|
|
#1081 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Witam poniedziałkowo
W sobotę miałysmy babskie spotkanko - fajnie było ![]() A wczoraj bylismy na małej przejażdżce i specerku...trochę nas owiało że tak powiem wieczór spędziliśmy przy winku i dvd ![]() Cytat:
![]() Dzielna Kobitka z ciebie Śliczna ta Twoja córcia, wszystko będzie dobrze a instynkt pewnie przyjdzie sam ![]() Cytat:
![]() zdróweczka super, że się wybawiłaś ![]() Cytat:
ślicznie wyglądałaś ![]() Cytat:
![]() fajnie było?? |
||||
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc!
Dzięki, dziewczyny za gratulacje i wsparcie Jeśli chodzi o poród to chciałam tylko zaznaczyc, że noc z poniedziałku na wtorek spędziłam w domu, choc chwilami myślałam, że pojedziemy jednak wcześniej. Niestety, mam jakiś dziwny organizm i okazało się, że to, co ja przechodzę, jest nieadekwatne do postępu porodu ![]() Idę się trochę rozruszac
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Rozeznanie
|
hello!
Moonik- tu doczytalam o prawku..gratuluje! jak widac za 2gim razem latwiej bo czlowiek juz wie czego sie spodziewac! ja juz mam prawko do odebrania,ale na razie jeszcze czeka az bede mogla sie z domu ruszyc..a tez juz bym pojezdzila zeby nie zapomniec.. i chcialabym swoje male bruuum ![]() Asiuk- ja tez nie wspominam najlepiej porodu,ale moze z czasem uda nam sie zapomniec chociaz ja mezowi miedzy skurczami zdazylam powiedziec ze lena bedzie jedynaczka, my bedziemy miec 5 psow albo jak zaczna sprzedawac dzieci na allegro to sobie wtedy kupimy drugie ![]() co do instynktu to nie martw sie..bedziecie w domu i inaczej do tego podejdziesz..ja tez nie przejawialam jakos hiperinstynktu..ale im dluzej przygladasz sie malenstwu tym wieksza rosnie milosc ![]() bedzie dobrze!!! a teraz dbaj o siebie i odpoczywaj poki mozesz..pozniej z tym moze byc gorzej
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i oby jak najszyvciej Ewunia doszła do siebie, na pewno szybko odczujesz instynkta macierzyńskie ![]() gochaa_p Witaj mam nadzieję, że uda Ci się wbić na wątek myślę że to kwestia udzielania się, jak się poznamy z Tobą to już nie puścimy a widzę, że też długowłosego męża masz (przynajmniej do ślubu) ![]() wróciłam mam całą czekoladę bo się rozchorowałam znowu i nie jem ![]() także kto chętny na kasztankową? ![]() ja na chwilę w sumie, weszłam sprawdzić lekarza i przy okazji zajrzałam... Pochorowałam się w sobotę znowu ![]() pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś ja poproszę czekolady! Do tego częstuje kajmakiem, zrobiony specjalnie na powrót małża na jutro
ale odrobinę mogę odstąpić.Dolegliwości współczuje Gocha ślicznie wyglądałaś A ja dostałam dzisiaj @ i oczywiście brzuchol boli i ogólnie osłabiona jestem... A z ciekawszych rzeczy to nauczyłam psiura chodzić do tyłu na komendę Czyli ja staje naprzeciw niego i na komendę pies robi parę kroków do tyłu Komicznie to wygląda
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- [QUOTE=paulinaizabela;2474 7312] dasz radę ślicznie wyglądałaś ![]() /QUOTE] dzięki
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Monai
kuruj się bidulku Agunia to już jutro współczuję @ i bólu brzucha ten Twój Shiro to niezły agent ![]() Ja natomiast mam zawalony nochal i smarkam cały dzień już mam czerwone pod nosem i szczypie ogólnie jakoś nieciekawie się czuję...
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy tydzień to mi się dłużył niemiłosiernie, a potem to już zleciało nawet nie wiem kiedy. Kurde następna chorowitka, epidemia jakaś czy jak Kuruj się
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiek zaczął mu za bardzo je przeżedzać i obcioł I o dziwo - jak dla mnie wygląda dużo lepiej Zdróka!
|
|
|
#1090 | ||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONKA
Witam nową koleżankę na wątku. Pięknie wyglądałaś w dniu ślubu. Gratuluję synka. Cytat:
Cytat:
Paulinko, daget, monai zdrówka. Aguniu gratuluje wyuczenia psa chodzenia do tyłu... Współczuję @ paskudnego. katey ale nagadałaś męzowi podczas porodu..heh. Pewnie jakiś czas minie i stwierdzisz, że jednak drugie dziecko chcesz.. U mnie nadal kaszel...już mam go dość. Swędzi, gryzie coś...bleee Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2011-01-31 o 20:13 |
||
|
|
|
|
#1091 | |||
|
Zakorzenienie
|
No nie zle i co sie stalo z tym opisem
![]() W sumie takie sobie, poza tym, ze humor mialam popsuty awantura z mezem ![]() Cytat:
Pewnie cos w tym jest ![]() Cytat:
Cytat:
Ja wlasnie ugotowalam zupe kremik warzywny, i zaczelam robic pierozki. Znaczy sie zrobilam farsz na ruskie i zaraz biore sie za ciasto do nich. |
|||
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1093 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my tu baaaardzo lubimy ślubne fotki ![]() Cytat:
no fakt... prawie same dziewuszki rodzą się wśród pm2008 ![]() Cytat:
ale później już zmienili zdanie Cytat:
Cytat:
nawet mogę pokleić, żeby sobie pojeść ![]() wszystkim chorowitkom życzę zdrówka
|
|
|
|
#1094 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kotki- opis był ale się zmył bo bałam się że o którejś zapomnę
![]() Wczoraj miałam podły nastrój po szkole ale teraz lepiej, Anulinko kotek powiedz czy sobotę masz wolną bo wiesz...ja jade na egzaminy i wstępnie umówiłam się z Kasia że jakby co...no wiesz ![]() No i hmm Monai, Czeko... jak wracacie po robocie do domu?? Bo moze przyszły tydzień będzie pod znakiem stolicy
|
|
#1095 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wszystkim chorowitkom duuużo zdrówka Gocha ślicznie wyglądałaś ![]() Agunia współczuję @
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hehehe. Spoko pokleilam , nie bylo z tym duzo roboty. I przyznam sie ze to moj drogi raz z ruskimi. Pierwsze kleilam sama jak mialam bodaj z 18 lat
![]() Cytat:
Cytat:
. Bo wiecie.... dzis zaczelismy 5 m-c |
||
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie ciepło
U mnie 10 stopni na plusie ![]() Poza tym byłam pierwszy raz na myjni z autkiem, teraz czyściutkie aż lśni Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam nadzieję, że już wszystko ładnie, pięknie został jakiś pieróg dla mnie?? ![]() Gratki 5 miesiąca a na kiedy dokładnie masz termin??
|
||
|
|
|
|
#1099 | |||
|
Zadomowienie
|
Meldujem się i o sobie naskrobię w klubie - zdjęcia zakupów zamieściłam w albumie profilowym bo cały czas jakaś wełniana istota tu zagląda i mnie szpieguje
Cytat:
![]() Miałaś tu od dzisiaj siedzieć dzień i noc i gdzieś Ty? Pewno pognała na shoping w ramach poprawy humoru Cytat:
![]() ![]() A co do Twojego pobytu w Warszawie w przyszłym tygodniu to ja kończę tak 16-17 w zależnosci od nastroju - niedostępna tudzież nieprzystępna jestem w poniedziałek Cytat:
![]() daget gratulacje rozpoczecia 5-tego miesiąca |
|||
|
|
|
|
#1100 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żoncie
![]() W Srebrnej Górze było suuuuper i jednym psem. Rewelacyjne miejsce na wypad - polecam. Zwiedzanie z przewodnikiem ubranym w odpowiedni strój, strzelanie z armaty i broni palnej (którą oczywiście ja cały czas nosiłam bo pan przewodnik stwierdził, że najbardziej się do tego nadaję), a później, z powodu silnego wiatru, pieczenie kiełbasek w kazamatach żołnierskich, po ciemku i w super atmosferze. W powrotnej drodze zahaczylismy ze znajomymi o zamek w Kamieńcu Ząbkowickim - zwiedzać go nie można ale warto wokół murów pospacerować, zamek jak z bajki ![]() Sił mi starczyło. Aż małż musiał mnie stopować bo jak poczułam energię łażenia po górach, czyli to co kocham, to zaraz chciałam wszędzie wchodzić nie zawsze tam gdzie trzeba ![]() Może zaraz jakąś galerię z fotami stworzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i należą ci się ogromne brawa, że tak dzielnie to zniosłaś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
daj kostkę kasztankowej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam żadnych planów, więc mam czas ale pięknie mnie nazwałaś czekotubko - no rozwalił mnie twój aktualny podpis Własnie mi dzwonił mój lokator z mieszkania w Racku że rezygnuje i kogo ja teraz na gwałt znajdę Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2011-02-01 o 19:07 |
|||||||||
|
|
|
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
Hejoj
![]() Tu tylko wpadam dać Wam buziaka bo już nie mam sił pisać ![]() Anusia zazdroszcze tego wypadziku No ładnie Izuskę i Kasiulka podkradasz! Może Izuśka Ci kogos poleci? Gosia witaj ![]() Czeko oj znajdź tą wełnianą istotę i zrób sobie z niej sweterek Biję się pierś za te koturny w NY Co do zakupów - super opróćz tych czarnych Tak troszkę zalatują
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2011-02-01 o 19:39 |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Sofi perwersie nie bij się piersiami
![]() Cytat:
Toż ja czekam z wytęsknieniem na tą sztuczną macicę co ją Japończycy majstrują - dajesz jajeczko i plemnik a po 9 miesącach pojawiasz się po dzidzię zero dolegliwosci ciążowych, zero bólu
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-02-01 o 19:44 |
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie licz że się załapiemy na ten japoński cud Nie szukaj wymówek tylko do roboty |
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
I tylko ganiają Cie człowieku z pracy do roboty z roboty do pracy ehhhhh
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Macie szczescie pierogi jeszcze zostaly
![]() Dokladny termin - 27 czerwiec Cytat:
Jestem w szoku, babeczka w tramwaju ustapila mi miejsca i nawet podeszla do mnie zebym usiadla
|
|
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to dla tej panitak w ogóle to ludzie są w tych sprawach okropni a najlepiej to ustać w kolejce do kasy pierwszeństwa - wszyscy się nagle odwracają i udają, że cię nie ma Cytat:
lecem oblukać twe zakupy ![]() nie przemęczaj się tak Sofinko ![]() Anusia - ale miałaś fajowy wyjazd za szybkie znalezienie lokatorówno to miłej nocki dziewczynki
|
|
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej hej. Anusia jak na złośc wszyscy Ci moi co potrzebowali chałupy to sobie kupili lub dostali w TBS-ach ale jakby co dam znac co i jak. Co do wypadu jak sbede wiedziała więcej -czyli o której mam egzaminy- to super. Chyba pierwszy jakoś o 9. Ostatni po 11 do 13 zapewne. Możemy do domu wracac nawet ostatnim pociągiem. Będę chroniła Kasi własną piersią
![]() Czeko- my Wawę nawiedzamy od wtorku do piątku hehehe czyli powiesz pod którym bankiem mam czatować:P. Coraz bardziej prawdopodobny wyjazd bo hotel już zaklepany Lece bo łeb mi pęka
|
|
#1108 | |
|
Wtajemniczenie
|
wow, ale ten czas leci
Cytat:
ad. 2 trzymam ![]()
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
no powiem Ci faktycznie szok, mnie do końća nikt nie chciał miejsca ustąpić, może ze trzy czy cztery razy tylko mi sie to zdarzyło :/
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
wita się bezrobotna i w dodatku chora Kasica
albo moze lepiej nie będę Was całowała... Wczoraj byłam u lekarza i dlatego nie miałam jak napisac. Mam zapalenie tchawicy ponoć. Biore antybiotyki. Ale żyję ![]() Powiedzcie mi dlaczego jak sie siedzi w domu ma się takiego lenia?? Wstałam o 11 i nic jeszcze nie zrobilam. A czas się zabrac za obiadek. Obiecałam na dzis mezowi zrobic pulpeciki z miesa mielonego z pieczarkami w sosie pieczeniowym. Ale sobie wymyslilam Iza jak znajdziesz chwilę odezwij sie na gg
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

wieczór spędziliśmy przy winku i dvd 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

już mam czerwone pod nosem i szczypie
ogólnie jakoś nieciekawie się czuję...

Kuruj się
Ja wogóle za dużo żeruję ostatnio i chyba za szybko tyję 

nawet mogę pokleić, żeby sobie pojeść 

No ładnie Izuskę i Kasiulka podkradasz!
za szybkie znalezienie lokatorów