Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-30, 20:36   #1801
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

princi zobacz co znalazłam http://www.triumph.com/pl/pl/2408.html ---> ten jest usztywniany, tyle ze od B sie rozmiarówka zaczyna

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:45   #1802
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

andziot no wlasnie mialam na mysli takie zwykle bawelniane staniki tylko z fiszbinami, nie wiem czy bede kaske wydawac na taki do karmienia. bo on z 40 euro kosztuje, moze wpierw zobacze czy bede miec mleko i czy dam rade karmic i jakby co to do sklepu skocze a wczoraj takie bawelniane widzialam w benettonie po 10 euraczkow to ze dwa bym kupila, na lato w sam raz, bo czlowiek sie poci i jeszzce pewnie wyplywajace mleko tez ma swoj zapaszek w upale

24kasia86 a to przepraszam pewnie nie doczytalam, bo jestes pierwsza na liscie do porodu a plci ne znasz a masz przeczucia?
Stary 2011-01-30, 20:52   #1803
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

idziemy spac ( ja i malenstwo )... Tż juz spi od godziny prawie

dobranoc skarby

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
24kasia86 a to przepraszam pewnie nie doczytalam, bo jestes pierwsza na liscie do porodu a plci ne znasz a masz przeczucia?
spoko, ja tez niejedna wypowiedz przeoczyłam- przyznam sie bez bicia ale nieraz jest takie tepo ze inaczej sie nie da.

no wiem ze jestem pierwsza na liscie bez wiedzy o plci i dlatego rzadko na nia spogladam bo az wstyd

wiesz nie wiem... tesciowa mowi ze jej na chlopaka wygladam, babcia moja tez tak mowi bo mi pepek wyszedl ja i Tż mamy po trzy siostry wiec jak geny to moze corcia???
naprawde nie mam pojecia
co Bog da to bedzie

do juterka
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:53   #1804
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

... miałam się nie przyznawac, ale się przyznam ........ już mialam pytać co to są te rączki do noszenia dziecka
zbudynienie mnie dopadło.
moniqac! normalnie uwielbiam cie za ten tekst, nie przejmuj sie nie ty jedna ze zbudynieniem, niezly kabaret by mozna z nas ciezarnych zrobic

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Ja będę zdecydowanie. Na razie nr 1 jest Angelcare monitor+niania.

agus to jest tylko jeden z czynników zwiększających ryzyko.

Ogólnie to SIDS występuję b. rzadko bo wg badań w zachodniej Europie 2-3 na 1000 dzieciaczków ale dla mnie to i tak jest na tyle duże zagrożenie, że muszę mieć ten monitor
normalnie moria jak ty mnie czesto rozczulasz tym co piszesz....
ale na punkcie monitora mam tak samo, moge sobie odmowic tysiaca rzeczy ale monitor dla wlasnego spokojnego sumienia musi byc

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
pofarbowałam ostatnio tą bez amoniaku i to sit totalny jest,
dosyć ze strasznie krótko trzyma, to do tego nie schodzi jak normalna farba z odrostami, tylko po prostu pojawiają się siwe włosy MEGA widoczne na moich ciemnych a odrostów niet
wole już odrosty swojego koloru bez siwych po normalnej farbie niż takie cuś

a farby nie kupiłam,
nie wiem jak ja jutro do pracy pójdę, taka piękna ciężarna
ja kupilam niedawno casting glossy blond czy jakos tak.. bez komentarzaq co mialam na wlosach, o odrostach nietknietych nie wspominajac, dzisiaj popoludniu pofarbowalam sie zwykla , ta co zawsze i jest

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja nie jestem optymistka bynajmniej, ale wiesz tyle sie zlych rzeczy naczytalam, moja jedna kolezanka urodzila martwe dziecko, jedna chore, ja sama poronilam pierwsza ciaze i po prostu mam wrazenie ze optymizm i wiara ze bedzie dobrze jest najwazniejsza, bo co innego mozemy zrobic, bedzie dobrze slyszysz??!1
swiete slowa trzeba byc pozytywnie nastawionym!

Cytat:
no to trudny przypadek
i co będziesz tetry używać? niech on te zasrane pieluchy pierze

to wszystko sie takie łatwe wydaje, ale później jak już jest dziecko na świecie i człowiek nie ma czasu nawet iść siku czasem, to chwyta się wszystkich rzeczy, które są w stanie ułatwić mu trochę życie i dać trochę więcej spokoju
tutaj tez swiete slowa, jestem tego samego zdania i tez robie co moge zeby bylo lzej a nie ciezej

Cytat:
Paulizia malpeczko pozazdroscilam Ci tego Next'a i poszlam wczoraj po zakupy do Benetton baby, pochwale sie kocykiem, reczniczkami i innymi Flawciowymi rzeczami, a Antos niech sobie cierpie
Sluchaj a widze, ze ta stronka Next'a jest tez po wlosku, to oni do Wloch wysylaja, bo nie moge info nigdzie znalezc
suuuuper ciuszki, bardzo slodziuchne

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
My też planujemy kupić monitor oddechu.
Kolegi z pracy syn przestał oddychać, kolega musiał go reanimować. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, przyczyny nie znaleziono, mały rozwija się dobrze ale ta historia mnie przeraziła.
Poza tym mój TŻ pracuje w pogotowiu i niestety kilka razy był wzywany do noworodka/niemowlaka, który przestał oddychać/zsiniał czy nie reagował. Na szczęście zawsze jak przyjeżdżali na miejsce to sytuacja była już opanowana przez rodziców i dziecku nic się nigdy nie stało, bo rodzice zauważyli na czas. Ja już odkąd tylko w ciążę zaszłam powtarzam TŻtowi, że pierwsze co musi zrobić jak Julek będzie już na świecie i wrócimy do domu to przeszkolić mnie z pierwszej pomocy. Ja jestem mega panikarą, w przeciwieństwie do TŻta i jak czasem czytam różne historie to podziwiam rodziców za zimną krew, opanowanie. Mam nadzieję, że to samo przychodzi
takie historie mroza mi krew w zylach, niby rzadkie przypadki ale....

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

wlasnie sie dowiedzialam, ze jak dziecko mojego brata okaze sie chlopcem to bedzie to "nataniel"
...
jutro sie dowiemy

AAAAAAAAAAAAAA ROWNE 3 MIESIĄCE DO PIERWSZE TERMINU OCZYWISCIE TEORETYCZNIE :EEK:
ale fajnie ale fajnie

gratuluje! 3 meichy! to bardzo niedlugo, ja tez odliczam. bardzo mi sie podoba to imie

Cytat:
ja wiem po Zosi, że mi jakoś cuda się nie zrobią, po porodzie mieściłam się w swoje staniki sprzed ciąży tyle że bardziej wypchane były
teraz też nie oczekuje nagle rozmiaru C ( nie ma na to szans), teraz mam pełne A i tak już zostanie ....
a ja wam zazdroszcze takich problemow, tak jak pisalam ja mam niby wielkie, chociaz sie nie widze i jak pomysle jakie sflaczale beda po to mam ciarki na skorze, bede miec nalesniki zamiast piersi rozmiaru pizzy

Cytat:
24kasia86 a kiedy plec poznasz? czy poprostu nie chcecie znac?

tak mysle o tej wanience, my bedziemy kapac w wanience chyba na pralce postawimy albo pod prysznicem, ale tak to czlowiek taki schylony nie mam pomyslu...
a wiesz ze ja tez o tym nie pomyslalam i teraz zachodze w glowe co my zrobimy? bedziemy miec brodzik 80 na 120 ale drzwi pod prysznic sa dosc waskie i bedzie problem ze wstawieniem wanienki i myciem pod prysznicem, w lazience na podlodze chyba nie bedzei tyle miejsca zeby postawic.....
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:54   #1805
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

czesc Mamusie ale mam zaaaaleglosci. Nie dam rady wszystkiego chyba skonczyc. Rano na chwilke wpadlam ale tak co nie co tylko przeczytałam bo spieszylismy sie. Musielismy wreszcie okap do kuchni kupic a potem z uwagi na fakt, ze nie chcialo mi sie gotowac, to skoczylismy do Zakopanego na moja ukochana kwasnice a mąż na golonke. Do tego wciagnełam pysznego placka ziemniaczanego po zbójnicku i jeszcze lody na deser i teraz leze i zdycham z przejedzenia. Maz 4 kubek (400ml) mi herbatki wlasnie doniosl... To grzech sie tak obzerac..

Monia jak Twoj dzidziol? Ja podzielam zdanie dziewczyn - pewnie ułożył sie jak Igusia i stad ta mniejsza aktywność.

Pisałyscie o ksiazce Język niemowląt, jak ktos chce to mam wersje pdf na kompie Tylko na PW mi maila napiszcie, gdybyscie chcialy.

Widzialam, ze pisalyscie duzo o łózeczkach, a nie wiecie cy takie zwykle drewniane, ale z funkcja kołyski sie sprawdzaja ?
Tesknilam za Wami

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:00   #1806
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Widzialam, ze pisalyscie duzo o łózeczkach, a nie wiecie cy takie zwykle drewniane, ale z funkcja kołyski sie sprawdzaja ?
Tesknilam za Wami
ja mam turystyczne z funkcją kołyski, ale z tej kołyski ani razu nie skorzystaliśmy

Stary 2011-01-30, 21:00   #1807
mamaoptymistka
Zadomowienie

A czy kąpiel dziecka musi się odbywać w łazience, my kapaliśmy syna w pokoju stojak w to wanienka i do dzieła.
Nawet na stole wanienkę można położyć pod nią ręcznik aby nie zachlapać. Potem dziecko na kanapę i wycieranie i ubieranie lepiej pójdzie. Potem wanienkę myk do łazienki i luzik. Najważniejsza wygoda wolałabym w przestronnym pokoju na stole kąpać niż w łazience obijać się z wanienką schylona lub na klęczkach na płytkach.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 21:02   #1808
matallewar
Zakorzenienie

A mam pytanie, bo od kilku dni mam tak, że jak mam pełny pęcherz, to mi strasznie brzuch twardnieje, a potem jak się już załatwię, to już zupełnie jak skała... Wiecie o co może chodzić?
Wzięłam znów no-spa, może trochę lepiej będzie...?
A wizyta dopiero 18.02 i nie wiem, czy to bardzo źle, czy o co chodzi...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:02   #1809
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
agus jak tam twoja rwa kulszowa?boli nadal?
jak chol.era
alejak ja rozchodze, to wieczoreami minimalnie lepiej
co z tego jak od rana to samo
Stary 2011-01-30, 21:04   #1810
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
A czy kąpiel dziecka musi się odbywać w łazience, my kapaliśmy syna w pokoju stojak w to wanienka i do dzieła.
Nawet na stole wanienkę można położyć pod nią ręcznik aby nie zachlapać. Potem dziecko na kanapę i wycieranie i ubieranie lepiej pójdzie. Potem wanienkę myk do łazienki i luzik. Najważniejsza wygoda wolałabym w przestronnym pokoju na stole kąpać niż w łazience obijać się z wanienką schylona lub na klęczkach na płytkach.

no dla mnie osobiscie odpada, bo to niezly ciezar dzwigac taka wanienke z woda do wylania i bede miec problem z wlozeniem jej do brodzika, a co tu jeszcze mowic o jakis manewrach z takim ciezarem, ale masz racje, jak ktos ma pod reka tz, czy lepszy dostep do wanny czy prysznica, to wcale nie trzeba kapac w lazience, chociaz dla mnie od zawsze to bylo wygodniejsze
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:09   #1811
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A mam pytanie, bo od kilku dni mam tak, że jak mam pełny pęcherz, to mi strasznie brzuch twardnieje, a potem jak się już załatwię, to już zupełnie jak skała... Wiecie o co może chodzić?
ja tez tak czesto mam, ze jak chce mi sie si, to mocno twardnieje brzuch. Tlumacze sobie, ze nie ma juz miejsca jeszcze na pelny pecherz

Dziewczyny, macie linka pod reka do tego fajnie ruszajcego sie brzuszka ??

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 21:15   #1812
andziot
Zakorzenienie

DOBRANOC !!!!

Stary 2011-01-30, 21:15   #1813
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez tak czesto mam, ze jak chce mi sie si, to mocno twardnieje brzuch. Tlumacze sobie, ze nie ma juz miejsca jeszcze na pelny pecherz

Mam nadzieję, że to nic groźnego
A teraz jeszcze mi się brzuch napina i zaraz jest normalny, ale nic nie boli... I znów się nakręcam i stresuję, że coś jest nie tak...
Spokój, wdech i wydech...
Może to tylko stres, bo jutro ostatni egzamin na studiach?

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-01-30, 21:25   #1814
mamaoptymistka
Zadomowienie

matallewar na pewno stres, za długo w jednej pozycji. Też tak mam i wtedy idę się na chwilkę położyć i jest lepiej. Powodzenia na egzaminie, kurcze niech już wszystko będzie do przodu z tą nauką, bo to strasznie uciążliwe w ciąży studiować. Też to przerabiałam i na 80 km jazdy kilka razy po drodze musiałam się zatrzymywać, koleżanka się śmiała że muszę obrzygać każdy las.

agnieszka_pe25 dokładnie noszenie wanienki z wodą to nie jest fajne u mnie robił to mąż.

Ciekawe jak tam moniaq czy mniej się denerwuje , swoją drogą to chyba czasem lepiej być przewrażliwioną i na czas zareagować niż przegapić coś, chyba warto jak się jest niespokojnym mocno mimo wszystko zgłosić się do lekarza. Lepiej żeby nas znali z częstych wizyt niż z jednej źle zakończonej historii.

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-01-30 o 21:30
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:30   #1815
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
matallewar na pewno stres, za długo w jednej pozycji. Też tak mam i wtedy idę się na chwilkę położyć i jest lepiej. Powodzenia na egzaminie, kurcze niech już wszystko będzie do przodu z tą nauką, bo to strasznie uciążliwe w ciąży studiować. Też to przerabiałam i na 80 km jazdy kilka razy po drodze musiałam się zatrzymywać, koleżanka się śmiała że muszę obrzygać każdy las.

agnieszka_pe25 dokładnie noszenie wanienki z wodą to nie jest fajne u mnie robił to mąż.
No właśnie ja się uczę na łóżku na leżąco lub siedząco, zmieniam pozycje, żeby się nie zmęczyć za bardzo. Ale jednak kolejny dzień nad notatkami chyba robi swoje...
Tż robi mi melisę, koniec tej nauki na dziś, teraz się będę odstresowywać.

Dobrze, że Was mam... Inaczej tż by mnie 5 razy w tygodniu wiózł do szpitala, bo bym mu panikowała
Straszna panikara się zrobiłam w tej ciąży...

Idę się porelaksować i spać, więc od razu mówię DOBRANOC
Mam nadzieję, że jak jutro wrócę, to nie będę mieć 30 stron do nadrabiania

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-30 o 21:35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 21:35   #1816
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:
Straszna panikara się zrobiłam w tej ciąży...
Nie panikara tylko troskliwa mama.
Mi tam nie jest wstyd panikować, a zdarzyło mi się już nie raz.
Co mi tam że lekarz skrytykuje. Powtórzę się lepiej żeby nas znali z częstych wizyt (panik) niż z jednej źle zakończonej historii.
Stary 2011-01-30, 21:36   #1817
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.milanos.pl/vid-24384-Dysk...czlowieka.html

prosze

a ja sobie kupilam wanienke z odplywem

boze jak mi dzisiaj brzuch twardnieje
Stary 2011-01-30, 21:41   #1818
mała migotka
Zakorzenienie

ale rusza sie ta dzidzia

dziewczyny ile już jestescie na plusie jesli chodzi o wagę??
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:46   #1819
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja niestety tak mam kochana, czasami aż cieżko z wc zejśc bo brzuch jak skała i boli, ale już dwa razy pytałam gina i twierdzi, że to normalne - zresztą on na wszystko tak odpowiada
Moja pachwina trochę odpuściła - ufff - mogę się w miarę normalnie poruszyc, oby jutro nie było "powtórki z rozrywki"
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 22:15   #1820
mamaoptymistka
Zadomowienie

Dobranoc. Dziś był dzień gdzie byłam z wami pierwszy raz na bieżąco.
Stary 2011-01-31, 06:14   #1821
andziot
Zakorzenienie

witam się z samego rańca

nocka udana !
bioderko nie bolało ...
tylko jak poszłam o 2 na siku to mała stwierdziła że sobie potańczy
mężul i Zosia jeszcze śpią
zdążyłam umyć głowę i zrobić śniadanie i moja córa się nie obudziła więc chyba jeszcze nie dospała
budzik wyłączałam 4 razy
fartucha nie chciało mi się wczoraj wyprasować
buty też niewypastowane !
leniuch ze mnie

dziś niania zrobiła strajk i ma "ważną sprawę rodzinną"
(w czw nie przyszła od rana bo była w pośredniaku, w pt ja miałam wolne więc ona też no i dziś znów ta "sprawa") ...

dobra spadam się ubrać w strój dzienny

ps. wczoraj zrobiłam listę rzeczy o kupienia i wyszło mi 9 pozycji
(bez ciuszków, bo tych jeszcze nie przejrzałam)
nie za dużo,, co nie ???

to miłego dnia
całuski w brzuszki

Stary 2011-01-31, 06:36   #1822
Herta_h
Raczkowanie

witam z rana dobrze że o tej godzinie zajrzałam to moge spokojnie nadrobić weekendowe zaległości
Herta_h jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 06:48   #1823
zosiaaa
Zadomowienie

Witam wszystkie kobietki te większe i te małe w brzuszkach no i facecików też

Wpadłam sie przywitać i idę jeszcze troszkę poleżeć, zajrzę póżniej, myslę że dzisiaj będę bardziej na bieżąco

andziot od której ty jesteś na nogach????

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 06:51   #1824
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

Witam z ranka
mój piękny się zgodził na kupienie tego angel care i nie było to takie trudne jak myślałam powiedział że jak trzeba to innego wyjścia nie ma
idę się wykąpać bo dziś ostatni dzień kiedy mogę załatwić ważne sprawy

mam pytanie orientujecie się może czy osoba która jest w ciąży i kończy jej się staż z PUP dostanie jakiś macierzyński albo zapomogę???

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 06:57   #1825
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobietki te większe i te małe w brzuszkach no i facecików też

Wpadłam sie przywitać i idę jeszcze troszkę poleżeć, zajrzę póżniej, myslę że dzisiaj będę bardziej na bieżąco

andziot od której ty jesteś na nogach????
na 6 mam budzik, ale dzis wstalam o 6.40

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
Witam z ranka
mój piękny się zgodził na kupienie tego angel care i nie było to takie trudne jak myślałam powiedział że jak trzeba to innego wyjścia nie ma
idę się wykąpać bo dziś ostatni dzień kiedy mogę załatwić ważne sprawy

mam pytanie orientujecie się może czy osoba która jest w ciąży i kończy jej się staż z PUP dostanie jakiś macierzyński albo zapomogę???

widzisz nie taki zły ten twój tżcik

Stary 2011-01-31, 07:01   #1826
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

no powiedzmy ja sie tu staram wszystkie rzeczy z moich pieniedzy kupuję dla dziecka a on mi powiedział że jak trzeba to kupimy z pieniędzy ze ślubu
które miały być na założenie firmy a jak tak będziemy robić to nici

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 07:06   #1827
eweska
Moderatoreska

Dzień dobry
Ja już od 6.30 na nogacg, ferie się u nas skończyły, synal poszedł do szkoły, tż jak zwykle do pracki
A ja jeszcze się położyłam na chwilkę i siedziałam i czytałam co wczoraj wieczorkiem naskrobałyście

Dziś w sumie będe sie obijać, muszę tylko do apteki skoczyć po żelazo i witaminki bo się kończą.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 07:17   #1828
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już od godzinki na nogach, ale najpierw śniadanie, posłanie łóżka i wyprawienie tż do pracy

Zaraz uciekam się myć i powtórzyć materiał na egzamin, a potem fruuuuu na uczelnię

Dziś jestem dobrej myśli, brzuch od rana mięciutki, tylko Eda się mało odzywa, nie obudził mnie o 6! Ale za to tańczył o 3:30
A teraz znów mnie po bronchildzie kopie chyba, bo mam takie głupie uczucie od środka

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-01-31, 07:19   #1829
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
, ja nie lubię jak stanik robi takie czubate piersi
Haha, moja kuzynka pracuje od lat w sklepie z bielizną i mówi, że na takie właśnie czubate piersi mówią "REKINY" haha. Bo przypominają im te nosy rekinów

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Mamy styczniowo lutowe sie rozpakowywuja jedna po drugiej! Juz nie moge sie doczekac!!!!
Cholerka ja też! Już bym chciała urodzić A tu jeszcze 4 msc może coś wcześniej sie wykluje

Dzień dobry Mamcie
U nas leniwa niedziela, większość czasu w łóżku i w kuchni ale co w tym najfajniejsze to - razem
Jak zobaczyłam ile postów naprodukowałyście to Ja mało kiedy otwieram lapka na weekendzie.
I chodze tylko szybciej spać, żeby juz była środa i wizyta

A dziś wstałam wcześniej bo w przedszkolu jest bal przebierańców i musiałam namalować pare kotów i tygrysów
Przedszkolak: "A aa aaa Proszem Pani czemu ma Pani tak wieeelki brzuch (śmiech pod nosem)"
Ja:"Bo tam dzidziuś mieszka "
Przedszkolak: "Jaki śmieszny, ciekawe jak On tam wszedł.... (Po chwili ciszy) A bajki On tam ogląda????"
Ja:""

Haha, co za dzieci

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 07:27   #1830
Herta_h
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

A dziś wstałam wcześniej bo w przedszkolu jest bal przebierańców i musiałam namalować pare kotów i tygrysów
Przedszkolak: "A aa aaa Proszem Pani czemu ma Pani tak wieeelki brzuch (śmiech pod nosem)"
Ja:"Bo tam dzidziuś mieszka "
Przedszkolak: "Jaki śmieszny, ciekawe jak On tam wszedł.... (Po chwili ciszy) A bajki On tam ogląda????"
Ja:""

Haha, co za dzieci
dzieciaki potrafią rozśmieszyć każdego i skąd wogóle biorą takie pomysły w tych swoich małych główkach
wczoraj moja chrześnica przytuliła się do mojego brzuszka po czym pyta się chłopczyku a jak masz na imię? : hahaha:
Herta_h jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości