5,6,7, 10,11,12 2009- numery 1,2, 3, 6, 2007-numery 9,11 Wszystkie numery National G. są w bardzo dobrym stanie, oprócz nr 10 z 2010r. który ma lekko uszkodzony grzbiet w jednym miejscu. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-19 o 10:22 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Filmy DVD:
Jestem przy Tobie DVD stan: idealny (płyta), opakowanie (1 rysa) opis: Ram (Shah Rukh Khan) jest najlepiej wyszkolonym oficerem armii indyjskiej. W trakcie brawurowej akcji ginie jego ojciec, postrzelony przez bezwzględnego terrorystę Raghavana (Sunil Shetty). Umierając, ojciec prosi, by Ram odszukał brata, o którego istnieniu dotąd nie wiedział i sprowadził go do rodzinnego domu. Jednocześnie Ram otrzymuje tajną misję, by udać się do górzystego Darjemelingu i w przebraniu ucznia chronić przed atakiem terrorystów córkę generała (Amrita Rao). Dhoom 2 DVD stan: idealny Eleganckie, dwupłytowe wydanie, dodatki zw z powstawaniem filmu Policjant Jai Dixit ściga sławnego złodzieja Aryana. Jest on znany ze swojego zamiłowania do sztuki, ponieważ jego łupem padają zawsze niezwykłe przedmioty o ogromnej wartości. Oprócz dzieł sztuki, kradnie również drogocenną biżuterię. Jego znak rozpoznawczy to litera A, którą zawsze pozostawia na miejscu przestępstwa. Policjant i jego pomocnik mają trudne zadanie, gdyż Aryan potrafi znakomicie zmieniać swój wygląd. Gdy odkrywają, że kolejne jego napady układają się w symbol litery A na mapie świata, znajdują trop i ruszają w pościg za nieuchwytnym dotąd złodziejem. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-02-19 o 10:21 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam botki
Podobala Ci sie tez sukienka u mnie Mozemy sie dogadac
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
a co bys u mnie chciala za te baleriny?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam juz tych
juz uaktualniam
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
hej, ja mam botki czarne na malym obcasie r. 36
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
wstepnie te satynowe rurki
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- no niestety beda na mnie troche za szerokie ![]() dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#26 |
|
A cobra on my left...
|
Przykro mi, nic u Ciebie nie wypatrzyłam.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
zastanawiam się nad kiecką H&M. Mogłabyś zrobić zdjęcie na sobie? Czy ona jest cała połyskująca? widoczne są te zaciągnięcia? ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- A tak szczerze to czy te świecidełka mogą odpadać po praniu? Byłabym wdzięczna za zdjęcie ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Hm,mam info,że błędny załącznik. Widzę tylko to drugie zdjęcie. Ale sylwetka ![]() Zazdroszczę. A ile masz wzrostu? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- może piszmy już u Ciebie, zeby nie skakać po wątkach |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
160cm
druga fotke wyrzuciłam bo sie nie udała i wrzuciłam zdjecie z albumu- dlatego błedny załącznik
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

juz uaktualniam