Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 16:23   #781
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta no niby by się zgadzało bo: na rękę bez nadgodzin mam 1510 zł więc by wychodził te 500zł za 1/3 roku. Ale dzwoniłam do koleżanki i ona powiedziała, że 13-stki mają być na koniec lutego wypłacane ale po 21 napisze mi czy ona też ma coś na koncie. ja w ogóle to jestem w szoku, bo myslałam, ze trzeba rok przepracować aby 13 dostać

Ale jak nie 13 to co innego?? koleżanka się śmieje, że przyszłam w rozpuszczonych włosach i bach kasa na koncie i że ona jutro też rozpuszcza
nie nie trzeba pracować rok - w zeszłym roku u mnie koleżanka prowadziła wojnę z mzo w tychach bo w naszym mieście płacili za cały rok a to nie zgodne w prawem i pisała pisma no i zwrócili wszystkim za każdy miesiąc - jedynie jeśli zostałaś zatrudniona w grudniu to nie..
więc płacą..
aa trzynastki powinny być wypłacone do końca marca - pierwszego kwartału ale ale mogą wcześniej nie wiem jak płacili u was ale już jest prawie luty więc mogą pieniądze spływać

a ja czekam na kumpele.. a jej nie ma i nie ma... na 17 byłyśmy umówione... jak ja to lubie...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-31 o 16:29
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 16:27   #782
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Żabcia, Anice chyba chodzi o sukienki dla Natki. Bo rozmiary 56, 62 i 68 to dziecięce są
aaaa ok

zmykam wyslac kartke i prezent chrzesnikowi

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 16:30   #783
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie nie trzeba pracować rok - w zeszłym roku u mnie koleżanka prowadziła wojnę z mzo w tychach bo w naszym mieście płacili za cały rok a to nie zgodne w prawem i pisała pisma no i zwrócili wszystkim za każdy miesiąc - jedynie jeśli zostałaś zatrudniona w grudniu to nie..
więc płacą..
aa trzynastki powinny być wypłacone do końca marca - pierwszego kwartału ale ale mogą wcześniej nie wiem jak płacili u was ale już jest prawie luty więc mogą pieniądze spływać

a ja czekam na kumpele.. a jej nie ma i nie ma... na 17 byłyśmy umówione... jak ja to lubie...
Ojjj tak...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
aaaa ok

zmykam wyslac kartke i prezent chrzesnikowi
Stary 2011-01-31, 16:33   #784
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj tak...
ciekawe czy w ogóle przyjdą.. bo już kilka razy tak było - zaprosiliśmy ich na nasz ślub - zadzwoniła że ich nie będzie i się więcej nie odezwali, po urodzeniu pata 2 razy dzwonili że przyjdą w tygodniu i nie przychodzili, dziś się zapowiedzieli konkretnie a co będzie to nie wiem...
Stary 2011-01-31, 16:49   #785
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czy w ogóle przyjdą.. bo już kilka razy tak było - zaprosiliśmy ich na nasz ślub - zadzwoniła że ich nie będzie i się więcej nie odezwali, po urodzeniu pata 2 razy dzwonili że przyjdą w tygodniu i nie przychodzili, dziś się zapowiedzieli konkretnie a co będzie to nie wiem...
nie cierpię takiego niedotrzymywania słowa
Stary 2011-01-31, 16:52   #786
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ja też ale jestem na tyle durna że się gniewać nie potrafię szybko wybaczam i zapominam.. i potem mam...
Stary 2011-01-31, 16:55   #787
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ja też ale jestem na tyle durna że się gniewać nie potrafię szybko wybaczam i zapominam.. i potem mam...
Ja też tak mam niestety. Jak się ma miękkie serce...
Stary 2011-01-31, 16:58   #788
martucha84
Zakorzenienie

to trza mieć twardą dupe ktosiu

a ja se czekam dalej.. bosko...
Stary 2011-01-31, 16:59   #789
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
to trza mieć twardą dupe ktosiu

a ja se czekam dalej.. bosko...
Hehe no właśnie
Ja już bym chyba zadzwoniła do tej koleżanki, żeby się dowiedzieć czy jest sens dłużej czekać
Stary 2011-01-31, 17:01   #790
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no właśnie
Ja już bym chyba zadzwoniła do tej koleżanki, żeby się dowiedzieć czy jest sens dłużej czekać
poczekam pół godziny jeszcze i zadzwonie no ale nie łudze się..

teeee przyszlii ehss buhahahaha co tam godzina spóźnienia

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-31 o 17:04
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:11   #791
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
poczekam pół godziny jeszcze i zadzwonie no ale nie łudze się..

teeee przyszlii ehss buhahahaha co tam godzina spóźnienia
uuu, normalnie trzeba to kredą w kominie zapisać Godzinka w tą czy w tą - szczęsliwi czasu nie liczą przecież

Mąż mi kupił zestaw kolorowych cienkopisów żelowych z brokatem Ale mam wyżywkę na moich notatkach z zajęć, nikt nie będzie miał tak kolorowych jak ja
Stary 2011-01-31, 17:13   #792
kliwia
Zakorzenienie

ktosiA brokatowe notatki beda? jak za czaso podstawowoki? oł yeahhhhh
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:17   #793
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosiA brokatowe notatki beda? jak za czaso podstawowoki? oł yeahhhhh
Będą brokatowe a co Właśnie wczoraj pani dr mówiła na zajeciach, że nie ma co się wstydzić kolorowych notatek w tym wieku, ponieważ kolor i obraz aktywuje prawą półkulę mózgową (tak często przez nas zaniedbywaną) a to poprawia efektywność uczenia się
Stary 2011-01-31, 17:20   #794
kliwia
Zakorzenienie

brokatowa ktosia hihihih

tatus ma Zu 20 minut i juz ma jej dosc haha a ja z nia caly dzien spedzilam maaarud jeden i jak tu nie rwac wlosow z glowy przy takiej niespiacej krolewnie.
Stary 2011-01-31, 17:22   #795
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
brokatowa ktosia hihihih

tatus ma Zu 20 minut i juz ma jej dosc haha a ja z nia caly dzien spedzilam maaarud jeden i jak tu nie rwac wlosow z glowy przy takiej niespiacej krolewnie.
ktosiowe notatki raczej
Tatuś szybko wymiękł przy Zuzi To ile czasu mała przesypia w ciągu dnia i nocy?
Stary 2011-01-31, 17:24   #796
kliwia
Zakorzenienie

dzisiaj w dzien przespala yhm............... liczac od momentu jak juz wstalysmy na dobre po 9tej
2godziny u mnie na rekach spala
i 20 minut u tescia na rekach jak przyszedl nas odwiedzic. to takie spaniio-czuwanie bylo w sumie.

a niby taki maluch 16godzin na dobre sypia
Stary 2011-01-31, 17:29   #797
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj w dzien przespala yhm............... liczac od momentu jak juz wstalysmy na dobre po 9tej
i 20 minut u tescia na rekach jak przyszedl nas odwiedzic. to takie spaniio-czuwanie bylo w sumie.

Bo ona ciekawa świata po prostu jest Co bedzie tracić czas na spanie
A tak szczerze, to nie masz lekko kurcze A w łóżeczku Zuza nie chce sama spać?
Stary 2011-01-31, 17:31   #798
kliwia
Zakorzenienie

łozeczko parzy w tylek nawet jak ja odkladam z rak do lozeczka, zasnieta prawie twardym snem, delikatnie to po 5 minutach sie budzi i w ryk
Musze nauczyc ja spania w lozeczku - ale to wymaga cierpliwosci - a ja nie mam jej jak ona taka marudna, we dwoje byloby latwiej ja nauczyc-a to wiaze sie z braniem jej na rece i uspokajanie jak zacznieplakac, i od nowa odlozyc, i tak w kolko az sie nauczy ze lozeczko jest do spania i jest w nim bezpiecznie - mozna tego dokonac w 3 dni lub dluzej.
Stary 2011-01-31, 17:34   #799
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
łozeczko parzy w tylek nawet jak ja odkladam z rak do lozeczka, zasnieta prawie twardym snem, delikatnie to po 5 minutach sie budzi i w ryk
Musze nauczyc ja spania w lozeczku - ale to wymaga cierpliwosci - a ja nie mam jej jak ona taka marudna, we dwoje byloby latwiej ja nauczyc-a to wiaze sie z braniem jej na rece i uspokajanie jak zacznieplakac, i od nowa odlozyc, i tak w kolko az sie nauczy ze lozeczko jest do spania i jest w nim bezpiecznie - mozna tego dokonac w 3 dni lub dluzej.
Myślę, ze jednak warto te kilka dni przecierpieć i ją nauczyć spania w łóżeczku, bo tak jak masz teraz to na dłuższą metę nie pociągniesz. A pewnie im wcześniej ją nauczycie, że łóżeczko jest ok, to tym lepiej dla niej samej, będzie spokojniejsza Bo teraz ona pewnie tak marudzi ze zmęczenia, a że nie wiąże łózeczka ze spaniem to potem odstawia cyrki. W weekend mąż pracuje? Bo jeśli Ty nie masz cierpliwości, to może spróbujcie od weekendu, we dwójkę zawsze raźniej

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-01-31 o 17:36
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 18:33   #800
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dzwoniła koleżanka, ona też ma kasę na koncie 1/3 wypłaty (bo pracuje tyle co ja) czyli to była 13-stka czad Szczególnie, ze się nie spodziewałam tego. Myślałam, ze to po roku pracy A mąż w ogóle jest w szoku i myślał że to tak jednorazowo tylko

Był kolega męża z pracy u nas wpadł na chwilę pożyczyć nawigację i od razu zobaczyć nasze mieszkanie. Wchodzi i mówi ooo ile miejsca a mąż "może niedługo się przyda" ja teki oczy na niego i mówię "jakie niedługo" na co kolega, że nie ma na co czekać, ona ma 31 lat i 2 letnie dziecko i żałuje, że tak późno . I wiecie... siedział u nas ponad godzinę i... mąż z nim tylko o dziecku gadał myślałam, ze padnę.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 18:43   #801
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
j
Katunia i Ktosia całkowicie rozumiem i mam takie podejście jak wy opisywałyście wszytko już zostało powiedziane więc nic nie dodaje od siebie..
Aniu jeszcze tylko słówko do ciebie bo napisałaś że prędzej czy później powinno się wprowadzić analizę i syntezę - owszem ale dzięki temu że w przedszkolu są teraz tylko alternatywne metody to zostanie ona wprowadzona później.. co jest lepsze dla dzieci bo jak pisała Katunia dla takich maluchów litera to abstrakcja..
Haha tak czułam, że ktoś coś powie o zwrocie "prędzej czy później" i miałam to nawet edytować haha ale spokojnie chodziło mi o szkołe konkretnie
boszzz ta kobieca intuicja

Cytat:
Ale jak nie 13 to co innego?? koleżanka się śmieje, że przyszłam w rozpuszczonych włosach i bach kasa na koncie i że ona jutro też rozpuszcza
Fajnie by było

Cytat:
grrr a ja nienawidzę!
Kiedyś z rodzicami imprezę przygotowaliśmy, bo znajomi mieli przyjść, jedzenia ful.... a oni nie przyszli, a telefon wyłączony! myslałam, że jak ich spotkam to ich rozerwę!

Cytat:
ehhh no właśnie

Cytat:
Mąż mi kupił zestaw kolorowych cienkopisów żelowych z brokatem Ale mam wyżywkę na moich notatkach z zajęć, nikt nie będzie miał tak kolorowych jak ja
uwielbiam kolory mam cały pojemnik mazaków, flamastrów fluorescencyjnych iiii cienkopisów jak się uczę to wszystko kolorowe na maxa no i cały stół zajęty, bo wszystko rozłożone

Cytat:

Współczuję, Zuzinka daje popalić oby jak najszybciej dała rodzicom się wyspać!

Cytat:
Był kolega męża z pracy u nas wpadł na chwilę pożyczyć nawigację i od razu zobaczyć nasze mieszkanie. Wchodzi i mówi ooo ile miejsca a mąż "może niedługo się przyda" ja teki oczy na niego i mówię "jakie niedługo" na co kolega, że nie ma na co czekać, ona ma 31 lat i 2 letnie dziecko i żałuje, że tak późno . I wiecie... siedział u nas ponad godzinę i... mąż z nim tylko o dziecku gadał myślałam, ze padnę.
Śmiać mi się chce z tego Twojego mężula
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 18:47   #802
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Śmiać mi się chce z tego Twojego mężula
On ma czasami takie akcje. Ale na co dzień to ani słowa sam z siebie na ten temat nie powie. Tylko czasami tak wypali Ale dziś to normalnie poleciał rozmawiali o: mleku modyfikowanym, skazie białkowej, pieluszkach ile wydają tak na dziecko mniej więcej.

Stary 2011-01-31, 18:54   #803
atomufka
Zakorzenienie

Madzia ale Twój Tż naprawdę się wkręcił w dzidziusia widzę ,że coraz gorzej z nim

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
i jak zareagowali??
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
niestety w papierowej. Ale dobrze mi idzie Teraz tylko muszę napisać aneksy do niektórych umów i tu może być większy problem

kochana, normalnie też bym zdychała, ale dzisiaj nie mogłam sobie na to pozwolić. Wstałam, wzięłam prysznic i poszłam na spotkanie
Po drodze zahaczyłam o maca, zjadłam tosta i jest lepiej Tylko z tym czytaniem mam problem

A jak zareagowali na Twoje wypowiedzenie? Spodziewali się? wow... marzec coraz bliżej i Wasz powrót jest już taki realny!
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

Guciu ale poszalałaś, ale ważne, ze wczoraj sie dobrze bawiliście. Jakoś się przemęczysz

anika a nie lepiej szukać sukienki jak sie urodzi, żeby puźniej nie okazało się ż ejest np za mała lub za duża

Atomufko też jestem ciekawa jak tak twoje szefostwo zareagowało na wypowiedzenie

Martucha fajnie, ze twoje chłopaki będą mieli swój czas i zainteresowania. Więź będzie większa między nimi, podoba mi sie taki styl wychowywania. Ja mam obawy czy mój mąż będzie równie dobrym ojcem

Ja dzisiaj do 15 pracuję a wieczorkiem idę do kolerzanek na plotki. Załwązyłam ostatnio że 90 % naszych znajomych z którymi się spotykamy ma już dzieci, tylko my jeszcze sami
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
To powodzenia w czytaniu i z tymi aneksami

wow ja podobnie jestem ciekawa?
A na kiedy dokładnie macie zaplanowany powrót? bo chyba nie doczytałam
A nie pisałam Wam w zeszłym tygodniu ? kurcze już się gubie co gdzie piszę Tak więc w zeszłym tygodniu przypadkiem wpadłam na moją menagerkę,takie z niej wredne babsko ,że zawsze ją omijam szerokim łukiem...bo ona jest mega wścibska i zawsze mi się o wszystko wypytuje.No i tym razem było tak samo ,zaczęła się pytać o święta ,gdzie spędzałam itp. I od razu sobie pomyślałam,że jak zaraz wejdzie na temat Polski to jestem ugotowana i będę jej musiała powiedzieć ,że odchodzę.No i tak się oczywiście stało...Weszła na ten temat i spytała czy długo chcemy jeszcze tu zostać...więc jej powiedziałam ,że w ciągu 5 tygodni wyjeżdżamy,dodam ,że okres wypowiedzenia to 2 tygodnie i tak zamierzałam im wypowiedzieć umowę ,no ale po rozmowie z nią nie miałam wyjścia...A ta bicza nawet nie powiedziała powodzenia! W sumie mnie to nie zdziwiło...tylko powiedziała ,proszę ,żebyś nam dała okres wypowiedzenia najdłuższy jak się da I spytała się czy mamy dom w Polsce i czy rynek pracy w Polsce się ruszył ,na co jej odpowiedziałam ,że nie i że pewnie nigdy się nie ruszy a ona na mnie spojrzała jak na kompletną idiotkę ....ale po chwili dodałam,że dostałam pracę w zawodzie (kłamswto oczywiście) dlatego wracamy...Tym sposobem ucięłam ta bezsensowną rozmowę ...a mój Tż mówi ,że od tego czasu ona go unika i nawet mu nie mówi dzień dobry...
W piątek za to powiedziałam mojej kierowniczce ,że odchodzę i ta mimo iż wredotą dorównuje menagerce to się przynajmniej zachowała i powiedziała ,że życzy mi jak najlepiej i szkoda ,że odchodzę ,bo dobrze jej się ze mną pracowało.

Cytat:
atomufka no nawet da sie spac z mala i nie sturlac jej przypadkiem caly czas ja trzymam

gucia hihihi

o rozpuszczone wlosuy, moj maz lubi jak mam, ale teraz przy malej niewykonalne poki co mala ma taki odruch chwytny ze nie wiem kiedy nawet a cchwyci jakby milion wygrala i odczepic sie jej nie da
wiec chodze spac nawet w zwiazanych.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

[
Cytat:
Marta no niby by się zgadzało bo: na rękę bez nadgodzin mam 1510 zł więc by wychodził te 500zł za 1/3 roku. Ale dzwoniłam do koleżanki i ona powiedziała, że 13-stki mają być na koniec lutego wypłacane ale po 21 napisze mi czy ona też ma coś na koncie. ja w ogóle to jestem w szoku, bo myslałam, ze trzeba rok przepracować aby 13 dostać

hehe ale mnie to rozbawiło

żabcia taki tv to musi robić wrażenie

ana 4 marca wracamy 2 dni przed moimi urodzinami

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-31 o 18:58
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 18:59   #804
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia no właśnie z tego wszystkiego zapomniałam napisać. wow jaki TV, nie dziwię się , że mąż szaleje faceci to gadżeciarze przecież

Atomufka mąż najchętniej już dziś by robił dziecko. Ale nie gdera mi nie truje, sam też praktycznie tematu nie zaczyna bo wie, że ja na razie nie chcę. Dobrze, że masz juz tę rozmowę za sobą.

Dziewczyny macie może kiełkownicę?? coś w tym stylu??http://kielki.sklep.pl/index.php?pag...mart&Itemid=53 mi mąż ma jutro taką przywieźć bo podobno te kiełki to super zdrowa rzecz a ja lubie wcinac takie rzeczy

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-01-31 o 19:00
Stary 2011-01-31, 19:26   #805
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia no właśnie z tego wszystkiego zapomniałam napisać. wow jaki TV, nie dziwię się , że mąż szaleje faceci to gadżeciarze przecież

Atomufka mąż najchętniej już dziś by robił dziecko. Ale nie gdera mi nie truje, sam też praktycznie tematu nie zaczyna bo wie, że ja na razie nie chcę. Dobrze, że masz juz tę rozmowę za sobą.

Dziewczyny macie może kiełkownicę?? coś w tym stylu??http://kielki.sklep.pl/index.php?pag...mart&Itemid=53 mi mąż ma jutro taką przywieźć bo podobno te kiełki to super zdrowa rzecz a ja lubie wcinac takie rzeczy
O przypomniałaś mimy mamy taką" maszynkę ",ale Tż mówi ,że dawno jej nie widział chyba gdzieś ją wcisneliśmy przy przeprowadzce...Super sprawa,latem codziennie kiełki na śniadanie były pycha! Tylko tutaj to się nie sprawdzało tak jak w Polsce ,bo za mało swiatła....

szafa

Stary 2011-01-31, 19:29   #806
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

żabcia taki tv to musi robić wrażenie
no zobaczymy jak sie bedzie prezentowalo w salonie

Cytat:
swieta racja

hehehe a Twoj maz swietny ma bzika na punkcie dziecka

fajnie z ta extra kasa

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 19:30   #807
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka ale korzystaliście z tego?? Ja jutro będę miała i mam sobie wybrac 3 rodzaje kiełków bo ma 3 poziomy. Na bank wezmę brokuł (bo ma 200 razy więcej substancji antyrakowych niż normalne brokuły) , fasolę mung i.... coś jeszcze mąż ma troszkę tego w pracy co jeszcze polecasz??

Stary 2011-01-31, 19:37   #808
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufka ale korzystaliście z tego?? Ja jutro będę miała i mam sobie wybrac 3 rodzaje kiełków bo ma 3 poziomy. Na bank wezmę brokuł (bo ma 200 razy więcej substancji antyrakowych niż normalne brokuły) , fasolę mung i.... coś jeszcze mąż ma troszkę tego w pracy co jeszcze polecasz??
No pisałam ,że używaliśmy my mieliśmy rzeżuchę-ostra była i jakieś dwie ,ale nie pamiętam ,bo to było z 2 lata temu...też były 3 poziomy. Wiem,że jedne wyrastały a inne jakoś dziwnie gniły

Tż mówi ,że gorczycę jeszcze mieliśmy i alfa alfa-czyli lucerna

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-31 o 19:38
Stary 2011-01-31, 19:37   #809
martucha84
Zakorzenienie

i poszli ale było fajnie wiem wiem walnięta jestem ale co mam zrobić znamy się od urodzenia
super

atomufka ta twoja szefowa... ehssss... szkoda słów... dobrze że chociaż ta druga zachowała się ok..
Stary 2011-01-31, 19:54   #810
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
On ma czasami takie akcje. Ale na co dzień to ani słowa sam z siebie na ten temat nie powie. Tylko czasami tak wypali Ale dziś to normalnie poleciał rozmawiali o: mleku modyfikowanym, skazie białkowej, pieluszkach ile wydają tak na dziecko mniej więcej.
No ale dziecka to na pewno pragnie, chyba niezły będzie z Niego tatusiek o ile dziecko nie ostudzi zapału, a raczej wstawanie do Niego

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
A nie pisałam Wam w zeszłym tygodniu ? kurcze już się gubie co gdzie piszę Tak więc w zeszłym tygodniu przypadkiem wpadłam na moją menagerkę,takie z niej wredne babsko ,że zawsze ją omijam szerokim łukiem...bo ona jest mega wścibska i zawsze mi się o wszystko wypytuje.No i tym razem było tak samo ,zaczęła się pytać o święta ,gdzie spędzałam itp. I od razu sobie pomyślałam,że jak zaraz wejdzie na temat Polski to jestem ugotowana i będę jej musiała powiedzieć ,że odchodzę.No i tak się oczywiście stało...Weszła na ten temat i spytała czy długo chcemy jeszcze tu zostać...więc jej powiedziałam ,że w ciągu 5 tygodni wyjeżdżamy,dodam ,że okres wypowiedzenia to 2 tygodnie i tak zamierzałam im wypowiedzieć umowę ,no ale po rozmowie z nią nie miałam wyjścia...A ta bicza nawet nie powiedziała powodzenia! W sumie mnie to nie zdziwiło...tylko powiedziała ,proszę ,żebyś nam dała okres wypowiedzenia najdłuższy jak się da I spytała się czy mamy dom w Polsce i czy rynek pracy w Polsce się ruszył ,na co jej odpowiedziałam ,że nie i że pewnie nigdy się nie ruszy a ona na mnie spojrzała jak na kompletną idiotkę ....ale po chwili dodałam,że dostałam pracę w zawodzie (kłamswto oczywiście) dlatego wracamy...Tym sposobem ucięłam ta bezsensowną rozmowę ...a mój Tż mówi ,że od tego czasu ona go unika i nawet mu nie mówi dzień dobry...
W piątek za to powiedziałam mojej kierowniczce ,że odchodzę i ta mimo iż wredotą dorównuje menagerce to się przynajmniej zachowała i powiedziała ,że życzy mi jak najlepiej i szkoda ,że odchodzę ,bo dobrze jej się ze mną pracowało.

ana 4 marca wracamy 2 dni przed moimi urodzinami
o matko co za szefowa, bez komentarza

Powrót coraz bliżej dacie radę! Kto jak nie Wy

Cytat:
i poszli ale było fajnie wiem wiem walnięta jestem ale co mam zrobić znamy się od urodzenia
super
fajnie, że pogawędka się udała

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

A ja właśnie kończę czytać książkę Kilanowskiej, z której wyciągnę wnioski do pracy lic.
Fajna pozycja, co prawdę stara, ale można wyciągnąć ciekawe, życiowe rady odnośnie wychowania
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości