Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 08:39   #691
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

pospalam dzis moje dziecie spalo w nocy ponad 4h. ale na moim brzuchu, bo zasnelysmy tak jak ja masowalam po 23 bo ja brzuchol bolal
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 08:39   #692
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anika nie od dzis wiadomo ze piwo karmi - ma 0,5% alkoholu i jest ciemne- czyli jest bezakoloholwe, bo taki alkohol nie zdazy przeniknac do mleka matki, bojest wydalany tak szybko - jest dobrym sposobem na rozkrecenie laktacji

to ze jest niealkoholowe to wiedziałam sama czasem pije z cytrynką poł szklaneczki jak mi sie zachce

tylko nei sądziłam ze przyspiesza produkcje pokarmu

Ktosiu u nas jak brat i kuzyn przyjezdzają z dziećmi to musieli by wstawiac dwa wózki a z nasza Natką jak sie urodzi to bedą trzy wózki do kompletu (bedzie woja o miejsce do spania u babci)
ale u nas jest tak ze maluchy przynosi sie w fotelikach one zajmują mniej miejsca

mnie czeka koszmarny tydzien
dzis jade do rodziców, jutro do kolezanki po przewijak i ubranka jakies kurka 60km ode mnie
w srodę do ciotki bo sie nei moga doprosić o płytke z wesela:/ w czwartek mamy SR a w piatek ide na randkę z mężem
i tak oto cały tydzien mamy zaplanowany

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-01-31 o 08:43
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:00   #693
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny zadzwoniłam do laboratorium i już wiem, że morfologia ogólna to 10 zł, nie wykonują jednak badania na czas krzepnięcia tylko jakieś APTT, podobno to coś podobnego, ale sama nie wiem . I kosztuje 9 zł.
no tak też myślałam.. ceny nie jakieś tragiczne więc spoko

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
A z tym czytaniem to troszkę dziwne, bo w sumie nikt nie uczy dziecka, ze O -jak osa i wsio. Bo ja to tak zrozumiałam. Ze wtedy dziecko kojarzy sobie o z osą i ciężko mu sie przestawić, że w tekście w innych wyrazach to o też występuje nie no... nie możliwe aby o to chodziło, bo przecież nikt dzieci nie uczy w ten sposób.
wydaje mi się - ktosiu jak coś to mnie popraw - że to chodzi o wyższośc jednych metod nad innymi, że najlepsza będzie globalna metoda nauki czytania, a nie np analityczna - że wychodzisz od wyrazu rozbijasz go i uczysz tylko literek tak?
chociaż mi się wydaje ze sama analityczna nie występuje ani nie występowała jak nauczyciele w przedszkolu i szkole uczyli- a analityczno-syntetyczna - gdzie oprócz rozbicia wyrazu potem następuje synteza liter do wyrazu... ale nie jestem pewna
wiec ktosiu też o tym chętnie posłucham

a z tym wychodzeniem na przeciw jest super- jak cała grupa chce.. a jak chce tylko 15 a 10nie? myślę że ten zakaz jest właśnie po to żeby nie uczyć jak leci a tylko tych co chcą.. bo reszta ma czas - pozna to w szkole

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dzis jade do rodziców, jutro do kolezanki po przewijak i ubranka jakies kurka 60km ode mnie
w srodę do ciotki bo sie nei moga doprosić o płytke z wesela:/ w czwartek mamy SR a w piatek ide na randkę z mężem
ajj nie koszmarny a aktywny

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-31 o 09:02
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:05   #694
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta u mnie chcą wszyscy, ale myślę, że dlatego że mam same 6 -latki (jednego tylko 5 - latka). Czyli grupę wiekową, która za rok ma iść już normalnie do szkoły. jeśli będą już same 5-latki, to sądzę że już takich wielkich chęci z ich strony nie będzie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:11   #695
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no tak też myślałam.. ceny nie jakieś tragiczne więc spoko

wydaje mi się - ktosiu jak coś to mnie popraw - że to chodzi o wyższośc jednych metod nad innymi, że najlepsza będzie globalna metoda nauki czytania, a nie np analityczna - że wychodzisz od wyrazu rozbijasz go i uczysz tylko literek tak?
chociaż mi się wydaje ze sama analityczna nie występuje ani nie występowała jak nauczyciele w przedszkolu i szkole uczyli- a analityczno-syntetyczna - gdzie oprócz rozbicia wyrazu potem następuje synteza liter do wyrazu... ale nie jestem pewna
wiec ktosiu też o tym chętnie posłucham

a z tym wychodzeniem na przeciw jest super- jak cała grupa chce.. a jak chce tylko 15 a 10nie? myślę że ten zakaz jest właśnie po to żeby nie uczyć jak leci a tylko tych co chcą.. bo reszta ma czas - pozna to w szkole

ajj nie koszmarny a aktywny

aktywny aktywny, az już czuję się zmęczona

Stary 2011-01-31, 09:20   #696
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny zadzwoniłam do laboratorium i już wiem, że morfologia ogólna to 10 zł, nie wykonują jednak badania na czas krzepnięcia tylko jakieś APTT, podobno to coś podobnego, ale sama nie wiem . I kosztuje 9 zł.
czas krzepniecia to APTT!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

anika na tvn teraz o karmi i laktracji!!!!!!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:21   #697
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nie wiem co się ze mną porobiło ale... dziś idę do pracy w rozpuszczonych włosach tylko opaskę założyłam co by mi się wszystko po twarzy nie majtało Normalnie czad jak dla mnie....

Generalnie to przed jutrzejszym @ paskudnie się czuję. Piersi mi strasznie nabrzmiały i mi się w staniku nie mieszczą normalnie mi sie wylewają a ja noszę miseczkę D i tak. a o tym jak bolą to już nie wspomnę wrrrr

Stary 2011-01-31, 09:22   #698
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:28   #699
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

ogladałam

najlepszy tekst :

krowa nie pije mleka zeby je produkowac , krowa je trawę
a prokop na to ale trawy jeść nie polecamy
- to odnosnie picia bawarki

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
u mnie jest tak samo nawet pajęczyny zwisające z dachu są oszronione

Stary 2011-01-31, 09:29   #700
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Kurde cos mi sie wymazalo ...

india - fajny sprzet ile daliscie?

gucia - my tez dzisiaj jedziemy na chinczyka

madzia - mam nadzieje ze nasze plany wypala
mrrrr, makaron sojowy z kurczakiem... mmm znowu bym zjadła

Cytat:
ja uwielbiam masaż głowy u mojego fryzjera - w ogóle też Wojtka, my się kumplujemy dosyć mocno więc wyjścia tam traktuję jak super rozrywkę zawsze się wyśmiejemy pogadamy rewelacyjne odstresowanie, no i masaż ustawia właśnie wanienkę tak żeby było mi wygodnie(dziwi mnie to kilka dziewczyn pisało że nie regulują ich - chyba że nie mówicie fryzjerowi że coś jest nie tak..bo jak Guciu pisałaś że cię boli kark to powiedz pani czy panu powinni to poprawić) no i jak wojtek masuje mi głowe wowwwww zawsze się odprężam uwielbiam
no i masz racje dla każdego przyjemność jest czymś innym
ja nie znoszę chodzić na zakupy szczególnie ciuchowe inni mogę na tym całe dnie spędzać
ehsss ty krytyczna w stosunku do siebie
dziękuje za słowa odnośnie basenu - nie to wojtas zawsze jest z nim w wodzie bo to ich czas z czasem będą to męskie wypady bez mamy więc wiesz ja na razie jestem jako pomoc potem mnie zabierać nie będą
a dziś było super, odkąd wszedł do wody machał rękami i nogami aż się wszyscy śmiali a instruktorka powiedziała że rzadko się tak zdarza i na prawdę musiało mu się spodobać
nawet kilka krótkich filmików nakręciłam jak machał jak szalony
kochana, ja zawsze mówię, że mi nie wygodnie, ale to problem jest we mnie. Ja się tam po prostu nie potrafię ułożyć. Ale masaż i tak mi to wynagradza

A masaż męża uwielbiam I mojego Danielita też, on robi to z niesamowitym wyczuciem

Czy krytyczna wobec siebie? chyba troszkę tak. Nie jest mi z tym najlepiej, ale co zrobić.

Martuś cieszę się, że Wam się podoba na basenie. Przede wszystkim Patryk jest przeszczęśliwy! I teraz już rozumiem, dlaczego to Wu jest cały czas z nim w basenie, a Ciebie nie widać. Fajny motyw. Myślę, że teraz tak bardzo się zbliżą do siebie, że więź między nimi będzie coraz silniejsza. Super!

I chciałam Ci powiedzieć, że bardzo podoba mi sie Wasze podejście. Do wychowania małego, do tego jaką więź chcecie stworzyć między sobą, do tego, że jesteście przykładem ludzi, którzy mogą mieć dziecko a dalej mogą żyć normalnie. Też tak to sobie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Też lubię Neonówkę - a Niebo widziałaś w wersji normalnej czy z "wpadką'?
z wpadką jest najlepszy!

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
jesteśmy już z TŻ w domu

byłam u koleżanki zobaczyć jej szczęście dwumiesięczne

szczerze mówiąc odezwał się we mnie instynkt

ryczeć mi się chce z tego powodu
a czemu ryczeć, trza się cieszyć!

Cytat:
pospalam dzis moje dziecie spalo w nocy ponad 4h. ale na moim brzuchu, bo zasnelysmy tak jak ja masowalam po 23 bo ja brzuchol bolal
ale bosko Już sobie Was wyobrażam razem.

Ale jestem nie przytomna. Jak jeszcze raz w niedziele wpadnę na pomysł wypicia 3 win i szampana to przypomnijcie mi jak się w poniedziałek będę czuła.... wczoraj wpadła do nas koleżanka, z którą przez jakiś czas mieszkaliśmy. wow! Ale się działo. nagadać się nie mogłyśmy. TŻet przyszedł z pracy i się do nas dołączył. Poszłam spać koło 2 w lekkim upojeniu alkoholowym... dzisiaj główka lekko pobolewa, a jeszcze od rana mam sajgon w pracy. Oby do 16:00.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:31   #701
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

U mnie co prawda szron już troszkę puszcza ale w weekend wszystkie drzewa były tak piękne, jak z obrazka

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Gucia przez ciebie sobie znowu przypomniałam Ty wypiłaś 3 wina i szampana a ja tydzień temu wino i 3 szampany po czym udawałam kaczuszkę i walnęłam głową w chodnik

Stary 2011-01-31, 09:33   #702
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-31, 09:34   #703
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
taka z poranną rosą

Stary 2011-01-31, 09:36   #704
Gucia0987
Zakorzenienie

cześć w ogóle.

Nie odniosłam się do wszystkich postów, przepraszam.

Magda, fajnie, że idziesz w rozpuszczonych włosach. Szalej, a co!
Ja mam tak, ze moja fryzjerka zawsze mnie obcina tak, żebym nie mogła związać włosów, bo wie, że to jest jedyna szansa, żebym np przez pierwsze 3 tyg chodziła w rozpuszczonych włosach. Później zawsze jakiegoś śmiesznego koczka zrobię i żegnajcie rozpuszczone!
Chociaż ostatnio jestem twarda i chodzę w rozpuszczonych

Anika, mam nadzieje, ze tydzień szybko Ci zleci, bo faktycznie aktywny czas Cię czeka.

Ktosia, dobrze, że macie już tą imprezę ze sobą

Stary 2011-01-31, 09:37   #705
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Treść usunięta

czyli co u mnie będzie pora w sam raz na wyżerkę po francusku: siepasie

Stary 2011-01-31, 09:38   #706
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia sprytnie do torebki schowałam gumkę do włosów na wszelkie co jakbym nie wytrzymała

Stary 2011-01-31, 09:46   #707
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
to ze jest niealkoholowe to wiedziałam sama czasem pije z cytrynką poł szklaneczki jak mi sie zachce

tylko nei sądziłam ze przyspiesza produkcje pokarmu

Ktosiu u nas jak brat i kuzyn przyjezdzają z dziećmi to musieli by wstawiac dwa wózki a z nasza Natką jak sie urodzi to bedą trzy wózki do kompletu (bedzie woja o miejsce do spania u babci)
ale u nas jest tak ze maluchy przynosi sie w fotelikach one zajmują mniej miejsca

Ja tam lubię jak codziennie mam gdzieś wyjść z domu

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ale jestem nie przytomna. Jak jeszcze raz w niedziele wpadnę na pomysł wypicia 3 win i szampana to przypomnijcie mi jak się w poniedziałek będę czuła.... wczoraj wpadła do nas koleżanka, z którą przez jakiś czas mieszkaliśmy. wow! Ale się działo. nagadać się nie mogłyśmy. TŻet przyszedł z pracy i się do nas dołączył. Poszłam spać koło 2 w lekkim upojeniu alkoholowym... dzisiaj główka lekko pobolewa, a jeszcze od rana mam sajgon w pracy. Oby do 16:00.
Ojjj to współczuję... Trzymaj się dzielnie!

Tobie fryzjerka obcina włosy zawsze tak krotko, a ja zawsze fryzjerce mówię, żeby dało się związać choćby maleńką kiteczkę

Cytat:

Gucia przez ciebie sobie znowu przypomniałam Ty wypiłaś 3 wina i szampana a ja tydzień temu wino i 3 szampany po czym udawałam kaczuszkę i walnęłam głową w chodnik
O właśnie, a jak tam Twoja głowa? i inne siniaki?

Cytat:
Gucia sprytnie do torebki schowałam gumkę do włosów na wszelkie co jakbym nie wytrzymała

Magda jakbym czytała o sobie

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Kurdeee już 3 razy dzwoniłam do dziekanatu i nikt nie odbiera
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:49   #708
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja tam lubię jak codziennie mam gdzieś wyjść z domu

Ojjj to współczuję... Trzymaj się dzielnie!

Tobie fryzjerka obcina włosy zawsze tak krotko, a ja zawsze fryzjerce mówię, żeby dało się związać choćby maleńką kiteczkę
moja wie, że to jest jedyna szansa chociaż ostatnio jestem dzielna i chodzę w rozpuszczonych - dobrze się układają, rano i tak muszę umyć włosy i lekko je podmodelować więc chodzę w rozpuszczonych.

Będę dzielna! Na razie muszę przeczytać 20 umów i znaleźć w nich konkretną rzecz i już mi się literki zlewają i jedna goni drugą

Stary 2011-01-31, 09:52   #709
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
moja wie, że to jest jedyna szansa chociaż ostatnio jestem dzielna i chodzę w rozpuszczonych - dobrze się układają, rano i tak muszę umyć włosy i lekko je podmodelować więc chodzę w rozpuszczonych.

Będę dzielna! Na razie muszę przeczytać 20 umów i znaleźć w nich konkretną rzecz i już mi się literki zlewają i jedna goni drugą

a masz je w wersji papierowe czy np w pdf?

Stary 2011-01-31, 09:55   #710
atomufka
Zakorzenienie

gucia wow to zaszalalas ja pewnie bym zdychala po takiej ilosci alku

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
o to trafiliscie na na super znizke

hmm no wlasnie nie wiem czemu sie rozlatuje

lozko mamy jakies 2,5 roku

kurcze to my jacys pechowai jestesmy z zakupami w Ikea bo nie jestesmy za bardzo zadowoleni
Czasami tak jest ,niektorzy narzekaja na te meble a inni nie zobaczymy jak to bedzie z nami

Cytat:
india atomufka pewnie że fajnie że się tak zaangażował, ja nie mam nic przeciwko mnie się podoba że chce coś robić tylko z nim więc niech więź rośnie i się umacnia bo jak się teraz fajna zrobi to mam nadzieję jak będą ją pielęgnować to przetrwa, bo przychodzi przecież taki okres że syn już nie potrzebuje w tak ogromnym stopniu mamy, a właśnie tate.... mi się to podoba choć kiedyś pewno będę troszkę zazdrosna że mają te swoje sprawki do których mnie nie dopuszczają hahaha ale lepsze to niż ich zerowy kontakt a skoro pat tak się zauroczył wodą... to niech będzie basen

atomufka bardzo mi się podobają te wasze mebelki na pewno będzie tak ikeowo a ja lubię ten klimat

śliweńka a czemu? to chyba dobrze no nie?

[
....
Marta to naprawde super ze Tz ma taki kontakt z maluchem ,oby przertwal lata ,to potem wytworzy sie miedzy nimi wlasnie taka fajna meska wiez
Dziekuje za komenta odnosnie mebli,wlasnie taki ikeowy klimat chcemy stworzyc

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam
U nas weekend mega imprezowy, było świetnie. Dziś zasypiam nas biurkiem, bo wczoraj byliśmy u moich znajomych na urodzinach kolegi i zabalowaliśmy do bardzo późna, ale warto było.
hehe
Cytat:
wow i moglas tak z nia spac ?
Cytat:
Nie wiem co się ze mną porobiło ale... dziś idę do pracy w rozpuszczonych włosach tylko opaskę założyłam co by mi się wszystko po twarzy nie majtało Normalnie czad jak dla mnie....

Generalnie to przed jutrzejszym @ paskudnie się czuję. Piersi mi strasznie nabrzmiały i mi się w staniku nie mieszczą normalnie mi sie wylewają a ja noszę miseczkę D i tak. a o tym jak bolą to już nie wspomnę wrrrr
No no Madzia szalejesz! Ja tez tak ostatnio mialam z piersiami ....normalnie staniki pekaly w szwach

ps.przepraszam ze brak polskich znakow,ale pisze z pracy. Zlozylam wymowienie wiec od dzis zaczynam sie oficjalnie obijac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:57   #711
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Czasami tak jest ,niektorzy narzekaja na te meble a inni nie zobaczymy jak to bedzie z nami

Marta to naprawde super ze Tz ma taki kontakt z maluchem ,oby przertwal lata ,to potem wytworzy sie miedzy nimi wlasnie taka fajna meska wiez
Dziekuje za komenta odnosnie mebli,wlasnie taki ikeowy klimat chcemy stworzyc

hehe

wow i moglas tak z nia spac ?

No no Madzia szalejesz! Ja tez tak ostatnio mialam z piersiami ....normalnie staniki pekaly w szwach

ps.przepraszam ze brak polskich znakow,ale pisze z pracy. Zlozylam wymowienie wiec od dzis zaczynam sie oficjalnie obijac
i jak zareagowali??

Stary 2011-01-31, 09:58   #712
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-31, 09:59   #713
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja wlasnie przeglądam w poszukiwaniu sukienki na chrzest i o ile sa przepiekne w rozm 68 to na 56i 62 jakies takie nijakie...

Stary 2011-01-31, 10:04   #714
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
a masz je w wersji papierowe czy np w pdf?
niestety w papierowej. Ale dobrze mi idzie Teraz tylko muszę napisać aneksy do niektórych umów i tu może być większy problem

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

kochana, normalnie też bym zdychała, ale dzisiaj nie mogłam sobie na to pozwolić. Wstałam, wzięłam prysznic i poszłam na spotkanie
Po drodze zahaczyłam o maca, zjadłam tosta i jest lepiej Tylko z tym czytaniem mam problem

A jak zareagowali na Twoje wypowiedzenie? Spodziewali się? wow... marzec coraz bliżej i Wasz powrót jest już taki realny!

Stary 2011-01-31, 10:06   #715
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-31, 10:07   #716
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

dzięki Katuniu ta babka w laboratorium powiedziała że nie wykonują już badania na czas krzepnięcia, a jedynie APTT. No to się wystraszyłam, bo mam napisane, że mam wykonać badanie na czas krzepnięcia. Ale jeśli mówisz, że to to samo to jestem spokojna.
Cytat:
Treść usunięta
Dzieki Rosi . Zapisałam sobie i też będę na przyszłość tak orientacyjnie sprawdzać żeby wiedzieć na co się przygotować.
Stary 2011-01-31, 10:09   #717
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Treść usunięta

własnie nie wiem albo tydzien przed świętami (Natka bedzie miała miesiąc) albo dopiero około 8 maja

Stary 2011-01-31, 10:11   #718
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Guciu ale poszalałaś, ale ważne, ze wczoraj sie dobrze bawiliście. Jakoś się przemęczysz

anika a nie lepiej szukać sukienki jak sie urodzi, żeby puźniej nie okazało się ż ejest np za mała lub za duża

Atomufko też jestem ciekawa jak tak twoje szefostwo zareagowało na wypowiedzenie

Martucha fajnie, ze twoje chłopaki będą mieli swój czas i zainteresowania. Więź będzie większa między nimi, podoba mi sie taki styl wychowywania. Ja mam obawy czy mój mąż będzie równie dobrym ojcem

Ja dzisiaj do 15 pracuję a wieczorkiem idę do kolerzanek na plotki. Załwązyłam ostatnio że 90 % naszych znajomych z którymi się spotykamy ma już dzieci, tylko my jeszcze sami

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:16   #719
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-31, 10:18   #720
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

Guciu ale poszalałaś, ale ważne, ze wczoraj sie dobrze bawiliście. Jakoś się przemęczysz

anika a nie lepiej szukać sukienki jak sie urodzi, żeby puźniej nie okazało się ż ejest np za mała lub za duża

Atomufko też jestem ciekawa jak tak twoje szefostwo zareagowało na wypowiedzenie

Martucha fajnie, ze twoje chłopaki będą mieli swój czas i zainteresowania. Więź będzie większa między nimi, podoba mi sie taki styl wychowywania. Ja mam obawy czy mój mąż będzie równie dobrym ojcem

Ja dzisiaj do 15 pracuję a wieczorkiem idę do kolerzanek na plotki. Załwązyłam ostatnio że 90 % naszych znajomych z którymi się spotykamy ma już dzieci, tylko my jeszcze sami

kupowac bede poźniej, na razie patrze na wzory jakie są
ale cos mi sie wydaje ze babcie poprosze zeby mi uszyła na wzór, choc z jej oczami to nie wiem czy to bedzie realne

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Treść usunięta

eeee chyba nie za dużą oboje z mężem jesteśmy nie wysocy (zwłaszcza ja)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości