Rain już z mężem w lutym gania, my nie mamy dość gadania-PM 2011,cz.30 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 17:06   #2371
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dot.: Rain już z mężem w lutym gania, my nie mamy dość gadania-PM 2011,cz.30

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dzieki kochane
polecamy się na przyszłość
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:07   #2372
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
owszem

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

na miesiąc? my tu planujemy na tydzień
do wisły? a skąd jesteś?
Ostatnio o moim mieście było głośno - Oświęcim
Wogule zachowałam sie dziś nie ładnie i się nie przywitałam z wami na pierwszym poście. Ale nadrabiam was jeszcze ( jeszcze mam 20 stron;/ masakra)

Ja można powiedzieć że jestem nowa - prawie. Byłam z PM-kami które sie hajtały w 2010 roku - wątek sierpień. Potem przeszłam na ten wątek. Ale nie czuję sie pominięta - no może tylko z tym że nie mam włąsnego tytułu wątki hehehehe ( żartuje). Myślę że nie warto sie przejmować.

Przyznam sie osobiście, że jak was nadrabiam moje drogie, to czasem omijam niektóre wypowiedzi - więc sama też coś nie raz pomine. Ciężko skrupulatnie nadrabiać 15 stron jak sie ma coś innego jeszcze do roboty

UWAGA UWAGA dziś podjęta została decyzja, że Nasze wesele będzie 2-DNIOWE <jupi> : jupi::j upi::ju pi::jup i:
Bardzo się cieszę Dużo większy koszt to nie będzie, a taka bedę spełniona na tym weselu :P :P
Musze tylko zadzwonić do fotografa naszego, czy da rade przyjść w 2gi dzień, a jak nie to trudno, sami pocykamy zdjęcia. W pierwszy dzień będzie orkiestra, a w drugi DJ

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:12   #2373
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA dziś podjęta została decyzja, że Nasze wesele będzie 2-DNIOWE <jupi> : jupi::j upi::ju pi::jup i:
Bardzo się cieszę Dużo większy koszt to nie będzie, a taka bedę spełniona na tym weselu :P :P
Musze tylko zadzwonić do fotografa naszego, czy da rade przyjść w 2gi dzień, a jak nie to trudno, sami pocykamy zdjęcia. W pierwszy dzień będzie orkiestra, a w drugi DJ
super ja też się zastanwiam czy na drugi dzień nie wziąć DJa

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:13   #2374
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Musze się trochę wyżalić... Od razu mówię, jak komuś się nie chce niech nie czyta... Po prostu musiałam to wywalić na "światło dzienne"

Już kiedyś pisałam, że mamy z D. problem jeśli chodzi o wspólne mieszkanie. Na razie mieszkamy osobno, tylko czasami u siebie nocujemy. No ale po ślubie wypadałoby już mieszkać razem Jesteśmy praktycznie zdecydowani na budowę domu. Ponieważ na działce którą TŻ dostał od babci, nie można się budować (może się to za 5lat zmieni), jego rodzice, rzucili pomysłem aby zburzyć budynek gospodarczy i garaż które stoją na ich dużej działce i tam się budować, najlepiej bliźniaka, z siosrtą D. z tym że wszystko osobno (!) media, płot itd. Jak moja mama usłyszała, że bliźniak to wpadła w panikę bo obecnie mieszkamy w bliźniaku z ciocią, z tym że nie ma równego podziału i w związku z tym są same problemy, bo ciocia chce swoją część sprzedać itd. Mamie nie da się wytłumaczyć, że wszystko będzie osobno... Od razu zaczęła gadać, czemu nie chcemy się budować na tej działce niedaleko mojego domu (należy do rodziców), nic by nie było w tym dziwnego, gdyby nie to, że ja już wcześniej pytałam o tą działkę, i mama powiedziała, że to jest dla mnie i dla siostry ale działka jest na tyle mała, że nie da się jej na pół podzielić... więc myślałam, że po prostu jeśli będziemy chcieli się budować, to będę musiała siostrze ją spłacić... a to wiąże się z dodatkowymi kosztami. A ona ostatnio mówi że Aneta na pewno nie będzie się tam chciała budować itd. Kompletnie jej nie rozumiem. Z mojej strony wygląda to tak, że ona chce mnie zatrzymać jak najbliżej domu. A ja nie do końca tego chcę, bo wiem, że gdybyśmy widywały się mniej nasze stosunki byłyby dużo lepsze (bo co za dużo to niezdrowo)... Już sama nie wiem co robić...

W dodatku, budowa domu trochę trwa, więc u którychś rodziców będziemy musieli jakiś czas mieszkać i tu jest problem bo ja nie chcę u D. bo jego rodzice palą papierosy (i to wszędzie) i to dużą ilość, nawet wyprane rzeczy walą fajkami, bo suszą sie na korytarzu, poza tym jest mało miejsca:/ a D. nie chce u mnie (w sumie mu się nie dziwię) bo mieszkamy w 2 piętrowym domu, z dziadkami, którzy lubią wszystko wiedzieć w dodatku babcia gotuje obiady (bo tak już zostało od czasów jak z siostrą do szkoły chodziłyśmy, a mama pracowała), w ogóle jest u nas dość dziwnie z podziałem pracy, bo dziadek lubi wszystko robić (np. przywozić drzewo do piwnicy na palenie w piecu) a potem narzeka że mój tata nic nie robi itd. Dziadka nie da się już zmienić, a ja nie chcę, żebyśmy się kłócili... Dużym plusem natomiast jest to że mam duży pokój i jeszcze jeden do dyspozycji który jest na razie niedokończony...
Dzisiaj tak zaczęłam myśleć, że lepiej będzie chyba jak ja ustąpię... i zamieszkamy u D., ale wiem, że to się mojej mamie nie spodoba... Bo wtedy u nas zrobi się pusto strasznie ach... mam taki mętlik w głowie
Współczuję choć my mamy odrobinę podobną sytuację. To znaczy mamy tez działkę (od moich rodziców) i planujemy się budować. I właśnie zastanawiamy się gdzie będziemy mieszkać. Oboje zdajemy sobie sprawę, że najlepiej byłoby samemu coś wynająć, ale z drugiej strony szkoda jest Nam wydawać na to np 1000 zł miesięcznie, które mogłyby iść na ratę kredytu. Dlatego też spróbujemy zamieszkać najpierw z moimi rodzicami (ja tak wolę i chyba udało mi się przekonać TŻ-ta). Jak coś będzie nie tak to zawsze będziemy mogli się wyprowadzić.

A co do Twojej sytuacji, to ja nie chciałabym z nikim mieszkać w bliźniaku bez względu na to czy media itp są razem czy osobno, ale to oczywiście Wasz wybór. Tak jak dziewczyny piszą radę Ci porozmawiać szczerze z mamą i siostrą i poważnie się zastanowić. Przemyśleć wszystkie za i przeciw każdej opcji i wtedy podjąć decyzję. Na pewno wymyślicie coś sensownego i wszystko będzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
u niej to jest od pierdół w stylu "każda kobieta się po ślubie roztyje" do poważnych spraw
nie pomyśli że ja mam inne wzorce z domu i inne zwyczaje (np moja mama jest nadal szczupła )
i ja np się nie hamuję tylko walę jej wprost trudno
potem zdziwiona jest i pyta P czemu tak rzadko z nią siedzimy
Ja swoim przyszłym teściom też wszystko mówię prosto z mostu i powiem Wam szczerze, że są czasem z tego jakieś niemiłe sytuacje, ale zawsze mi powtarzają, że szanują mnie za to jaka jestem, że umiem wszystko szczerze powiedzieć a nie udawać, że wszystko jest ok skoro jest beznadziejnie.
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
a co do stazu zwiazku to nam w tym roku leci 11 rok!! o matko,,,stare dobre malzenstwo
Stary 2011-01-31, 17:14   #2375
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
super
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
super ja też się zastanwiam czy na drugi dzień nie wziąć DJa
ja bym brala DJ

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:15   #2376
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
hey
pochwal się jakie zamówiłaś ?
chętnie

moje:

http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,1...produkt.dodany

moja mama:
http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,17208

swoją drogą super stronka

Cytat:
dzieki kochane

nie no bo jedna laska,u ktorej robilam zawsze zele namawiala mnie nas zklany na slub tlyko nie spytalam sie co to

wczoraj urodzila dzidzie,ale moze zrolbi mi paznokcie do slubu
na pewno... spokojnie - jak teraz urodziła to do lipca (5 miesięcy) spokojnie dojdzie do siebie.... a ślub jest tak ważnym wydarzeniem, że na pewno nie zostawi Cię na lodzie

Cytat:
Ostatnio o moim mieście było głośno - Oświęcim
Wogule zachowałam sie dziś nie ładnie i się nie przywitałam z wami na pierwszym poście. Ale nadrabiam was jeszcze ( jeszcze mam 20 stron;/ masakra)

Ja można powiedzieć że jestem nowa - prawie. Byłam z PM-kami które sie hajtały w 2010 roku - wątek sierpień. Potem przeszłam na ten wątek. Ale nie czuję sie pominięta - no może tylko z tym że nie mam włąsnego tytułu wątki hehehehe ( żartuje). Myślę że nie warto sie przejmować.

Przyznam sie osobiście, że jak was nadrabiam moje drogie, to czasem omijam niektóre wypowiedzi - więc sama też coś nie raz pomine. Ciężko skrupulatnie nadrabiać 15 stron jak sie ma coś innego jeszcze do roboty

super! my raczej nie mamy szans na poprawiny bo rodzina TŻta jest przyjezdna i wszyscy będą dość wcześnie wyjeżdżać.... ale za to moi rodzice bardzo chcą poprawiny i mamy mały zgrzyt
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:15   #2377
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA dziś podjęta została decyzja, że Nasze wesele będzie 2-DNIOWE <jupi>
super!!!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:17   #2378
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Dziękuję za sprawdzenie IKEI
Do Wisły?? Do mnie żartuję Ale faktycznie dzisiaj jestem w pracy w jednym z Wiślańskich hoteli a na jaki stok uderzacie??
Byliśmy na Wisła Malinka - bo miało być zakończenie ferii i za darmo zjazdy od 19 i były Ja się dopiero uczę ( drugi sezon jeżdżę) Więc dla mnie tam okazało się za stromo. Ale pouczyłam się na dole za to skręcać :P:P hehe

Stary 2011-01-31, 17:19   #2379
MiciaKicia
Zakorzenienie

Frezyjka super te buty

Stary 2011-01-31, 17:20   #2380
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
a w łaźni wymyslilam propo nowego tytulu:

"Pierwsze panienki/Pmki zostają żonami, relacje ślubne z chęcią czytamy"
i foch jak go w propo nie bedzie

spadam nach kościól

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

kiedy urodziny Moniki na wątku slychac radosne kwiki

naprawde ide,bo mi odbija
Bardzo fajne głosuje za TAK :P:P ( jakby było jakieś glosowanie:P

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja to wiem jak podążać za trendami (co prawda nie byłam tego świadoma, ale ok)
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=78
U nas przewodnim będzie ciemny pomarańcz :P Ale wyczytałam, że też jest modny i nie tylko jesienią.

Stary 2011-01-31, 17:21   #2381
DolinaNocy
Rozeznanie

Uff nadrobiłam
Tylko chyba mi pokasowało połowe cytatów
Cytat:
a ja ostatnio znalazłam takie spinki
http://allegro.pl/i-love-my-wife-spi...429065113.html
Spinki zajeżaste chyba się na nie skuszę i kupię TŻtowi i mu zmienię po Kościele zwykłe co kupił na te

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Mysle, ze jest szansa Raczej niewiele pracy maja fotografowie w marcu. Powodzenia
Dzięki Myślę, że w przyszłym tygodniu powinno się wszystko wyjaśnić

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
jestem ale szybciutko pisz :p

Karola, my też 6 lat 6 lutego nam stuknie
A nam 8 lutego stuknie aż pierwszy rok

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
moj bedzie mial tez taki zestaw tylko ze biala a nie ecru
Mój tak samo biały zestaw dzisiaj przyszła kamizelka z krawatem czy co to tam i butonierką mierzyliśmy w sklepie i zamawialiśmy ten rozmiar na allegro, bo połowę taniej wyszło ... ale nie mogę się go doprosić żeby przymierzył ciągle tylko później i później

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Cześć ...
Jestem po ciężkim weekendzie..

Zaliczyłam wszystko, tylko jeszcze czekam na ocenę z łaciny bo wczoraj było koło no i poprawka za 2 tygodnie z kultury...
Fonetyka:3
Psychologia: 4,5
Spawności zintegr: 4,5
Konwersacje: 4
Gramatyka: 4,5
a reszta to zaliczone wykłady czyli "zal" heh także, nie jest źle

A... dziś zwolnili mnie z pracy.
Gratulacje za zaliczenia a szefowa burak

Cytat:
helo

ja podcielam wlosy z 3 miechy temu i to sporo,ale nie zaluje
bo i tak trzeba byl oto zrobic,a na slubie mialabym siano

teraz jade 5.03 do fryza i jak mi bedzie chcial podciac to sie zgodze

i tez mam cieniowane light
Ja też będe 5.03 u fryzjera ale na ślubnej
Stary 2011-01-31, 17:21   #2382
JennyAniolek
Zakorzenienie

fajne buty

szkoda tylko, że czerwone są na tak dużych obcasach

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-01-31, 17:21   #2383
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Fajny ten sklep tylko czemu nie ma w nim butów z obcasem-"słupek"!?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:23   #2384
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ja bym brala DJ
no ja też bym chciała, bo zawsze to taniej, zespół mamy na wesele, a tak to inaczej by coś było ale jest problem, ze żadnego nie znam

coś się stało w sąsiednim bloku, bo trzy wozy strażackie przyjechały

Stary 2011-01-31, 17:23   #2385
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
album zdjec w albumie jest ok 30
Fajne zdjęcia i album - widziałam taki na żywo bardzo ładnie sie prezentuje. Tylko mało zdjęć się mieści. Ale sami sie zastanawiamy nad jednym takim :P

Stary 2011-01-31, 17:25   #2386
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Frezyjka super te buty

dziękuję

Cytat:
fajne buty

szkoda tylko, że czerwone są na tak dużych obcasach
ale są też na niższych

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;24753572]Fajny ten sklep tylko czemu nie ma w nim butów z obcasem-"słupek"!?[/QUOTE]

Stary 2011-01-31, 17:29   #2387
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
my zaczynamy 19lutego teraz 2 weekendy pod rzad mamy nauki w kosciele tzn P ma ale chyba z nim bede chodzic wiec zostaje nam 19 i jedziemy nad morze na weekend
super taki weekend, nie bylam jeszcze nad morzem zima
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:29   #2388
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ale są też na niższych
to ja chyba szukać nie umiem
potrzebuję max 5cm :/

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-01-31, 17:29   #2389
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

frezyjka super butki i stronka też spoko, tylko czemu śliczne buty musza być na bardzo wysokim obcasie

Stary 2011-01-31, 17:32   #2390
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
coś się stało w sąsiednim bloku, bo trzy wozy strażackie przyjechały
uu ciekawe co takiego
p.s na blogu pojechałam szefową

Stary 2011-01-31, 17:33   #2391
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
to ja chyba szukać nie umiem
potrzebuję max 5cm :/
Cytat:
frezyjka super butki i stronka też spoko, tylko czemu śliczne buty musza być na bardzo wysokim obcasie
no fakt..... najniższe to chyba 7,5 cm

ja lubię wysokie... więc nie mam problemu
Stary 2011-01-31, 17:34   #2392
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy Wy przed ślubem dbacie lub zamierzacie dbać jakoś specjalnie o swoje włosy, paznokcie czy generalnie twarz i ciało?
Ja jeszcze nie wiem. Ale raczej nie będę experymentować. Zeby mi coś nie wyskoczyło. Jeśli chodzi o włosy, to teraz staram sie wrócić do swojego naturalnego koloru i nie będę farbować. Paznokcie musze zrobić, bo moje naturalne są koszmarne i wcale nie rosną łądnie, łamliwe są i cienkie - efekt wieloletniego obgryzania.

Tak naprawdę to mam zamiar tylko o zęby zadbać szczególnie - żeby były białe. No i jak się uda to trochę się opalić - bo bladą cerę mam Ale bardziej dla wyrównania koloru cery, niż dla samej opalenizny
No i postaram się zrzucić 5 kg :P Zobaczymy jak mi wyjdzie hehe

Edytowane przez ardillka
Czas edycji: 2011-01-31 o 17:36
Stary 2011-01-31, 17:34   #2393
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11734
te są śliczne, ale ten obcas

Stary 2011-01-31, 17:39   #2394
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
a tak jakoś w trakcie suszenia włosów

Zazdroszczę My do najbliższego fajnego punktu - Stegny mamy 360km

to ja jeszcze to przemyślę
to i tak dobrze bo ja musze casla Polske przejechc chyba ponad 700km;/
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:39   #2395
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no fakt..... najniższe to chyba 7,5 cm
niestety

Stary 2011-01-31, 17:40   #2396
anemeon
Zakorzenienie

heloł

Micia mam nadzieję, że znajdziesz pracę i będzie lepiej

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:43   #2397
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Korzystam z okazji, że MÓJ MĄż drzemie sobie w pokoju obok (z resztą w naszej sypialni małżeńskiej ) i przychodzę powiedzieć co następuje:
-był SUPER
-msza była przepiękna
-zrobiłam furorę swoim wyglądem wśród gości i oczarowałam Pana Młodego
-wesele się udało
-nie zemdlałam i nie było mi zimno, a wręcz przeciwnie
-wspominałam już, że było SUPER ?

I na koniec:
Faaaaaaaaajnie jest być żoną

Dłuższa relacja będzie za dzień lub dwa, jak dojdę do siebie i poskładam wspomnienia do kupy, bo na razie nie wszystko pamiętam - zwłaszcza sam ślub przypomina mi się takimi przebłyskami

Wybaczcie, ale nadrobię Was też dopiero jutro - dziś nie dam rady
Super że zaglądnęłaś i napisałaś kilka słów Gratuluje udanego ślubu i wesela
Wystarczyło kilka zdań, a już mi lepiej, że wszystko się udało
Wszystkiego naj naj naj naj naj na nowej drodze życia

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

A mnie koś kojarzy z poprzednich wątków ?? hehe - dziewczyny pytały to ja też :P:P

Aaaa no i jak mało wiadomo o mnie, to może z racji tego, że raczej nie należę do wylewnych osób jeśli chodzi o sama siebie, ale lubię rozmawiać o przygotowaniach weselnych i o plotkach hehe

Stary 2011-01-31, 17:46   #2398
DolinaNocy
Rozeznanie

Lecę, bo zaraz korki
do później
Stary 2011-01-31, 17:46   #2399
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

A mnie koś kojarzy z poprzednich wątków ?? hehe - dziewczyny pytały to ja też :P:P
ja

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-01-31, 17:50   #2400
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A i jeszcze coś na poprawę humoru. Znalezione w necie.
Jak kobieta bierze prysznic
1. Rozbiera się i sortuje ubranie do koloru i temperatury prania
w drodze do łazienki zakłada długi szlafrok, jak mija męża, zasłania
wszystkie krytyczne części ciała.
2. W lusterku ogląda swój nastrój, stwierdza, ze powinna trenować
mięśnie brzucha.
3. Pod prysznicem używa gąbki do twarzy, szerszej gąbki do ciała,
szczoteczki do stop, szczoteczki do rak i pumeks.
4. Myje włosy szamponem ogórkowym, potem szamponem z 43-trzema witaminami, jeszcze raz myje wlosy, aby upewnic sie, ze sa czyste nakłada odżywkę z grejfrutu i naturalnego olejku avocado.
5. Myje twarz szczoteczka do twarzy z rozdrobnioną morela, aż
zczerwienieje, resztę ciała myje emulsja z imbiru, orzecha i pomidora.
6. Splukuje odzywke.
7. Goli nogi i pod pachami.
8. Wypuszcza wodę.
9. Gąbką wyciera wszystkie krople wody, czyści umywalkę i wannę.
10. Wychodzi spod natrysku, wyciera sie ręcznikiem o wielkości małego państwa, włosy wyciera ręcznikiem super wchłaniającym wodę, aż będą suche.
11. Obszukuje cale ciało czy nie ma pryszczy, wyrywa brwi peseta.
12. Wraca do sypialni, ma na sobie długi szlafrok, a na głowie ręcznik.
13. Mijając męża, zasłania szczelnie wszystko

Jak mężczyzna bierze prysznic
1. siada na brzegu łóżka, rozbiera się i rzuca rzeczy na kupę
2. nago leci do łazienki, mijając żonę, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
3. patrzy w lusterko, ogląda ptaszka i drapie sie po dupie
4. wchodzi pod prysznic
5. jeszcze raz sie drapie, teraz po jajach
6. wącha palce, upajając się męskim zapachem
7. bierze pierwszy lepszy szampon i rozprowadza go po całym ciele
8. smarcze w rękę, i tak sie spłucze
9. myje rowek i jednocześnie pierdzi
10. puszczając baki, cieszy się jak to dziwnie pod natryskiem brzmi
11. większość czasu spędza na myciu części dolnych
12. myje pupe, włosy zostają na mydle
13. myje włosy i twarz
14. szamponem tworzy fryzure irokeza
15. siusiu
16. spłukuje sie i wychodzi spod natrysku
17. lekko wycierając sie ręcznikiem, sam do siebie mówi, ile wody jest na posadzce, bo zapomniał zaciągnąć zasłonę
18. jeszcze raz patrzy w lusterko, ocenia wielkość ptaszka
19. zostawia mokry dywanik i zapalone światło
20. wraca do sypialni z ręcznikiem na biodrach, mijając żonę, uchyla
ręcznika, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
21. rzuca mokry ręcznik na łóżko
Może jest to trochę przesadzone, ale muszę przyznać, że chyba faktycznie można by tak obrazowo porównać kobietę i mężczyznę
Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
I ja i będziemy młodymi żonami! a później młodymi mamami.. a potem babciami
A propo młodych babć ostatnio w dzień dobry tvn na dzień babci były zaproszone najmłodsze babcie w Polsce i wiecie co ... najmłodsza miła 34 lata normalnie w szoku byłam !!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości