![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]()
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
no nie byla raczej ewentualnie wystaopilo samoistne poronienie albo test sie pomylil, kreska byla jasnitenka tak ze ja ja widzialam tylko wiec ...
no nic no ide w poniedzialek po okresie do gina bedziemy wszystko sprawdzac i z tezetem dzialac;D ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- zreobila mi usg i nie ma ciazy, nie no laski wy sie staracie tyle czasu a my za 1 razem wiec z tymi przykrosciami nie cudujmy ![]() bedzie jeszcze jedna dzidzia i koniec:P
![]() |
#1383 | |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 22 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 ![]() alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko się uda ![]() A jak tam przeprowadzka idzie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Zabrzmiało trochę niemiło...
#1385 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
Cytat:
![]() Wpadłam na chwilę specjalnie pogratulować Egwene6! ![]() Poza tym podczytuję was regularnie. Czuję się dobrze.. a jak czytam takie super wieści od was, to jeszcze lepiej ![]()
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie brzuszki są śliczne
![]() ![]() Co do badań hcg, niedaleko mnie jest prywatne laboratorium i sprawdzałam ich cennik. beta hcg kosztuje 50 zł z zwykłe hcg (gonadotropina kosmówkowa)- 20 zł. Jest jakaś różnica? Zobaczymy, zostaje mi czekać, najlepiej do końca tygodnia, bo szczerze powiedziawszy to nie wiem kiedy dostanę @ Liczę na czwartek (wolę strzelać w późniejsze terminy). ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- właśnie na TVN pokazują Liszowską. Nigdy nie wyglądała ładnie i zgrabnie, ale z brzuszkiem ma się całkiem całkiem ![]()
#1387 |
Zakorzenienie
|
Ale drogie u Ciebie. Ja za beta hcg 20zł zapłaciłam. Samo hcg to pewnie ilościowe?
#1388 |
Zakorzenienie
|
bella, nie mam pojęcia. a patrzyłam z ciekawości, bo zobaczyłam ich firmowy samochód
![]() jeszcze raz patrzę β-hCG wolna podjednostka, z surowicy, 50 zł - na wynik czeka się 10 dni!! hCG - gonadotropina kosmówkowa, z surowicy, 40 zł (!!), wynik tego samego dnia. tak, tutaj jest bardzo drogo :/ edit: ale co się dziwić. Żyję w jednym z najbardziej komfortowych do zycia miast w Polsce, mamy najdroższą i najlepszą wodę... więc dlaczego laboratoria mają być tanie ![]()
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-01-31 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
Nie umiem Ci doradzić... Ale naprawdę drogo.
#1390 |
Zakorzenienie
|
bella, spokojnie
![]() jak będę chciała zrobić badanie, pojadę do swojej przychodni , wbiję się do lekarza rodzinnego, poproszę o skierowanie na badanie i pójdę ![]() ![]() ![]()
#1391 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() karolca w ciazy sie oznacza zwykłe hcg, wolną podjednostkę oznacza się razem z testem PAPPA (tzw test podwójny) jako badanie pod kątem zaburzeń chromosomów u dziecka (chyba nic nie pokreciłam, dawno sie tego uczyłam) Egewene ![]() ![]() Daniu no zapłaciłam tak dużo własnie przez te przeciwciała i grupe (80 zł), ale spoko, przynajmniej jestem spokojna bo wszystko wyszło dobrze Nadia, Cora ale macie fajne brzuszki ![]() ![]() Darusia przykro mi Irmusia dobrze zrozumialam, że jakby sie /odpukać tfu tfu tfu/ nie udało, to wybierasz sie do Parens? mnie dobrze na głowę zrobiło już samo podjęcie decyzji o zapisaniu się do doktora ![]() a ja juz jajko znoszę przed tym usg serduszkowym, a to dopiero w niedziele.... w pracy sie dzis udenerwowałam, kierownik strasznie dawał popalić :/ biegałam po schodach tam i z powrotem. jak mnie wkurza za bardzo to pojde na zwolnienie i niech sobie robią co chcą! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My oczywiście potrzymamy kciuki a jak wiesz NASZE KCIUKI są bezcenne i mają zbawczą moc ![]() Musisz uważać teraz na Was ![]() jak masz ciężką pracę to zastanów się nad zwolnieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
Egwene6 gratulacje
![]() Darusia to córcia jeszcze musi poczekać za rodzeństwem nadia i cora cudne brzuszki,cieszcie się póki macie,ja za moim czasem tęsknie
#1394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pracy, to nie jest fizycznie ciezka, ale stresująca dość, psychicznie męcząca. w dodatku mam teraz zacząć nowy projekt...fajny i ciekawy, ale też obciążający, dużo technicznych rzeczy, dużo kontaktu z kontrahentem. Normalnie to nawet lubie takie tempo, ale teraz chodze snięta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz masz dobry powód, zeby sobie wakacje dłuższe zrobić ![]() Co dziewczyny porabiacie? Ja siedzę w pracy i się nudzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
ja odpoczywam po późnym obiadku
![]() jak TŻ skończy coś tam grzebać przy komputerze, musimy zrobić zakupy ![]()
#1397 |
Zakorzenienie
|
Ja się objadłam...frytkami
![]() Byłam na przerwie na mieście i tak mi zapachniało fast foodem, że wstąpiłam po fryteczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1399 |
Wtajemniczenie
|
A ja kotkę Perełkę
![]() Dziewczyny, brzuszki super ![]() ![]() ![]() ![]() egwene no to teraz oficjalnie HURA!!!! i ![]() ![]() ![]() my właśnie zjedliśmy obiadek, a ja chyba musze pozalegać na wersalce, bo tak mnie boli brzuch, że ledwo chodzę... i nawet nie moge zinterpretować, czy to żołądek, czy podbrzusze... chyba razem... masakra, no nic idę przybrać pozycje łóżkową embrionalną ![]()
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
mniam frytki, zjadłabym
![]() dzwonilam wystrachana do kolegi lekarza, bo wyszły mi ciała ketonowe w moczu, a nie powinno ich byc i powiedział, że jak nie ma cukru (a nie ma) to jest ok, tylko musze jesc wiecej weglowodanów złożonych - makaron, ryż, ziemniaki. Musze tez jesc czesciej (co 3 godz max), no i musze zaczac jesc kolacje, a juz od lat nie jadłam... dziewczyny, macie jakis fajny przepis na sałatkę z makaronem albon ryzem? najlepiej z makaronem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam kociucha
![]() ![]() a u rodziców TZ jest biało łaciata Luna, która też często u nas bywa ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Karolca bardzo poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Danika mam w domu jakieś przepisy ![]() z neta coś sobie zrób...multum jest różnych stron z przepisami...ja często korzystam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Paula no własnie przekopuje sie przez strony kulinarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po TŻ widać, po mnie nie ![]() ok, to daję przepis ![]() makaron gotujesz aby był aldente. pierś z kurczaka kroisz w kostkę, przyprawiasz - sól, pieprz, curry (ja dodaję jeszcze przyprawę kebab Kamisa). Kurczaka smażysz. Do sałatki w wersji podstawowej potrzebny jest ananas z puszki - kroisz w kawałki jakie tobie pasują. Ja kroję w kostkę świeżą czerwoną i zieloną paprykę, ogórki konserwowe. Gdy makaron i kurczak ostygną, mieszasz wszystkie składniki, dodajesz 4 łyżki stołowe majonezu (najlepiej nadaje się majonez Pomorski lub Kielecki), 4 łyżki ciemnego sosu sojowego, 4 łyżki soku ananasa. I gotowe ![]() Im więcej curry dodasz, tym bardziej aromatyczna jest sałatka. Najciekawiej wygląda makaron kolorowy, kokardki są bardzo atrakcyjne, ale może być obojętnie jaki. Uwielbiam tę sałatkę, kiedyś robiłam ją o północy ![]()
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Karolca chyba zaraz ruszę moją szanowną i wybiorę sie do sklepu bo mi slinka cieknie na tą sałatkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszstkim za komplementy
![]() Byłam dzis na usg i mój mąż-znawca usg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Nadia ale by było fajnie, jakby była parka
![]() ![]()
#1409 |
Zakorzenienie
|
Nadia no ale trzymają Was (nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
magdulec jaka u Ciebie sytuacja z @???
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.