Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-30, 20:39   #2341
onakasuita
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Co do (1) się zgadzam, co do (2) nie. Pierwszy raz LalkaNatalka powiedziała coś prawdziwego.
Chyba nie rozumiem Nie zgadzasz się z tym, że uznałam post LalkiNatalki za zbyt chamski i zgłosiłam go?
Jeśli miałaś na myśli post 2313, autorstwa Lalki to mogłabym się podpisać pod jej słowami obiema rękami...

Cytat:
Napisane przez LalkaNatalka2 Pokaż wiadomość
Macie rację, chyba się trochę zagalopowałam. Miałam podły dzień i chciałam odreagować. Niepotrzebnie odpowiadałam na prowokacyjny post totylkoich i dalej już poszło... Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni lub zażenowani. Obiecuję poprawę i nadejście nowej, lepszej Lalki Natalki

Dziękuję warszawiance i onakasuicie, które z opanowaniem i cierpliwością przemówiły mi do rozumu.
Każdy ma czasem podły dzień, spróbuj znaleźć jakiś lepszy sposób na wyładowanie emocji, łaskawszy dla innych, nawet dla internetowych
Również czekam na nową, lepszą Lalkę Natalkę, plus za to, że nie jesteś zbyt zacietrzewiona
Przez Ciebie zarazo (), przywiązuje większą uwagę, do tego co i jak piszę
Ale to tylko 'zrobi mi dobrze'
onakasuita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:03   #2342
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onakasuita Pokaż wiadomość
Chyba nie rozumiem Nie zgadzasz się z tym, że uznałam post LalkiNatalki za zbyt chamski i zgłosiłam go?
Jeśli miałaś na myśli post 2313, autorstwa Lalki to mogłabym się podpisać pod jej słowami obiema rękami...
Ach, myślałam, że właśnie chodzi Ci o post 2313... I co z tego, że miałaś zacytowany inny Jestem dzisiaj jakaś nieogarnięta, proszę mi to wybaczyć
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:04   #2343
onakasuita
Rozeznanie

Cytat:
Ach, myślałam, że właśnie chodzi Ci o post 2313... I co z tego, że miałaś zacytowany inny Jestem dzisiaj jakaś nieogarnięta, proszę mi to wybaczyć
Ok, ten jedyny raz
onakasuita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:47   #2344
Mocny Akcent
Dolce vita

http://www.youtube.com/user/ilikewey.../9/XNP0qhBdfHI

Uwielbiam ją naturalna, śliczna, w sumie...hmmm normalna
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:54   #2345
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LalkaNatalka2 Pokaż wiadomość
Jeśli widzę osobę, która nie umie złożyć poprawnego zdania, rzekłabym nawet - ledwo piśmienną, wypowiadającą się o myśleniu, to nie mogę powstrzymać złośliwości. Wybacz.

A ty czego mi zazdrościsz, że mnie krytykujesz? A może jesteś niedowartościowana?
TAK, jestem niedowartościowana, zazdrosna, brzydka i czekam niecierpliwie na każdy Twój komentarz, żeby Cię szkalować

201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 22:18   #2346
chlorofilek
Rozeznanie

rety rety w SuperPharm promocja na La Roche Pose :X jaaaaaaaaa chce effaclar duoooo dlaczego na wschodzie nie ma SP?!?!?!?! :<
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 22:23   #2347
nenowka152900
Zadomowienie

mój ulubiony http://www.youtube.com/watch?v=o915x8hMnCs

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 22:26   #2348
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chlorofilek Pokaż wiadomość
rety rety w SuperPharm promocja na La Roche Pose :X jaaaaaaaaa chce effaclar duoooo dlaczego na wschodzie nie ma SP?!?!?!?! :<
o, sa w promo także versace bright crystal- czyli mocz w czystej postaci, błe błe błe z kolei crystal noir to jeden z moich najukochańszych zapachów.

Chlorku, a co ten effeclar duo wyczynia? bo a.i. to wiem ze punktowo na niechcianych gości się nakłada....

Edytowane przez Fiodoria
Czas edycji: 2011-01-30 o 22:29
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 22:39   #2349
LalkaNatalka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nenowka152900 Pokaż wiadomość
Czy tylko mi ona przypomina Jessice Albe?
LalkaNatalka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 22:41   #2350
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fiodoria Pokaż wiadomość
Chlorku, a co ten effeclar duo wyczynia? bo a.i. to wiem ze punktowo na niechcianych gości się nakłada....

podobno rewelacyjnie matowi twarz, zmniejsza pory i redukuje niedoskonalosci. Nie mam problemow z wypryskami, natomiast moj swiecacy nos doprowadza mnie do szewskiej pasji.... -___- zauwazylam, ze pory zmniejszyly mi sie po stosowaniu od 1,5roku zelu normaderm vichy a przez ostatnie 2 m-ce dzieki preparatowi pore refinier z biodermy, ale dalej moj nos jest zarowka. HELP!
Stary 2011-01-30, 23:37   #2351
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
podobno rewelacyjnie matowi twarz, zmniejsza pory i redukuje niedoskonalosci. Nie mam problemow z wypryskami, natomiast moj swiecacy nos doprowadza mnie do szewskiej pasji.... -___- zauwazylam, ze pory zmniejszyly mi sie po stosowaniu od 1,5roku zelu normaderm vichy a przez ostatnie 2 m-ce dzieki preparatowi pore refinier z biodermy, ale dalej moj nos jest zarowka. HELP!
hmmm,, to się zainteresuję, wprawdzie pryszczy nie posiadam, ale warto wiedzieć.
A na świecenie z całego serca polecam vichy dermablend puder sypki biały- używam jakiś rok (więc tu o dziwo nie na fali z yt, haha). wiem, ze on ukrywa problem niejako, a nie usuwa przyczynę, ale to Ci mogę polecić z szaleńczym potakiwaniem głową i przytupem sehr gut puder!
Stary 2011-01-30, 23:45   #2352
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
hmmm,, to się zainteresuję, wprawdzie pryszczy nie posiadam, ale warto wiedzieć.
A na świecenie z całego serca polecam vichy dermablend puder sypki biały- używam jakiś rok (więc tu o dziwo nie na fali z yt, haha). wiem, ze on ukrywa problem niejako, a nie usuwa przyczynę, ale to Ci mogę polecić z szaleńczym potakiwaniem głową i przytupem sehr gut puder!
oj pudru vichy uzywam juz od kilku mcy, teraz chce tak bardziej inwazyjnie zwalczyc problem
Stary 2011-01-31, 00:06   #2353
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
oj pudru vichy uzywam juz od kilku mcy, teraz chce tak bardziej inwazyjnie zwalczyc problem
o ludzie święci, ja głupia, zapomniałam o pewnym produkcie, nie wiem jak mogłam w ogóle....mnie na świecenie mam jeden działający specyfik- krem z the body szop- tea tree skin clearing lotion. jest z deka śmierdziuchem, ale działa. idź po próbeczkę

ależ mam skleozę galopującą, a tak to to lubię
Stary 2011-01-31, 00:45   #2354
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
o ludzie święci, ja głupia, zapomniałam o pewnym produkcie, nie wiem jak mogłam w ogóle....mnie na świecenie mam jeden działający specyfik- krem z the body szop- tea tree skin clearing lotion. jest z deka śmierdziuchem, ale działa. idź po próbeczkę

ależ mam skleozę galopującą, a tak to to lubię
Tu gdzie teraz mieszkam nie ma tez TBS :/ ale dzieki za cynk! bede pewnie maltretowac moje zrodlo hahah
Stary 2011-01-31, 07:58   #2355
Kayako
BAN stały

http://www.youtube.com/watch?v=mMx9MNiHeuU
Niessia i IMATS
"A przepraszam, kim ty jesteś?" dodało do pieca Najpopularniejsza na YT, ch****a
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 08:35   #2356
rnm
Wtajemniczenie

Cytat:
Niessia i IMATS
"A przepraszam, kim ty jesteś?" dodało do pieca Najpopularniejsza na YT, ch****a
hmmm? w którym momencie?

edit: aaaa, mam nudny filmik. nie moja tematyka...

rnm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 08:37   #2357
Lea_
Wtajemniczenie

Ojej ale postow natrzaskalyscie przez ostatnie kilka dni

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Tylko, że dla bohemistów słyszenie średnio 10 razy w miesiącu jaki to śmieeeszny jest czeski język nie jest zabawne
Polski jest bardzo śmieszny dla wielu, nie tylko dla Czechów, zaś Czeski śmieszy tylko nas I fakt, są w nim zabawne dla nas wyrazy, ale krążące po internecie przykłady nie mają nic wspólnego z czeskim. Dużo bardziej zabawny jest np. słoweński, chorwacki, macedoński czy serbski, serio
Odkopuje stare posty ale mnie zainteresowały, gayenka czy Ty jestes bohemistą??

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;24695778]A to ciekawe. Znam jeden z tych języków, które wymieniłaś bardzo dobrze (jestem po filologii), a czeski miałam jako 2 język kierunkowy i był to jeden z najtrudniejszych języków, jakich się uczyłam w życiu (a trochę ich znam), za to języki południowosłowiańskie według mnie wcale takie trudne nie są, a śmiesznego w nich nic nie znajduję.[/QUOTE]

Zgadam sie , czeski jest jednym z najtrudniejszych jezykow z jakimi mialam stycznosc.

A dziewczyny mam problem. Kupilam sobie plyn do demakijazu z YSL, ktory im polecila jedna z Was i podejrzewam, ze to on mi to zrobil mianowicie mam na policzkach i 2 spieczone suche "placki", ktore pieka niemilosiernie przy kontakcie z kremami .
Jak sie tego pozbyc??? Polećcie jakis super nawilzajacy krem , ktory szbko sie wchłonie.

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 08:42   #2358
ewwwa
Zakorzenienie

IMATS

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
A dziewczyny mam problem. Kupilam sobie plyn do demakijazu z YSL, ktory im polecila jedna z Was i podejrzewam, ze to on mi to zrobil mianowicie mam na policzkach i 2 spieczone suche "placki", ktore pieka niemilosiernie przy kontakcie z kremami .
Jak sie tego pozbyc??? Polećcie jakis super nawilzajacy krem , ktory szbko sie wchłonie.
Uczulił Cie Polecam maseczkę z Perfecty z aloesem. Kosztuje 1,5zl a zawsze ratuje skórę
Stary 2011-01-31, 09:13   #2359
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
IMATS

Uczulił Cie Polecam maseczkę z Perfecty z aloesem. Kosztuje 1,5zl a zawsze ratuje skórę

Dziekuje Ci dobra kobieto Po pracy lece do Natury poszukac tej maseczki.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

A jaki polecacie dobry krem nawilzajacy?

Stary 2011-01-31, 09:39   #2360
h2o0
Zakorzenienie

Lea, może jeszcze maść z witaminą A
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:49   #2361
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
O tak, dobry pomysł Tylko trzeba uważać bo bardzo często do tych maści dodają mocno pachnący aromat cytrynowy i on może uczulić jeszcze mocniej
Stary 2011-01-31, 09:53   #2362
h2o0
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że szybko pojawią się inne filmiki z Imats, Figielka pokazała bardzo mało, do tego pół filmu to jej gadanina, filmik nieesi- liczyłam chyba na coś więcej.
Stary 2011-01-31, 09:57   #2363
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:

Myslisz...? Pierwszy raz slysze ale sproboje

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
O tak, dobry pomysł Tylko trzeba uważać bo bardzo często do tych maści dodają mocno pachnący aromat cytrynowy i on może uczulić jeszcze mocniej

aha... To w ktorych nie ma tego aromatu?? Jaka wybrac?

Stary 2011-01-31, 10:05   #2364
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz zapytac farmaceutę. Ja smaruje ta maścią stopy Obecnie mam ta z aromatem, ale o ile się mylę Retimax jest bez. Ale zapytaj jeszcze w aptece
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 705_01_1334.jpg (18,6 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-01-31, 10:13   #2365
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Niessia i IMATS
a która youtubowiczka to powiedziała?
Figielka?
ja je średnio rozróżniam

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2011-01-31 o 10:14
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:15   #2366
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:

Bioderma Sensibio Creme Apaisante, sa dwie wersje Light i Rich,obie polecam, mnie ciągle coś podrażnia, a to uspokaja skóre. używam jednego na dzień, drugiego na noc.
Maseczka z aloesem z body szopu. wszelkie podrażnienia wymiotła skutecznie i szybko.
Cetaphil krem do twarzy- super nawilża, doskonały uspokajacz skóry przy okazji.

To wszystko mi pomaga i ratuje twarz nawet po najgorszych przejściach.
Stary 2011-01-31, 10:24   #2367
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Myslisz...? Pierwszy raz slysze ale sproboje

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Serio pierwszy raz o tym słyszysz? Myślałam, że to już bardzo znany specyfik można stosować na każde miejsce, ja w niektórych obszarach mam takie suche placki, np. na ramionach i smaruje, można też paznokcie smarować i ogólnie co tylko chcesz. Wiadomo, przesadzać nie należy, ale umiar trzeba zachować we wszystkim.
Maseczka dax perfecta z miodem i migdałami też świetnie nawilża i pięknie pachnie, także też możesz sobie kupić.

Edytowane przez h2o0
Czas edycji: 2011-01-31 o 10:25
Stary 2011-01-31, 10:26   #2368
Lea_
Wtajemniczenie

Slyszalam juz duzo dobrych opinii o Biodermie Sensibio i pewnie sie w koncu zdecyduje na nia bo ostatnimi czasy rozpaczliwie potrzebuje czegos co mi zregeneruje i nawilzy skore.

Przeprowadzilam sie i woda jest inna, twardsza i strasznie mnie wysusza.
Co dziwne mieszkam wciaz w tym samym miescie tylko lokalizacje zmienilam i po kazdej kąpieli nakladam na siebie tony masel nawilzajacych bo bym nocy nie przespala.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Serio pierwszy raz o tym słyszysz? Myślałam, że to już bardzo znany specyfik można stosować na każde miejsce, ja w niektórych obszarach mam takie suche placki, np. na ramionach i smaruje, można też paznokcie smarować i ogólnie co tylko chcesz. Wiadomo, przesadzać nie należy, ale umiar trzeba zachować we wszystkim.

Serio nigdy o tym nie slyszalam ale jak to tak pomaga to ide dzisiaj do apteki . A co to robi paznokciom???

Stary 2011-01-31, 10:31   #2369
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Przeprowadzilam sie i woda jest inna, twardsza i strasznie mnie wysusza.
Co dziwne mieszkam wciaz w tym samym miescie tylko lokalizacje zmienilam i po kazdej kąpieli nakladam na siebie tony masel nawilzajacych bo bym nocy nie przespala.
To tak jak ja Mam strasznie sucha skórę na całym ciele. Do tego jestem wrażliwcem Mnie najlepiej ratuje balsam Garnier z hydrourea i Ziaja Med kuracja nawilżająca. Ostatnio moja twarz uratował mi krem za 6zl Ziaja HerbikaPlant z Awokado. Bo już nic jej nie pomagało na zimowe wysuszenie
Stary 2011-01-31, 10:38   #2370
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Jeszcze niedawno jak wchodziłam na YT to co chwilę był nowy filmik, a teraz to już wydarzenie jak ktoś coś wrzuci

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości