Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 10:39   #1291
Harrods
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
właśnie kasiorkę też już mam ale nadal nie wiem co chce helpppp
Nooo, wybór wózka jest trudny, bo nie ma idealnego, szczególnie jeśli ma się ograniczenia finansowe . U nas wózek dla dzidziula sponsoruje dziadek dzidziula. Także jak tylko dostaliśmy pieniążki, od razu wózek kupiliśmy. Bo jak znowu zaczęłam się zastanawiać i przeglądać, to wybór stawał się jeszcze trudniejszy, bo ciągle gdzieś coś negatywnego o jakimś czytałam. W każdym coś komuś nie pasuje. Także wróciłam do punktu wyjścia i zakupiliśmy pierwszy wybór i sprawa załatwiona.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:49   #1292
nuna_77
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Witajcie

Ewelqa trzymam kciuki za jutrzejsze wyjscie

87 Czarna , Montii gratuluje 36 tygodnia

Izabelaa co do pościeli to oczywiście jestem za konikami morskimi

Coralady ale z Ciebie laska, czy Ty może będziesz używała wielorazowych pieluszek, jakich?

Zaczynam dzisiaj 30 tydzień i wreszcie o 16,30 usg, proszę trzymać kciuki , żeby maleństwo ukazało swoja płeć
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:52   #1293
izunia233
Zadomowienie

Dzień dobry Mamuśki
Nie było mnie cały weekend bo spędziłam go z Tż. Mój list podziałał. Co prawda na początku była wielka kłótnia ale chyba dotarło do niego o co mi chodzi. W sobotę pomógł mi posprzątać, w niedzielę zrobić obiadek i umył wszystkie naczynia a wieczorkiem zabrał mnie do kina na Och Karol! I najważniejsze to to , że się pyta "jak tam nasza Majeczka?"

Nie chcę zapeszać, ale jestem taka szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
megi dużo,aż sama w szoku jestem

Castia Pomieszanie z poplątaniem,hehe

Ale ja też się moge pochwalic... dzis 36 tydzień,ihaaaaa!
No to Gratulacje

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cześć mamusie!

A ja dziś pospałamJednak to zwolnienie mi służyTyle miałam dzisiaj zrobić,a mam lenia Za cos się musze wziąć,bo pzreciez tyle miałam planówPóki co rosół się gotuje,pranie sie pierze,a ja siedze i jem 3 bułkę z dżemem

Ja na opuchnięte nogi takze stosuje krem z Perfecta Mama i pije magnez 3 razy dziennie.

A jak się chwalicie brzuszkami to mój aktualnyAha i kota się wryła w kadr jak zwykle
Śliczny masz brzuszek. Ja też muszę się zmobilizować i zrobić fotki swojego.

Montii czytałam o twoich rozstępach. Właśnie te, które są koloru czerwonego czy nawet sinego to najłatwiej usunąć. Musisz często je kremować i wykonywać delikatny masaż to może się wchłoną. Pamiętaj, że przy kremowaniu musisz omijać brodawki. Białe rozstępy są praktycznie nie do usunięcia. Na początku są właśnie takie sine a później bledną. Posłuchaj się dyplomowanej kosmetyczki
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:57   #1294
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
oo ja mam malo bialych
ja mam tylko 2 sztuki białe, śpiochy plus koszulkę
reszta to jaśniejsze i ciemniejsze kolory

Cytat:
Napisane przez [B
Mirabilka][/B]
właśnie kasiorkę też już mam ale nadal nie wiem co chce helpppp
Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
iiza a zdecydowałaś się już na jakiś konkretny wózek?? ja też właśnie jestem na etapie zakupu, całą ciążę byłam zdecydowana na tako warriora, ale ostatnio odmieniło mi się i wynalazłam najlżejszy wózek na rynku - tutek grander alu. zdecydowałam się na zakup, a tu muszę czekać jakieś dwa tyg. na wybraną wersję kolorystyczną. mam nadzieję, że nie przedłuży się i że zdążę go kupić przed porodem. też moi rodzice będą fundatorami, tak jak u Ciebie
nie da się skopiować foty, więc wklejam linka, jakby ktoś chciał zobaczyć http://www.tutek.pl/menu,48,Grander
kolor morski+róż

bardzo ładny ten Grander, i jaki lekki, a kolorki super

no właśnie ja decyzji ostatecznej jeszcze nie podjęłam
ma w planie odwiedzić dzisiaj 3 sklepy, obejrzeć wszystkie modele ponownie, może coś nowego mi wpadnie w oko, i podjąć decyzję,

najprawdopodobniej jeśli nic się nie zmieni to będzie
Coneco, Mustang,
jagodowy

http://www.coneco.pl/index.php?go=mustang

jest lekki, zgrabny, i ma kubełkową spacerówkę, pompowane kółka, duży kosz,
także myślę, że może być

choć ostatnio choć znowu Quinny Buzz 4 zaczął mi chodzić po glowie,
to był mój pierwszy typ

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-01-31 o 11:03
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:05   #1295
izunia233
Zadomowienie

W Lidlu są te Pampersy nr 2 i się zastanawiam czy kupić bo one są na 3-5kg i teraz nie wiem czy lepiej kupować 1 czy 2?
Stary 2011-01-31, 11:07   #1296
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie
Coralady ale z Ciebie laska, czy Ty może będziesz używała wielorazowych pieluszek, jakich?
DziekujeTrzymam żeby Maluszek w końcu sie ujawnił
Tak ja będe używała pieluszek wielorazowych,póki co na zmiane z jednorazowymi,bo muszę ich trochę nazbierać.Wszyscy znajomi i rodzina wie,że dla Małej nic nie potrzebuje tzn.ubranek,kosmetyków tylko maja po pileuszce przynieśćOto linki z allegro:

http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...419925348.html

http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...420400061.html

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Śliczny masz brzuszek. Ja też muszę się zmobilizować i zrobić fotki swojego.
Dziękuje Fajnie,ze list i rozmowa poprawiła wasze relacje
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:12   #1297
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
U nas od razu było wiadomo, że to chłopczyk, chyba od 18 tygodnia. I od tej pory na każdym USG to się potwierdzało. Ale z chłopcami jest łatwiej. To w przypadku wcześniejszego stwierdzenia dziewczynki, może się okazać, że to jednak chłopiec. W przypadku chłopca rzadziej zdarza się taka pomyłka.

Ja bardzo chciałam dziewczynkę, ale jak tylko okazało się, że chłopiec to bardzo szybko się przestawiłam. W końcu to mój dzidziul i najważniejsze, żeby był zdrowy. Wcześniej jak patrzyłam na te śliczne ubranka dla dziewczynek, to tak mi się marzyło, że je kupię. Ale jak tylko wyszłam od lekarza, po pierwszym określeniu płci, to pobiegłam do centrum handlowego i zwariowałam na punkcie ubranek dla chłopców. Mam ich chyba milion i pewnie polowy nie zdążę dzidziulowi założyć . Ale są takie śliczne.

Już teraz nie chciałabym, żeby mój dzidziu okazał się dziewczynką.
Miałam dokładnie tak samo, przed ciążą bardzo chciałam mieć córeczkę, a jak się okazało że będzie synek to sobie nie wyobrażam żeby było inaczej i też zwariowałam na punkcie chłopięcych ubranek Nasz synek w 18 tc i w 22 tc pięknie rozkładał nogi, i dwóch różnych lekarzy robiło usg i każdy mówił że synek, więc raczej nie powinno się nic zmienić.

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
montiii ja chyba tez pokoik pomaluje na taki zolty....tylko intensywny....i dodam zielonych dodatkow,chociaz ostatnio cos mi sie marzy zolty z pomarancza widzialam na necie i slicznie wygladal

A ty jak z remoncikiem???
My malowaliśmy pokój małego na żółto, 3 ściany są delikatny żółty a jedna główna jest pomalowana na mocno żółto i dość fajnie to wygląda, potem może zrobię fotki. Polecam farby z nobilesa
Cytat:
Cześć mamusie!

A ja dziś pospałamJednak to zwolnienie mi służyTyle miałam dzisiaj zrobić,a mam lenia Za cos się musze wziąć,bo pzreciez tyle miałam planówPóki co rosół się gotuje,pranie sie pierze,a ja siedze i jem 3 bułkę z dżemem

Ja na opuchnięte nogi takze stosuje krem z Perfecta Mama i pije magnez 3 razy dziennie.

A jak się chwalicie brzuszkami to mój aktualnyAha i kota się wryła w kadr jak zwykle
Super brzusio, mój kot też uwielbia zawsze się pakować w kadr zdjęcia
Cytat:
aaa myslalam,ze 9 miesiac jest od skonczonego 36
Montii ja liczę to tak, że nowy miesiąc zaczynam tego dnia na który jest wyznaczony termin porodu. Czyli np. Tobie 9 miesiąc zacznie się 7 lutego.

Cytat:
Montii czytałam o twoich rozstępach. Właśnie te, które są koloru czerwonego czy nawet sinego to najłatwiej usunąć. Musisz często je kremować i wykonywać delikatny masaż to może się wchłoną. Pamiętaj, że przy kremowaniu musisz omijać brodawki. Białe rozstępy są praktycznie nie do usunięcia. Na początku są właśnie takie sine a później bledną. Posłuchaj się dyplomowanej kosmetyczki
To nie do mnie, ale odpowiem, że właśnie moja koleżanka kosmetyczka też mi poradziła, że jak mi wylazły świeże, czerwone rozstępy to że jeszcze mogę na nie podziałać. Więc od dziś biorę się za nie
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 11:13   #1298
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
W Lidlu są te Pampersy nr 2 i się zastanawiam czy kupić bo one są na 3-5kg i teraz nie wiem czy lepiej kupować 1 czy 2?
My kupiliśmy, nie zmarnują się A wychodzą taniej

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:19   #1299
coralady
Wtajemniczenie

A ja zrobiłam znów napad na lumpka.Kurcze nie wiem kiedy ta moja Księzniczka to wszystko założy

Musze wpaść dziś do Lidla skoro takie promocje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg strojnisia.jpg (100,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg strojnisia1.jpg (92,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg strojnisia2.jpg (111,7 KB, 27 załadowań)
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:21   #1300
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
dziewuszki, ja już PO.
Z dzieckiem wszystko ok, tp. wg usg przesunął mi się na 18.04, no ale jako że cesarka zaplanowana to planowo idę w 39tc, czyli gdzieś 2-3 kwiecień.
Z tym że... coś gince migneło między nogami i teraz naprawde Amelia może okazać się chłopcem zawiedziona jestem totalnie, bo wszystko różówe, sukienki, spódniczki itp... nosz kutwa no ale obiecała mi, że za 3 tyg. to jeszcze sprawdzi. Miała może któraś z Was tak, że były jakieś podejrzenia, że to inna płeć, ale się nie sprawdziło? to oczywiście do mam, które już mają jakieś dzieciątka...
nie martw się

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no niestety... to sie zdarza maż co chwile przychodzi do domu i mowi a wiesz co mi dzis klientka mowiła??
że jej tez lekarze mowili zema urodzic córke a urodził sie syn
tez jestem załamaną tym bo u mnie pół szafy fioletowo rózowe okaże sie 8 lutego czy sie potwierdzi płeć
a najlepsza była moja koleżanka która mi odkłada ubranka po swojej Natalii
jak sie okazało ze będę mieć córkę i powiedzała ze to super bo ona mi da ubranka ale połowę bo pół obiecała innej swojej koleżance która tez ma mieć córkę
potem był telefon ze jednak ta koleżanka będzie mieć jednak syna
i co usłyszałam w zeszłym tygodniu jak sie umawiałyśmy na kawę??
ze owszem tak koleżanka urodziła, ale córkę!!
jejku ja się tak samo boję bo u mnie najpierw niby chłopaka widzieli ale nie dawali żadnej pewności bo tak ściskało nóżki dziecko ze nie było wiadomo i teraz na ostatnim usg wyszło ze na 97 % dziewczynka aż nie chciałam uwierzyć ze szczęścia teraz usg mam 22 lutego i sie boję co to bedzie ...
z jednej strony zawsze pragnelam miec dziewczynke i tak bardzo sie ciesze ale z drugiej boje sie tego usg ze jednak chłopak moze się okazać.
nie wiem, mam taką dziewną niepewnosć ... ale zobaczymy ...
co będzie to będzie najważniejsze by było zdrowe

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
zapomniałam pochwalić się zdjęciem brzuchola z 32 tyg, 10 kg do przodu i 91-94 cm w brzuchu
kochane nie nakręcajcie się nie potrzebnie, po co stresować się na zapas
śliczny

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
ha, wchodzę na pocztę a tu email z allegro że wygrałam aukcje
nawet nie pamiętałam że takie coś licytowałam
polarka z babaluno, o taki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1426832154
będzie na wiosenne spacerki
ekstra

właśnie wstawiłam kolejne pranie ... a czeka mnie jeszcze sterta prasowania .

a ja zapomniałam sie pochwalić ze od siostry tż i dziewczyny brata tż dostaliśmy prezenty :
ubranko, buciki i nosidełko
wklejam fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0698.jpg (98,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0700.jpg (81,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0704.jpg (67,8 KB, 23 załadowań)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:24   #1301
megi2015
Zadomowienie

Cytat:

ja też kupiłam 2. jak nie teraz to później się przydadzą.
Stary 2011-01-31, 11:28   #1302
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja chyba własnie kupie na początek jedynki te new born
pewnie beda lepiej przylegać najwyzej maz kupi większe

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:31   #1303
iizabelaa
Zakorzenienie

Dziewczyny,
pomóżcie,
co myślicie o wózku w kolorze żółtym?

Stary 2011-01-31, 11:37   #1304
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
pomóżcie,

a nie boisz sie ze do żółtego beda robaczki i muchy leciec

Stary 2011-01-31, 11:40   #1305
Stysia71
Raczkowanie

Jeśli chodzi o wózki to my mamy Mutsy Transporter i fotelik Maxi Cosi i jestem z niego póki co super zadowolona, zobaczymy jak się sprawdzi w boju. Jest bardzo leciutki, zwrotny i na szczęście na żywo nie jest taki świecący jak na zdjęciu tylko matowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg transporter09_gon_spac_d.jpg (85,7 KB, 34 załadowań)
Stysia71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:45   #1306
bosti
Zadomowienie

iiza fajny ten wózek, bardzo mi się podobają takie zaokrąglone ramy wózków kolorki też przyjemne, najładniejszy ten fioletowy 13

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:45   #1307
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny a ja sie zastanawiałam czy

jeśli chodzi o foteliki maxi cosi to czy te adaptery są uniwersalne ze pasują do wózków czy każda marka wózka ma swój adapter???

czy np jedo ma swój , mutsy ma swój i tak dalej?

Stary 2011-01-31, 11:46   #1308
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wózki to my mamy Mutsy Transporter i fotelik Maxi Cosi i jestem z niego póki co super zadowolona, zobaczymy jak się sprawdzi w boju. Jest bardzo leciutki, zwrotny i na szczęście na żywo nie jest taki świecący jak na zdjęciu tylko matowy
nad Mustą też się zastanawiałam
ładnie się prezentuje,
ale ja chce kubełkową spacerówkę
Stary 2011-01-31, 11:47   #1309
Montii
Zakorzenienie

Cytat:

wiem ,że te białe są nie do usunięcia ale sęk w tym,że ja mam kilka takich starych z okresu dojrzewania, kiedy biust mi rósł i są praktycznie niewidoczne, białe, stare , nie widać ich , a jak się opale to w ogóle.
A te ciążowe..nie są ani sine,ani różowe, ani białe..tż mówi ,że ich w ogole nie widać ale ja widzę delikatne wgłębienie... są dosłownie na 1 centymetr i rozważam kupno kolagenu, myślisz,że to coś da?

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 11:47   #1310
Stysia71
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja sie zastanawiałam czy

jeśli chodzi o foteliki maxi cosi to czy te adaptery są uniwersalne ze pasują do wózków czy każda marka wózka ma swój adapter???

czy np jedo ma swój , mutsy ma swój i tak dalej?
My wózek mutsy transporter kupiliśmy używany, więc to już w komplecie wszystko było, więc nie wiem, ale wydaje mi się, że każdy wózek ma osobny adapter do fotelika, ale mogę sie mylić.
Stysia71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:48   #1311
Montii
Zakorzenienie

Cytat:

wiem ,że te białe są nie do usunięcia ale sęk w tym,że ja mam kilka takich starych z okresu dojrzewania, kiedy biust mi rósł i są praktycznie niewidoczne, białe, stare , nie widać ich , a jak się opale to w ogóle.
A te ciążowe..nie są ani sine,ani różowe, ani białe..tż mówi ,że ich w ogole nie widać ale ja widzę delikatne wgłębienie... są dosłownie na 1 centymetr i rozważam kupno kolagenu, myślisz,że to coś da?

Iza- mnie się bardziej podoba we fiolecie

[LEFT]
Stary 2011-01-31, 11:58   #1312
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Cześć mamusie!
śliczny i pięknego masz tego kota

Cytat:
Witajcie
Zaczynam dzisiaj 30 tydzień i wreszcie o 16,30 usg, proszę trzymać kciuki , żeby maleństwo ukazało swoja płeć
oj trzymamy bardzo mocno mam nadzieję że wreszcie poznasz płeć

Cytat:
Dzień dobry Mamuśki
Nie było mnie cały weekend bo spędziłam go z Tż. Mój list podziałał. Co prawda na początku była wielka kłótnia ale chyba dotarło do niego o co mi chodzi. W sobotę pomógł mi posprzątać, w niedzielę zrobić obiadek i umył wszystkie naczynia a wieczorkiem zabrał mnie do kina na Och Karol! I najważniejsze to to , że się pyta "jak tam nasza Majeczka?"

a co dyplomowana kosmetyczka najbardziej poleca na rozstępy w ciąży i po ciąży jaką markę ?
i gratulację z powodu pogodzenia z tż

Cytat:
A ja zrobiłam znów napad na lumpka.Kurcze nie wiem kiedy ta moja Księzniczka to wszystko założy
ekstra ciuszki

tak wklejacie swoje brzuszki że ja również postanowiłam wkleić zdjęcie swojego :
30 tc 1dz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0708.jpg (67,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0710.jpg (66,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0715.jpg (61,0 KB, 44 załadowań)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:59   #1313
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
aleś ty piękna. naprawdę ślicznie wyglądasz z tym brzucholkiem

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
aaaa to ja już nic z tego nie rozumiem
mniejsza o to i tak nie urodzimy w terminie
ciekawe właśnie które dziecie zaliczy sie do tych 5% co sie rodzą w terminie
Montii moze i od skonczonego nie wiem, zostąły 4 tyg to na mój mały skurczony móżdzek myślałam że juz 9 sie liczy
no według mojej książki to 9 miesiąc od 36 tygodnia czyli tak jakby 35+1 dzień to już 9 miesiąc.

Cytat:
dokladnie... i tak wyjda dzieci kiedy beda chcialy..byle nie za wczesnie..bo zamiast grzechotek Fabianek bedzie sie bawil wiertarką
a fugą będę mu tyłeczek smarować:rolley es:

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
Eirene trzeba zaparzyć mocną kawę (nie rozpuszczalną, tylko zwykłą), rozłożyć sobie folię, zamoczyć gazik albo papierowy ręcznik w tej kawie, położyć na folię i usiąść na tym. i tyle ja siedzę zawsze wieczorem około godziny, chociaż podobno można 15-20 min. ciekawe, czy będą efekty chociaż przy tym moim dużym potworku, to pewnie i tak będą mnie nacinać
dzięki kochana mam zamiar zacząć tak za 2 tygodnie będę wtedy w 34 tygodniu myślę że wystarczy

Cytat:

trzymam mocno zeby w końcu nie było takie wstydliwe

Cytat:
Dzień dobry Mamuśki

Nie chcę zapeszać, ale jestem taka szczęśliwa
super że list coś dał widzisz facetowi to trzeba prosto z mostu wytłumaczyć o co ci chodzi bo tak to nie zrozumie

Cytat:
2 myślę że będzie ok. bo zostaną najwyżej na potem, a dużo dzieci i tak rodzi się pow. 3 kg więc już stykną.

Cytat:
Dziewczyny,
pomóżcie,

ładny ale te muszki...będą ci leciały do niego w lecie

laseczka piękny domek dla maleństwa

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:01   #1314
aja1
Zakorzenienie

Laseczka też połknęłaś arbuza bez gryzienia

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:06   #1315
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
My też się na ten wózek zdecydowaliśmy . Wczoraj przywieźliśmy już ze sklepu. I też mamy fotelik maxi-cosi. Tylko że w kolorze czekoladowym .

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Dziewczyny,
pomóżcie,

Myślę, że to kwestia gustu. Jeśli Tobie się podoba, to nie oglądaj się na innych.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:07   #1316
Montii
Zakorzenienie

laseczko wow, jak od cyrkla

[LEFT]
Stary 2011-01-31, 12:10   #1317
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Kolagen na pewno uelastyczni ci skórę ale w twoim przypadku ważniejsze jest nawilżanie. Zwróć uwagę na kosmetyki, które zawierają takie składniki – wyciągi z bluszczu, kasztanowca, skrzypu, przywrotnika – poprawiają pracę fibroblastów i stymulują przemianę materii w tkankach skóry, uelastyczniają skórę, przygotowując ją na nadmierne rozciąganie. Bardzo dobrą metodą jest robienie sobie naprzemiennego prysznicu raz ciepłą raz chłodną wodą. Pamiętaj, że zawsze kończymy zimną wodą. Stosuj głównie kremy nawilżające, odżywcze i regenerujące.
Stary 2011-01-31, 12:15   #1318
mora103
Raczkowanie

LASECZKA-

Śliczny brzuszek

Edytowane przez mora103
Czas edycji: 2011-01-31 o 12:16
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:22   #1319
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny,
pomóżcie,

Mnie sie zolty podoba ale osobiscie wolalabym zeby ten kolor byl bardziej nasycony...bo tu wyglada taki jasny....a co do muszek latem to co tam jaki by sie nie mialo to i tak ich pelno

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
My też się na ten wózek zdecydowaliśmy . Wczoraj przywieźliśmy już ze sklepu. I też mamy fotelik maxi-cosi. Tylko że w kolorze czekoladowym .

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Myślę, że to kwestia gustu. Jeśli Tobie się podoba, to nie oglądaj się na innych.
Ja mam fotelik maxi-cosi ale nie mam jeszcze wozka....podoba mi sie quinny i bylam pewna ze na 100 go bierzemy ale ten kolor co ja chce (emily pink) kosztuje ok.1500zl.a za sama spacerowke nie widzi mi sie tyle dac to do tego co tyy masz wchodzi tez maxi cosi???na bank??? a sa moze 3 kolowe???? napisz cos wiecej jak mozesz

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
śliczny i pięknego masz tego kota

oj trzymamy bardzo mocno mam nadzieję że wreszcie poznasz płeć

a co dyplomowana kosmetyczka najbardziej poleca na rozstępy w ciąży i po ciąży jaką markę ?
i gratulację z powodu pogodzenia z tż

ekstra ciuszki

tak wklejacie swoje brzuszki że ja również postanowiłam wkleić zdjęcie swojego :
30 tc 1dz.
Sliczniutki i taki zgrabniutki ten twoj brzusiak.....kurde ty w 30 masz wiekszy jak ja w 32 musze zrobic fotke zeby zobaczyc czy mi urosl bo kazdy gada kto mnie widzi ze maly jaki wkurzaj a mnie takie teksty bo sobie do glowy biore
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:23   #1320
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
i gratulację z powodu pogodzenia z tż .
Dziękuję
Co do kosmetyków to ja osobiście stosuję oliwkę z bambino, i krem firmy GERBER ale to jest przeciw rozstępom i jak na chwilę obecną działa.
Podobno dobry jest krem FISSAN. Ważne żeby miał też wit A i E no i oczywiście systematyczne stosowanie min 2 razy dziennie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gerber-krem-na-rozstepy-150ml.jpg (30,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7885-plarge.jpg (31,5 KB, 3 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości