|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Dolecialam
![]() juz pospalam sobie 2 godziny bo samolot lecial o 6 wiec o 3 rano musielismy wstac. Zaraz rozpakuje nowe rzeczy i dodam do listy i do bilansu. Zobaczycie co z tego wyszlo chyba nie jest zle..
|
|
|
|
#4712 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciuciola dopiero jechalaś a już wrócilaś , jak ten czas szybko leci chcemy fotke !!!!!!!!!!!chcemy fotke!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
ojej fotke? ciezko bedzie jak ja to mam wszystko zmiescic!
no ale postaram sie ![]() Wogole to strasznie wypoczelismy,pozalatwiala m kilka spraw,pochodzilam po sklepach z mamusia,zrobilysmy wymianke kosmetyczna,bylismy w Zakopanem Tz-towi bardzo sie podobalo i kupilismy troche pamiatek typu dzbanuszki do grzanca i kieliszki na wodke no i tak milo czas szybko zlecial.jestem troche nie do zycia ale walcze z walizkami dzielnie. Zaraz czytne co u was z kolorowki kupilam tylko trojeczke cieni z inglota
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Ok zdjecia tego co mi doszlo
1.lakiery (kupione 2,reszta to prezenty od kolezanek i od mamy) 2.masla i peelingi 3.kosmetyki do wlosow 4.pielegnacja twarzy 5.maseczki i probki 6.kolorowka i carmex (prezenty) |
|
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi znów coś zaczynają się co nieco rozdwajać końcówki, także czekam na jakiś bon na stronkach zniżkowych ![]() Cytat:
![]() Ja też się skusiłam na dokładnie ten sam błyszczyk ![]() Powodzenia w dalszej nauce ![]() No trooochę tego doszło
|
||
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta to zapasy,bo jak wiecie pielegnacja u mnie byla juz zbyt okrojona a polskich kosmetykow tu nie mam wiec warto ![]() stwierdzilam jednak ze juz nie rzucam sie na polki sklepowe tak jak kiedys wiec to dobry znak ze odwyk wychodzi calkiem dobrze |
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam dziś od D. (muszę się przyzwyczaić do używania sformułowania TŻ w końcu ). Wczoraj nieźle zapunktował - w trakcie jakiejś rozmowy powiedziałam, jakie lubię lody, a on wymyślił, że poleci do sklepu i kupi pudełko dla nas na wieczór do wina |
|
|
|
|
#4719 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusia dzięki
w Warszawie właśnie jest na ten manicure kupon, więc może się skuszę ![]() cuciola ale fajne rzeczy przywiozłaś
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
nosku gratuluje bilansu! przeczytalam z wczesniejszych stron,brawo!
kupilam sobie krem do rak ziaja kozie mleko i faktycznie ta seria bosko pachnie! tak troche na Dove! zetko gratuluje obrony! nastaw sie troche pozytywnie do zycia bo wykrywam u ciebie jakis zimowy sen ![]() ale mam ochote doprowadzic sie do porzadku,jutro na pewno bedzie maseczka
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola, cieszę się, ze wyjazd się udał! Śliczności przywiozłaś! Szczególnie lubię peelingi Naturia. No i śliczny avek Dziękuję wszystkim za gratulacje Wstawiam bilans: Styczeń: Kupione:
Z wymiany: * Kanebo Sensai baza pod cienie * Beauty Milky śmietankowa maseczka do rąk 35z75ml * Sanoflore migdałowe mleczko nawilżające 50ml * H&M organiczny balsam do ust fresh wanilla * Avon Jet Femme Holiday edt 50ml * Avon Bond Girl forever edp 50ml * Cacharel Liberte edt 75ml Próbki z wymiany: * Avon 60's mod * Avon Ice sheers re freshing * Clarins krem na dzień rozśw.-przeciwstarzeniowy * Clarins krem na noc rozśw.-przeciwstarzeniowy Wygrana w konkursie wizaż: * Szampon Pantene Aqua light 400ml * Odżywka Pantene Aqua light 400ml * Odżywka dwufazowa w sprayu Pantene Aqua light 150ml Zużyte w styczniu: Pasta Blend-a-Med 3D white 125ml Avon Solutions serum na noc z beta karotenem 30ml odlewka balsamu Naomi Campbell Cat Deluxe 30ml Avon Planet Spa- krem pod prysznic Marokańska Róża 150ml Nuxe żel pod prysznic 7ml próbka Nuxe krem do ciała 7ml próbka Galenic Pur peeling do twarzy 20ml Dax Cosmetics cukrowy peeling do ciała wanilia-pomarańcza 225ml Ziaja Calma HLC krem biolipidowy do twarzy 50ml Avene Hydrance Optimale Riche 5ml Wymienione: YSL Nu 30ml Sprzedane: essence lakier do paznokci Cute as hell żółty Avon Surrender for her 50ml edp Oddane: Essence błyszczyk mango
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho?
wklejam swoje zuzycia: Styczen 2011 -krem do stop i lokci planet spa Avon shea butter 75 ml -ming shu Yves rocher -zmywacz Essence 150 ml -zel senses winter time 250 ml -Avon foot works krem -blyszczyk Faberlic -dezodorant nivea energy fresh -lakier rozowy do frencza rimmel luskap gratuluje zuzyc..ladnie wszystko poszlo ![]() siedze sobie wlasnie z maseczka tajska
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-01-31 o 11:24 |
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam tonik Bourjois
![]() Luskap: gratulacje pięknej oceny ![]() Tę dostałam też zestaw Pantene ale chyba dam siostrze, bo ja nie moge mieć na włosach nic co nie obciaża. Już widzę to siano i fruwające wlosy po użycu tego zestawu Cuciola: zaszalałaś ![]() Impreza byla bardzo udana, ale strasznie duzo ludzi - nawet po 4 nie było za bardzo miejsca na parkicie, żeby potańczyć swobodnie! To jedny pub w którym płaci się 10 zl za wejście (w pozostałych wstęp jest za darmo albo 5 zł) a jest tam zawsze najwięcej ludzi
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Ładniutko
![]() Zużycia bardzo ładnie ![]() Macie jakieś swoje perełki z YR? (oprócz wspomnianej tu już maseczki winogronowej) Bo jednak przejdę się jeszcze w tym tygodniu (może nawet dziś) i chcę dobić do tych 49 zł, żeby kupić mamie zegarek.
|
|
|
|
#4725 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2011-01-31 o 13:38 |
||
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A oglądałaś ten zegarek? ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Też lubię jeżynę. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cuciola fajne zakupy i dosyć skromne jak na częstotliwość z jaką bywasz w PL. Luskap, bilans niezły ale widzę że nadal Ci przybywa balsamów.
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarła do mnie wygrana w giveaway
- 2 lakiery Essence (Must have i Purple Diamond) i 2 błyszczyki Essence ( Sweet Strawberry i Toffee Frapuchino)
|
#4728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żele też miałam nie raz i bardzo lubię
|
||
|
|
|
#4729 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby dalej też tak gładko poszło. ![]() Faaaaaaaajne rzeczy. ![]() Cytat:
Ładny bilans, tylko po co Ci ten balsam? Ładnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyrzuciłam końcówkę Effaclaru K, przeterminował się był.
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, PN ma zielony punkt ale moim zdaniem cena nie jest wygórowana.
19,90 za mleczko o pojemności 400 ml to nie jest dużo. ![]() Może się okazać że i tak nic nie kupisz bo zegarek będzie badziewny. Tego typu dodatki często mają fatalne.
|
#4732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
troche fotek z Zakopca
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4407 |
|
|
|
#4734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak żeby dobić do 49 zł, to pewnie wezmę dwie rzeczy na zniżkę i trzecią i tak będę musiała dobrać. Więc wezmę mleczko A co do zegarka to bardzo możliwe, dlatego najpierw obejrzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój bilans stycznia. ![]() Kupione: Avon, woda Meadow Dew Avon, tusz Pełnia rzęs Zużyte: No name, waniliowy żel pod prysznic Adidas, antyperspirant w kulce niebieski Kamill, żel pod prysznic kokosowy Avon, Planet Spa, krem do ciała z oliwką Dove, szampon do włosów farbowanych La Roche - Posay, krem Effaclar K Udał mi się miesiąc.
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam do czynienia z YR od jakiś 10 lat i nie raz się "przejechałam" więc teraz wysyłkowo w grę wchodzi tylko jakiś kosmetyk gratis albo idę do salonu pooglądać czy warto. ![]() Pięknie. Ale myślałam że będzie zero zakupów. Czy Ty nie miałaś czasem blokady na kupno pachnideł?
|
|
#4738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałam, ale to taki ładny zielony zapach na lato, a wycofali go.
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
No to Cię przyłapałam.
Miałam tę samą argumentację przy zakupie moich ostatnich perfum tyle że moje są kwiatowe na lato.
|
#4740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

!