|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
podzwonię, może na wileńskim mają albo w zt...
|
|
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
|
Czekam na -20% to kupię na zapas .
|
|
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
wkleiłam starą, ale tylko dlatego, że takie foto było na kwc... a kupić chcę nową wersję
ja mam chłodny odcień cery... kulki 01 (nowe) mnie nie zaróżowiły, to puder też pewnie nie
|
|
|
|
#2675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Puder bardzo mnie kusil, ale podobny efekt uzyskuję muślinowym pudrem L'Occitane za 1/3 ceny ... Ale odzywam się oczywiście odn. wiosennej koleccji Guerlain i niestety wielkie rozczarowanie. Tzn. rozczarowanie tym, o czym nieprzytomnie i non stop myslałam, czyli różem. Przede wszystkim , na zywo już nie wyglada tak bosko A poza tym, mimo intensywnych, prawie neonowych kolorów w opakowaniu, jest kiepsko napigmentowany. Nalożony na rękę pedzlem był niewidoczny, tylko drobinki ! Poza tym pylił jak diabli. A poszczegolne kolory nakładane palcami byly tak sobie widoczne, głownie pomarańcz i fuksja. Miernota za taką cenę :/Ale Rouge G fajne Ogladalam róż i fuksję, czyli 70 i 71. Kolory piękne, ale krycie slabsze od innych szminek z tej linii. Niemniej jednak, gdybym miała coś kupować z wiosennej kolekcji Guerlain, to własnie szminkę.Ale i tak Chanel wypada lepiej. |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie co do różu mam dylemat. liczę na zniżkę do seph, także mam jeszcze troche czasu na zastanowienia
![]() Czy ten nowy prasowaniec wchodzi do normalnej sprzedaży czy jest wyłącznie częścią limitowanki? PS, wiecie ile kosztuja mineralne róże Maca?
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2011-01-30 o 18:42 |
|
|
|
#2677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja liczylam, ze wykorzystam zniżkę urodzinową w Dougim na zakup różu, a teraz muszę znaleźć inny obiekt westchnień. Jestem niepocieszona
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja takze czailam sie na ten roz, ale po obmacaniu nie chce go jednak - mimo,ze lubie byc prawie jak Matrioszka to ten jednak chyba bedzie "az za bardzo".W zwiazku z tym na pocieszenie moze sobie kupie zestaw rozwietlajacy w sephorze z Benefitu (high beam maly, posietient, korektor, i nowy rozsiwetlacz perlowy) Edytowane przez irsin Czas edycji: 2011-01-31 o 11:17 |
|
|
|
|
#2679 |
|
Przyczajenie
|
METEORY Z PSZCZOŁĄ ZA 139 zł w MERLINIE
Meteory z pszczołą w merlinie za 139 zł.
Chyba obecnie najlepsza oferta rynkowa. A ja pół miesiąca na L4 i dupa z pensją i dupa z zakupu ![]() http://merlin.pl/Guerlain-Meteorites-Perles-d-Or-puder-w-kulkach/hb/product/219,863754.html |
|
|
|
#2680 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: METEORY Z PSZCZOŁĄ ZA 139 zł w MERLINIE
Cytat:
irsin, nie wiem, moze ja slepa jestem, ale na ręce nie widziałam efektu testując blusg G , może dlatego, ze lapa jeszcze po lecie opalona od pchania wózka z Małym Tak czy siak 150 za meteorytki, a 250 za różyk to różnica ![]() Zestawu benefit zazdraszczam Ja sobie na pocieszkę samówilam nars multiple w odcieniu luxor i mam nadzieję, ze mnie nie zawiedzie, bo od lat szukam czegos, co zastapi ukochany sztyft Max Factor ( to było jeszcze w LO )Aaa, w Merlinie jeszcze Rouge G w kuszącej cenie : http://merlin.pl/Guerlain-Rouge-G-Le...19,863756.html |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
cena pszczół rewelacyjna, tym bardziej, że można odebrać osobiście...
![]() a kupowała któraś z Was kolorówkę w merlinie? to na 100 % oryginały???
|
|
|
|
#2682 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, że Merlin nie może sobie pozwolić na sprzedawanie podróbek.
To gigant... Promocje często pokrywają się z tymi robionymi w sieciówkach. |
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: METEORY Z PSZCZOŁĄ ZA 139 zł w MERLINIE
Cytat:
nie uzywam pomadek na szczescie wiec mnie nie kusi |
|
|
|
|
#2684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z pielęgnacją Clarins tez nie było problemu. O , przepraszam, raz kupowałam kolorowkę w Merlinie, travel set Lancome - tusz, błyszczyk i bodaj mini maseczka i miniaturka perfum. Wszystko OK. Więc się nie wahalam ![]() irsin, ja też malutko, od wielkiego dzwonu mam jedną Guerl i fajna jest. Tylko to opakowanie przekombinowane. Edytowane przez Miss Hepburn Czas edycji: 2011-01-31 o 12:58 |
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam u nich tylko grę komputerową (wszystko było ok)... ale kulki
kuszące to jest ![]() ![]() Miss Hepburn dziękuję
Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2011-01-31 o 13:10 |
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra oferta
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No, a ja jestem obrażona na Dougiego ![]() No, a od jutra zakladalam ban na zakupy makijazowe, więc dobrze się merlin wstrzelil ![]() Aczkolwiek, ze względu na ilość kulek, jeśli ktoś bylby chętny na wymiankę odsypki Pszczółek, jestem otwarta. Bo bardzo chodzi mi o ich wyprobowanie i tę piękną puszeczkę
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Konto usunięte
|
Dziekuje za linka do Merlina
Te meteorki beda swietne jako roz dla mnie. Biore . Wlasnie patrze, co jeszcze moge wziac w jakiejs super ofercie |
|
|
|
#2689 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24748703]Dziekuje za linka do Merlina
Te meteorki beda swietne jako roz dla mnie. Biore . Wlasnie patrze, co jeszcze moge wziac w jakiejs super ofercie A wszystkich używasz w charakterze różu, czy część wyjęłaś ? |
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24749720]Z mythicow i pasteli wyjelam rozowe paskudy. Na roz i tak te meteorki by sie nie nadaly bo za slabe. Rozowily mi jednak twarz, co mnie wpienialo na maksa.[/QUOTE]
Mnie chyba nic nie jest w stanie zaróżowić Niby mam jasną karnację, ale zdecydowanie widać żółty ( oliwkę ? ) i wszelkie róże jakoś dobrze to równoważą, choć może to dziwnie brzmi ![]() Mnie natomiast Teint Rose pobielały, więc biale, liliowe i zielone kulki wrzuciłam do pasteli, a dobralam odsypki Teint Beige i Teint Dore, wiec mam meteoryty 1-2-3 , wersja szyta na miarę . Teraz część oddaję, zeby zarazić kolezankę, wiec miejsce na pszczółki będzie ![]() Mnie się ona na początku nie podobala, musialam dojrzeć ![]() Choć i tak nowa klasyczna puszeczka jest naj |
|
|
|
#2694 |
|
Konto usunięte
|
Kulki klikniete. Wzielam tez odzywke do wlosow
.
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2697 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, od dawna marzę o Meteorytach
Nie jestem pewna, czy przy ograniczonym budżecie Meteoryty będą dobrą inwestycją. Zwłaszcza, że niektórzy w recenzjach piszą, że to produkt mocno przereklamowany. Pomóżcie, bo muszę jakoś przekonać TŻta
|
|
|
|
#2699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się zakochałam od pierwszego razu ...Moim zdaniem klasyczne meteoryty ( zwłaszcza nowa wersja ) dają dość matowe wykończenie ( mówię głownie o 01, bo 02 i 03 jednak coś tam błyszczą ). Kanebo nie przeszło mi przez ręce, a co do AOH, wydaje mi się, ze całkiem podobny efekt "tafli" , takiej perłowej, dają meteoryty pearly white. One były wlaśnie pierwsze i tak się zaczęło Myślę, ze limitowanki są bardziej nablyszczające ( macalam imperiale i pszczoły ), a regularna wersja bardziej "codzienna". Ale ja tam lubię błyszczec
|
|
#2700 |
|
Konto usunięte
|
A właśnie, któraś się może skusiła na tego ostatnio chwalonego Shiseido trójkolorowego,ten puder rozświetlający i ma porównanie do pryszczatych?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

ja mam chłodny odcień cery... kulki 01 (nowe) mnie nie zaróżowiły, to puder też pewnie nie
takie subtelne rozświetlenie. Wyszedł jeszcze róż, który również jest bardzo rozświetlający. fajny ma kolorek
Ogladalam róż i fuksję, czyli 70 i 71. Kolory piękne, ale krycie slabsze od innych szminek z tej linii. Niemniej jednak, gdybym miała coś kupować z wiosennej kolekcji Guerlain, to własnie szminkę.

Tak czy siak 150 za meteorytki, a 250 za różyk to różnica
to na 100 % oryginały???