|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() aż jutro sama muszę zrobić zdjęcie swojego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
sexu brak
![]() ale dziś połozna powiedziala, że mąż ma mnie atakować w 38-39 tygodniu, i to nie dla przyjemności tylko dla zdrowotności. ![]() no ubaw mielismy po pachy. marsylia, to chyba te same stojaki oglądalismy, bo tez widziałam za 199 zł. wracając do zgagi, od wczoraj mam ją 24 h na dobę....no kur.... dostanę, nawet jak nic nie zjem też mam. dziś przez to mało jadlam, bo aż sie boję. tż brzęczy żebym coś zjadła, ale ja nie mogę :/ piję colę, może mi cos to da....... Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2011-01-30 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brevi ovo ale ktory kolorek? ![]() bosti sliczny brzuś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Wtajemniczenie
|
A co do seksu, to u nas po owocnych miesiacach od początku ciązy - nagle wypalił mi się zapał... ciekawe czy wróci do porodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
marsylia ten komplet laura ma ogólnie fajne rzeczy, bo i szafa i komoda z przewijakiem
ten różowo-szary ![]() ![]()
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
to i ja się pochwalę swoim brzusiem
![]() co do sexu to mój tż się boi... ![]() ![]() dziewczyny czy wasz kręgosłup boli w części piersiowej czy lędźwiowej?? bo mnie kłuje w jednym miejscu w odcinka piersiowego i nie potrafię sobie z tym poradzić... ani siedzieć ani leżeć... wrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie wiem, co to zgaga.... a tak w ogole to kubus od kiedy jest zdrowy? sama chemia ![]() jak powiedzialam gin, ze jem duzo jogurtow i jakich typu 7 zboz, jogobela musli itp to mnie wysmial, powiedzial, ze najlepiej jest czyste naturalne no i mam taka swietna diete, ze szok zreszta ja tez sie cieszylam, ze sie zdrowo odzywiam jadlam bardzo udzo owocow, jablek, kiwi, pomaranczy mandarynek ananasow sliwek bananow itp a tu zakaz owocow, bo moj organizm przyjmuje najpierw cukier, ktory magazynuje wiec baj baj owoce jem jednegro grejfruta dziennie bo ma najmniej cukru ze wszystkich oraz ze wzgledu na wiaminy ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-01-30 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
Śliczne brzuszki dziewczyny
![]()
#1209 |
Zadomowienie
|
witam sie wieczorem
jednak komfort lezenia samej w sali jest super ![]() ![]() iza ja mam taka posciel z drewexu 100x135 http://allegro.pl/drewex-posciel-3-e...418547962.html poszperaj na allegro moze beda z innym wzorem aaaa dzis w nocy juz nie bede miec kroplowki i zobaczymy co powiedza rano lekarze na obchodzie i po badaniu tryzmajcie kciuki za moje wyjscie we wt |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ewelqa własnie się zastanawiam czy u mnie w szpitalu mozna wykupic taka opcje. Kolorowych Snów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze przegladam te wszystkie kosmetyki na rozstepy, wyszczuplajace itp i zglupialam. Nie wiem juz czy lepsza Mustella, czy Eveline, czy Palmer czy moze Perfekta Slim. Pomozcie wyborze, bo teraz zaczynam puchnac i tylko patzrec jak mi sie zacznie skora "psuc" ![]() Co to tam ktoras uzywa na opuchniete nogi?, bo cos szukam i nie moge znalezc tego posta, bo nawet nie zauwazylam kiedy mi kostki zniknely i mam straszne balony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie siedzę z nogami w misce z chłodną wodą + sól, bo kostek nie widziałam :/
Wiesz ja z tych kosmetyków to będę używać Eveline, ale to po porodzie. Miałam serum+balsam i wiem, że na mnie działa. Uciekam spać. pa Edytowane przez aja1 Czas edycji: 2011-01-30 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
Czyli ten Slim Extreme rozumiem. No skoro mowisz, ze taki hardcorowy i skuteczny to moze faktycznie sie skusze tym bardziej, ze drogi nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja też dzisiaj mam usg. Ciekawe czy mały już ma odpowiednią wagę do wychodzenia ![]() ![]() Dzisiaj pierwszy dzień bez nospy... ![]() Zaraz po zakupy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hippo mi się najbardziej spodobał, tylko, ze siostra ma kołderkę w rozmiarze 120/90 ![]() Cytat:
ja to przynajmniej mam pewność, że nie będę sama ![]() bo u mnie nie ma jedynek, tylko olbrzymiaste sale ![]() Jok3r jeżeli ty w 36tc nie masz jeszcze nic to zazdroszczę ci strasznie ![]() z tych co wypisałaś ja bym teraz brała Eveline Extreme, ja mam Aktywne Serum przeciw rozstępom z tej serii, jak się człowiek posmaruję to tak przyjemnie piecze i wtedy ma się wrażenie, że działa ![]() będę używać po ciąży ![]() i ewentualnie jakaś oliwka przeciw rozstępom na noc, pierwsza lepsza
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
Jok3r na opuchnięte i zmęczone nogi ja używam kremu Perfecta Mama - taki specjalny dla kobiet w ciąży...fajny nie powiem- smaruję nim nogi na noc bo zawsze mnie rwią ale ostatnio zauważyłam, że łydki mi spuchły albo się upasły
![]() ![]() a zaraz zbieram się na zakupy i do dentysty- troszkę dziś fatalnie się czuje i jeszcze brzusio mi się stawia a miałam już spokój
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj mam wizytę kontrolną, obyśmy wszystkie wróciły z samymi dobrymi wiadomościami
![]() ![]()
#1218 |
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
![]() ![]() Wszystkie brzuszki są śliczne i takie piłeczki kształtne ![]() Niestety wczoraj odkryłam, że zrobiły mi się rozstępy ![]() ![]() Odnośnie sexu to u nas kiepsko, ja w ogóle nie mam ochoty, po za tym czuję się jak wieloryb. Ale TŻ na szczęście jest wyrozumiały i jakoś daje radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zadomowienie
|
dziewuszki, ja już PO.
Z dzieckiem wszystko ok, tp. wg usg przesunął mi się na 18.04, no ale jako że cesarka zaplanowana to planowo idę w 39tc, czyli gdzieś 2-3 kwiecień. Z tym że... coś gince migneło między nogami i teraz naprawde Amelia może okazać się chłopcem ![]() ![]()
#1220 | |||||||
Zadomowienie
|
witajcie kochane
trzymam kciukasy za wszystkie które mają wizyty ![]() kurcze tak mnie wczoraj mała wierciła że myślałam że zaraz zacznę rodzić ![]() ![]() Cytat:
śliczny zgrabniutki ![]() ![]() Cytat:
kochana jak się czujesz po nocy, mam nadzieję że lepiej ![]() a co do pościeli to z rybkami ![]() Cytat:
tak ![]() ![]() Cytat:
ja jestem za jedo Cytat:
bosti super brzuchol ![]() ![]() hmmm a co to takiego ![]() ![]() nika brevi ovo śliczny ![]() ![]() Cytat:
bardzo ładny brzuszek ![]() mnie napierdziela i to co noc w okolicy lędźwiowej Cytat:
trzymamy ![]()
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() ![]()
![]() |
#1222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oraz wszystkim innym przyszlym mamom zycze powodzenia dzis ![]() bedzie dobrze ![]() ja dzisiaj jezdze z tz za wozkiem, lozkiem sypialnianym, moja torebka itp itd ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() mnie dzisiaj czeka sterta prasowania. W nocy jakoś co się obudziłam na siku to nie umiałam zasnąć potem ![]() Ach z tym sexem to wkurzające jest, bo jak człowiek mógł to nie miał ochoty a teraz jak mi przyszła i pokorzystaliśmy może 3tyg to już nie możemy ![]() ![]() ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety... to sie zdarza maż co chwile przychodzi do domu i mowi a wiesz co mi dzis klientka mowiła?? że jej tez lekarze mowili zema urodzic córke a urodził sie syn tez jestem załamaną tym bo u mnie pół szafy fioletowo rózowe ![]() a najlepsza była moja koleżanka która mi odkłada ubranka po swojej Natalii jak sie okazało ze będę mieć córkę i powiedziała ze to super bo ona mi da ubranka ale połowę bo pół obiecała innej swojej koleżance która tez ma mieć córkę potem był telefon ze jednak ta koleżanka będzie mieć jednak syna i co usłyszałam w zeszłym tygodniu jak sie umawiałyśmy na kawę?? ze owszem tak koleżanka urodziła, ale córkę!!
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję za wszystkie kciuki, już chciałabym być po
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1226 |
Zadomowienie
|
anika222 Jezu to jest nadzieja!!! No bo bez jaj normalnie... my się już nastawiliśmy na córkę i wszystko DLA NIEJ, a tu nagle chłopak? nie.. nie może być.
Pewnie, że zdrowie najważniejsze, ale też chodzi o inne praktyczne sprawy, jak np. to, że właśnie już dużo rzeczy mamy dla CÓRKI, no i ubranka by były też na bierząco po chrześnicy mojego Tżta. Teraz bd miała 3 tyg. myślenia ![]()
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuj się Avikusia, my czekamy na synka, a dwie wizyty temu gin do nas z pytaniem "tu będzie dziewczynka, tak?" ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez mam problemy ze zgaga...ale mnie pomaga gaviscon..lekarz mi przepisal okropne w smaku ale pomaga...nie wiem moze jest cos takiego w pl.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A pamiętam, jak byłam na początku ciąży, a moja przyjaciółka na tym etapie co ja teraz. Jak do niej przychodziłam, to zamarzałam. Siedziałam w swetrze i szaliku i zastanawiałam się, czy ona dzidziusia nie zamrozi ![]() Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2011-01-31 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Wtajemniczenie
|
cześć królewny
![]() ale naskrobalyscie przez weekend ![]() u nas z seksem tez lipa od dłuższego czasu, bo TZ sie boi ![]() no to coz ja go zmuszać nie bede ![]() miałam spakować torbę w weekend ale jakoś nie miałam czasu, może dzisiaj w końcu ją spakuje ![]() przywiezlismy wczoraj lozeczko od siostry bo nie kupowalismy nowego, tylko TZ chyba je przeleci lakierem, nie wiem czy nie za pozno juz na to, boje sie ze bedzie smierdziec i sie waham troche czy w ogole cos z nim robic. nie jest zniszczone ani nic no i ja bym wolała z nim nic nie robic tylko przeczyscis sciereczka bo zostalo tylko 4 tyg ![]() macie wszystkie sliczne brzuszki ![]() ![]() ![]() ja też się cały czas zastanawiam czy naprawdę noszę córcię w sobie, ale jak będzie synuś to też będę szczęśliwa ![]() ![]() ![]() dopiero by wszyscy byli w szoku hehe ![]() iweczka łącze się z tobą w cierpieniu, u mnie zgaga to już rutyna, nie ma dnia bez zgagi, okropieństwo - odstawiłam soczki, owoce, słodycze a i tak małpa jest codziennie ![]() fujjjjj ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-01-31 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.