|
|
#4861 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
ojej catttt takie pyszno¶ci! A ja powinnam siê trochê odchudziæ w koñcu
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- A i super, ¿e jedziesz odebraæ - podziwiam, ¿e tak d³ugo wysiedzia³a¶! Ja g³upi dowód osobisty polecia³am odebraæ jak tylko wy¶wietli³a mi siê inf. o takiej mo¿liwo¶ci
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
w tych mat co dosta³am z OSK w ksiazeczce jest dok³adnie opisany egz, zadania, wytyczne itp. Do tego strona WORD, instrutkor. Nawet w kodeksie drogowym spr czy egz napewno jest zwolniony z zapinania pasów - bo moze powinnam mu zwrócic uwagê, zeby zapi±³. Pewnie, ze egzaminator ma w³±dzê, my przed soba kolejny egzamin, ale tak ewidentnych "przegiêæ" nie mo¿na odpuszczaæ.
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- catttt - to zapraszam z ciastem do tego podlewania
|
#4863 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Jeszcze mam LoydTea "Grzaniec grzeszny malinowy z pr±dem" ![]() Idziesz czy jedziesz po prawko? ![]() I nie ku¶ tymi s³odyczami ;p |
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
![]() Oj z biedronki, trzeba bêdzie kiedy¶ podskoczyæ. ja w ogóle zaopatrujê siê w Biedronce w kaszki 'Mleczny start', czekolady Magnetic, najlepsze na ¶wiecie
|
|
#4865 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
Cytat:
![]() bo ogolnie powinno sie przelaczyc na ktores z tych jak stoisz chwile, "n" to jest tak jak na "luzie " w normalnej skrzyni, a "p" oznacza parking czyli dluzszy postoj, wiadomo, ze normalny tryb to "d" czyli drive ![]() wiem cos na ten temat bo tz ma mondeo automat i same z nim problemy tzn te starsze tak jak nasz to niestety czesto sie psuja i posiadanie takiego cuda to nie jest sam miod jak sie moze wydawac a jesli chodzi o gorke to ... zero problemow , hamulec, puszczasz , gaz i jedziesz nic sie nie staczaja niestety mialam przykre doswiadczenia z automatem, gdyz uderzylam w sklep na parkingu, bo niestety pomylil mi sie gaz z hamulcem (inaczej to wwszystko dziala - to dluzsza historia), powiedzialam sobie "nigdy wiecej automatu nie tkne !!!" |
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
catttt z Tob± to ja sobie kiedy¶ o od¿ywkach porozmawiam,ale to dopiero po ¶ciêciu k³aczków
|
|
|
|
#4867 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 49
|
Cytat:
Nie bêde rozpaczaæ, nastrajam siê na nastêpny egzamin.Co do egzaminatorów to ja do tego inaczej podchodzê - ok pierwszy i ostatni (chocia¿ tutaj moglam siê bardziej pilnowaæ) egzamin ale na pozosta³ych egzaminach by³ w porz±dku a nawet wiêcej - to ja jechalam, nie egzaminator, nie instruktor. Moge mieæ pretensje tylko do siebie, do nikogo innego.To nie jest komfortowa sytuacja jak 3 razy pod rz±d masz tego samego egz jak go zobaczy³am ostatnim razem to mialam ochote uciekaæ. Ciekawe co by powiedzia³ gdybym na wej¶ciu mu podziêkowa³a za wspó³pracê
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
blondi - o sam hamulec na "d" mi chodzi³o.
Ja i tak chcê i tak.
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Magnetic
|
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
2FE - nie chodzi mi o zwalanie calej winy na egz czy instr, bo nie nauczyl. Ale negatyw ze za woln± jazdê po ³uku
No proszê Ciê - to nie jest w porz±dku z jego strony.
|
#4871 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Ja dopiero 7 lutego idê i dygam sie ju¿ trochê,bo z autem itp; jestem ca³kiem zielona...Ale mecze znaki,linie ci±g³e itd; Bojê siê.Na razie teoria a jazdy...Te testy-duuu¿o ich:
Jak wy sobie dziewczyny radzi³y¶cie ze stresem??
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
dok³adnie... ja mam wpojone,¿e samochód ma siê toczyæ dos³ownie toczyæ-tak ¿eby siê nie zatrzyma³..wiêc egzaminator rzeczywi¶cie przegi±³
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
ja na pierwszym egzaminie to po tym ³uku tak szybko pojecha³am, ¿e nic nawet nie pamietam, jak siê z powrotem w kopercie znalaz³am
a na drugim to juz wolniej, spokojniej
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Ewi22, witaj
na stres jest takie jedno forum na wiza¿u, gdzie zawsze jest kto¶ kto Ciê wesprze i pomo¿e
|
#4875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a takie sytuacje maj± niestety miejsce, debili nie siej± - sami siê rodz± I na marginesie - nie polecam kobiet instruktorów |
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- mo¿esz powiedzieæ czemu?
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a ja nie polecam kobiet egzaminatorów
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z ³ukami to te¿ tak srednio pamiêtam. Wiêcej z kursu, a egz to tylko z relacji sprawczyni. Za to wzniesienia trichê lepiej kojarzê
|
#4879 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak samo. Za pierwszym wszystko szybko, ¿e nic nie pamiêtam. A na drugim mia³am now± 6-biegow± yariskê, a ¿e zawsze mia³am problemy z wbiciem wstecznego, teraz te¿ nie chcia³ mi wej¶æ i uwaga ze strony egzaminatora: "No, dalej, do ty³u, cofamy. No co, nie umie pani wstecznego wbiæ?!".
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba 15 razy wrzuca³am wsteczny, bo nigdy nie by³am na 100% pewna czy wesz³o
|
|
#4881 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie segregujcie instruktorów/egzaminatorów ze wzglêdu na p³eæ. To wszystko zale¿y od cz³owieka, nie od tego, czy kto¶ jest kobiet± czy mê¿czyzn±.
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
groszek zielony z puszki sobie przynios³am...
Zaraz mi powiecie, ze kobietry za kierownic± to samo z³o ![]() Jak jadê i widzê ze ktos przede mn± co¶ kombinuje to mam jedn± my¶l - baba. I w 90% przypadków mam racjê. Nie chcia³am je¼dzic z kobiet±. Babska szko³a jazdy to nie dla mnie
|
#4883 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
dlaczego dziwna? ka¿dy lubi co innego
![]() Cytat:
a jakie masz w³osy, suche czy przet³uszczaj±ce siê? bo moje siê przet³uszczaj± i nie wiem jak by wygl±da³y na drugi dzieñ po takiej od¿ywce ale napisz jutro jakie efekty ok? dziêki a za prawko, trzy weso³e podskoki mówisz? bananowa- moja ukochana! ![]() Cytat:
Cytat:
wcale sobie nie radzi³y¶my (joke)jak wsiada³am za kierownicê i chwilkê pojezdzi³am to by³o ju¿ w porz±dku Cytat:
te¿ od Naszego indywidualnego odczucia, nie uogólniajcie proszê
|
|
|
#4884 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
A ja w³a¶nie z tymi 6-biegowymi nie mia³am problemów. Pamiêta³am, ¿e to sie tak podnosi do góry i do przodu. Za to w tej kursowej, gdzie wsteczny by³ w dó³ to na placu manewrowym czêsto próbowa³am cofaæ z czwórki
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
nawet mój I. twierdzi, ¿e kobiety instruktorki to z³o
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
|
|
#4888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie ju¿ zauwa¿y³a¶, ¿e bardzo "dokladnie" zosta³am poinformowana przed egzaminami o tym co mo¿e a czego nie mo¿e egz. Poza tym: jazda w korkach ¿eby czasu wiêcej up³yne³o, zapominanie o umówionych jazdach, jazdy bez wymaganej teorii (to chyba szkole powinnam zarzuciæ) wiec w praktyce je¼dzi³am i uczy³am siê przepisów. Jeszcze pare grzeszkow by siê znalazlo.¯e ja sie da³am tak urobiæ, ciapa ze mnie i tyle
|
|
|
|
|
#4889 |
|
Wtajemniczenie
|
W mojej szkole jazdy jest jedna kobieta instruktorka i chyba tylko z ni± nie mia³am okazji spotkaæ siê za kierownic±. Z pozosta³± 12 mê¿czyzn tak
Za to kobietê mia³am na egzaminie i w sumie czu³am siê lepiej ni¿ z dwoma wcze¶niejszymi panami.Przez nie wbicie wstecznego nie zda³am egzaminu wewnêtrznego
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
a moja Zapalniczka ma 5 biegów (ku mojej rozpaczy ostatnio) i wsteczny jest pod 5 i nie ma takiego zabezpieczenia, ze trzeba co¶ podci±gnaæ albo wcisn±æ. Na szczêscie nie jest on idealnie pod 5, ale jeszcze bardziej w prawo. Trochê mnie wystraszy³ ten brak zabezpieczeñ - juz widzialam jak zamieast 4 wpada mi wsteczny i po skrzyni biegów
Princeseczka, co do myslenia to masz racjê - rada instr przed egz NIE MY¦L. troche my¶l, ale za duzo, bo kombinujesz wtedy
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

tzn te starsze tak jak nasz to niestety czesto sie psuja i posiadanie takiego cuda to nie jest sam miod jak sie moze wydawac
zero problemow , hamulec, puszczasz , gaz i jedziesz 
ale na pozosta³ych egzaminach by³ w porz±dku a nawet wiêcej - to ja jechalam, nie egzaminator, nie instruktor. Moge mieæ pretensje tylko do siebie, do nikogo innego.
jak go zobaczy³am ostatnim razem to mialam ochote uciekaæ. Ciekawe co by powiedzia³ gdybym na wej¶ciu mu podziêkowa³a za wspó³pracê 

No proszê Ciê - to nie jest w porz±dku z jego strony.
Jak wy sobie dziewczyny radzi³y¶cie ze stresem??

a jakie masz w³osy, suche czy przet³uszczaj±ce siê? bo moje siê przet³uszczaj± i nie wiem jak by wygl±da³y na drugi dzieñ po takiej od¿ywce